West Bromwich Albion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
Manchester City, Aston Villa and Spurs.

<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>
Csaknem hülye, na valaki csak megveszi, Robson csak elengedi...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

[Jakuza]
Jol ertelmezed.
Nagy vonalakban annyi, hogy Zoli jovo heten talakozik Robsonnal, hogy elmondja neki, hogy egy Premiership klubhoz igazolna ezen a nyaron.
A masodik mondat a multjarol szol, hogy a Fraditol erkezett 2 eve nyaron, 1,5M fontert blablabla es a kerok kozott a Manchester City, Aston Villa and Spurs szerepel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

énse igazán értem. csak kbra
"ZOLTAN GERA will next week tell West Brom manager Bryan Robson he wants to move to a Premiership club this summer."

Ez pont az ellentettje annak mint amit nb1.hu-n írnak nem? vagy lehet rosszul értelmezem...

öööö... mit is jelent ez? van pár info amit ki tok belõle böngészni de nemnaon tok angolul és ez így félreérthetõ számomra

értem...

tedd azt...

Remélem tényleg el tud menni ebbõl a csapatból és nem fogja ott tartani a saját lelkiismerete!
Ha ez igaz, hogy ennyi klub verseng érte, akkor csak nem választja a maradást!

Daily Mirror:

FOOTBALL SPY: ZOLTAN PLEA: I GOTTA GER OUT OF HERE

ZOLTAN GERA will next week tell West Brom manager Bryan Robson he wants to move to a Premiership club this summer.

The Hungarian midfielder (above), who joined from Ferencvaros for £1.5million two summers ago and played a crucial role in Albion's Great Escape in the 2004- 05 campaign, is a target for Manchester City, Aston Villa and Spurs.

jah. nem sokat jelent, de utánanézek abba a daily mirrorba vagy mibe

nb1.hu???

Gera a téma Angliában

Birmingham, május 19., 16.10 A Man. City, az Aston Villa, a Tottenham, az Everton és a Charlton is vinné.

Az angol médiában az elmúlt 24 órában számos Premier League-csapattal hozták összefüggésbe Gera Zoltán nevét. A WBA magyar középpályásáról több internetes orgánum is cikket közül, és szinte minden cikk Gera lehetséges klubváltásáról szól.
A Daily Mirror és más orgánumok szerint Gerát többek között a Manchester City, az Aston Villa, a Tottenham, az Everton és a Charlton is meg akarja szerezni. Érdekesség, hogy a Manchester City hivatalos weboldalán a lapszemle rovatban szerepel is olyan cikk, mely a City érdeklõdésérõl szól. A lapok a vételárat illetõen is találgatnak, mely szerintük a 4 millió fontot is elérheti.
A játékos néhány hete a saját weblapján közleményben fejtette ki az álláspontját, amikor így fogalmazott:
- Értesültem róla, hogy egyre több klub nevét hozzák kapcsolatba a személyemmel, de egyáltalán nem kívánok ezekre a szóbeszédekre reagálni, sõt foglalkozni sem kívánok velük. A West Bromwich Albion alkalmazottja vagyok, szerzõdés köt a klubhoz, és éppen ezért egyetlen egy dolog számít, mégpedig az, hogy mit akar, és mit mond a klubom. Ezért kérek is arra mindenkit, hogy ne várjon tõlem semmiféle kommentárt, mert ez nem az én dolgom.

alig jáccik

énsem szeretem a Villa-t de ha Gera odamegy én lehet lenyelném ezt az ellenszenvet 😄

a WBA-nak se szutkoltam volna ha nincs ott Gera

Tottenhambe nem lenne jó, mert nekik van jó jobb középpályásuk (Lennon) aki fiatal angol kölök, szóval õ elõnyt élvezne Gerával szembe. de viszont középpálya közepére jólenne. pl irányító

asszem biztos

lásd Crystal Palace topitty 😄😄😄😄

REAL MADRID

DJ Bee18
asszem ha Gera elmegy, ez a topic meghal 😄DDDD

igen énis tottenham!! 😊

aston villa ???? :-O nemszeretem

REAL MADRID

énis a tottenham-nek örûlnék a lejobban bár az aston Villa is ideális lenne õk ugy is érdeklõdnek iránta

DJ Bee18
Tottenham ideális lenne, ennek a csapatnak örülnék a legjobban

nagyon remélem hogyha megveszi valamelyik nagyobb klub Gerát akkor az nem a 'pool lesz mert ott sztem nem sok esélye van az állandó kezdõcsapatba beli szerepléshez

rajta van? nem is néztem végig! <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

tudtommal Wright-Philpset is akarják, szóval van kínálat a jobb oldalra

fsgh
Angol lapértesülések szerint a Liverpool nagybevásárlást hajthat végre a nyári átigazolási idõszakban. A még másfél hétig BL-címvédõ klub a nyáron 7 új játékost igazolhat, igaz, csak kettõt neveznek meg a liverpooli lapok: az egyik az argentin védõ, Gabriel Paletta aki hazájából a Banfieldbõl érkezhet, a másik pedig Mark Gonzalez, aki jelenleg ugyan a 'Pool játékosa, de legutóbb kölcsönben a Real Sociedadnál futballozott.
A további 5 posztra számos jelölt akad, többek között egy jobbszélsõ is - mégpedig valamelyik kiesõ klubból.
Sõt, a Liverpool állítólag ennek a - meg nem nevezett - csapatnak hárommillió fontos ajánlatot tett. A három kiesõ klub jobbszélsõit korábban már egyaránt összehozták a Liverpoollal. A Sunderlandos Dean Whitehead nevét télen, míg Gera Zoltánt egy évvel ezelõtt boronálták össze a Mersey-partiakkal, ám a legvalószínûbbnek mégis csak az tûnik, hogy Jermaine Pennant lesz Rafa Benitez kiszemeltje.
A spanyol mester legutóbb április elején közölte, hogy a nyáron mindenképpen igazol egy játékost a jobb oldalra. A három lehetséges választási lehetõség közül ugyan Pennant reális ára jár legközelebb a felajánlott 3 millió fonthoz.
Ettõl függetlenül - mivel Benitez nem kedveli a Pennanthez hasonlóan balhés magánéletû játékosokat -, elképzelhetõ, hogy a nyártól Kozma István után ismét lesz magyar játékosa a Liverpoolnak.
Mielõtt azonban még inkább belemerülnénk az álmodozásba: a fenti információkat hivatalosan egyik klub sem kívánta megerõsíteni - igaz, nem is cáfolta.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jaja az van a videó végén.

aláírás.

igen, ez már régi de nagyon nagy megolás, emléxem hatalmas tapsot kapott ezért a megmozdulásért és ha jól emléxem akkor ebbõl a szögeltbõl fejelte a gólt Albrechtsen

talán repost, de ez rohadt jó:
http://www.youtube.com/watch?v=eDXQ1RczOcY&search=Gera

aláírás.

zaki
De szép volt! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

zaki
Köszi.

Serpa
szépen bepasszolta.

Gyönyörû gól volt! <#eljen> Tipikus Gerás bevetõdés 😊

Davidus
<#eljen>

V9ykn8_TZL0

DJ Bee18
na szép volt <#taps>

szép volt, ezt a labdát nemsokan tudták volna így a hálóba juttatni!!!

Grat

én szerintem max holnap tudok linket adni 😞

nem mind1 mivel örûltem volna ha Gera végre egy gyõztes meccshez járul hozzá

zaki
Gólról vki egy linket plz!

szépen búcsúzott a WBA-tól (remélem) <#ravasz1>

REALista
Ki nem szarja le!Lényeg hogy GERA gólt lõt!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fsgh
nem mind1 már?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
bxarás és egyenlített az Everton😄DDD

bassza meg a retkes kurva isten a faszát hogy nem bírják ki

Ferguson kiegyenlített a 92.percben

<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#sir><#sir><#sir>

90' Everton <1 - 2> West Bromwich A.
14' <0 - 1> Z. Gera
31' P. Neville
47' <0 - 2> W. Martinez
84' <1 - 2> V. Anichebe

Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

nemtudom. nem láttam, mivel semmi sem adja

DJ Bee18
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

DJ Bee18
milyen volt?

ezzel a góllal azért felhívta magára a figyelmet

fsgh
2-0.. Ilyenkor mikor már kiestek az Evertont is megverik....

banok
szerintem elviszik 😛

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DJ Bee18
gera zoliiii OLÉOLÉOLÉ

Remélem valaki megveszi

REALista
Hát persze hogy pont most nem adják a meccset élõben!😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!