24199
Chelsea Fan Club
-
Köszi. -
#20191 Newcastle-Chelsea streamek
-
#20190 A Chelsea-nél van egy csomó sérült – Terry, Lampard, Zhirkov -, de a szurkolókat talán még ennél is jobban aggasztja, mi lehet a háttérben, hiszen két vezető (Ray Wilkins és Frank Arnesen) is hirtelen bejelentette távozását. -
Köszönjük. :) -
#20188 Zilina-Chelsea
1-0 1-1 1-2 -
#20187 gólokat majd linkel valaki? -
Pares #20186 Na azért...
El sem tudom képzelni, mekkora szégyen lett volna, ha kikapnak ezektől. -
bonebeni #20185 na csak beszenvedték a fiúk azt a 2. gólt -
Pares #20184 Szinte éreztem, hogy a Zsolna első ként fog gólt adni. És megint az megy, mint a Birmingham ellen. Támadnak, lőnek, és semmi. Sőt, a Zsolna lő gólt... Az eszem megáll. Isten bizony, hogyha nem fordítják meg a meccset, akkor bojkottálom őket mindaddig, amíg észhez nem térnek. Ez egy Zsolna bazmeg! Simán verni kell őket, még ilyen formával is!
-
#20183 meg kellett volna nekem is.. megnézve ezt a szar formát..
de mondjuk ilyen szar kezdő mellett mit vár a csodás edző.. -
Monoton #20182 Én meg nem mertem megrakni a V gólt :) -
#20181 19' Chelsea - Zilina 0-1 -
#20180 éés vezet zsolna
lol -
Köszi. -
#20178 Birmingham-Chelsea 1-0 ::: összefoglaló
-
Pares #20177 Nem találok szavakat... -
No comment...
Tartalékosan voltunk igaz, de ennyire ??? Semmi tűz ... sajnos már régen nincs... :S
Még kiegészítem, hogy emellett most meg semmi sem jött össze...
Szomorú... :( -
#20175 mi történik?... pár hete még vágtuk a 6 gólokat... de nem is az hiányzik, hanem az erő, a pontos passzjáték és a már említett kreatívitás.. -
#20174 hát ez nagyon kevés a bajnokicimhez... rá se ismerek erre a csapatra, a kreativitás annyira nulla, semmi elképzelés, nemtudom h ez játékos hiba e.. de érdekes mindenesetre.. ez nem AZ a Chelsea.. -
#20173 ááááááááááááááááááááááááááááááááá -
davidragon #20172 Újabb zakó...
Néztem a meccset, nagyon hiányzik a kreativitás játékból. A fölény megvolt, azzal nincs gond. Kb ennyi. -
#20171 Ez hihetetlen... Szerencse megint valahol a 4000km-re van tőlünk... -
#20170 a streamelők szabadidejétől. -
#20169 Drogba ilyeneket nem hagy ki :S -
#20168 az mitől függ, hogy valamikor van a magyar diginek is streamje? elég fasza lenne, ha az rendszeres lenne. -
#20167 LasDen nem engedi... XD -
#20166 jó lenne egy Bale a CFC-be is szerintem :D -
#20165 Spurs forditott arsenal ellen 2-0 rol 2-3 :D!!!!!! -
#20164 16.00 Birmingham-Chelsea
tv: Digisport
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream -
#20163 ooh...tudtam én -
#20162 Alex játszik! -
#20161 bazdmeg remélem a Birmingham City-t megverjük!!!!!!!
nem lesz se Alex se Terry megint... kíváncsi vagyok kit tesz be középre Ivanovic mellé CA o.O
GO BLUES!!!!!!!!!!!! -
#20160 A klub Michael Emenalot nevezte ki az "Assistant Coach"-i posztra. Eddig vmilyen fő játékosmegfigyelő volt nálunk 2007 óta. -
#20159 miért kéne nagyobb névnek lenni vkinek, h jobb legyen? sztem Bruma már simán decensebb lett volna. -
#20158 Ezzel nem értünk egyet, a 6-7 gólos meccseken érdekes semmi gond nem volt Ferreiraval... Mondjuk eleve Ancelotti hülyesége volt h középsővédőt játszon!
Arra az évi 10-15meccsre sztem tökéletes jobboldalon,nagyobb nevek ugysem padoznának...
Hogyne lenne mérvadó 2002 óta nem kaptunk ki 3mmal otthon,főleg egy középcsapattol...nemkicsit ciki a dolog -
#20157 igazad van, de kimagaslóan fos védő Ferreira már régóta, de mindenen túltett a Sunderland ellen.
Cole már akkor csinalta azt, amikor teljesen szét volt esve mindenki, sztem az már nem mérvadó, meg tudjuk,h ő mennyire jó amúgy. -
#20156 Azért nehogymár csak Ferreira nyakába varj mindent!Az egész védelem szar volt Onuoha egyenesen viszi a labdát erre minden védő elfut előle!Össze vissza helyezkedett a védelem kaphattunk volna vagy 5-6 gólt!
Ashley is gólpasszt ad az ellenfélnek pff...
Arról nemis beszélve h az ok h szar a védelem de hogy a támadósorunk is impotens (eddig meg számolatlanul alakítottak ki helyzeteket meg lőttek gólokat) az már idegesítő... -
#20155 sztem az Arsenal nagyobb konkurens, mint az MU. -
pilboy #20154 mi meg a tieteket :) -
#20153 láttam a meccset, bár ne tettem volna.. megint nem tudjuk kihasználni az Mu botlását..
GO BLUES!!