1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
Csesza #1432 bassza meg a retkes kurva isten a faszát hogy nem bírják ki
Ferguson kiegyenlített a 92.percben
-
Csesza #1431 90' Everton [1 - 2] West Bromwich A.
14' [0 - 1] Z. Gera
31' P. Neville
47' [0 - 2] W. Martinez
84' [1 - 2] V. Anichebe
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com -
Zséé #1430 nemtudom. nem láttam, mivel semmi sem adja -
#1429 -
#1428 milyen volt? -
Zséé #1427 ezzel a góllal azért felhívta magára a figyelmet -
#1426 2-0.. Ilyenkor mikor már kiestek az Evertont is megverik.... -
#1425 szerintem elviszik :P -
#1424 gera zoliiii OLÉOLÉOLÉ
Remélem valaki megveszi -
#1423 Hát persze hogy pont most nem adják a meccset élőben!:( -
Monoton #1422 OLÉOLÉOLÉ -
Zséé #1421 azz igen -
#1420 GERA góljával vezet a WBA az Everton ellen!!!!!!!! -
#1419 Vége... Remélem csak altatja a népet, ha nem, akkor hülye -
#1418 GAME OVER -
#1417 -THE END- -
Zséé #1416 FT West Bromwich A. [0 - 1] West Ham U.
43' [0 - 1] N. Reo-Coker
Gyönyörű eredmény... -
#1415 WBA "eltűrte" , hogy Gera az egész szezont kihagyta....ha egézséges mindig jáccik , lóvéja megvan , akkor meg minek ugráljon -
#1414 Hácc nemtom,dehogy már a vál. csk is ott szenvedjen,ha jól vok infózva A Crystalba se Király szokott védeni.... -
Gabe18 #1413 Én attól félek beleviszik ebbe "ugyis visszajutunk,nem lesz gond,stb..." aztán ott ragad. -
Zséé #1412 jó most még érthető, hogy ezt mondja. Mert hogy nézne ki, hogy amint kiderül, hogy kiestek egyből nyilatkozza, hogy na én most akkor lelépek. Hitványság lenne. Majd ha az átigazolási időszakban is ezt mondja akkor lesz gáz... -
Gabe18 #1411 NB1.hu:
"A középpályást még nem foglalkoztatja az átigazolási szezon
Az utóbbi napokban több, az angol élvonalban szereplő csapat is bejelentkezett Gera Zoltánért, aki azonban kijelentette: egyelőre nem foglalkozik a nyári átigazolási szezon eseményeivel.
- Jelenleg azzal vagyok elfoglalva, hogy a pályán minél jobb teljesítményt nyújtsak - nyilatkozta a 27. életévét a közelmúltban betöltő játékos a saját honlapján. - Örülök, hogy végre egészséges vagyok, és játszani tudok. Értesültem róla, hogy egyre több klub nevét hozzák kapcsolatba a személyemmel, de egyáltalán nem kívánok ezekre a szóbeszédekre reagálni, sőt, foglalkozni sem kívánok velük. Megszoktam, hogy egyik nap ez jelenik meg, másik nap az, miközben a valóság egészen más. Tavaly átéltem már egy hasonló időszakot, amikor repkedtek a klubok nevei, és mindenki azzal volt elfoglalva, hogy hová megyek, én pedig közben pontosan tudtam, hogy maradok. Akkor is tartottam magam ahhoz, amihez most is szeretném.
A West Bromwich Albion hétfőn a West Ham United gárdáját fogadja, igaz, tétje már csak a vendégek számára lesz a mérkőzésnek: a WBA a Portsmouth szombati sikerével ugyanis kiesett az első osztályból."
Ez most tényleg nem normális vagy mi van már vele?Az egész játékospályafutása most ért el a legnagyobb fordulóponthoz.Úgy mehetne egy másik angol csapathoz hogy már letett valamit az asztalra,nem csak "egy ügyes magyar fiú" akit most hoztak.Erre ilyen hülyén hozzáállni,ez hihetetlen.Ha ennyir foglalkozik vele akkor tényleg ot fog maradni... -
Monoton #1410 -
CSAK NE MARADJON ENNÉL A MOZGÁSSÉRÜLT CSAPATNÁL GERA!!! -
Zséé #1408 bye-bye Wesbrom -
Suck #1407 Hello^^ cucu13 visszatért:DDDD -
Zséé #1406 ha minden igaz játszanak majd a feljutásér -
#1405 Hát ez egyáltalán nem biztos. -
Zséé #1404 De legalább Királyék visszajutnak egyből (remélem) -
#1403 Hát, az az érzésem, hogy ugyanaz lesz a helyzet vele, mint Királlyal... Hogy istenítettük, hogy mekkora pléja, meg hogy valyon melyik klub viszi majd el, és végül nem mennek sehova... ( -
Zséé #1402 Naja... Bár remélem valamelyik csapat ajánl érte 3-4 millát, és azt tuti nem utasítják vissza -
Gabe18 #1401 Hát ha ottmarad akkor lehet baj van...
Mert ez a WBA szerintem nem egyhamar fog visszajutni.Ahogy mondani szokás könnyebb lenne bentmaradni,mint a 2.osztályból visszajönni.
És a 2. vonalban egy Gera is könnyen eltünhet. -
Zséé #1400 Gera: Csak az számít, amit a West Brom akar
Bazze még a végén ottmarad -
Monoton #1399 én nem gyengén csodálkozok! biztos ennnyi? -
Csesza #1398 jah csak azis elég gáz hogy a hivatalos vételára elvileg 1,5M a fraditól (amin egy kicsit csidálkozok) és így talán még veszthetnek is az elvileg legjobb játékosuk árából... -
#1397 már ez is szép egy magyar játékosért ... -
Zséé #1396 hát azért olcsóbban meglehet szerezni a másodosztályból sztem. De mondjuk ha adnak az 1 misi mellé valami hurka játékost pluszba akkor biztos belemennek -
Csesza #1395 nem lenne rossz de 1misi-ért nem fogják oda adni (bár ne lenne igazam) -
Zséé #1394 A Charlton vinné Gerát -
Csesza #1393 Gera Zoltán összeállítás