1481
Utálom azokat, akik 60- 70 -nel vánszorognak előttem egyenes úton.
-
Vlala #521 Nem azért, de aki ebből azt vonja le, hogy "aki nem saját pénzén vesz autót, az tuti hogy összetöri.", annak komoly bajai vannak az értelmével.
Nd: nem is tudom, bár édesanyám szép neve még nem hangzott el idáig. Ennek a sztorinak múlt pénteken le kellett volna futnia, erre elkezdenek ketten veszekedni rajta, most meg teljes a káosz. -
#520 ki csodálkozik? -
Vlala #519 Nem ezt mondtam. Kicsit szélsőséges vagy, valami vagy fekete, vagy fehér. Tudod, van szürke is...
Leírom mégegyszer, ha elsőre nem esett le:
aki magának vesz autót, felelősségteljesebb ember, mint akit elkényeztetnek, és jobban látja előre a cselekményei következményét.
megbecsülés szempontjából nem mindegy, hogy valamiért megdolgozol, vagy van egy háttérforrásod, akitől megkapod. Nem úgy fogsz vigyázni rá, mert nem érzed a súlyát, nem veszed tudomásul az értékét.
Teccikétreni, vagy leírjam harmadszor is?
[a pszichiáterek megnyugtató mosolyával rendelkező szmájli] -
#518 :D -
#517 Nézd, hamár beleszóltál a Vlala és Clio közti vitába a te saját egyéni stílusodban, akkor necsodálkozz, hogy visszaszolnak. -
#516 mér kell minden topikot tönkretenni egymás anyázásával? -
#515 hat igazan szep agrokultura es enviromentali politikai nyelven beszelunk -
#514 505ben van 1es, 2es pont, amire válaszolt, az pedig nem neki szólt, de ebbe is bele lehet kötni természetesen. -
#513 persze, aki nem saját pénzén vesz autót, az tuti hogy összetöri. sőt, felelőtlen, nem csak az utakon, hanem az életben is. te hülye vagy. -
#512 #503? -
#511 nem neked válaszoltam, minek pofázol bele? -
Vlala #510 a tapló paraszt dumának annyi az alapja, hogy megbecsülés szempontjából nem mindegy, hogy valamiért megdolgozol, vagy van egy háttérforrásod, akitől megkapod. Nem úgy fogsz vigyázni rá, mert nem érzed a súlyát, nem veszed tudomásul az értékét. Elmondhattam volna így is.
#505:
1. Ugyanaz... igen,, mert aki magának vesz autót, felelősségteljesebb ember, mint akit elkényeztetnek, és jobban látja előre a cselekményei következményét. Pszichológia. Olvasgass szakirodalmat.
2. kabbe :-) ha már itt tartunk, mi itt éppen beszélgetünk. Minek pofázol bele? :-) A tiédet ki vette? He? :-) Most szójjá, csög! Kemény vagy?
(bocs a stílusért, de elmentünk az Argo irányába. A komolyságnak van egy határa, amit már régen átléptem én is (Clio...) és Ti is (akaggyon a torkán). Nem ártana visszalépni.) -
#509 pont ezt akartam mondani en is
egy clio eleg jol huz, nekem thaliam van (vagyis a felesegem neven van) tehat nagyabol tudom mire kepes egy ilyen kis auto -
#508 fél kezemet adom arra hogy apucié a kocsi. Hmm... én is fater kocsiját használom.... :D -
#507 Az lehet, csak tudod az ilyenek nézik le az útról a Skodásokat, Trabisokat stb. Eezzel most nem clio1616vt akarom minősíteni, nem ismerem, nemis őrá gondoltam, csak tudod a tapasztalat (gyakorlott Wartburg söfőrként :P ). -
#506 en csak nem akartam beleszolni kettejuk vitajaba
es engem se azert erdekel hogy ki vette mintha irigyelnem, de aki maga vette valamit az jobban becsuli, mert a sajat munkaja van benne, ovatosabban megy mert tudja hogy neki kell megjavittatni :) valaki nem attol mazsola mert keveset vezet, mert lattam mar olyan buszsoforoket, aki hibat hibara halmozott es utana a morog az orra alatt a tobbiekre -
#505 nem mindegy ki vette? ne beszélljen már ő ököljogról, mikor arra veri a nyálát, hogy neki bizony olyan autója van, amit ő vett, ráadásul kpban, és nem részletre. 1: ettől jobb vezető? 2: ki a tökömet érdekli? irigyli? akadjon a torkán! -
#504 ebben a kerdesben igazan partatlan akarok maradni, de ha mar igy beleturtal akkor jo lenne megtudni az igazsagot. apuci vette a cliot?
vlalaval kapcsolatba csak anniyt, hogy ket fajta ember van: az egyik megmondja amit gondol a masiknak meg vannak baratai... -
#503 ez az apád aládvesz szöveg, igazi tapló paraszt duma. -
#502 egy mazsola hir:
a szlovag gazdasagi miniszter Pavol Rusko a hetvegen nagyon sietet haza es ausztriaban ahol 100 a megengedett 235 ment, a rendorseg 8 kilometeren at uldozte. sajna meguszta 700 euros buntivel, de ha osztrak alampolgar lett volna, akkor bucsut mondhat a jogsijanak...
a kepen a rendorsegi felvetel (akkor mar csak 215 ment)
-
Vlala #501 akkor vegyél nekem ilyet, bakker! Az úton más is van, nem csak amit apád aládvesz!
[kezd dühbe gurulni, már tényleg elég ez a múlt heti sztori...] -
#500 A kérdésemre még mindig nem válaszoltál. Mit kellett volna Vlalanak csinálnia? -
Vlala #499 Mondd ezt egy dühöngő őrültnek :-)
Clio: na idefigyu, én tanultam és tudok is vezetni.
Nem apuci vette alám a 16 Voltos (csak Neked) Cliomat, hanem perselymalacból vettem egy autót magam alá. (értsd: NEM részletre, NEM hitelből, NEM kölcsönből) Megbecsülöm, nem akarom összetörni, annyival megyek, amennyivel biztonságosan tudok menni. Én sem azért vezetek, hogy másoknak betegyek, másokat feltartsak, hanem azért, hogy lehetőleg egy darabban eljussak A-ból B-be. Ha valaki önhibájából majdnem nekem jön, árokba csúszik, (lehetett volna 30 fokos nyár is, akkor is ott végezte volna a marhája, ha nem néz szét előzés előtt) és megállok neki segíteni, legalább ne kezdjen el kiabálni velem, hogy azonnal kp-ben fizessem ki a kárát, mert miattam előzött. Az ilyenekre picit háklis vagyok.
Vegyél jegyet a dodzsemre, ott éld ki magad, a közlekedés nem játék. Itt tényleg a lét a tét. (ez de sz.. volt...)
-
clio1616v #498 Nagyon igazad van. -
clio1616v #497
Ezzel szerintem nem csak 40el lehet menni a hóba... -
#496 Az biztos hogy a verekedés nem jo ötlet. Tölem aztán meg nagyon távol áll, mondjuk én villogni sem szoktam senkire, dudát meg még életemben nem használtam. Persze ez nem azt jelenti hogy nem anyázok magamban. Egyébként Pest ami igazán gáz, itt vannak a világ legnagyobb bunkói, mindenki siet, mindenki szarik a másikra. Ha tehetem soha nem jövök be kocsival. Még szerencse hogy nem Pesti vagyok... -
clio1616v #495 Nem tudom ki volt felelőtlen és makacs... -
clio1616v #494 ... erről a mentalitásról beszéltem ...
NAGY mazsola vagy még sokat kell tanulnod, persze az is lényeg hogyan.
Ha a mondeós olyan lett volna te már rég halott vagy és ő viccelődik a fejfádra való szöveg szerkesztésével.
Nem irigyellek egyszer nagyon meg fognak verni... -
clio1616v #493 igen -
#492 Olvastam és megértelek.
De legközelebb inkább csak szólj be neki, kitudja kivel állsz szemben (ámokfutó sorozatgyilkos, volt idegenlégiós stb :D ) -
Vlala #491 Majdnem pont így jártam (sztori a lap alján), láttam, hogy becsúszik, megállok, visszamegyek hozzá, hogy segíthetek-e. Erre elkezd vwelem kiabálni, na, itt borult az agyam...
-
#490 Szerintem nem feltétlenűl az a mazsola, aki jeges úton 40-el halad.
Lehet mazsola az is, aki van olyan tapasztalatlan, hogy menőzésből (merthogy neki van már két hónapos jogsija, meg amúgyis nyugati kocsija van, ezért aztán az ővé az út, mindenki húzzon a faszba, még a szembejovő is :) ), tapasztalatlanságból, vagy egyszerüen mert csak egy balek, elkezd előzgetni 60-al, amikor mindenki 40-el halad.
Az egyik télen (amikor lezárták az utakat, akkora hó volt, talán 2 éve) jövök haza a hatoson, mindenki 30-40-el (jégbordás-havas út) döcög, erre látom a visszapillantóból, hogy egy furgonos elkezdi előzni a mögöttem lévő kocsit, majd elkezd kacsázni és szépen, 50-el belecsúzsott az út melletti kb fél-egy méteres gödörbe :D
Nem borult fel vagy ilyesmi, csak szépen belefúródott a méteres hóba.
Kellett neki dinamikus vezetés? :D -
Vlala #489 Mert?
Mert benyomtam valakinek, aki majdnem megölt a felelőtlenségével? -
#488 én az "ököljog" szót nem emlegetném a helyedben -
#487 Nemfeltétlenül, de ha kettő sáv van, akkor húzodjon már le, ha csak 50-el megy, hogy a többieknek ne kelljen jobbról előzni. -
Vlala #486 Kösz a bizalmat :-)
nem, a zebrától 15-20 m-re. -
#485 ugye nem zárbánál állt szegény? :D -
Vlala #484 Az év mondata:
"A KRESZ egy nagy szar, aki tud vezetni az mind tudja..."
No comment. Ököljog alapján kell vezetni. Erősebb kutya b@szik, a gyengébb vonít.
"Nem az a lényeg mióta vezetsz hanem hogy mennyit..." Szerintem meg az, hogy hogyan.
Mike: EBBEN a topicban a Mondeosnak volt igaza. Ha ne adj' Isten nem tudott volna megállni a szembejövő, ezt írtuk volna a fejfájára.
"Itt nyugszik XY,
aki sosem volt mazsola,
és neki volt igaza.
Siratják:
a Favós, aki előtte ment
és kedves édesanyja. -
Vlala #483 Ezek szerint igen... de inkább vagyok mazsola, mint halott "nagycsávóakinyolcvannalismermenni"
Ma reggel már-már megszokott helyzet: jövök befelé, (eléggé csúszós az út) gyalogos megáll az út szélén, szétnéz, látja hogy jövök erre elindul... és ne szálljak ki felpofozni? Nem. Hideg van. De azért fékezni sem kell, villantottam neki kettőt, dudáltam egy kisebbet, úgy visszaugrott a járdára, mint a nyúl :-) aztán meg mutogat. Nem tudom, egyszer már menézem, tényleg nem látszik az autóm elölről? Pedig világít is. Vagy csak menet közben nem lehet megkülönböztetni egy hófuvallattól?
Mike: már tényleg venni kell egy terepjárót...
Amindenit, mit indítottam már megint :-) -
#482 azok a mazsolák akik betartják a KRESZt???