Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
A Boca Juniorsnak is volt van hasonló meze😊

banok
szerintem nem kicsit

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
"pöppet" interes, valóban

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Így elsõ pillantásra azt hittem inter mezeket linkeltél 😄

REAL MADRID

Krisz018
Az új idegenbeli mezünk:

[center][/[center]

Matthew Prosac
azért Bosingwa sem megy a szomszédba egy kis agresszióért, lásd Benayoun alattomos megtaposása a Pool elleni meccsen a szögletzászlónál.
btw mindhárman klasszis szélsõhátvédek, és ezzel le is zárhatjuk a témát mielõtt valami vita kirobbanna (csak javasol 😊)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep

Hát én nem látom benne azt a nagy védõt - vagyis pontosítok, nagy védõ, de az én szememben nem nagyobb mint Maicon, Ramos vagy Bosingwa ... pl ellenünk is csak egy agresszív bunkó volt (már bocsánat) és abból a 10-12 beadásából egy sem volt jó, mint túlment a kapun ... tudom, ebbõl lett az a szerencsétlen gól, de kétlem, hogy szándékosan.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

akkor nem tudom, melyik meccset nézted... 😊
vagy inkább az ellenfél jobb bekkjét 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Japep

Hát én Dani Alvesrõl sok jót hallottam, de úgy igazán azóta láttam játszani, mióta Barcás ... hát engem nem nyûgözött le.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matthew Prosac
...Dani Alves és Maicon után.

Cabell
Nyilván maradni fog - bár elmenne😄
a világ talán legtöbbre hivatott jobbhátvédje szerintem.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
nem is értem... ha meg csak kitalálta vmi firkász akkor meg az éles fantáziája, kissé elrúgaszkodott az egyáltalán lehetséges,logikus pletykálgatásoktól...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
Glen Johnson meg nem jött vissza, hanem a 'poolba ment inkább

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep

Ja, meg ha megvennék Pirlót, az is...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Atti12
ha eladnátok az lenne a nyár baklövése 😄

Japep

Szerintem mind a 4 hülyeség ... nincs alapja, ennyi.

Felesleges, én fel sem veszem ezeket a marhaságokat, majd ha biztos lesz, arról tudni fogunk!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
viszont, állítólag Maicon-ért érdeklõdünk, úgí néz ki Bosingwa-t tényleg eladjuk a bayern-nek, nem értem miért,de ancelotti ott látja a gyengénket, és cserélni akar. tényleg nem értem, sztem kiemelkedoen jo volt bosingwa ebben az egy évben.

hedonist
pont most olvastam aBBC-n ami megbizhato h semmi alapja a pirlo historianak, sztem csak a milan akarja eladni

Grove4
Láttuk azokat a világbajnokokat a Konföderációs Kupán.Szvsz. Pirlo nem lenne jó vásár,fõleg nem a Chelsea be,bár ki tudja,lehet ,hogy jót tenne neki a környezetváltozás,de a Milanba már nagyon beleszürkült.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Barnabyka
Ahogy elnéztem a(z) eurosport2 híreit számomra egyre biztosabb ,h Pirlo-t lefogja igazolni a csapat. Nekem semmi bajom vele de akkor is értelmetlennek tartom de hátha-hátha,mert elvégre nem rossz játékos õ, sõt!

kuzco007
meg azért mégiscsak szeretnél olyan focista lenni😛

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

na álljunk már meg 😄 most õ tehet arról, hogy mit találnak ki az újságírók? meg azért azok az õskori leletek mégiscsak világbajnok játékosok...
Tyler1
beszarás mekkora indulótok van 😄 egésznap ezt dúdoltam xD
(ettõl azért még nem állok át hozzátok) 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bulykin
egyetértek, lehet h jó edzõ, meg a játékosok is kedvelik, sõt Hiddink is õt ajánlotta...de én se kedvelem:S

hedonist
hivatalosan csak 1-étõl õ a manager és igaz, h eddig nem sok mindent csinált, de vhogy nem tetszik... már eleve ezek a hülyeségek,h szobahozzák egyáltalán a klubot gattuso val uristen miiiiii. burdisso pirlo és még sok ilyen õskori digó leletekkel...

(tudom h burdisso argentín)

Bulykin
ha eladjuk Bosingwa-t akkor elmegyek Londonba és megütöm Ancelottit az biztos...

hedonist
sok hír szól arról, h a bayern közel áll bosingwa megszerzéséhez, továbbá,h mi, glen johnson-é hoz. na most mi ez a faszság már bocsánat??? eladnánk 1 év után a világ egyik legjobb jobbszélsõ védõjét, azért h drágábban visszavásároljuk a volt játékosunkat??? mi van itt ancelotti ki akarja irtani az összes portugált, carvalho és deco után?

Bulykin
<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bviko
foci forum

jo már jo.

Megcsillan a fény az Stamford Bridge-en, átszáguld a labda a gólvonalon ,együtt forog a labda és a lélek, Chelsea-is leszek amíg élek!

Japep

Attól, hogy a sajtó Agüerót kapcsolatba hozta a csapattal, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy van valami alapja - lehet eszükbe sem jutott még.

Nem feltétlenül kell mindennek hinni.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Ancelotti telefonon csábítja Tévez-t

Mi van a vezetõséggel??? Agüero-t meg lehetne venni, ehelyett egy drága, és szerintem gyengébb és 4 évvel idõsebb játékosért akarunk kb ugyanannyit fizetni? hihetetlen

hedonist
No offers arrived for Agüero

De miért nem??? mi a szarra várunk? van pénz rá, nem költöttünk nagyon rég óta.

És nincs csatárunk.

Operálják!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Oziris666
Tegnap hiányoltam is Alexet ebbõl a gyenge brazil védelembõl😊
Még a keretben sincs ha jól láttam,pedig jó szezonja volt nagyon...

hedonist
Érdemi lépéseket kéne most már tennünk néhány fontos igazolás tekintetében, mert mindenrõl lemaradunk:S remélem már a héten történik valami. Egyébként Deco és Carvalho mennek az Interbe szinte biztosan, elõbbit egyáltalán nem sajnálom, Carvalho-t bánnám,de mivel Alex iszonyú jó volt és Hiddink sem véletlenül õt preferálta, ezért tõle is meg tudok válni, viszont láttam valahol,h Ancelotti carvalho helyére a romabol Juan-t hozná:o hogy minek azt nem tudom.

hedonist
Rendes tõled!<#integet2>

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kuzco007
nah visszatérhettem, szeretnék bocsánatot kérni mindenkitõl akit megbántottam, nagyon sajnálom

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Japep

Õ mondott olyat is, hogy soha - vagy legalábbis még egy jó ideig - nem szeretné elhagyni Spanyolországot.
Olyan mint Torres volt, erre tessék... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Azért ne vegyél rá mérget...

Gunnersboy
sztem nem a Chelseaben nincs "kedve" játszani, pusztán arról lehet szó, hogy vonakodva hagyná el azt a spanyol bajnokságot amit már megszokott

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hedonist
Állítólag David Villa-t csak azért nem vehettük meg, mert õ maga madridba menne,pedig mi többet adnánk érte, tehát, ha a valencian múlna... dehát az a fontos,h a jatékos hova akar menni.szarul esik,h nincs kedve a PL-ben játszani nélunk..<#sir>

szucsy89
nem áll jól rajta😛

és tuti nem megy el, Galliani nyilatkozta...
lippet
Agüeronak örülnék! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018

Krisz018

<#nevetes1><#nevetes1>

hedonist
Agüero-ért £45m

NSO, szóval semmi komoly,de sztem biztos jön vki ebbõl a 3asból: Villa,Agüero,Pato

hedonist
Ez ugyan az a csapat, dehogynem😊 írja is a wiki. mekkoradrogbáróolajszõkítõk😄