1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
Monoton #1552 csak az a baj hogy az elnök se akarta elengedni :)
"smég a királynő se ?LFS:AFFASDÉLFf" -
Csesza #1551 

remélem így lesz esélye télen eljönni a ködös albionból :D
-
Menesztették a West Bromwich Albion kispadjáról Bryan Robson menedzsert. -
akit érdekel:
Sunderland-WBA -
Csesza #1548 nem olyan gáz a Sunderland ellen kikapni idegenben (a 2.osztályban) -
Zséé #1547 FT Sunderland [2 - 0] West Bromwich A.
33' [1 - 0] D. Whitehead
47' [2 - 0] N. Collins
Ezek se jutnak fel idén
-
Gera Zoltán aranycipős társat kapott -
Zséé #1545 sztem a téli átigazolási időszakig majd kiderül, hogy mennyire lesznek feljutásra esélyesek, és ha szarok lesznek akkor tuti elmegy onnan... -
Csesza #1544 amugy meg
FT West Bromwich A. [2 - 1] Colchester U.
11' [1 - 0]N. Ellington (pen.)
35' [sárga]N. Quashie
40' [sárga]J. Hartson
41' [2 - 0]R. Wallwork
68' [sárga]R. Wallwork
83' [2 - 1]J. Guy -
Csesza #1543 sajna ez nem rajta múlik... :S -
Nevetséges, ha nem jutnak fel újra akkor én a helyében iszonyatosan gyorsan eltűznék.... -
"Zoltán nem megy sehova. Szükségem van az olyan játékosokra, mint ő. Még két évig hozzánk köti a szerződése, úgyhogy 100%, hogy nem fog távozni" - mondta Robson a skysports.com-nak.
Anyádat... A falábú csapatotok megdöglene nélküle... A debrecennek meg szüksége lenne Ronaldinhora, mégse az övék... -
Csesza #1540 ecsém Kanu az első bajnoki meccsén minjá baszott 2 gólt, ezt bezzeg nemtudta megcsinálni a WBA-ban :D -
Csesza #1539 hülyefaszgeci... -
Zséé #1538 Gerát nem engedi el Robson 
Gera Zoltán az idei szezonban is a West Bromwich Albion csapatát fogja, erősíteni, mert trénere Bryan Robson nem hajlandó megválni a játékostól.
"Zoltán nem megy sehova. Szükségem van az olyan játékosokra, mint ő. Még két évig hozzánk köti a szerződése, úgyhogy 100%, hogy nem fog távozni" - mondta Robson a skysports.com-nak.
(foci24.com) -
de hogy lehetnek ilyen taplók? olcsó pénzen megvették, neki köszönhetően maradtak bennt tavaly, a legjobb volt a csapatában. Erre lesérült, és a favágó bénák kiestek. Erre most meg nem hajlandóak elengedni. Csak piszkos trükközzön velük, rohadjanak meg... -
Gera Zoltán, a West Bromwich Albion magyar légiósa el akarja hagyni a birminghami gárdát, annak ellenére, hogy remekül futballozott az első két bajnoki mérkőzésen. A válogatott középpályás ismét megerősítette, hogy a Premiershipben szeretne játszani.
- Továbbra is tartom, hogy a legmagasabb szinten szeretnék játszani - mondta Gera. - Képesnek is tartom magam rá, és tudom, hogy több Premiership-klub is szeretne leigazolni. A West Bromwich itt tud tartani, ha akar, én nem fogok piszkos trükköket bevetni csak azért, hogy elmehessek. Továbbra is mindent megteszek a klubért, azt hiszem, ezt be is bizonyítottam a bajnokságban és az edzéseken, de nem akarok a másodosztályban futballozni.
-
Csesza #1535 tenkyú -
Zséé #1534 
-
Cardiff City-West Bromwich -
Zséé #1532 sajnos csak 1 pontot ért :(
FT Cardiff C. [1 - 1] West Bromwich A.
4' [0 - 1] Z. Gera
33' [1 - 1] R. Scimeca
Gondolom majd lesz videó a góljáról. Kíváncsian várom :) -
Zséé #1531 Télleg 

Csak így tovább! -
Gera gól a 4. percben a Cardiff-West Bromwich Albion meccsen... -
Csesza #1529
Köszi!
-
West Bromwich-Hull -
Semmi különös 77 percet tolta és jól! Jobbközépként! -
Csesza #1526 Grat!
Geráról semmi újabb hír? -
Győzelemmel kezdtek!
West Bromwich A. 2 - 0 Hull C.
57' [1 - 0] J. Hartson
90' [2 - 0] J. Hartson
-
Gera Zoltán középcsatár lehet, ha marad
Klasszikus csatárrá avanzsálhat Gera Zoltán a West Bromwich Albion labdarúgócsapatában, de a klub hivatalos internetes oldalának nyilatkozó Bryan Robson vezetőedző szerint ennek az a feltétele, hogy továbbra is jól teljesítsen a felkészülési időszakban. Gerát több élvonalbeli klub is szerződtetné, az Albion azonban egyelőre nem akar megválni tőle.
Teljes Cikk -
Csapattársai megértik Gerát -
szerintem nem. A szponzorai is a PL-ben szeretnék látni Zolit és hát a pénz az nagy úr... :D -
Csesza #1521 remélem nem fogják akarata ellenére ott tartani...
remélem nem ennyire parasztok -
de sztem fognak még érte annyi pénzt kínálni, hogy összehugyozzák magukat, és amilyen skótok, változtatnak döntésükön -
akkor jövőre meg essenek ki a picsába a harmadosztályba, akkor végre elengedik... mocskok... -
A büdös gecik... egy ilyen kvalitású játékos, és a csapat nélküle már tavaly is a másodosztályban lett volna, és kijárna annyi tisztelet, hogyha már kiestek, elengedjék végre ebből a béna falábú csapatból... -
Csesza #1517
copjanak kecit
-
Monoton #1516 Rohadjanak meg -
Suck #1515 éjeeeen 

-
hát ő már elakar menni. Kérte a vezetőket, hogy adják el. A szponzorai is azt szeretnák ha a PL-ben játsszana.... -
azt hallottam, h nem marad az Albion -nál.
td vki vmi biztosat?