Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grat a sokadik 7esehez!
nagyon kevés esélyt látok, h a legalább pool x-elne veletek. bár talán "kilõttétek" magatokat 😊 csak ebben tudok bízni

http://www.powerplaymanager.com/r57633

asfa
köszönöm szépen! 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

Pl ott a bwin oldalán a statisztika rész, ott elég korrekt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
goalzz.com

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
tudna vki mondani egy oldalt ahol levannak irva a nemzetek bajnokságának aktuális állása? ilyen táblázat szerûen frissitve a emccsek után.. volt vmi b betûs ilyen oldal de már nem tudom :S

korrekt<#wink>

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Bulykin
respect!!<#worship>

Kalounak pedig vááá de örülök^^ 😄
Malouda meg pffXD még saját magát is kinevette 😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

asfa
<#eljen><#worship>ezelõtt meg én emelem a kalapom! Bármi is lesz, megérdemelten nyeri az aki nyeri, és gratuláció a Manchesternek is, Ronaldo nélküli teljesítményért, ebben egyetértek! 😊

Matthew Prosac
7 a Stokenak, 7 a Sunderlandnak és az Aston Villának, 93 rúgott gól.. Nagyon szép teljesítmény, abszolút megérdemlitek a bajnoki címet, vitán felül. Személy szerint Manchester fanatikusként is azt mondom, hogy az idei teljesíményünk olyan szempontból érdemelt kalapemelést, hogy Ronaldo hiányát egész tûrhetõen átvészeltük úgy, hogy végig versenyben voltunk, de ti jobban megérdemlitek. <#eljen>
Tudom, van még egy Pool meccs, de... nem hiszem, hogy...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Szééép. Ha már innen nem nyerik meg a bajnokságot...

Hajrá Chelsea!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

asfa
ez szép volt, a gólkülönbség már nem hiszem h döntõ lesz 😊
GO BLUES MEG KELL NYERNI A BAJNOKSÁGOT!!!

Japep

Jó meccs volt nagyon, remélem tartjuk a formát a most jó formában lévõ L'pool ellen is (igaz nekik lesz egy hétközi EL)... A saját kezünkben van a sorsunk!!!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ezt a 7 gólt szét kellene osztani a köv meccsekre<#taps>

7<#idiota>

6-0 gyönyörûûûû<#vigyor2><#vigyor2><#integet2><#taps>

asfa
2-0
Kalou két gól, ez sima meccs! 😊
GO BLUES!

hedonist

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Anfieldrõl csak annyit, h ha annyira meg akarnak minket verni, akkor valószínûleg annyira el is akarják veszíteni az örökranglistán az elsõ helyüket veletek szemben 😉

lehet,h egy picit ott könnyebb dolgunk lesz, mint általában...😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Ancelottitól kérdezze majd meg vki h szerinte milyen a Clash of the Titans, mert én is megnézném<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
hát visszapasszoltuk hozzátok a labdát: ismét rajtatok a nyomás, nyertek kell (mondjuk a Stoke ellen nem is lesz probléma, viszont az Anfielden lesz egy jó kis meccsetek 😊).
azért azt tegyük hozzá, hogy a Tottenhamtõl igencsak nagy segítséget kaptunk ma. Tökfölösleges szabálytalanságokkal adtak két ingyen tizit.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kocka08
Igen, szép gól volt el kell ismerni..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
3-1 eldõlt
Maradunk ott hogy nem hibázhatunk innentõl.

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Matthew Prosac
elég hidegvérû megoldás volt egy 10 perccel a vége elõtt, egy olyan meccsen amin eldõlhet a bajnoki cím sorsa.. 😉

Kocka08
bazzzzz 2-1..😞(

Kocka08
Gudjohnsen mutasd meg milyen egy volt Chelsea játékos és vágj egy gólt a Mu nal.😊
Most vettem észre hogy itt van..😊

Kocka08
1-1!!!!!!!!!!!!!!!

Kocka08
1-0 sajnos egy jogos büntetõ után!
De van még fél óra.

Japep

90+ City-United 0-0... Erre csak ennyi mondok.

És mire beírom 11-essel vezet a MU...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
50 perc és még 0-0 a Mu-Tottenham meccs!

lippet
Következõ akadály a Spursnek az a Man. Utd! Egye fene, benne vagyok, hogy a szerezzen minden meccsen pontot a Spurs! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Tyler1
én mostmár 3. helyért drukkolok a Spursnek 😄 kitudja mi lesz itt az Arsenalt elnézve 😉

hedonist
Örülnék, ha a Spurs bejönne 4iknek. pool nem is érdemli meg Toti meg eléggé h megvert minket is arsenalt is😊 de a city semmiképp se legyen 4ik...

Rash87
Hja,tényleg,sorry.
Nem néztem,h Spurs+Citynek van még 1-1 elmaradt meccse.
Így tényleg nem sok esély van :\

Glory, Glory Man. United!

hedonist
ha 1 pontot sem szerez a spurs ÉS a city továbbá a pool csak nyer akkor elõzheti meg õket a pool, hát ez,h mindkét csapat csak kikapjon 3 fordulón át lehetetlen a mostani viszonyok szerint. jah és a két említett csapat 1 meccsel kevesebbet játszott a poolnál, szóval bocsánat 4 meccs alatt.

Rash87
Matematikailag? 100%?:S

Glory, Glory Man. United!

Kocka08
Köszi az infót ezt nem is tudtam.😮
Hatalmas szégyen a Poolnak!

hedonist

hedonist
1. igen ezt akartam mondani, 2. Pool már bukta a 4.ik helyet ez 100%.

A rohadt életbe is vigyük haza azt a kupát ahová való!

Oziris666
Hát azért az Arsenal elleni meccsüket látva a wigan se lesz egyszerû...

Kocka08
Csak az a baj hogy a Poolnak vélhetõen égetõ szüksége lesz a 3 pontra a 4 hely miatt!
De hát nekünk is életbevágó lesz!
Ahogy belegondolok fel sem tudnám dolgozni ha kicsúszna a kezünkbõl a bajnokság..<#zavart2>

lippet
Stoke, Wigan hozható, a Pool-tól azért félek! Igaz nem lesz Torres, azért nagy könnyebbség így!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

hedonist
Lek ell gyõzni innem mind a 3 csapatot, ennyi, nincs mit szórakozni a mi kezünkben van a PL aranyérem sorsa!

Sajnos igen

Kocka08
Meg lesz ez a bajnokság, bízzunk a csapatban, hogy innen nem bukják be egyik meccset sem..
Most biztos felszívják magukat!
Am a Liverpool ellen idegenben leszünk?

Oziris666
Nem valószinû h a Spurs az Arsenal és a Chelsea után titeket is megvernek!
Fõleg h kb. mindig megszorjátok õket mint a szar...

Kedves MU szurkolók! Az nem volt hülyeség, amikor egytõl egyik ontottátok a hülyeségeket a MU-Chelsea meccs után? Az nem, ugye?

Leírtátok a véleményetek, rendben, most én is sértõdjek meg, és vágjam hozzátok azt, hogy takarodjatok a saját topikotokba? Merthogy velem is ez történt, leírtam kultúráltan a véleményem, aztán csak belémkötöttek, hogy húzzak már el.

Szóval kettõs mérce...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hát emberek, az Arsenalra igen igen csúnya zakót szabtak. Asszem tõlük már nem kell félni.

Tyler1
hát kedves Chelsea fanok, láthatjátok h Abramovich miatt nem lesztek bajnokok 😄😄

erre már nem lehet mit írni....

néztem végig a meccset...jól játszott a Tottenham nagyon is a helyzeteik kimaradtak mellesleg akkor is el kell ismerni h benne volt a bíró..Terry pályafutása során 4x állították ki és tegnap egyáltalán nem ért sárgalapot a buktatása, sokkal durvábbakért nem adtak. a Bíró szivatása és a United segítése csak az én elméletem és véleményem. Egyébként egy szóval nem mondtam olyat sem hogy a MU bundázott volna bármit is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.