Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kel nekem is!
Bár nekem most van egy idei idegenbeli mezem abba is szerelmes vagyok..😊
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Egyébként a mezetek az ideihez képest mindenképp jobban fest 😄
A lehetséges új hazai mezünk :
Nem rossz, az a vörös gallér a régi idõknek "tiszteleg".
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a te általad belinkelt képen pedig pont sikerült egy olyan képkockát elkapniuk, amin a labda "szellemképes", ezért úgy tûnik, mintha kéz lenne😄 de itt egy azelõtti képkocka:
Malouda a hónap PL játékosa amúgy, ez is teljesen megérdemelt!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
egy kérdés ha az arsenal hozza az elmarat meccset ,tehát holnap nyer a spurs ellen akkor 3 pont a különbség.
ha a végén meg a chelsea botlik arsenal meg nyer akkor mindkettõnknek ugyanannyi pontja lesz akkor mi is fog döteni?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hétvégére fel kell pörögni.
GO BLUES!
GO!GO!GO!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
1-0 a félidõ végefele
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
hihetetlen 😊
GO BLUES!! és végre Kalou kezdõ^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- PL 34.forduló, Stamford Bridge -
- ma 21:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Lee Probert -
- elõzõ : 4-0 (Deco, Drogba, Ivanovic, Lampard)
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Ferreira - Alex - Terry (c) - Zhirkov
Ballack - Mikel - Lampard
Anelka - Drogba - Kalou
Cserepad : Hilario, Bruma, van Aanholt, Joe Cole, Deco, Malouda, Sturridge
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bolton Wanderers :
Manager : Owen Coyle
Jaaskelainen
Ricketts - Cahill - Knight - Robinson
Steinsson - Muamba - Lee - Wilshere - Taylor
Davies (c)
Cserepad : Al Habsi, Samuel, M Davies, Cohen, Weiss, Klasnic, Elmander
-----------------------------------------------------------
Nyerni kell, kell az a +4 pont... GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a Liverpool-lal viszont buktam :S
na de ez nem ide tartozik.
Kíváncsi vagyok a Tottenham mit tud szerdán kezdeni az Arsenallal, és mit velünk szombaton. Ez a kupabeli kiesés meglepõ volt.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
azért meg kell verni õket, ha nem is ugy, mint legutobb 5-0, de hasonloan😊
FA-kupa: Tottenham 0-2 Portsmouth
Hatalmas gratuláció Avram Grantnek... nagyon nagy ember!
Találkozunk a döntõben, igaz remélem nem kell félnünk, bár ezek után ki tudhatja, a Pompeynak már semmi sem fontos, már csak 1 meccsre kell készülni a szezonban... de meglesz nekünk!
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kezdet már pár idényt kispadon..
De sztem azért gondolta hogy elég lehet ez a támadó szekció mert bízott Berbatov és Owen játékában..
Amúgy Owennel most mi van?
Sérült vagy egyszerûen nem fér oda?
Ok, értem, csak nem akarom, hogy most az legyen, hogy HA nyerünk, akkor az csakis azért mert Rooney... mert ez nem igaz. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
remélem okul rajta a mester is.
Bocs, de ez most kinek a problémája? Mármint 3-szor voltatok bajnokok, kaptatok pénzt, tudtatok volna vásárolni kit (+ Roniért kapott összeg), lehetne építeni, szóval az hogy csak Rooney van nem más hibája, hanem a klubé.
Most nem kötekedek, de nem is értem igazán, régen rossz ha 1 ember visz egy csapatot (tudom, nekünk is volt ilyen, de idén bebizonyítottuk).
CHELSEA FOOTBALL CLUB