24199
Chelsea Fan Club
-
#19750 és még ő fakad ki, ha primitívnek nevezik :DDD -
#19749 Direkt irtam -
#19748 csapatnevekkel vigyázzunk azért. -
#19747 Állítólag, a holnapi napon csatlakozik Ramires. -
#19746 Hogyne bokne:DDDDDDD
Hat mert Neymar olyan hulye hogy nem a """"vilagvero"""" szarterbe megy:DDDDD -
#19745 majd erre visszatérünk pár év múlva ;)
limperatore:na mivan mi böki a csőrőd? jó helye lesz itt:) -
#19744 bezzeg ha wenger vesz ilyeneket az nem baj mi?:D -
#19743 na neeeee neymar aláír a napokban a chelseahez???? áááá -
#19742 + Kakuta. Meg még vegyétek meg Lukaku-t is :) -
Dean Winchester #19741 14 éves :DDD mit akarnak vele... -
#19740 akkor ezek szerint két "csodagyerek" lesz az idei legnagyobb erősítés?
másik. -
#19739 Neymar nálatok? :O -
Dean Winchester #19738 nemtom miért hittem,hogy ő a hg :D komolyan ugy rémlett,hogy ott japep neve volt, mind1 benéztem :D bocs -
#19737 2 éve én vagyok kb :) megzavarhatott hogy Japep csinálja a topik grafikai részlegét és stb :) -
#19736 de lehet, hogy csak átpártolt mondjuk hozzátok :D /tudod ő már csak ilyen divatfan, és most nekünk kilehet mondani, hogy rosszak-nagyon rosszak az előjelek/*vicc* :D
a kialakítása ennek a meznek nagyon király de a színe nem tetszik :D -
#19735 Az új 3. számú felszerelésünk
-
Dean Winchester #19734 -
#19733 sose volt -
Dean Winchester #19732 itt meg mi történt? hogyhogy nem Japep a hg? :O
mivan vele? -
#19731 Hát Carvalho helyett kell valakit igazolni középre, mert Alexen kívül nem nagyon van középső védő..:( -
#19730 Hoppá most olvasom az oldalunkon,h Kenyon is elhagyott minket,h teljes idejével az ügynökségére koncentrállhasson. -
#19729 Carvalho is eligazolt, ő a Madridba ment JM-hez, nem is baj, fiatalítsunk is, azért jó pár évig nagy szolgálatott tett itt, de már lejárt az ideje. Remélem jön helyette egy jó centre-half. -
#19728 hol tudott volna? akárhova adtuk köcsön, max 18 meccset játszott egy idény alatt, amelyeken szinte mind utcsó percekben állt be, Plymouthban kapta a legtöbb lehetőséget ott lőtt is egy hatalmas szóló után egy szép gólt. -
#19727 Sose bizonyított sehol... örök ígéret kategória -
#19726 köszi -
#19725 Chicharito -
#19724 Valencia volt ez a szerencsés gólszerző? -
#19723 Évek óta ettől (is) féltem, h eljön az idő, amikor már 67-szerre adtuk kölcsön Scott Sinclair-t, most 68-adszorra sajnos már el is adtuk a Swansea Citynek...Swansea official website -
#19722 Először megláttam, majdnem leestem a székről:)) ilyen még egy nincs :DDD
daver: Bosingwa még mindig lábadotik sajnos, de szerencsére van egy Ivanovic-csunk aki tökéletesen helyt áll a jobb-bekk pozíciójában, és Ferreira csak ritkán játszik, akkor is csak helyettesít, Zhirkov meg még soha nem játszott nálunk jobb-bekket...
csatárdologgal egyetértek. -
Számomra Sturridge játéka mellett ez a mozdulat okozott örömet csak a meccsen :D (persze ami ebből lett az már nem igazán, de valljuk be ha nem ellenünk történik igazán szívderítő mutatvány :D -
#19720 Üdv!!
Tud valaki valamit Bosingwáról?? nagyon kellene véleményem szerint P.Ferreira helyett jobb oldalra, mert Zhirkov sem igazi jobbhátvéd...
Még mindig nem értem, hogy miért nem vesz Ancelotti csatárt..Drogba és Starridge talán a kimondottan támadó, Anelka szerintem leszállóágban, Kalou nem igazi csatár..de még nincs vége az átigazolási időszaknak, nagyon remélem, hogy jön valaki...Ramires pedig sztem az év igazolása lesz a PL-ben... -
#19719 Leaglább a reserve team-ünk megverte a Utd.-et 4-1-re!
Chelsea (4-3-3): Jamal Blackman; Billy Clifford, Michael Mancienne, Rohan Ince, Ben Sampayo (sub Toddy Kane 90); Jack Cork, Nathaniael Chalobah, Josh McEachran; Kaby (sub Milan Lalkovic 90), Fabio Borini (sub Gokhan Tore 90), Jacob Mellis.
a Utd. keretéről csak annyit tudok,h Gary Neville,Rodrigo Possebon és Welbeck is játszott. -
#19718 hát...amit ebből meccsből leszűrhettünk az az, hogy a védelem nem igazán koncentrált... és Sturridge. Bizakodó vagyok nagyon vele kapcsoaltban, jól mozhott nagyon, gólt is lőhetett volna, biztos vagyok benne hogy jó idénye lesz :)
Kalou góljának örülök, annak viszont nem hogy kikaptunk... fuck it, a bajnokságot meg kell nyerni!!! -
5-ből 4 vereség.
Nem szép ez sem... de ez csak az előszezon, és voltak biztató percek, a CS pedig semmit sem jelent... :)
GO BLUES! -
#19716 1 - 3 Ha jól számolom 4 ből 4 vereség! -
#19715 ÁÁÁáá nem hiszem el! 0 - 1 Valencia -
Jaja, nekem is, de a Cfc.com-on csak 6-ot mutattak meccs előtt... :D
GO BLUES!
(Egy pici átalakítás alatt a topik, banner később, ha lesz anyag... :S :D ) -
#19713 de hol van Kakuta??? -
#19712 Most épült fel egy kisebb sérülésből.
HAJRÁÁÁÁÁF -
#19711 Patrick V. A. kimaradt a Chelsea cserék közül..fle is tűnt, hogy te cska 6-ot írtál és most TV-ben őt írták 7.-nek (:
C'mon Chelsea!!!