1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
pacclacc #1592 Nem mondható, hogy Gera Zolit könnyen engedné el a WBA, azonban napról napra egyre biztosabb az angol sajtó szerint, hogy honfitársunk a Boroé lesz. Gerát jelenleg négy másik Premier Ligás csapat is csábítja, így most már szinte nulla az esélye annak, hogy nem láthatjuk Gerzsont 2007-ben az angol elsőosztályban. -
Zséé #1591 Remélem holnap már hivatalos lesz :P -
Monoton #1590 na végre :)
-
#1589 Brit lapok szerint eldőlt Gera sorsa -
Monoton #1588 lehet nem vagyok benne biztos -
DJ BP #1587 nem, sztem most jár le, vagy nem? -
Monoton #1586 én ugy tom van még + egy éve :O -
#1585 Gera becserélése után fordított a WBA -
pacclacc #1584 Szerintem Gerat el fogják adni! Ugy ahogy mondod, lejár a szerzödése, és ingyen távozna! A Klubnál talán nem olyan hülyék, hogy veszni hagyják a pénzt! Mert ha igan akkor nagy pazarlás, és mellette adtak a szarnak egy pofont! -
#1583 A mai West Bromwich-Luton meccsen Gera a kispadon ül. -
Hát nem tudom, mert Maccarone csatár, Gera meg ugye középpályás. De sztem Maccarone vissza megy olaszba, mert nem sokat játszik. -
#1581 Maccarone bocs. Kevertem a kettőt. :) -
#1580 Mascherano nem a Boroban játszik -
#1579 A Boro'nál mi a helyzet Mascheranoval? Mert az írták valahol, hogy csak akkor veszik meg a Zolit ha ő megy, valszeg haza. -
Zséé #1578 Meg az is az eladása mellett szól hogy leigazolták már Robert Korent és azt mondták, hogy ő lehet Gera utódja :) -
#1577 H most sem adja el a Gerát a WBA, akkor elmehetnek a büdös pi...ba. Nyáron lejár a szerződése, most kaphat érte 3 gurigát, mikor 1,5-ért vették anno... Ha igaz a hír, amit írtak, akkor már csak az a kérdés, mikor lesz bejelentve, hogy létrejött az üzlet... -
#1576 Remélem összejön az üzlet!!! -
DJ BP #1575 na talán csak Boro-s lesz, tavalyi UEFA ezüst érmesek, nem rossz -
#1574 Ma is sportot olvastátok már?
Ma eldőlhet Gera sorsa -
#1573 \o/ -
DJ BP #1572 ez az, hajrá hajrá -
Csesza #1571 Gera, egyre közelebb a 'borough-hoz -
#1570 Gerát a 45. percben lecserélték. -
#1569 Félidő végén 3-0-ra vezet a Southend a WBA ellen... :c -
#1568 Na mostmár a k*rva fa*z*alap anyát a West Bromwich-nak. Sajnálom, de ez már hihetetlen....Egyre jobban csökken az esély arra, hogy Gerából lesz még valaki :( -
#1567 Gera Zoltánt továbbra sem engedi el a West Bromwich Albion
2006. december 29., péntek 20:19
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő birminghami klub magyar középpályásáért a Premier League-ben szereplő Middlesbrough 1.5 millió fontot ajánlott, de a West Brom visszautasította.
Tony Mowbray edző szerint nem elég magas az összeg, a WBA ugyanis nem engedi el olcsón értékeit. Gareth Southgate, a Boro menedzsere sajnálja, hogy nem jött össze Gera megszerzése, de továbbra is a másodosztályban keresgél. -
faláb #1566 Pedig alig játszik... -
#1565 Gerát beválogatták a Championship álomcsapatába -
#1564 magas árat szabott ki a WBA, így elég kétséges, h megveszik. -
#1563 ideje lenne már otthagynia a WBA-t -
#1562 Gera lehet, h a Newcastlebe megy télen. -
#1561 Maradt a 0:2!Ezzel a győzelemmel már 3. a West Brom!!! -
#1560 na mi lett a meccs vége? ^^
-
#1559 Király Gábor : Gyengéi = Profizmus, csak előre nézés xDDD -
Monoton #1558 ismeri a gyengéit :DDDDDDDD -
#1557 Már 0:2!:) -
#1556 Gera gólt lőtt Királynak!:D