1379
-
#1013 Sándor Károly -
#1012 De..az mtk-éról... -
#1011 Ez azt hiszem nagyon jó hír. Ha Krisztián így folytatja és a többi srác is sikeres lesz, akkor példaértékűek lesznek a fiatalabbak számára.
És eztermészetesen növelni fogja a külföldiek szemében az értékünket.
Nem is tudom, nem valami sportakadémiáról került ki?:P
-
#1010 Hivatalossá vált, hogy Németh Krisztián az FC Liverpool labdarúgócsapata felnőtt keretének lesz a tagja a következő szezonban. Ezt a liverpooli klub honlapján hozta nyilvánosságra. A magyar válogatottal az U19-es Európa-bajnokságon bronzérmet nyert támadó a 29-es számú mezt viseli majd.
na a topicban fellendülés várható...:D -
#1009 Valerenga 1-4 Liverpool
A vicces az, hogy tök ugyanazok lőtték a gólokat, mint az előző, 4-0-ás meccsen:)
Kevésbé vicces azonban, hogy Németh nem lőtt gólt, még kevésbé, hogy Gerrard lesérült:( -
#1008 Hehe, hát igen. Nagyon jó kis lövés volt az, egyből a beállása után, az lett volna csak az igazi, ha az bemegy. Hát ha Bl-ben nem is, de szerintem Liga- és FA-kupában akár rendszeres szerepet is kaphat a következő szezonban, és remélem, hogy pár éven belül sikerül beverekednie magát a nagycsapat kezdőjébe. -
#1007 Én nem láttam, csak olvastam a hírekben. Állítólag az angoloknak is tetszett. Amúgy nagyon jó mozgású gyerek ez a Németh.
A lövését épp hárította az ellenfél kapusa, de a kipattanót egyből belőtte valaki, és utána még egy tizit is összerakott. Szép teljesítmény. :)
Nagyon jó lenne látni, ahogy Németh kiejt valami nagycsapatot a BL-ből!!! -
#1006 Rangers 0-4 Liverpool
Nemtom néztétek-e a meccset, de nekem Németh játéka elég magabiztosnak tűnt, szerintem simán lehet helye a csapatban, Keane és Torres után persze. -
#1005 Németh K. a 'Pool honlapjának vezércikkében -
#1004 Hát Liverpoolé lett R.Keane
Úgy tűnik, lezárul Robbie Keane átigazolási ügye: az angol sajtó értesülései szerint a Tottenham elfogadta a Liverpool ajánlatát az ír csatárért, aki ma Liverpoolba utazik, hogy orvosi vizsgálaton vegyen részt, majd aláírja a szerződését a Vörösöknél.
A pontos átigazolási összeg nem ismert, de a végösszeg állítólag 20 millió font körül lehet, ehhez csak bizonyos meghatározott feltételek teljesülése esetén juthat hozzá a Tottenham. -
#1003 Robbie Keane
A hírek szerint Robbie Keane hamarosan a Liverpool játékosa lehet, az ír csatárért ugyanis újabb ajánlatot készül tenni a Mersey-parti egyesület. A Tottenham háza táján nagy a csönd Keane jövőjét illetően, az angol sajtó viszont úgy tudja, Juande Ramos már beletörődött az ő - és a Manchester United által hívott Berbatov - elvesztésébe, főleg, hogy maga a csatár is menni akar. Az ír támadó gyermekkorában állítólag a Liverpoolnak drukkolt, többek között ezért is örül a lehetőségnek, hogy ott bizonyíthat. Amennyiben hinni lehet a szigetországi újságíróknak, vasárnapra, vagy legkésőbb hétfőre le is zárulhat az ügy. -
#1002 vmi magyar is ment ide nem ?:O
nem is gondoltam volna h crouch elmegy poolbol :P -
#1001 nb1.hu P.Crouch
Peter Crouch ma délután aláírt a Portsmouth csapatához. A 27 éves csatár korábban már szerepelt a Premiership legdélibb csapatában, onnan igazolt a Villához, ahonnan tovább a Southamptonhoz, majd megérkezett Liverpoolba. A hírek szerint a kikötővárosiak 11 millió fontot fizettek érte, majd miután ma reggel átesett az orvosi vizsgálatokon, alá is írták a papírokat.
A csapat szeretne javítani tavalyi bajnoki helyezésén (8. hely), ehhez szükség lesz Crouch góljaira is.
nb1.hu Cavalieri
A Liverpool leigazolta Cavalierit, a 25 éves brazil kapust. A játékos korábban a Palmeiras hálóját védte, az érte fizetett összeget a klubok bizalmasan kezelik. A kapus célja egyértelmű: szeretné kiszorítani az Anfield gólvonaláról Pepe Reinát, és készen is áll arra, hogy megvívja harcát a csapatba kerülésért.
- Tudom, hogy nem lesz egyszerű bekerülni a kezdőbe - mondta a klub honlapjának Cavalieri. - Nyomon követtem a Liverpool bajnoki-, és BL-meccseit is, tisztában vagyok azzal, hogy Reina nagyon jó kapus. Azonban mindenkinek meg kell küzdenie a csapatba kerülésért, és hiszem, hogy megfelelő kihívója leszek a spanyolnak. Az önbizalmamnak köszönhetem, hogy ma itt vagyok, talán néhányan Liverpoolban is értesültek arról, hogy hogyan védtem a Palmeirasban. Biztos vagyok benne, hogy idővel én leszek a liverpooli No. 1, de addig még sokat és keményen kell dolgoznom. -
#1000 TÉK
#1000:) -
#999 nb1.hu
Peter Crouch felszólította Rafa Benítezt, hogy tisztázzák, van-e jövője a Liverpoolnál. A spanyol menedzser válaszként kijelentette, Crouch mehet, ha valaki hajlandó 15 millió fontot fizetni érte.
- Peter Crouch minden héten játszani akar, de tudja, hogy Fernando Torresszel kell megküzdenie - mondta Benítez. - Szóba hozták a Portsmouth-szal többször is, de egyelőre egyetlen ajánlatot sem kaptunk. Azt hiszem, nem lenne ésszerűtlen, ha tizenöt millió fontban szabnánk meg az árát.
A spanyol egy másik angol válogatott játékost, Gareth Barryt szeretné szerződtetni, de megígérte, a szezon végéig már nem hozza szóba többször ezt, vár az Aston Villa válaszára.
Szerintem ez Igaznak néz ki:S nem tom hogy vagy vele:S -
#998 hát sok igazat mond szerintem -
#997 Azért lehet, hogy igaz. 3,14csába, egy focista nagyon jól jönne szvsz: Ribery. Akitől a Bayern tutira nem válik meg még egy ideig. Anno a németországi VB idején, amikor Zizou valahogy még csúcsformába lendült, mondtam, hogy ez a kölök kiemelkedő focista, hiába szól Zidánról a válogatott.
Igazolási pletykák itt... -
Csesza #996 nb1.hugyos híreket ne kopizzálmár mindenhova, mert azok azt sem tudják hogy mit írnak, a legeslegbizonytalanabb hírforrás... -
#995 nb1.hu
Harry Kewell a nyáron, szerződése lejártával, elhagyja a Liverpool együttesét. Az ausztrál szélső még 2003-ban érkezett a klubhoz, és az akkori menedzser, Gérard Houllier szerződtette. Az elmúlt 5 év jó részét azonban az orvosi szobában töltötte, alig tudott csapata hasznára lenni. Rafa Benítez menedzser így is megtartotta volna: új szerződést ajánlott neki, az eddiginél kevesebb fizetésért.
Kewell azonban ebbe nem ment bele.
- Megpróbáltunk megállapodni, de ez lehetetlennek bizonyult - ismerte el Benítez -, ezért Harry távozik a szezon végén. -
#994 nb1.hu
Peter Crouch alighanem távozik a Liverpooltól. A kétméteres csatár mindössze kilencszer lépett pályára kezdőként a Premier League-ben a most futó idényben, és egyértelműen leszögezte: még egy ilyen szezont nem akar végigcsinálni.
- Harmincnyolc meccsből csak kilencszer kezdeni, az kevés - mondta Crouch. - Beszélni akarok a menedzserrel, tudni akarom, mit tervez a következő szezonra, és hogy nekem szerepem van-e a terveiben. Röviden szólva: szeretném látni, szükség van-e még rám.
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere korábban utalt már rá, hogy Crouch valószínűleg távozhat a szezon végén.
A hórihorgas támadóért a Portsmouth és a Newcastle is bejelentkezett. -
#993 a Liverpool megint bizonyított a fanyalgóknak, hogy igenis tudnak izgalmas meccseket játszani. Aki még mindig kételkedik az nézze végig az idei BL-sorozat pool-meccseit (pl. Pool 8-0 Besiktas, Pool 4-2 Arsenal, meg a mostani).
Az arzenálosok meg egy időre elcsitulhatnak, hiszen most nekünk nem adtak meg egy tizenegyest a hosszabbításban (Hyypia buktatása Drogba által). Babel meg nagyon durva: ha csereként áll be BL meccsen, mindig gólt lő. Titkos fegyver. Csak sajnos ő sem volt elég. Egyedül Lampard miatt nem tudom most utálni a cselzit, ő tényleg megérdemelte a döntőbe jutást.
Viszont bármibe lefogadom, hogy a döntő vagy 0-0, vagy 1-0 lesz. -
#992 Azért a Pool múltkori és a msotani teljesítményén látszott, hogy valami nincs rendben és nincsenek ott fejben.
Sajnos most nem jutottak tovább.
A Manchester szerintem átharapja a Chelsea torkát.
Mindkettő akarja a kupát és azért a MU vissza akar vágni a Chelseanek.
Jó döntő lesz.
Remélem a Pool jövőre jobban fog szerepelni.
Benayoun, Arbeola, Mascherano nagyon szépen játszott. Le a kalappal előttük. -
#991 egyszer véget ér a szerencse
-
#990 És ezért lesz méginkább presztízs dolog. -
#989 egyetértek -
Paranoia #988 1értelmű,h a Pool a szimpatikusabb csapat...kétég nem fér hozzá!
Én nagyon szorítottam,h sikerüljön nekik a döntőbe jutás és legyen egy SZÉP döntő.
de sajnos számomra teljesen unszimpatikus csapattal kell döntőt játszanunk... -
#987 riise továbbjuttatta a chelseat =C -
#986 Ilyen a foci. Szerintem nagyon izgalmas meccs volt. 5 gól. Kegyetlen nagy küzdelem, viszont nem volt durva a meccs. :)
Sajna nem a jó csapat jutott tovább. :(
De azt nem lehet mondani, hogy a Pool szar meccseket játszott a BL-ben. Főleg az volt izgalmas, hogy a csoportkör végén minden meccsét hozni kellett. És ez balfaszul hangozhat, de azért remélem Scholesék (aki kár, hogy nem a Pool-nak focizik) legyőzik a londoniakat.
Na majd a következő idényben. Bár most már jobb lenne egy bajnoki cím, mint a BL.
Azt tudja valaki, hogy a fakó játékosai ilyenkor játszhatnak-e az első csapatban? Németéknek már vége a bajnokságnak, de elvileg lehetne nevezni az első csapatba a hátralévő két fordulóra, nem? Jó lenne látni játszani. Most már úgyis tét nélküli az egész. -
#985 -
Paranoia #984 -
#983 ez szépgól volt , de azért most ti estek ki ... -
#982 Hátőőő, nem engedi a kemény focit a spori, de jól vezeti a meccset.
És valahogy gatyába lett rázva a második félidőre az egész csapat. Essien elfutásánál azért nem bírtam ki ülve... -
#981 Ezaz fiúk!!!!
Gyerünk Torres!
:DDDDDDDDDDDDDD -
#980 Hihetetlen, hogy mennyi eladott labda, rossz passzok, rossz helyezkedés. Ráadásul szerencsétlen Riise kitakarta Drogba lövését. Óóó a 3.14csába. :((
Torresnek az elején az ordító helyzetet be kellett volna vágnia. -
#979 Jól látod, ez így van. Kapu torkában sosem szabad fifikázni, mint ahogy 16-os előterébe nem mehet a felszabadítás (az általában egyenlő egy kapott góllal), kapu felé nem gurítunk haza, stb. -
zinnat #978 ugye már minden igazi liverpool lelkületű ember látta a hajdú b blogjának legfrissebb videóját??liverpoolban okoskodik, és hát, eléggé vicces:D
itt a link ha esetleg valakit érdekel..
-
#977 riisenek akkor elkelett volna bikáznia nem pedig a földig lehajolni és jeleni :D -
#976 ennél a "megmozdulásnál" még a csatár Crouch is tudta volna a jobb megoldást...segített a cselszkinek egy keveset, ha már az ottani "csatárok" sz*rt sem értek tegnap. -
#975 Sajnos ez van... :(((
Viszont a kommentátor mekkora vak volt. Azt mondja, hogy Lampard szarul játszik. Hát azért adott pár olyan passzt, ami gyakorlatilag gólpassz értékű volt, csak hála égnek a elbaszták a társai. A hulló labdát lekezelés nélkül dropból egy nagyon vékony résen úgy passzolta fel, hogy csak néztem. Aztán félfordulattal kb 45 méteres passz előre Drogba mellére.
Btw azért a Torres utálók most befoghatják a szájukat. Mert amit Torres kapott, attól Totti pl már szétsírta volna a pályát, vagy letaposta volna az ellenfelet, mint Ramelow-ot anno...höhöhö.
Ja és hiába született csak két gól, nagyon jó meccs volt. És marhára érdekes az, hogy a Pool milyen jól tud támadást vezetni is, HA AKAR... -
#974 Lett volna jobb embered Fabio Aurelio helyére?