1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
#1632 Kikapott 1-0-ra a WBA... :( -
#1631 16.00 -
#1630 hánykor indul? -
Zséé #1629 hajrá-hajrá! :)
Bár nem is tudom mi lenne jobb Gerának, hogy ne jussanak fel és igazoljon el egy másik PL csapatba, vagy jussanak fel és maradjon WBA-ban -
#1628 Gera kezdő lesz
LINK -
#1627 minnyá West Bromwich-Dery County meccs lesz a Wemleyben a PL-ért. :) -
#1626 hajrá west brom feljutásért a döntőben a Derby lesz az ellenfél! -
Csesza #1625 ja :O
:DDDDDddddddddddddd
-
#1624 :D:Dddd kemény. -
#1623 Ez volt az utolsó forduló úgyhogy már ott is maradnak...:D -
Csesza #1622 Coca-Cola Football League Championship
Pos------Team----------Pts
3------- Derby County--84
4--------WBA-----------76
5--------Wolves--------76
egyenlőre még a rájátszást érő helyen vannak...
-
Csesza #1621 FT West Bromwich A. [7 - 0] Barnsley
21' [1 - 0] K. Phillips
25' [2 - 0] N. Ellington (pen.)
36' [3 - 0] N. Ellington
40' [4 - 0] R. Koren
53' [5 - 0] K. Phillips
71' [6 - 0] K. Phillips
75' [7 - 0] [b]Z. Gera[\b] -
Monoton #1620 West Bromwich A. 7 - 0 Barnsley -
#1619 QPR-West Brom 1:2
63'Dexter Blackstock
48'Kevin Phillips
84'Zoltan Gera -
#1618 West Bromwich - Middlesbrough 1:1
penalty shoot-out :[4 - 5] -
pacclacc #1617 Gera egyre távolabb az élvonaltól
Külföldi labdarúgás
A Middlebrough menedzsere már teljesnek tekinti keretét, ezért Gera Zoltán valószínűleg nyárig a WBA játékosa marad.
Gareth Southgate úgy érzi, minden tőle telhetőt megtett a magyar támadó leigazolásáért, és alighanem valóban másban kell keresni Gera Zoltán elmaradt szerződtetésének az okát. A Boro szakvezetője ősszel 1,5 millió fontot kínált a futballistáért, és január közepére megduplázta ezt az összeget, sőt, egy játékost végleg, egyet kölcsönben odaadott volna a pénz mellé a West Bromwich Albionnak.
A birminghamiek menedzsere, Tony Mowbray azonban így is keveselte az összeget, s bár nem zárkózott el a mostanában többnyire csak csereként játszó támadó eladásától, úgy tűnik, túl sokáig húzta az időt. Bár az átigazolási időszakból még majdnem két nap hátravan, kevés az esélye, hogy a Boro még egyszer ajánlatot tesz Geráért, vagy a túlságosan is szűk kerettel rendelkező Mowbray mégis rábólint a futballista eladására, vagyis a magyar válogatott támadójának legalább további hat hónapot a másodosztályban kell töltenie.
(akko marad) -
#1616 akkor menjen nyáron, de akkor menjen -
#1615 Dehogy szerzodott at, s valoszinuleg nem is lesz ebbol semmi.
Egy fia hir sincsen, raadasul az atigazolasi szezonbol is alig van mar hatra. -
Bereet #1614 gyorsabb voltam :D -
#1613 pont beakartam írni!
\o/ -
Bereet #1612 0-3 Gera r9ugta a 3.dikatt :D -
#1611 A most zajló FA-kupa meccsen (Wolves-WBA) Gera a kispadon ül. -
Csesza #1610 már írtuk vona -.- -
#1609 átszerződött végre? -
Csesza #1608 nem sok van már vissza az átigazolási szezonból :S
minél előbb le kéne bonyolítani a biznisz-t -
DJ BP #1607 gyerünk már -
#1606 Hála Istennek... :d -
#1605 Hát így nőtt az esély -
Zséé #1604 Nah elvileg Maccarone elment Siénába, tehát mehetne helyette Gera :P -
#1603 Szerintem is nem lesz most már semmi ebből a Gera ügyből, de a mélyen tisztelt NS pedig, hogy leközölte : "Ma megveszik Gerát!" címmel :D -
Csesza #1602 aD_s_dAS_d_saDS_DD_S_D_ASDASdsaddasdas:D -
#1601 valahogy én is így vagyok ezzel. egyszerűen nem lenne logikus ha kifizetne érte most a Boro 3 milliót.nyáron hozhatják ingyen és nem a bajnokság közepén kéne beépíteni egy zsákbamacskát a csapatba -
#1600 Ha most fogadnom kellene, arra tennek penzt, hogy nem lesz Gera ugyeben semmi megallapodas. -
DJ BP #1599 hülyék :DDD -
#1598 A_:?A:_S?F:_AS?F az állat csóka -
Monoton #1597 hátez baszerás :SDAS?:D?:S?AD -
pacclacc #1596 Ha nem engedi a WBA akkor nagy pénzt dobnak ki az ablakon!!! Szerintem lessz megálapodás. -
#1595 Szegény Zoli, sztem kész van már idegileg, hiába mondja az ellenkezőjét... Már kezdek én is ideges lenni, hát még ő mit érezhet... :D
Nyáron biztos lejár a szerződése, nem létezik, hogy inkább megtartják, és a nyáron ingyen elengedik, 3 (és fél) millió font nagy pénz egy WBA szintű klubnak.
Boro sem hülye, végén az lesz, hogy nem veszik meg, és ott fog nyárig punnyadni a Championshipben... -
#1594 A kérdés már csak.. Mikor írja alá a szerződést?! A végén kiderűl, hogy mégsem veszik meg... -
#1593 a 2. mondat kicsit ellentmondásos.