Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
Nem tanulnak idegen nyelvet??
<#guluszem1>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
sportgézán egy rövid idézet Zhirkov-tól

LOL mit tanulnak ezek az iskolában ott, ha nem angolt?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
<#gun>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Krisz018

Krisz018
hedonist
egyébként, meg nem gondoltam, csak megnyugtattam a népet😊

hedonist
köszönjük😊

Japep, valamilyen szinten igaza van az újoncnak😊abban,h kell helyettes ashley-nek és úgy általában a bal oldalra, fõleg jó,h 1 személyben ez azért ritka, de az meg a részedrõl igaz és nyílvánvaló,h Zhirkov nem lehet pados. én is ezt írtam rögtön,h örülök,de nem igazán értem, de valahogy csak lesz:S

Nuno88

Jól áll neki 😄
Sok sikert Carletto!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Ramox
Majd meglátjuk de egyszerûen kizártnak tartom hogy gond lenne azzal hogy ki is játsszon... szerintem senki nem fog panaszkodni....

Japep

Mi az, hogy ne csináljam már?
Melyiket fogod padra tenni? Melyik viseli el, hogy 38 bajnokin 8-9-szer csak legyen kezdõ?

Mert nálunk - sajnos - ez a módi...Malouda meg (Drogbával egyetemben) sanszos, hogy tényleg megfúrták Scolarit - szerintem Malouda tud jól is játszani, ha akar.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ramox
Egy másik helyen kifejtettem a véleményem...

Nem... Egyszerûen szükség volt egy bal oldali játékosra több okból: A Cole-nak nem igazán van helyettese... ha Õ lesérül vagy eltiltását tölti (lásd BL elõdöntõ) nem igazán van helyettese, de innentõl Zhirkov ott lesz mint lehetõség. A másik oldala pedig hogy Malouda teljesítménye nem volt egyenletes a szezonban. Csak Hiddink éra alatt indult be... de akkor nagyon. Ha megint silány teljesítményt nyújtana akkor ott lesz Zhirkov. Plusz így már rotálni is egyszerûbb stb. Én mondjuk már most jobban favorizálom Zhirkovot de majd meglátjuk hogy teljesít Angliában. Szerintem Nála hasznosabb igazolást nem is követhettünk volna el.

Ramox
Jajj istenem ne csináld már. Mit nem értesz? Meséld már el nekem ha mondjuk lesérül A Cole kit raksz a helyére.

Japep

Pizarro? 😮
Remélem csak nyárra jött "vissza", nem az õ bajnoksága a PL... :S

Én igazán - ha nem lesz távozó - Zhirkov leigazolását nem értem...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ha valakinek - akár itt a fórumon is - komolyan megfordult a fejében, hogy elmegy, az ássa el magát... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018

hedonist
Na azthiszem Dzséjtí-vel kapcsolatban megnyugodhatunk: ChelseaFc.com

hedonist
ez gyors volt

Igazábol hova igazoltuk? bal szélre vagy baloldali védõnek?
És ki helyére?:S

hedonist
azonoooos? te mirõl beszélsz?😄 és nincs összefüggés a két játékosról szóló pletykákkal, tehát nem értem, miért kéne választani, egyiket sem adjuk és kész. Zhirkov hamarosan aláírja a heti £80,000 kis szerzõdését, amit ugye csak azért tesz, mert a nagy barca nem veszi meg.. de azért welcome in the best league...

Atti12
Elvileg Terry rekord fizetést is visszautasított.. 😊 Nem fog õ elmenni.

Barnabyka
inkább di santo menjen mint a válogatott csapatkapitányunk...mekkora hiba lenne már õt eladni, mert tudjuk ,h Terry, Alex, Ivanovic közel azonos szintû játékosok szerintem, de azért mégis csak az egyik(ha nem a legnagyobb) ikonunkról lenne szó.

Pethy23
Én ugyan ezt teszem ha tényleg elmerik adni Terry-t mert egyre több pletyka van errõl...

De remélem ez annyira igaz, mint amennyi igazat a politikusok mondanak😊
hedonist
Uraim a várva várt alkalom, az idei nyár elsõ komoly igazolásunk pillanata megtörténni látszik holnap azaz hétfõn! Yuri Zhirkov

Már Londonban van és hétfõn kerül sor az orvosi vizsgálatra, ha átmegy már csak alá kell írnija a szerzõdést amiben £18 millió áll, mint átigazolási összeg.

hedonist
ha eladják di santo-t akkor kimegyek londonba és lehányom a fulham roadot😄

Japep

Elvileg 1 év kölcsönrõl lenne szó.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Di Santo-t meg a Blackburn akarja nagyon...én nagy Di Santo fan vagyok😄 már mióta várom h kapjon egy kicsivel több lehetõséget, szal nem lenne jó ha eladnánk...még kölcsönbe mehetne is...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

chelseafan
sajna végleg...

Rudee
Ben Sahar kölcsönbe vagy végleg került az Espanyolhoz?

Szar Bayern, szar Bayern :)

hedonist
nem sokat, mert elvileg ingyen igazolható, de asszem mivel 24 alatt van kell vmi kompenzációt fizetni

Krisz018
HIVATALOS: Sturridge a második érkezõ!

A fiatal angol utánpótlás válogatott csatár, csak úgy, mint Ross Turnbull négy éves szerzõdést írta alá a klubbal. A klub közleményében nem írta, hogy végül is mennyit kellet fizetni Sturridge-ért.

A fiatal csatár az elsõ csapathoz fog csatlakozni, és jövõ héten áll majd edzésbe, miután visszatér a nyári szabadságáról.

Danny az angol válogatottban már több Chelsea játékossal is együtt szerepelt, így Ryan Bertrand-al, Jack Cork-al és Scott Sinclair-el is.

Forrás:

www.chelseafc.com

Krisz018
hedonist

hedonist
3.ik számúnak. valszeg sose fog játszani. még egy olyan idõszak ne legyen, mint amikor cech és cudicini is sérült volt.

Bulykin
hmm...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Krisz018
Atti12
Hát Essiennek csak adtak már egyet, végülis elég közel áll a csapathoz.. <#idiota>

hedonist
kiknek van meg már most? az egy foto amit cfc oldalrol szedtek le😄
egyébként sztem a 3.ik számú is ütõs.

Cabell
dedurva, én azt hittem Bosingwáról, hogy 21 éves😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Nuno88
Nyugodtan várhatod, de nem fog elmenni az tuti =)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
nem megy sehova sztem, õ azért keményen érzi Milánóban, hogy mit kap Kaká miután azt mondta hogy õõõ tuti marad, aztán elhúzta a belét, nem hiányzik ez neki 😄

Bulykin
trú<#vigyor3>
Pato-val mi lesz szerintetek? én õt is várom^^

Fabio Capello
ha nem hozzájuk, akkor az MU-hoz, hát kellett volna ez neked? <#idiota> 😄😄😄😄

Bulykin
Benzema is a reálé, szal õ már kilõve...pedig õt szívesen láttam volna chelsea-s színekben😉

Krisz018
Muszáj lesz egy ilyet.is beszereznem.<#wink>

asfa
bazzeg, ez nagyon durva.. pff.. kell 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Nathan66
Nekem a fekete-fehér tetszik, de ez se rossz!
a hazait, csak focizni vagy szurkolni! utcára ezt simán felvenném, meg a fekete-fehéret (ami van is, igaz 06-07-es meg 08-09es ) hordom is büszkéne <#wink>

Japep

Nem kérdéses, hogy ebbõl a mezbõl rendelek-e ... sõt, szerintem utcai használatra... 😄

Nagyon durván néz ki, csak kíváncsi lennék, honnan szerezték már most... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
1. internek vertikálisan helyezkednek a sávjai, ez nekem meg horizontálisnak tûnik...
2. alves-t én kifejezetten vártam a chelsea-be, mert volt róla szó, de már örülök, h nem jött, összemérhetetlen bosingwaval, de maiconnal is és ramos-szal is,sõt sztem rafinha is jobb sokkal.
3. bosingwa 2 hónap múlva 27, testvérek között sem "nagyon fiatal" focista években mérve.

Cabell
Alvest én addig nagyon nagyra tartottam, amíg nem láttam a BLben játszani, szerintem összeszedetlen, nem elég összeszedett a mozgása, pontatlanul játszik. Kétségtelen, hogy fáradhatatlan és kurva jól lõ, de Bosingwa sokkal nagyobb játékos lesz, ha beérik, ne feledjük, hogy még nagyon fiatal.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

nekem bejövõs a mez

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Atti12
szerintem csak egyszerûen ronda.. :S 2. mezetek még mindig vezet nálam. Lassan a miénket és bemutatják, kíváncsi leszek 😊