Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daver88
Ancelotti pozitív híreket kapott Cech-rõl, legalábbis ezt mondta a sajtótájékoztatón...szóval reméljük nem lesznek belõle hónapok...de viszont itt az alkalom Turnbullnak megmutatni, miért is igazolták le nyáron, persze ha nem Hilárió véd addig minden meccsen

Amúgy sztem is jó meccs volt, Kalou esete sztem 11-es volt, a jobb lábát kirúgták, bár kétségtelen, hogy már "eldõlõben" volt. (szép magyarsággal)

Középen nem lehetett átmenni, bal oldalon próbálkozott Maloud több-kevesebb sikerrel...a legtöbbször viszont azért nem tudta beadni a labdát, mert nem nagyon volt senki a 16-oson belül...Ivanovic a jobb oldalon kevesebbet futott fel, bár neki nem igazán ez a posztja sztem...Be kell vallani, hiányzik egy jó formában lévõ A.Cole, ill. Bosingwa..tényleg vele mi van?? nagyon rég láttam játszani..Elõbbi meg egy ideig sajna nem is lesz..

Nyáron csatárt kell venni, mert muszáj...Drogba kevés egyedül ilyen kaliberõ csapatok ellen..

be is fejeztem, nekem nagyjából ennyi jött le a meccsbõl...visszavágóra meg egy szerény 2:0-át jósolok..😊

acm689
haha az "olasz" csapat 😄😛
nem szeretem az Intert, és a Chelsea a legszimpibb csapat az angol bajnokságban.

chrissparduc
Cehnek nem törése lesz, hanem szakadása! Tuti keresztszalag! Reméljük csak részleges de az is 1-2 hónap!

WuFraZselic
ahelyett hogy szurkolnál az egyetlen még BL-ben esélyes olasz csapatnak 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
kurva jó meccs volt, az utolsó 10-15 percet leszámítva nem igazán volt üresjárat!
Cech remélem nem komoly, én törésre gondolok, rögtön tudta hogy baj van és kérte is a cserét

egyedüli kivetnivalóm ballack "törlesztése" volt a magasláb után, az rendkivül unszimpatikus volt. bár ballackot spec leverkusen korszak óta "nem kedvelem" 😊

nagyon jó meccs lesz Londonban, már most készülök 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
hát, maradjunk annyiban, hogy inkább õ menne a VB-re, mint övrebrö.... Egy vicc az az ember...

Fabio Capello
ha mázlitok van, akkor csak húzódott, és max 1-másfél hét. Viszont ha tört, akkor az egy hónap legalább...

De az alapján amit láttam, nem hinném hogy komoly lenne

Bencee7
Azért ezt nem feltétlenül mondanám. Igaz nem õ miatta kaptunk ki, de kicsit sztem hozzájárult. Nem egy Övrebö, de minden kis franc szabálytalanságot befújt ellenünk.
Legalábbis én így vettem észre

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Freedom88
bírónak semmi köze nem volt a meccshez. Teljesen okésan vezette.
Most még az lehet lényeges h Cech mennyi idõre dõlt ki.

T.T.

Bencee7
Én lefejeltem<#wow3> Egyszerûen szarok vagyunk... és a borzalmas játék mellé társul egy bíró aki (szerintem) egyértelmûen nem velünk van

Ha így játszunk otthon is, annyi a bl álmoknak<#szomoru1>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Freedom88
ilyen játékkal nem.

T.T.

Fabio Capello
Nincs akkora gáz olasz csapat ellen idegenben szerintem ez elfogadható, legjobb esetben is max döntetlen lehetett volna.. Idegenben van gólotok, ez a lényeg, és kizártnak tartom, hogy ne találjatok be Londonban...

Bulykin
hát...majd a visszavágón 😛
és ez az idegenben lõtt gól még jól jöhet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

asfa
2-1.. vége
hát ennél ezerszer jobbnak kell lennünk otthon..
GO BLUES!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

chrissparduc
Ha otthon is így játszunk ..... <#confused>

Freedom88
nincs baloldal...jobb oldal egy fokkal elfogadhatóbb.

T.T.

asfa
Anelka egy nagy nulla.. egy értelems passza nincs, de Drogba se jobb..

asfa
nem tetszik ez az olaszos foci amit játszunk.. statikus,gyenge.. de aztán ne igy legyen!
GO BLUES

chrissparduc
Én is kapus voltam! 2 éve pontosan ugyan így sérültem meg! Azóta nem focizhatok! <#szomoru1>

Jagumo
ilyen nincs én lefejelem a monitort

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bulykin
nah Cech :o

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

asfa
Cech -Hilario csere jön megsérült 😞

Fabio Capello
fúbasszus, cech meccsének úgy néz ki vége...

asfa
2-1..

asfa
denaagy GÓÓÓL 1-1

Bulykin
Kalou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeee<#bohoc>

Jagumo
1-1 !!!!!!!!!!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

acm689
hajrá Chelsea, remélem legalább döntetlenre hozzátok a meccset!

Fabio Capello
érte, érte, de nem akkor esett el, hanem amikor a védõ már a földön volt.

Mindenesetre csak így tovább, nagyon jó a meccs 😊

Bulykin
én úgy láttam hogy a védõ lába érte Kalou lábát is, csak Kalou még rátett...
de mind1, mutatni kéne már valami! GO BLUES!

Fabio Capello
Nem volt tizenegyes, a védõ elesett, kalou meg utána dobta el magát...

Atti12
szerintem meg egyáltalán nem volt 11es 😄

Bulykin
11-es volt de azért Kalou kicsit látványosan esett
grrr

Jagumo
aztaaaaaaaaaaalurvaaaaaaaa ,ekkora kapufa drogba...... ááá

Bulykin
wáá, lemaradtam, azt hittem 9kor kezdik :o

dragon11
Gyerünk már Drogba, öld meg az életüket -.-

Jagumo
1-0 :/

Jagumo
nem jó kezdés

Jagumo
azta kurva... ez ...

Japep

Inter - CHELSEA
- BL-nyolcaddöntõ, Giuseppe Meazza -
- ma 20:45, DigiSport -
- vezeti : Manuel Mejuto Gonzalez (spanyol) -

Inter :
Manager : Jose Mourinho

Cesar
Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
Cambiasso
Motta - Sneijder - Stankovic
Milito - Eto'o

Cserepad : Toldo, Mariga, Cordoba, Muntari, Quaresma, Pandev, Balotelli

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Malouda
Ballack - Mikel - Lampard
Anelka - Kalou
Drogba

Cserepad : Hilario, Alex, Bruma, Belletti, Joe Cole, Borini, Sturridge

-----------------------------------------------------------
Hát kemény lesz, a lényeg, hogy gólt kellene lõni és nem kikapni...
Malouda mint a balhátvéd... :S
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
streamek vannak a mai BL meccshez az oldalamon.
egxébként szerintem 1-0-ra az Inter fog nyerni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Na gyerekek jó estét jó szurkolást😄D nagy forduló lesz az biztos, reméljük semmi botrány nem lesz, simán van esélyünk kint IS nyerni, de gólt/gólokat kéne lõni mindenképp, tudjuk, hogy hátul nem lesz a megszokott 4-es felállás a védelemben, de csak jó védõink vannak, úgyhogy meg fogják oldani!

K*RVÁRA GO BLUES!!!

csak azért írtam ezt, mert kocsmában fogom nézni, HAJRÁF!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jagumo
lol 😄 nem is gondoltam hogy van ilyen élõ a digisporton, demgnézhettem volna , köszi szépen!

Rash87
DigiSport oldalán lehet.

Glory, Glory Man. United!

REAL MADRID

Jagumo
neten valahol adják a meccset?? mert kurvára nincs digi sportom...

KAMIONOS KOGYO
Be ám!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

hedonist
Muszaj lesz neki😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

dragon11
Szerintetek a Chelsea ma behúzza az Intert?

Oziris666
Hát ilyen asszonyt unni háát van baja colenak is😄