Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sztem is jó meccs volt, Kalou esete sztem 11-es volt, a jobb lábát kirúgták, bár kétségtelen, hogy már "eldõlõben" volt. (szép magyarsággal)
Középen nem lehetett átmenni, bal oldalon próbálkozott Maloud több-kevesebb sikerrel...a legtöbbször viszont azért nem tudta beadni a labdát, mert nem nagyon volt senki a 16-oson belül...Ivanovic a jobb oldalon kevesebbet futott fel, bár neki nem igazán ez a posztja sztem...Be kell vallani, hiányzik egy jó formában lévõ A.Cole, ill. Bosingwa..tényleg vele mi van?? nagyon rég láttam játszani..Elõbbi meg egy ideig sajna nem is lesz..
Nyáron csatárt kell venni, mert muszáj...Drogba kevés egyedül ilyen kaliberõ csapatok ellen..
be is fejeztem, nekem nagyjából ennyi jött le a meccsbõl...visszavágóra meg egy szerény 2:0-át jósolok..😊
nem szeretem az Intert, és a Chelsea a legszimpibb csapat az angol bajnokságban.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Cech remélem nem komoly, én törésre gondolok, rögtön tudta hogy baj van és kérte is a cserét
egyedüli kivetnivalóm ballack "törlesztése" volt a magasláb után, az rendkivül unszimpatikus volt. bár ballackot spec leverkusen korszak óta "nem kedvelem" 😊
nagyon jó meccs lesz Londonban, már most készülök 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De az alapján amit láttam, nem hinném hogy komoly lenne
Legalábbis én így vettem észre
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Most még az lehet lényeges h Cech mennyi idõre dõlt ki.
T.T.
Ha így játszunk otthon is, annyi a bl álmoknak<#szomoru1>#szomoru1>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
és ez az idegenben lõtt gól még jól jöhet
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
hát ennél ezerszer jobbnak kell lennünk otthon..
GO BLUES!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
GO BLUES
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Mindenesetre csak így tovább, nagyon jó a meccs 😊
de mind1, mutatni kéne már valami! GO BLUES!
grrr
- BL-nyolcaddöntõ, Giuseppe Meazza -
- ma 20:45, DigiSport -
- vezeti : Manuel Mejuto Gonzalez (spanyol) -
Inter :
Manager : Jose Mourinho
Cesar
Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
Cambiasso
Motta - Sneijder - Stankovic
Milito - Eto'o
Cserepad : Toldo, Mariga, Cordoba, Muntari, Quaresma, Pandev, Balotelli
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Malouda
Ballack - Mikel - Lampard
Anelka - Kalou
Drogba
Cserepad : Hilario, Alex, Bruma, Belletti, Joe Cole, Borini, Sturridge
-----------------------------------------------------------
Hát kemény lesz, a lényeg, hogy gólt kellene lõni és nem kikapni...
Malouda mint a balhátvéd... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
egxébként szerintem 1-0-ra az Inter fog nyerni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
K*RVÁRA GO BLUES!!!
csak azért írtam ezt, mert kocsmában fogom nézni, HAJRÁF!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!