Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuzco007
rendben😉 fórumpatikus leszek😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Matthew Prosac
következõleg ne így ("egy zs**ó gátlástalan fkalap") feszegess dolgokat, elég lesz annyi is, hogy számodra antipatikus.
Fórum-képes magatartást várunk!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kuzco007
jó akkor bocsi hogy egyértelmû és tényszerû dolgot feszegettem

Bulykin
nem azzal van a gond h nem szimpatizálsz ibrával, hanem az ahogyan kritizálod õt!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kuzco007
én nagyon szívesen abbahagyom, de hihetetlen, hogy már másodszor kötnek belém azért, mert nem szimpatizálok vmivel, vkivel és mert személyes véleményt fogalmazok meg, nem vagyok birka, hogy menjek a ibra így király meg úgy király szólások után, ha ti azt mondjátok, de nekem nem tetszik azt megmondom, az emberek nem szeretik ha a szemükbe mondják és ez úgy látom itt is igaz....mert az igazság sokaknak fáj

asfa
hagyjátok abba legyetek szívesek!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

kuzco007
énmeg azt szeretném ha Te tûnnél el, nah fight?

Barnabyka
<#eljen>

hedonist
Mármint ez Kuzco-nak szólt, bocsánat

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
nem az a lényeg,h ki irja le, és ezzel a válaszoddal teljesen leírtad magad, mert így nem gondolkodik egy intelligens ember. nem vagyok igazságosztó, de szretném, ha eltûnne innen, nem lehet vmit csinálni?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

mennyire értelmes vagy hallod

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

KAMIONOS KOGYO
<#banplz>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kuzco007
nem írtam le, hogy zsidó, de TE igen

<#banplz>

hedonist
így van, ezt a zsidózást meg azonnal befejezted.

ideje volna..<#banplz>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Atti12
pont 😄

Cabell
az a probléma, hogy neked az, hogy magyar vagy, együtt jár azzal, hogy egy idióta is. Két dolgot nem értek:

1.te még szabadlábon vagy.
2. és méginkább: még nem bannoltak ki a ***ba.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Zlatant nembántani! emberileg egy hatalmas "pénisz", de többet tud a labdával, mint Ronaldinho...
kuzco007
azért ez kicsit más és Te is magyar vagy, haragudhatnál rá jobban is😄

Atti12
De nem arról van szó hogy emberként nem bírod, azt megértem. Dehát ilyennel jössz hogy gólt lõtt nekünk, hát basszus, csatár, az a dolga hogy gólt lõjjön és mással ne foglalkozzon 😄 Ez olyan mintha azért utálnád a kukásautót mert véletlenül kidobtál 1 papírt ami még kellett volna és az meg elvitte 😄

Bulykin
stfu pls<#wow3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kuzco007
hallom, nézd én személy szerint nem bírom ibrát ennyi, jah meg nézzd meg az alkarját és rájössz, hogy mekkora zs...

Atti12
most tényleg rádöbbentem hogy te nem vagy teljesen komplett 😄 Hallod egyáltalán amit beszélsz? <#idiota>

Bulykin
<#wilting>

kuzco007
azért mert egy zs**ó gátlástalan fkalap, aki undorító pofával vágta be a magyaroknak a gólt, pedig tudta nagyon jól, hogy a svédek már továbbmentek és egy X jó lett volna mindkettõnknek, hamár nem is tudtuk legyõzni õket...

Bulykin
szóval azért mert tud focizni? lol

kuzco007
elhiszem, de emlékezz arra, hogy mekkora gólt vágott a 90edik percben anno a magyaroknak, azóta úgy utálom, mint a szart

Elhiszed, hogy Ibra nem hagyta volna ki a helyeztetit a csaló, katalán férgek ellen, mint Drogba ? Szeretem Drogbát, de a 2007-es formájára várunk már két éve.
Barnabyka
remélem minél hamarabb leigazoljuk😊

kuzco007
nagyon remélem hogy nem igaz...eddig kedveltem a realt odament croni már utálom, ha most idejönne ez a zs a kedvenc csapatomba megis ölném magamXD

limperatore
remélem az csak deco nem kell 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Bulykin
aztakúrva<#wow2>

Atti12
Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kuzco007
nem való neki az angol bajnokság

Bulykin
ejj Sheva😉 nagyon sajnálom h nálunk nem igazán tud:S

Krisz018

Krisz018

Atti12
edzõcuccon szinte mindig más szám van 😊

Pethy23
Ki tudja lehet Joe Coleal fogadtak 😄
hedonist
teljesen mind1, ez edzõcucc, láttam múltkor Terry-t 10-esben😄

kuzco007
azóta már Zhirkovon is volt😄

Pethy23
Multkor még Sturridge-on volt a 18-as szám😄 hamar változtattak xD
Bulykin
<#taps>

Krisz018

hedonist
az biztos, de az is biztos,h az iskolában tanítják oroszországban(van egy orosz bnõm), tehát valamilyen latin abc-re épülõ nyelvet, és gondoltam ez az angol elsõdlegesen, de lehet,h más. és hát Yuri 25 éves nem hiszem,h 7 éve más lett volna😊 de mind1 biztos gyorsan belejön, azért ott sokkal könnyebben ragad rá, mint az iskolapadban.gólt meg angolul is tud már rúgni az biztos😄

azért gondolom a cirill betûrõl nem egyszerû áttérni a latin ábécére
hedonist
8 általános csak megvan<#idiota>

Atti12
focista.. alig járt suliba 😄