West Bromwich Albion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OLÉOLÉOLÉ

REAL MADRID

azz igen <#taps><#taps>

REALista
GERA góljával vezet a WBA az Everton ellen!!!!!!!!<#worship><#nevetes1><#worship><#taps>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DJ Bee18
Vége... Remélem csak altatja a népet, ha nem, akkor hülye

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DONGUBA
GAME OVER

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

roberto0915
-THE END-

FT West Bromwich A. <0 - 1> West Ham U.
43' <0 - 1> N. Reo-Coker

Gyönyörû eredmény...

McFrost
WBA "eltûrte" , hogy Gera az egész szezont kihagyta....ha egézséges mindig jáccik , lóvéja megvan , akkor meg minek ugráljon

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

forza milan
Hácc nemtom,dehogy már a vál. csk is ott szenvedjen,ha jól vok infózva A Crystalba se Király szokott védeni....

Én attól félek beleviszik ebbe "ugyis visszajutunk,nem lesz gond,stb..." aztán ott ragad.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jó most még érthetõ, hogy ezt mondja. Mert hogy nézne ki, hogy amint kiderül, hogy kiestek egybõl nyilatkozza, hogy na én most akkor lelépek. Hitványság lenne. Majd ha az átigazolási idõszakban is ezt mondja akkor lesz gáz...

NB1.hu:

"A középpályást még nem foglalkoztatja az átigazolási szezon

Az utóbbi napokban több, az angol élvonalban szereplõ csapat is bejelentkezett Gera Zoltánért, aki azonban kijelentette: egyelõre nem foglalkozik a nyári átigazolási szezon eseményeivel.
- Jelenleg azzal vagyok elfoglalva, hogy a pályán minél jobb teljesítményt nyújtsak - nyilatkozta a 27. életévét a közelmúltban betöltõ játékos a saját honlapján. - Örülök, hogy végre egészséges vagyok, és játszani tudok. Értesültem róla, hogy egyre több klub nevét hozzák kapcsolatba a személyemmel, de egyáltalán nem kívánok ezekre a szóbeszédekre reagálni, sõt, foglalkozni sem kívánok velük. Megszoktam, hogy egyik nap ez jelenik meg, másik nap az, miközben a valóság egészen más. Tavaly átéltem már egy hasonló idõszakot, amikor repkedtek a klubok nevei, és mindenki azzal volt elfoglalva, hogy hová megyek, én pedig közben pontosan tudtam, hogy maradok. Akkor is tartottam magam ahhoz, amihez most is szeretném.
A West Bromwich Albion hétfõn a West Ham United gárdáját fogadja, igaz, tétje már csak a vendégek számára lesz a mérkõzésnek: a WBA a Portsmouth szombati sikerével ugyanis kiesett az elsõ osztályból."

Ez most tényleg nem normális vagy mi van már vele?Az egész játékospályafutása most ért el a legnagyobb fordulóponthoz.Úgy mehetne egy másik angol csapathoz hogy már letett valamit az asztalra,nem csak "egy ügyes magyar fiú" akit most hoztak.Erre ilyen hülyén hozzáállni,ez hihetetlen.Ha ennyir foglalkozik vele akkor tényleg ot fog maradni...

<#nyes>

REAL MADRID

zaki
<#idiota><#zavart2>

CSAK NE MARADJON ENNÉL A MOZGÁSSÉRÜLT CSAPATNÁL GERA!!! <#mf3>

bye-bye Wesbrom <#wave> <#vigyor4>

Hello^^ cucu13 visszatért😄DDD
ha minden igaz játszanak majd a feljutásér

zaki
Hát ez egyáltalán nem biztos.

De legalább Királyék visszajutnak egybõl (remélem)

zaki
Hát, az az érzésem, hogy ugyanaz lesz a helyzet vele, mint Királlyal... Hogy istenítettük, hogy mekkora pléja, meg hogy valyon melyik klub viszi majd el, és végül nem mennek sehova... (

Naja... Bár remélem valamelyik csapat ajánl érte 3-4 millát, és azt tuti nem utasítják vissza

Hát ha ottmarad akkor lehet baj van...
Mert ez a WBA szerintem nem egyhamar fog visszajutni.Ahogy mondani szokás könnyebb lenne bentmaradni,mint a 2.osztályból visszajönni.
És a 2. vonalban egy Gera is könnyen eltünhet.

Gera: Csak az számít, amit a West Brom akar

Bazze még a végén ottmarad <#falbav>

én nem gyengén csodálkozok! biztos ennnyi?

REAL MADRID

jah csak azis elég gáz hogy a hivatalos vételára elvileg 1,5M a fraditól (amin egy kicsit csidálkozok) és így talán még veszthetnek is az elvileg legjobb játékosuk árából...

Serpa
már ez is szép egy magyar játékosért ...

hát azért olcsóbban meglehet szerezni a másodosztályból sztem. De mondjuk ha adnak az 1 misi mellé valami hurka játékost pluszba akkor biztos belemennek <#ravasz1>

nem lenne rossz de 1misi-ért nem fogják oda adni (bár ne lenne igazam)

😞

hát meccs eõtt azt mondta hogy szeretne a WBA-nál maradni de az elsõ osztályba szeretne mindenképpen játszani!
remélem megveszi valami jobb csapat
szvsz Fulham,Blackburn,Charlton,Aston Villa, Bolton, Everton ezek a klubbok sztem jóak lennének!

R10
lényeg h ne keljen rettegni h az õ csapata mikor esik ki

és játszon minnél többet

!!!Hajrá Brazília!!!

REALista
Esélytelen!!!Szvsz egy középcsapatnál biztos kezdõ lehetne!

R10
jó lenne ha egy Arsenal vagy vmi erõsebb csapat venné meg

!!!Hajrá Brazília!!!

REALista
A meccs elõtt nyilatkozta hogy mindenképpen az elsõosztályban akar maradni...szval sztem megy...

fsgh
Még Gera mondta hogy maradni akar/fog...szval sztem marad...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

R10
sztem elviszi egy newcastle vagy egy fulham szerû klub

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Sztem nem fogják.

fsgh
Kieset a Westbrom...azért remélem hogy Gerát elviszi vmi nagy csapat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
2-0. Innen már nincs menekvés, ki fog esni a WBA. Gerának meg szurkolok, hogy nehgoy úgy járjon, mint Király Gabi.

2-0 kiestek...

1-0 a nyúkásztlünek 😞

R10
Gera nyálas a Pepsis reklámban 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

forza milan
Pompey megvehetné......Ha nemesik ki

REALista
Ja szerintem már csak a csoda segíthet!De szerencsére Gerának azért több esélye van a PL-ben maradnia!!!

mostmár majdnem hogy semmi esély nincs a bennmaradásra mivel tegnap este nyert a birmingham city

nemfog...reméljük

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ja csak akkor nem 4pontok voltak a kiesõ és bennmaradók között hanem 1-2pontok

zaki
Csak nehogy úgy járjon Gera, mint Király... <#zavart2>

persze, hogy emlékszem (bízom is benne, hogy ígylesz). Csak felvázoltam a hétvégi esélyeket 😊