Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Biztos a bírón múlott az egész meccs. Most annak kell jönnie,hogy amit lõtt a Tottenham,2 gólt(ami lehetett volna akár 3-4 is),szabálytalan volt,s semmilyen tudáskülönbség nem volt EZEN a meccsen kettõjük között,ugye?
Nem tudom,ha bele se néztél a meccsbe,legalább hülyeségeket ne írj.

Glory, Glory Man. United!

másik elismerem hiába nézek hosszú évek óta focit nem figyelem azt hogy ki hogyan tolja taktikailag én a jó meccsért nézem meg és azt figyelem hogy mik az igazságtalanságok...egyébként nem tudtam, hogy nem szabad a véleményem elmondani anélkül hogy lehülyéznétek. Én itt befejeztem...Éljen a Futball

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

már elnézést, de el kell ismerni, hogy picit szorosabbá szeretnék tenni az angol bírók a bajnokságot...Chelseat nem szeretik Abramovic miatt.

köszönöm szépen, ha én nem vagyok szakértõ akkor te sem...marha sok mindent képzelnek itt egyesek ezen a Fórumon. Ha futballszakértõ akarsz lenni ülj be a DIGI studiójába!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#nevetes2>
ezzel le is zártam
elnézést a chelsea fanoktól (nem tõled)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
és annak ellenére h nem vagy Chelsea fan, a õ topikjukban adod a hülyeségedet arról h a PL megvan bundázva a Unitednek-.-
biztos komoly szakaértõ lehetsz ilyen véleményekkel! azonkivül sztem még a Chelsea fanok sem kiváncsiak erre...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nem vagyok Chelsea drukker mégha úgy tûnt is😊

(elég mérges voltam tegnap a City-United meccs után) nem érdemelt vereséget a city egésznapomat elrontotta a szokásos United makkolás...

Ezt a meccset sajnos nem láttam, majd visszanézek valami ismétlést, de a hét közbeni két meccs (Tot-Ars & Che-Bol) elõrevetítette ezt a tegnapi vereséget.
Szoros lesz itt a vége...

kis túlzással idõként osztálykülönbség volt a csapatok között (igaz, ebbe belejátszott a teljesen jogos kiállítás, miután terry a 3. sárga lapos megmozdulására megkapta a 2. sárgáját. ez az õ hülyesége volt.)
csak ahelyett, h a spurs rúgott volna 4-5-öt (a ti gólarányotok miatt ez jó lett volna nekünk), kihagyták a helyzeteket és majdnem ráfizettek

még minidg ti vagytok az esélyesek a címre, csak izgalmasabb lett a végjáték. jövõ héten mi hazai pályán is nagyon meg fogunk szenvedni akár egy x-ért is ezzel a spurs-szel

Jagumo
és igazad is van 😄

nemtom mi volt ez meccs .... 1 pont elõny még van + a gk

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

limperatore
inkább örüljetek hogy a spurs nem lõtt 4 gólt, mert sok közötök nem volt a meccshez

nem azon a 11-esen múlott

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Atti12
fociba még mindig nincs "ha". Ha lenne akkor: HA a spurs belövi az összes helyzetét csúnya kiütésbe szaladtok bele 😄

hát persze jól játszott a Tottenham is a Chelsea ennek ellenére, ha szerencsésebb nyerhetett volna ám simán...bíró pedig szvsz összevissza fújt, Terry becsúszása nem ért sárgát a 11-es pedig röhej volt...

<#banplz><#nevetes1>

Rash87
Te bele is néztél abba a meccsbe? Ilyen marhaságot 😊

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
jézusom ember ez már nevetséges.

bíró szépen elintézte a Chelseat...nyílvánvaló volt a kiállítás se volt jogos és a 11-es sem...valamiért az az érzésem h a Manchestert akarják bajnoknak pff...

Az Arsenalnak van a legnehezebb sorsolása.
A Chelseanek meg a MU-nak kb. ugyan olyan nehéz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lippet
A HÁROM ÉLCSAPAT HÁTRALÉVÕ MÉRKÕZÉSEI:
Chelsea: Stoke City (o), Liverpool (i), Wigan (o)
Man. United: Tottenham (o), Sunderland (i), Stoke City (o)
Arsenal: Wigan (i), Man. City (o), Blackburn (i), Fulham (o)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Atti12
legalább ezt ne mondtad volna... 😄

Bulykin
azért vertük meg õket...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

chrissparduc
Nem fogja meglepni! Sajnos fortuna idén a mu nak szurkol!

Na, azért még így is vezetjük a bajnokságot, ráadásul még a MU-t is meglepheti a Spurs...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

chrissparduc
Mostanában az az érzésem, mintha nem lennénk CSAPAT!

Bulykin
reméljük azért nem, a többi meccset hozni kell, ennyi 😊
bár ezt is kellett volna...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

chrissparduc
Úhhhhhh mit fogott Cech!

azért annyira nemá'<#wilting>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

chrissparduc
Azt a büdös ....... buktuk a bajnokságot!

chrissparduc
De teszetosza ma mindenki a csapatban! <#szomoru1>

bakkerman
jah,4 pont az elég szép elõny volt,az 1 nagyon karcsú

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Matthew Prosac
ott volt Defoe lábában az elsõ variáció 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Még nincs vége a meccsnek. Az is lehet, hogy kapunk még gólt, és kiüt a Spurs, de az is lehet, hogy a CFC lõ gólt...

DONGUBA
igy legalabb izgis lesz a bajnoksag vege

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Jagumo
ez para, de én megyek partizni 😄😄 de attól még szorítok a csapatnak, inenn szép nyerni 😛

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bulykin
elsõ félidõben 2:0 😞
ettõl féltem...

Kritikán aluli ami a digisport.hu-n megy a chat miatt...<#csodalk><#falbav>

Grove4
LOL

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
sztem a Chelsea bannerra gondolt, ahol kivan írva meccs dátum és h mi adja 😊

penészthozópára
A bannerem nagyon gagyi, tudom 😄

One Love, One United!

Jagumo
ejjjj 93. percben szerzett gólall nyert a MU :S nem gond ha mi is nyerünk ma akkor is 4 ponttal megyünk 😊

Barnabyka
Banner😉
DigiSport adja

penészthozópára
Sziasztok adja valami TV a mai Chelsea meccset?

Sok sikert 😉

One Love, One United!

hedonist
Nehogy már bármi is azon múljon,h a labda 5-10 cm-eres eltéréssel vki felkarját, vagy mellkasát érinti...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
hát ez a meccs most sokat kivett a Spursbõl, de azért a védelmük okosan összevan rakva. annyira könnyû dolgotok nektek sem lesz sztem.

Tottenham befogta az Arsenalt. Nekünk is fel kell kötni a gatyát, ha a hétvégi meccset hozzuk, akkor szerintem már nincs miért aggódnunk.

ÓÓÓ, elnézésedet kérem. Pedig erre szokásom vigyázni, de úgy látszik ugyan olyan rossz szokásom is rosszul leírni... <#miaz>

*különben ugye-ugye...
jó nehogy itt keressetek már 2 pontot 😄 am a mez meg sztem csak a vörös színben tér el,legalábbis nekem nem tünt fel a különbség :S
Mármint egyik tegnapi eset se volt tizenegyes, csak vissza kell nézni az eseteket.

Most nézzük vissza, hogy a MU ellen hány meg nem adott tizenegyes volt? Külömben meg nem, egyik se volt 11-es. Pont.