Liverpool Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
aza bundásliga a világ legkisekereebb ligája világon😊 de ebbe a bunda ligába ne menjünk bele... kellemes karácsonyi ünnepeket.

Yo, Bitch!

Z
<#mf2>

Mellesleg kellemes ünnepeket mindenkinek!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Guilty01
tudtommal fél év telt el a bajnokságokból, de ha a bundásligátoknak már vége van,akkor elnézést, nem szóltam...
a "mindenki" alatt gondolom a fanatikus, beképzelt szurkolóitokat érted😊 Sztem õk már megnyerték nektek a következõ 5 évre a BL-t is. Na mind1, mi se piszkítunk a ti topikotokba, légyszives ti se kezdjetek el provokálni minket. Thx. Aztán sok sikert majd az Anfielden😊

You\'ll never walk alone!

addig a serie a elsõ helyén tanyáztunk

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

ForzaInter
mér venné ki? már megnyertük ezt midnenki elismeri.

Yo, Bitch!

Randal
Ááá, az idei idény Tóth Ferié és a Rómáé lesz😛
Hajrá Liverpool és Róma😄
(Csak a BL-ben ne kerüljenek össze😄)

Guilty01
khömm... talán amióta az utóbbi 3 szezonban 2-szer a döntõbe meneteltünk. Addig hol is tanyázott a te hatalmas intered?😊))))))))

P.S.: elhiszem, hogy már le van bundázva a 07/08-as idény is, de azért sztem kicsit visszavehetnél az arcból, és legalább karácsonykor vedd ki az aláírásodból az uccsó sort😊)

ti mióta vagytok esélyesek a végsõ gyõzelemre?

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Z
<#hehe><#eljen>

De azért elég gáz ez a sorsolás. Két, végsõ gyõzelemre is esélyes csapat biztosan el fog búcsúzni a többiektõl ebben a körben.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Guilty01
azért még ne temesd a csapatod😊

ForzaInter
Liverpool-Inter😊
gyõzzön a jobbik.

Yo, Bitch!

Z
Kár érte... <#rinya>

Nagyon kellett volna a gyõzelem.

Z
Na minden rendben. Már csak a Real-t kellene valahogy elkerülni a sorsoláskor. A döntõben elég lenne találkozni. <#eljen><#zavart1>

Z
Remekül alakul az eredmény... 😄

Z
17' Stephen Hunt steps up - not a confidence-inspiring sight - BUT IT SHOULD BE!!! He tucks it into the left corner, sending Reina the wrong way!!

Z
Büntetõ.... 😞

Penalty Reading!! Gunnarsson is brought down by Carragher right on the corner of the area... in fact the contact starts outside the box. A controversial one, that.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

klassz<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Németh Krisztián 2 gólja és a meccs összefoglalója: Összefoglaló

Z
Nem volt gyenge meccs. De az elsõ félidõ végén egyszerûen érthetetlenül mentek rossz helyre a passzok. Mintha pillanatnyi elmezavar lett volna úrrá a srácokon. Nagyon érdekes volt. És akkor szerencsére a portugálok nem használták ki, pedig simán beverhettek volna akár kettõt is.

banok

Guilty01
már 2-vel... Nagy hirtelenjében vérmes Andorra szurkoló lettem. csak tudnám miért....

Guilty01
bakker, angolok nem jutnak ki az eb-re????? Horvátok vezetnek idegenben,na nehogymááá

banok
Voronin jól játszik ma.

Guilty01
Egymás elleni gólok. Mintha egyenes kiesésbe lennének. Amúgy a marseille vagy a porto bukni fog a besiktas ellen, mert ezek a törökök nem olyan gyengék, mint ahogy tegnap ez kiütközött. Hazai pályán van esélyük, nem is kevés. Azért azt nézzétek meg,ha köv. meccset hozzuk a porto ellen, a törökök meg hazai pályán leverik a marseillet, akkor az uccsó forduló elõtt mind a 4 csapatnak lenne esélye a csoportelsõségre. Durvás😊

Z
OK, de tegyük fel, nyer a Marseille ellen a Pool Franciaországban. Akkor egy gyõzelem lesz ide-oda, mindkét csapat idegenben gyõzte le a másikat. Akkor mi a következõ szempont, ami eldönti a csoport második helyét? Az egymás ellen lõtt gólok száma, az egymás elleni gólkülönbség, szimplán a gólkülönbség a teljes csoportot figyelembe véve, vagy az idegenben lõtt egymás elleni gólok, esetleg más?

banok
egymáselleni eredmény.

Z
* Na akkor mi számít a továbbjutást illetõen? 😄DD

Z
Sajna... 😞

De azért gyõzni kell a két maradék meccsen! Besiktast valszeg mind a Porto, mind a csigaevõk behúzzák. Akkor lenne a Portonak 11 pontja, és a Pool állna megosztott második helyen a Marseille csapatával.

Na akkor mi számít a tovû? Egymás elleni egy-egy gyõzelem, egy-egy vereség. Utána több lõtt gól? Jobb gólarány? Vagy egymás elleni gólarány? Na mindenesetre izgalmasnak ígérkezik. <#eljen>

Guilty01
Az a baj, hogy még így is bõven kieshet a csapat ha nem koncentrálnak eléggé a hátralevõ 2 meccsen. Azért rohadt szép volt!😄

Z

Cyrus88
Hát ez nem semmi, azért csak történelmet irtunk.8-0 ez egy álom meccs volt.

LasCar16
akeci😮OO

#acm

Randal
8:0

Azért majdnem lett még egy mesterhármas Babel részérõl😄

Z
Szétröhögöm magam...7:0, de milyen gólok esnek már a végén, sarkazás, felszabadító rúgás visszapattan... 😄DD

Z
5:0, ez már durva... <#zavart1><#worship>

szép mester hármas<#taps>
Z
2:0 az elsõ félidõ végére. Jól próbálta megszervezni a védelmét a török csapat, de most nem jött össze. 😄

Ja, a második gól elõtt lassítás nélkül is látható volt, hogy a bal oldali felezõvonal környékérõl a bedobást a törököknek kellett volna elvégezni. Ehelyett megkapta a jogot a Pool, és Riise bedobta. Hosszan elõre, a felfutó Voronin visszavétel után a jobb oldalon, egyedül érkezõ Benayounhoz passzolt, aki egy levétel után jobbal kilõtte a hosszút.

A második gól után kicsit pihennek a srácok, ezzel teret engedve a törökök támadásszervezésének.

<#eljen>

ja,1-1 lett ami szerintem nem rossz de hatodik helyre estünk vissza a premieren,ááááááááááááááááá

Matthew Prosac
full time 1-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Guilty01
vezetünk az arsenal ellen 1-0-ra félidõben. Hajrá!

Matthew Prosac
és megint szép gólokkal <#nemtudom>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

már megint 4...<#wow3>

banok

Randal
Naaaa, azért ezt nem kellene. Én se szeretem õket, de ez van.

Guilty01
annyira,de annyira undorító csapat ez a mencseszter hogy azt elmondani nem lehet. Megint 1-0,és persze megint a végén...pfuj. Grat Reinának,de azért kellett volna a gyõzelem...

Gunnersboy
Portsmouth 0-0 Liverpool
képek:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#zavart1>

Guilty01
Manchester? ne viccelj,majd ha az elefántbébi felépül akkor talán lõnek gólokat. De ez a szánalmas játék hogy a másodikfélidõvégénbeszenvedünkegygóltaztánmegvana3pont irtó undorító. Csak egy komolyabb csapatot kell kapniuk és máris ott a következõ zakó. Szerintem a Liverpool a Chelsea és az Arsenal közt fog eldõlni az elsõ 3 hely sorsa.

k O T T A
38 forduló van...😄 33 meccs még hátravan😊
én azt mondom majd félidõre kiderülnek nagyjából az erõviszonyok de akkor meg megint igazolási idõszak lesz...amúgy a chelsea és mu hamar feljön majd hidd el ez most jó bajnokság lesz nagyon

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/