1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
-
Vlala #401 idézhetsz nyugodtan, de a téli gumi sajnos pénz.
(ha az ember nem költene annyit eredeti játékokra, hanem letöltené azokat, akkor tudna venni :-) )
A Skodán négyévszakos gumik vannak, ez kb. annyit takar, hogy se nyáron, se télen nem jó... -
#400 erre is van megoldás, 4 téli gumi
illetve ha kell hólánc
szvsz, lehet bármilyen szuper autód, az úttal a kerék van kapcsolatban, szal szerintem nem érsdemes rajta spórolni, olcsóbb mint egy javítás vagy a kórház számla -
#399 gondolj arra, hogy ha csúszni kezd, akkor melyik eset a jobb, elől vagy hátul -
#398 no igen, de leirtam, hogy miért
és bnem én találtam ki, hanem több helyen is irták (gondolom magukat szakértőnek gondolo okoskák - szal mindenki döntse el maga, igazuk van-e vagy sem) -
#397 Én mindig hajtott kerékre tettem.
Jó, hogy hátsóra téve nem tör ki a segge, de hogy megyek fel a hegyre? -
#396 nekem a hajtott kerék a logikusabbnak tűnik, hogy az "kapaszkodik"... fékezhető, gyorsítható -
#395 Hajtott kerékre kell tenni, hogy ne pörögjön -
#394 az értetlenkedőknek: ter,észetesen elsőkerekesekre gondoltam
aki talán az elsőkerekes szóba találna belekötni annak azt mondom, első kerék hajtású -
#393 nem biztos, hogy a hajtott kerékre kellene tenni, tudomásom szerint erlőnyősebb hátra, mert max tolod, de amikor a segge megindul, az fölöttébb kellemetlen -
#392 most idézzek az indexről, ahol egyesek szerint a nyári gumisok potenciális gyilkosok? -
#391 anno osztálykirándulainkon volt szerencsém pont egy ilyen enbert megismerni az egyik sofőr személyében, illetbve az elélentétét is
tehát a szakállas azt mondta, ennyi embert szállítani nagy felelősség, hozzá se lehetett szólni egész út alatt, a másikkal emg úgy utaztunk, hogy a jónép körégyűlt, hazafelé menete gyorsultunk az M7-esen (már amit egy ikarus gyorsulni bír)
tehát én azt gondolom, leghet így is vezetni meg úgy is, alkati kérdés, ezzel együtt szerintem normális dolog rádiózni beszélgetni, 180-nál egyébként sem történik túl sok minden, a nagy csöndben az ember csak elbambul meg elalszik -
#390 egyetertek veled
reges reg egy kis faluban laktam egy hegy tetejen. telen voltak elmenyek a buszozasbol... -
#389 az optimisták mennek mint az állat mert a főút "tiszta" -
#388 hogy is írta itt lejjebb a kollega? "az optimisták már az árokban vannak" :)) -
#387 kivülröl ok, de benne lenni már nem olyan jó buli ismerve a várost átszelő 25-ös út forgalmát reggelente :) -
#386 ohhh, hát errefele egy frissen jégbordázott úton néha öröm nézni amikor táncot járnak a buszok :) emelkedőnek fel cikkcakkban, lefele farral előre :D -
#385 ez is igaz, emlékszek régen mikor reggelente busszal jártam suliba hiába kezdett el fékezni az utca elején rögtön a busz hegyről lefelé elég gyakran csúsztunk ki a piroslámpánál mert nem tudott megállni, mégse raktak soha téli gumit rá..... -
#384 amíg egyszer be nem rakják egymás után egy téligumis és egy nyárigumis kocsiba, és a másodikkal nem tud megállni a zebra előtt, addig nem fogja elhinni. és utána is "majd hamarabb fékezek" -
#383 ezt nem törvényileg kellene elérni, értelmes embereknek maguktól is be kellene látnia hogy mi az ami az ő érdeküket szolgálja. -
#382 szlovakiaban volt egy olyan torveny, hogy telen koteles teligumival jarni
sajna nagy volt a lobbi es meg mielott ervenybe lepett volna megvaltoztattak
en azert mindig felteszem, kicsit nagyobb fogyasztas meg a zugas, de ma is olyan volt az ut, hogy csak kijottem a hazbol es mar majdnem hatravagodtam
egyik haverom szokta mondani, hogy hoesesbe legjobb vezetni - a mazsolak inkabb nem jonnek ki az optimistak meg mar arokba vannak -
#381 ezt a téligumi dolgot kellene valahogy megoldani, hogy tényleg mindenki hajlandó legyen összevadászni legalább a 2 hajtott kerékre valót, ha már nem is 4et... ausztriában és csehországban/szlovákiában 95% felett van a téligumira váltók száma, itt meg racing slick-el mennek a hóra :P -
Vlala #380 Nem, én csak egyről hallottam, aki rossz sávban autózik, és szembe megy a többi autóssal... aztán látom, hogy rossz a hír, nem EGY autós van... MIND az! :-) -
#379 Szvsz ez meg sem fordul a fejében.
Mindenesetre nem hallottatok tegnap este a rádióban 4 őrült ©kodásról? Csak mert a cégtől mentünk vacsizni, és konvojban mentünk négyen :D -
Vlala #378 Kérek mindenkit, hogy a fagyott, ónos esős napokon ne siettessék az előttük haladó "mazsolákat", mert lehet, hogy nincs téli gumijuk, vagy először vezetnek télen... az 50 az életükbe kerülhet!
Reggel lakott területen kívül 40-nel mentem egy Ford után, persze lemaradva egy kicsit, hogy ne érezze, hogy útban van... erre jön valami barom egy Zsigával, és elhúz mindkettőnk mellett 80-nal, villogatva, dudálva :-( -
Garfield #377 ... esetleg nem megyek 180-nal... -
#376 ennél volt, hogy chevy chase vagy hogy írják félnapig körö zött nem??:D -
clio1616v #375 én multitaskos gondolkodásom annyiban tér el a te általad feltételezetttől, hogy több dologra figyelek, akár anyu beszélhet is hozzám, de a figyelmemet az útra öszpontosítom. Nem játék ha mész 180al és nem figyelsz oda hanem telefonálsz, rádiózol stb...
Neked is ezt kellene tenni, ha... -
Vlala #374 ezt még most sem tudnám megcsinálni :-) -
#373 semmi különös, 90 km/h, főútvonal volt.
A nő előtt sehol senki, legalább 800 méterre.
De aztán kitettem az indexet. D -
#372 részvétem a monotaskos létezésed miatt -
#371 szokasa volt akkor mondani meg, amikor bent vagyunk a keresztezodesbe, hogy merre megyunk... egyszerre fek, kuplung, kettes es meg index is, meg persze meg figyeljek is az utra... szerencsere a vizsgan egy normalis volt aki megmonta az utvonalat igy tudtam mira szamitani. de ez tizen egynehany eve volt... persze en is sokat mazsolaztam, es nem szokvanyos szitukba meg most is, teljesen deprersiot kapok ha a barom oktatora gondolok -
clio1616v #370 Rádiót soha nem hallgatok, csak zenét mert zenehallgatáskor nem figyelek oda a szövegre, CSAK hallgatom. -
Vlala #369 :-)
tanulóvezetőknél az oktatóé a teljes felelősség, így simán ráhagyhattad volna a dolgot. Ő a főnök, ha arra akar menni, menjetek arra. -
#368 amikor en csinaltam akkor meg nem volt mobil...
volt viszont egy barom oktatom, aki ha meglatott egy ciganyt az ut szelen akkor megrantotta a kormanyt
nekm meg ugyeskednem kellet, hogy azert tanulovezeto koromban megse ussek ciganyt (bar akkor meg buntetlenul megtehettem volna) -
Vlala #367 tényleg, ez picit off lesz:
a) vezető nem haszználhat kézben tartva mobilt.
b) tanulóautókban az oktató számít vezetőnek.
Akkor az oktató telefonálhat, vagy sem? -
#366 Az a rosszabb, mikor kirakja az indexet balra, és elkanyarodik jobbra :D -
#365 mulkor megfaradtan hazafel baktatok a keresztezodesnel (sima mellek ut ra) latom jon egy okti, index semmi, gondoltam meg egyenesen hat en is elindultam. a marhaja meg kanyarodott...
ja es csaj volt -
#364 Jah, szombaton majdnem nekimentem egy előttem megálló, balra kanyarodó Peugeot-nak, mert kerültem ki a megállóban álló buszt (öböl persze hogy nincs), és anyám elkezdett rikácsolni, hogy VIGYÁZZ! OTT EGY AUTÓ!!!
Naná, hogy autó, mi lenne, TEVE?! Persze én elkezdtem kapkodni a fejemet, és mire visszanéztem a lassuló pözsóra, az már meg is állt... -
#363 es mennyi volt azon az uton a megengedett max sebesseg? -
#362 persze, mindenki uljon mint faszent
gondolom radiot hallgatni is tilos