Liverpool Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
gratula Riise "alakításához", jó csereember volt Benitez részérõl.
amúgy sem lett volna könnyû 2mérkõzés, de így....<#rolleyes>

No one can stop Death!

Matthew Prosac
megirigyelte Durica teljesítményét

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Vazov
Ehez nemtok mit szólni 4 éve L'Pool drukker vagyok de ezen csak nevetni tudok <#szomoru1><#szomoru1><#shakehead>

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

sweech
ófaszom riise de elbaszta :C

ezt az oltást.....
<#szomoru1>
rvn
Mákos köcsög geci tróger szar cselzi....de utálom éspont az ijenkért utálom

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Hat sajnalom sracok...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

II Rocky II
hajrá Chelsea..vhogy utálom a poolt. :S egy arsenal drukker :]]]

24 - Exile -Nov.23

rvn
drogba de lol volt😄

magyarország páver 😊

Huszi84
mu drukkerek itt vannak??<#wave>
1:0 az még kevés ám hazai pályán..<#ejnye1>

ReD DevilS 4 LifE

Köszi!
See ya' in Moscow!

rvn
Ma este veletek vok! Egy MU drukker...

Huszi84
GG

ReD DevilS 4 LifE

HJUHUHuuu
naon szép naon szééép
<#taps>
II Rocky II
látom sok pool drukker van eme topicba😄

24 - Exile -Nov.23

Guilty01
Liverpool 3-1 Blackburn

You\'ll never walk alone!

Winz
A mai Pool-Blekbörn nagy falat lesz,de megvan az esély hogy megpattanjanak az Everton elõl.
Torres majd eldönti a meccset.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Gunnersboy
elfelejtettem hogy bazinagy haverok vagytok minden bizonnyal

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Vazov
akkor nem voltam az de az nem BL volt..<#smile>

Guilty01
#951: Theo pool drukker. És a papimami is.

Gunnersboy
3:6 után is ilyen boldog voltál? elgondolkozhatnátok, faszomért vitatkoztok, ami megtörtént megtörtént.......

#949: Theo nem pool drukker, csak a papimami

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Vazov
Mert nem ennyi volt??Vissza lehet venni az arcodból köcce ^^ YNWA

Randal
Ennyit rólad.

Szegény Roma megint kikapott😞 Bár nem tudom kinek drukkoltam volna egy esetleges Liverpool-Roma meccsen<#idiota>

Vannak csúnya dolgai a védelemnek az igaz, de eredményesen játszanak és a legtöbbször szabályosan.

Az Arsenalban meg csak 1 db angol van, a Walcott gyerek, igaz az nagyot alakított. Ráadásul Liverpool druuker😛

Arsenalnak még érnie kell egy kicsit és nagyszerû csapat lesz.

Z
Ezt az ocsmány stílust befejezhetnéd. Ésszel is írhatnál kommentet.

Vegyél példát shogun6-ról vagy mimizérõl!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rolka
Mi az,hogy ennyi volt az arsenal te csicska geci? Az ilyen csirák úgy fel tudnak baszni idegileg! A chelsea ellen meg nem lesz ilyen mákotok!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Z
Az elsõ meccsen tényleg tizi volt a Hleb-szitu. De nem sokkal utána volt egy meg nem adott a másik oldalon is, szóval az egál. Torres Oscarokról meg annyit, hogy akkor mit kapna Cristiano Ronaldo? <#idiota> Egyedül megkapná a világbajnoki aranyat a mûesésekért? Vagy Totti?

Srácok én komolyan mondom, hogy nagyon nem jó dolog ám a rúgásokat hosszú távon elviselni. Mikor sokkal ügyetlenebbek ellen focizol, s röhögve megvered 10-bõl 8-szor egy az egyben, de amikor elmennél, a majom felrúg, és a bíró nem fúj semmit, mert nem látványos. Nem látványos, de annál jobban fáj. Ha lejátszol nagypályás/kispályás mûfüves bajnokságban pár évet, ahol elõszeretettel rugdosnak, akkor nem fogsz vacilálni azon, hogy eldobd-e magad, ha akár egy kicsit is lefaltolnak.

Viszont a Babel esés szerintem zseniális volt. Azzal a kacsázó mozgással szerintem Collina is bekajálta volna, de talán még a '94-es VB-döntõ formáját hozó csúcsformában lévõ Puhl Sanyink is. Mellesleg a lassítás alapján azt mondom, hogy ennél kisebb faltra is adtak már büntit.

A szerencse sem pártolt azért mindig a Pool mellé. A második Milan-Pool döntõn, ahol a Milan végre tényleg gyatra formában játszott, és simán meg lehetett volna fogni õket, elbohóckodták a liverpooliak a meccset, és Pippo sajnos büntetett.

Sokszor hozzák fel az ismerõseim, hogy ocsmány védekezõ taktikához folyamodik a Pool, bezzeg Arsenal, vagy a MANU sokkal szebb focit játszanak. Ezzel nem is akarok vitába szállni. Ez így van. De eredményes a jó védekezés is.

És nem érzem, hogy nagyon (szóra érdemes mértékben) lejtett volna a pálya. Ezt inkább korrekt bíráskodásnak nevezném.

Jó meccsnézést mára!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Vazov
Ennyi volt az Arsenal most a Cselzi jön 😛 muszály megnyerni a BL-t ami megis lesz! GO Liverpool! YNWA

Guilty01
Persze, hogy kézilabda mozdulatnak éreztem "lesember" gólját, de tudtam, hogy a liverpool és az összes többi csapat javára is nap mint nap születnek ilyen döntések. Ha nem is a BL-ben, a bajnokságban biztos. 20 éve meg mondjuk lehet hogy épp az Arsenalnak volt ilyen mákos sorozata, akkor meg õket szidalmazhatták az ellendrukkerek a szerencséjük miatt. Mondom, badarság az ilyeneken leakadni, a foci nem errõl szól (legalábbis nem errõl kéne hogy szóljon), más kérdés, hogy milyen színvonalon vannak mostanában a játékvezetõk.

Na, elnézést, ha valakit megbántottam, nem állt szándékomban, remélem az Arsenal befogja a MU-t, és akkor év végén mindketten boldogok lehetünk😊

minimize
a bal kezét (is)figyelheted, amikor a kézfeje az égnek áll, és alig érinti az ellenfelét..kibillentette az egyensúlyából, persze. Hlebnek majdnem leszabták a jobb karját, de hagyjuk.
tényleg nem fognak a szitura emlékezni, max. összességében a meccsre.
azonban ha mellétesszük a bajnokságban is ellenünk fújt, jogtalan dolgokat, úgy már kicsit sok. itt is-ott is osztanak bennünket, a kárunkra. kívánom, hogy az angol foci, és maga a Bajnokok Ligája is újra a régi lehessen, ennyi rossz ítélet(biztos a játék sebessége miatt) rég nem született, az olasz, sõt, a spanyol bajnokságban sem!
sok sikert a további BL-küzdelmekre a Liverpool-nak!

No one can stop Death!

hát fogalmazzunk úgy, h a legélesebb helyzetekben, 1/8; 1/4; 1/2, döntõben, tehát a legmeghatározóbb meccseken biztos a pool vezetne ezen a képzeletbeli listán, ha bunda lenne, mennék robbantani 😊
"angol" focit, meg már csak elvbõl sem nézek 😊
bocs, de remélem tényleg visszakapják szûkös idõn belül, azért megkérdezném nem tartottad máknak tavaly Superpippo bevállalós vállas gólját? Na ilyesmikbõl van sok a poolnak, csak bírói köztemûködésnek hívják, na mind1, bocs de remélem nem nyertek 😊
Guilty01
Hmm.... hát akkor szerintem nézz angol focit. Meg nézd meg újból a tegnapi meccset, és utána mûugrózd le torrest. Tényleg jellegzetes latin szokás a dobálás, de Torres teljesen jól átvette ezt az angol ritmust, folyamatosan küzd, hajt, gólokat lõ.

És most, hogy az utóbbi 5-6 évben a liverpool számára volt a legtöbb kedvezõ döntés (ami egyébiránt igencsak vitatható, de tegyük föl), akkor ez min változtat? Bundát sejtesz az ügy mögött, vagy mázlit?😊) Gondolom utóbbit. De akkor tudhatod, hogy a nagy számok törvénye alapján minden csapat ugyanígy vissza fogja kapni ezeket a kétes eseteket. Értelmetlen ilyen dolgokon rágódni. Megtörtént, és kész.

Guilty01
Most megnéztem amúgy megint, toure a bal kezével az elesése pillanatában azért rendesen dolgozott, elõbb Babel vállát, majd a háta közepén a mezének ellasztikusságát tette próbára.

Wenger egyszerûen nem képes belátni, hogy ez a továbbjutás nem a tizenegyeseken, hanem a kihagyott helyzeteiken ment el. (Emlékezzünk az 1. meccsre, valamint a tegnapi meccs 2. félidejében pl. Adebayor hatalmas helyzetére.)

bár nem nagyon nézek angolfocit, de azt nagyon sok helyen olvastam, hogy rengetegszer dobálja magát, természetesen a cél érdekében.
az idegesítõ számomra az, hogy kb 3 éve vannak ilyen döntések(talán a Juve elleni meg nem adott "les"gól volt az elsõ, Chelsea elleni gól, ami bennt se volt...), és azóta jól jár velük a pool... Nem azt mondom, h másnak sincs, sõt a pakliban is benne van, de úgy érzem messze a legtöbb a poolnak. remélem a MU vagy a Barca nyer
Guilty01
Ja igen, mert torres megállás nélkül dobálja magát... Teljesen mindegy egyébként, 5 év múlva senki nem arra fog emlékezni, hogy jogos volt-e a tizenegyes vagy nem, hanem arra, hogy milyen jó meccset játszott a két csapat.

sztem max szabad, Toure egész egyszerûen nem tudta kikerülni Babelt, de szabálytalan nem volt, max Fabregas visszarántás, akkor meg szabadrúgás.
az elsõ meccsen melyik pool játékosnál volt 11es szituáció? Torres, na azt más számokkal/ kell honorálni, 5,8; 5,7; 5,8; mûugrás 😊
kár, hogy megint így belenyúltak egy meccsbe és megint a pool járt jól...
minimize
http://videos.sapo.pt/HZCOvOGRA9JdQuE7DcyT
Ez nem volt 11-es, pártatlanul.
A múltkori Hleb-eset pedig egyértelmûen az volt, ennyi.
Gratula a továbbjutáshoz, ha a cselszi ellen nem lesz hasonló "támogatás", ennyi volt a BL a 'pool-nak.

No one can stop Death!

Guilty01
Szerintem teljesen jogos volt a tizi (bár lehet hogy a drukkerszív beszél belõlem), Touré rámászott Babel-re, ha nem is volt kegyetlen durva szabálytalanság, a szándék egyértelmûen megvolt, és mint tudjuk, azt is büntetik. Az meg teljesen mindegy, hogy mikor és milyen állásnál történt az eset, a bírónak minden egyes ilyen esetet a pillanatnyi állástól függetlenül kell megítélnie. Az 1. meccsen 1-1 tizigyanús szituáció volt mindkét oldalon, egyikbõl sem lett semmi. Ez a bíró legalább nem félt használni a sípot, szerintem abszolút jól vezette a mérkõzést, és a kollégái is remek munkát végeztek (emlékezzünk csak milyen kitünõen vették észre a leshelyzeteket).
Egyébként meg grat az Arsenalnak, nagyon jól játszottak, és én is legszívesebben mindkét csapatot továbbjuttattam volna. Ez van.

késõ van, 2-2nél az Arsenal jutott volna tovább, de talán a két meccs összképét nézve tisztább lett volna, mint 1 ilyen 11est megadni a meccs legvégén...mind1
finoman fogalmazok, a meccs jó volt, de a mákkal megint nem álltatok hadilábon, gondolok itt a 11esre, ami nem volt egyértelmû, fõleg a 87. döntõ percben. Tény, a bírók csak egyszer látják, de sztem hagyni kellett volna, és a hosszabbításra vagy maradék pár percre bízni...
a riporter is azt mondja "what a call"
http://www.tvgolo.com/football.php?subaction=showfull&id=1207682317&archive=&start_from=&ucat=50&
remélem nem vágja szét a linket semmi
azért grat, mert többnyire szép játék volt, a chelsea ellen remélem nem lesznek 2005/2006ös hullagyenge meccsek, bár az esély elég nagy rá.
bannnci lesz suna :}}}}

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Brolly
fóóó kis végjáték, azta szégyentelen, de megérdemelte volna mindkét csapat a továbbjutást, dehát ez van...
remélem a chelzit hasonlóan izgalmas meccsen elveritek😉

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

naon jó a meccs!
egyértelmû a fölény!
remélem sikerül elverni az ágyúsokat és nem 11esel fog eldõlni!

galmat
Németh Krisztián góljával bajnokságot nyert a Liverpool-tartalék
a cikkek:
NSO.HU

liverpoolfc.com cikke

banok
Manchester United-Liverpool ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/147718

nagyon kikaptatok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Z
Én inkább arra gondoltam, hogy az Inter IS az esélyesek közé tartozik...örülhettél volna, hogy megtiszteltem az Intert azzal, hogy oda soroltam a csapatot. De hát így már nem esélyesek a végsõ gyõzelemre. Maybe next time.

vmvr
az Arsenal-Chelsea flémtopiknak nem volt már sok értelme, mert már nem írt senki stb. így mostantól, hogy a topik ne veszítse el angolságát és fightolós jellegét mostantól premier leauge elit (fight)club-ként üzemel😊
a nagy négyes számára elsõsorban: Liverpool, Manchester, Chelsea, Arsenal
így talán nagyobb élet lesz ott

link

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Z
Hú de kell ide egy UP! 😊

Nem láttam a tegnapi meccset, de az eredmény nem is rossz, sõt! 😄

Materazzi megkapta a méltó jutalmát a korábbi bûneiért. Kár, hogy ilyenkor egy egész csapat szenved miatta.

Guilty01
elhiszem, hogy az,már csak a szó jelentését kell tisztáznunk😊 olyan hollandosnak tûnik...
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!!