1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
  • Monoton
    csak az a baj hogy az elnök se akarta elengedni :)

"smég a királynő se ?LFS:AFFASDÉLFf"
  • Csesza
    remélem így lesz esélye télen eljönni a ködös albionból :D
  • banok
    Menesztették a West Bromwich Albion kispadjáról Bryan Robson menedzsert.
  • banok
    akit érdekel:

Sunderland-WBA
  • Csesza
    nem olyan gáz a Sunderland ellen kikapni idegenben (a 2.osztályban)
  • Zséé
    FT Sunderland [2 - 0] West Bromwich A.
    33' [1 - 0] D. Whitehead
    47' [2 - 0] N. Collins

Ezek se jutnak fel idén
  • REALista
    Gera Zoltán aranycipős társat kapott
  • Zséé
    sztem a téli átigazolási időszakig majd kiderül, hogy mennyire lesznek feljutásra esélyesek, és ha szarok lesznek akkor tuti elmegy onnan...
  • Csesza
    amugy meg

FT West Bromwich A. [2 - 1] Colchester U.

11' [1 - 0]N. Ellington (pen.)

35' [sárga]N. Quashie

40' [sárga]J. Hartson

41' [2 - 0]R. Wallwork

68' [sárga]R. Wallwork

83' [2 - 1]J. Guy
  • Csesza
    sajna ez nem rajta múlik... :S
  • Kaplan
    Nevetséges, ha nem jutnak fel újra akkor én a helyében iszonyatosan gyorsan eltűznék....
  • DJ Bee18
    "Zoltán nem megy sehova. Szükségem van az olyan játékosokra, mint ő. Még két évig hozzánk köti a szerződése, úgyhogy 100%, hogy nem fog távozni" - mondta Robson a skysports.com-nak.

Anyádat... A falábú csapatotok megdöglene nélküle... A debrecennek meg szüksége lenne Ronaldinhora, mégse az övék...
  • Csesza
    ecsém Kanu az első bajnoki meccsén minjá baszott 2 gólt, ezt bezzeg nemtudta megcsinálni a WBA-ban :D
  • Csesza
    hülyefaszgeci...
  • Zséé
    Gerát nem engedi el Robson

Gera Zoltán az idei szezonban is a West Bromwich Albion csapatát fogja, erősíteni, mert trénere Bryan Robson nem hajlandó megválni a játékostól.
    "Zoltán nem megy sehova. Szükségem van az olyan játékosokra, mint ő. Még két évig hozzánk köti a szerződése, úgyhogy 100%, hogy nem fog távozni" - mondta Robson a skysports.com-nak.

(foci24.com)
  • DJ Bee18
    de hogy lehetnek ilyen taplók? olcsó pénzen megvették, neki köszönhetően maradtak bennt tavaly, a legjobb volt a csapatában. Erre lesérült, és a favágó bénák kiestek. Erre most meg nem hajlandóak elengedni. Csak piszkos trükközzön velük, rohadjanak meg...
  • fsgh
    Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar légiósa el akarja hagyni a birminghami gárdát, annak ellenére, hogy remekül futballozott az első két bajnoki mérkőzésen. A válogatott középpályás ismét megerősítette, hogy a Premiershipben szeretne játszani.
    - Továbbra is tartom, hogy a legmagasabb szinten szeretnék játszani - mondta Gera. - Képesnek is tartom magam rá, és tudom, hogy több Premiership-klub is szeretne leigazolni. A West Bromwich itt tud tartani, ha akar, én nem fogok piszkos trükköket bevetni csak azért, hogy elmehessek. Továbbra is mindent megteszek a klubért, azt hiszem, ezt be is bizonyítottam a bajnokságban és az edzéseken, de nem akarok a másodosztályban futballozni.
  • Csesza
    tenkyú
  • Zséé
  • banok
    Cardiff City-West Bromwich
  • Zséé
    sajnos csak 1 pontot ért :(

FT Cardiff C. [1 - 1] West Bromwich A.
    4' [0 - 1] Z. Gera
    33' [1 - 1] R. Scimeca

Gondolom majd lesz videó a góljáról. Kíváncsian várom :)
  • Zséé
    Télleg
    Csak így tovább!
  • banok
    Gera gól a 4. percben a Cardiff-West Bromwich Albion meccsen...
  • Csesza
    Köszi!
  • banok
    West Bromwich-Hull
  • grebber
    Semmi különös 77 percet tolta és jól! Jobbközépként!
  • Csesza
    Grat!

Geráról semmi újabb hír?
  • grebber
    Győzelemmel kezdtek!

West Bromwich A. 2 - 0 Hull C.

57' [1 - 0] J. Hartson
    90' [2 - 0] J. Hartson
  • tormy
    Gera Zoltán középcsatár lehet, ha marad

Klasszikus csatárrá avanzsálhat Gera Zoltán a West Bromwich Albion labdarúgócsapatában, de a klub hivatalos internetes oldalának nyilatkozó Bryan Robson vezetőedző szerint ennek az a feltétele, hogy továbbra is jól teljesítsen a felkészülési időszakban. Gerát több élvonalbeli klub is szerződtetné, az Albion azonban egyelőre nem akar megválni tőle.

Teljes Cikk
  • REALista
    Csapattársai megértik Gerát
  • banok
    szerintem nem. A szponzorai is a PL-ben szeretnék látni Zolit és hát a pénz az nagy úr... :D
  • Csesza
    remélem nem fogják akarata ellenére ott tartani...

remélem nem ennyire parasztok
  • DJ Bee18
    de sztem fognak még érte annyi pénzt kínálni, hogy összehugyozzák magukat, és amilyen skótok, változtatnak döntésükön
  • DJ Bee18
    akkor jövőre meg essenek ki a picsába a harmadosztályba, akkor végre elengedik... mocskok...
  • DJ Bee18
    A büdös gecik... egy ilyen kvalitású játékos, és a csapat nélküle már tavaly is a másodosztályban lett volna, és kijárna annyi tisztelet, hogyha már kiestek, elengedjék végre ebből a béna falábú csapatból...
  • Csesza
    copjanak kecit
  • Monoton
    Rohadjanak meg
  • Suck
    éjeeeen
  • banok
    hát ő már elakar menni. Kérte a vezetőket, hogy adják el. A szponzorai is azt szeretnák ha a PL-ben játsszana....
  • Serpa
    azt hallottam, h nem marad az Albion -nál.
    td vki vmi biztosat?