Liverpool Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy sem lett volna könnyû 2mérkõzés, de így....<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone
<#szomoru1>#szomoru1>
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
1:0 az még kevés ám hazai pályán..<#ejnye1>#ejnye1>
ReD DevilS 4 LifE
See ya' in Moscow!
naon szép naon szééép
<#taps>#taps>
Torres majd eldönti a meccset.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
#949: Theo nem pool drukker, csak a papimami
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Szegény Roma megint kikapott😞 Bár nem tudom kinek drukkoltam volna egy esetleges Liverpool-Roma meccsen<#idiota>#idiota>
Vannak csúnya dolgai a védelemnek az igaz, de eredményesen játszanak és a legtöbbször szabályosan.
Az Arsenalban meg csak 1 db angol van, a Walcott gyerek, igaz az nagyot alakított. Ráadásul Liverpool druuker😛
Arsenalnak még érnie kell egy kicsit és nagyszerû csapat lesz.
Vegyél példát shogun6-ról vagy mimizérõl!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Srácok én komolyan mondom, hogy nagyon nem jó dolog ám a rúgásokat hosszú távon elviselni. Mikor sokkal ügyetlenebbek ellen focizol, s röhögve megvered 10-bõl 8-szor egy az egyben, de amikor elmennél, a majom felrúg, és a bíró nem fúj semmit, mert nem látványos. Nem látványos, de annál jobban fáj. Ha lejátszol nagypályás/kispályás mûfüves bajnokságban pár évet, ahol elõszeretettel rugdosnak, akkor nem fogsz vacilálni azon, hogy eldobd-e magad, ha akár egy kicsit is lefaltolnak.
Viszont a Babel esés szerintem zseniális volt. Azzal a kacsázó mozgással szerintem Collina is bekajálta volna, de talán még a '94-es VB-döntõ formáját hozó csúcsformában lévõ Puhl Sanyink is. Mellesleg a lassítás alapján azt mondom, hogy ennél kisebb faltra is adtak már büntit.
A szerencse sem pártolt azért mindig a Pool mellé. A második Milan-Pool döntõn, ahol a Milan végre tényleg gyatra formában játszott, és simán meg lehetett volna fogni õket, elbohóckodták a liverpooliak a meccset, és Pippo sajnos büntetett.
Sokszor hozzák fel az ismerõseim, hogy ocsmány védekezõ taktikához folyamodik a Pool, bezzeg Arsenal, vagy a MANU sokkal szebb focit játszanak. Ezzel nem is akarok vitába szállni. Ez így van. De eredményes a jó védekezés is.
És nem érzem, hogy nagyon (szóra érdemes mértékben) lejtett volna a pálya. Ezt inkább korrekt bíráskodásnak nevezném.
Jó meccsnézést mára!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Na, elnézést, ha valakit megbántottam, nem állt szándékomban, remélem az Arsenal befogja a MU-t, és akkor év végén mindketten boldogok lehetünk😊
You\'ll never walk alone!
tényleg nem fognak a szitura emlékezni, max. összességében a meccsre.
azonban ha mellétesszük a bajnokságban is ellenünk fújt, jogtalan dolgokat, úgy már kicsit sok. itt is-ott is osztanak bennünket, a kárunkra. kívánom, hogy az angol foci, és maga a Bajnokok Ligája is újra a régi lehessen, ennyi rossz ítélet(biztos a játék sebessége miatt) rég nem született, az olasz, sõt, a spanyol bajnokságban sem!
sok sikert a további BL-küzdelmekre a Liverpool-nak!
No one can stop Death!
"angol" focit, meg már csak elvbõl sem nézek 😊
bocs, de remélem tényleg visszakapják szûkös idõn belül, azért megkérdezném nem tartottad máknak tavaly Superpippo bevállalós vállas gólját? Na ilyesmikbõl van sok a poolnak, csak bírói köztemûködésnek hívják, na mind1, bocs de remélem nem nyertek 😊
És most, hogy az utóbbi 5-6 évben a liverpool számára volt a legtöbb kedvezõ döntés (ami egyébiránt igencsak vitatható, de tegyük föl), akkor ez min változtat? Bundát sejtesz az ügy mögött, vagy mázlit?😊) Gondolom utóbbit. De akkor tudhatod, hogy a nagy számok törvénye alapján minden csapat ugyanígy vissza fogja kapni ezeket a kétes eseteket. Értelmetlen ilyen dolgokon rágódni. Megtörtént, és kész.
Wenger egyszerûen nem képes belátni, hogy ez a továbbjutás nem a tizenegyeseken, hanem a kihagyott helyzeteiken ment el. (Emlékezzünk az 1. meccsre, valamint a tegnapi meccs 2. félidejében pl. Adebayor hatalmas helyzetére.)
az idegesítõ számomra az, hogy kb 3 éve vannak ilyen döntések(talán a Juve elleni meg nem adott "les"gól volt az elsõ, Chelsea elleni gól, ami bennt se volt...), és azóta jól jár velük a pool... Nem azt mondom, h másnak sincs, sõt a pakliban is benne van, de úgy érzem messze a legtöbb a poolnak. remélem a MU vagy a Barca nyer
az elsõ meccsen melyik pool játékosnál volt 11es szituáció? Torres, na azt más számokkal/ kell honorálni, 5,8; 5,7; 5,8; mûugrás 😊
kár, hogy megint így belenyúltak egy meccsbe és megint a pool járt jól...
Ez nem volt 11-es, pártatlanul.
A múltkori Hleb-eset pedig egyértelmûen az volt, ennyi.
Gratula a továbbjutáshoz, ha a cselszi ellen nem lesz hasonló "támogatás", ennyi volt a BL a 'pool-nak.
No one can stop Death!
Egyébként meg grat az Arsenalnak, nagyon jól játszottak, és én is legszívesebben mindkét csapatot továbbjuttattam volna. Ez van.
a riporter is azt mondja "what a call"
http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1207682317&archive=&start_from=&ucat=50&
remélem nem vágja szét a linket semmi
azért grat, mert többnyire szép játék volt, a chelsea ellen remélem nem lesznek 2005/2006ös hullagyenge meccsek, bár az esély elég nagy rá.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
remélem a chelzit hasonlóan izgalmas meccsen elveritek😉
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
egyértelmû a fölény!
remélem sikerül elverni az ágyúsokat és nem 11esel fog eldõlni!
a cikkek:
NSO.HU
liverpoolfc.com cikke
http://www.videoplayer.hu/videos/play/147718
nagyon kikaptatok
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
a nagy négyes számára elsõsorban: Liverpool, Manchester, Chelsea, Arsenal
így talán nagyobb élet lesz ott
link
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Nem láttam a tegnapi meccset, de az eredmény nem is rossz, sõt! 😄
Materazzi megkapta a méltó jutalmát a korábbi bûneiért. Kár, hogy ilyenkor egy egész csapat szenved miatta.