Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindenesetre nem hallottatok tegnap este a rádióban 4 õrült ©kodásról? Csak mert a cégtõl mentünk vacsizni, és konvojban mentünk négyen 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Reggel lakott területen kívül 40-nel mentem egy Ford után, persze lemaradva egy kicsit, hogy ne érezze, hogy útban van... erre jön valami barom egy Zsigával, és elhúz mindkettõnk mellett 80-nal, villogatva, dudálva :-(
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Neked is ezt kellene tenni, ha...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A nõ elõtt sehol senki, legalább 800 méterre.
De aztán kitettem az indexet. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
tanulóvezetõknél az oktatóé a teljes felelõsség, így simán ráhagyhattad volna a dolgot. Õ a fõnök, ha arra akar menni, menjetek arra.
volt viszont egy barom oktatom, aki ha meglatott egy ciganyt az ut szelen akkor megrantotta a kormanyt
nekm meg ugyeskednem kellet, hogy azert tanulovezeto koromban megse ussek ciganyt (bar akkor meg buntetlenul megtehettem volna)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
a) vezetõ nem haszználhat kézben tartva mobilt.
b) tanulóautókban az oktató számít vezetõnek.
Akkor az oktató telefonálhat, vagy sem?
ja es csaj volt
Naná, hogy autó, mi lenne, TEVE?! Persze én elkezdtem kapkodni a fejemet, és mire visszanéztem a lassuló pözsóra, az már meg is állt...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
gondolom radiot hallgatni is tilos
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ma akkora melegség töltötte el a szívemet: a Rossmann elõtt (végig parkolni tilos, mégis az "elit" kedvenc tartózkodási helye) két rendõr szorgosan jegyezte fel a rendszámokat... azt hittem, kiszállok és kezet rázok velük.
Megyek a 84- es fõúton, megy elõttem egy Suzuki vagon r+
, és megy 65 -tel, pedig elõtte 700 m -re nem volt senki. DD
Látási viszonyok, útviszonyok jók voltak,
hazafelé simán lehetett jönni 100 -al.
mivel a fovarosnak nevezett nagy faluban dolgozok reggel be kell valahogy vanszorognom, persze masnak is es az okos amberek mar az elotte levo falukba betettek szemafort, hogy megis legyen valami izgi reggel. tehat ahogy alunk a szemafornal szepen sorban szoktak lenni olyan idegesek akik szepen atmennek a szembe jovo savba is ott ijesztgetik a szembe jovo gyanutlan vezetoket a "huzodj le te barom, nem latod hogy en nem tudok" magatartassal...
vagy 30-al
országúton
igaz, egyszer rohadt nagy köd volt, máskor meg csúszott az út
de nyugodtan lehet elõzgetni
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mazsoláznuk ? mazsolázunk ? D
nem szekállak ám. D<#idiota>#idiota>
Pesten is elkelne egy ilyen- DDD
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
itt van "földszintrõl" nézve - azok a koszok felül emberek 😊
nem véletlenül figyelmeztetnek a könyvekben, hogy autóval csak nagyon odafigyelve vagy rutinnal 😊 - az obeliszk körül csak 4 sáv széles a dolog, ott a plusz móka, hogy ovális, és zebrák is mennek át rajta 😊 és mindemellett körforgalom szintén.
Itthon naponta lenne ott halálos baleset 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hadd adjak neked vezetési leckét, Garfield.
Ha olyan jó vezetõ vagy, mint én, akkor defenzíven vezetsz.
Mindkét irányba szétnézel egy keresztezõdésben.
Utána óvatosan hajtasz be.
DÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! RIIIIIIIIIIK!!!
-Basszus, Garfield.
-Micsoda vicces alak vagyok.
kanyarodom, kinézek jobbra, (közben dumálok a feleségemhez) nem jön semmi, de mire kiértem ott fékezett a s.ggembe egy tûzpiros(! nem ködszürke) peugeot...
isten bizony, ilyenem még nem volt, valszeg a középkonzol mögött bújt meg, azért nem láttam. pedig hetente 1000 km-t levezetek munkámból adódóan, és 7 éve nincs semmi. szerencsére most sem volt, de nem rajtam múlott.
a Club sörözõ (sry ha ez reklám) elõtt már térdig járnánk a roncsokban. Mellette ott van a jó nagy szabad terület (a õsszel ki is próbáltam Skodával, tök jó rajta rallyzni! :-) ) de ahogy a tarjániakat ismerem, mindenki a Sör felé szállna el.
Mike: :-D egy kicsivel tovább is, amíg tart a lendület :-)
körforgalomban addig, de csakis addig lehet körben haladni, amig tart a benzin.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mert volt olyan, hogy barátnõm mondta, hogy emnjünk már el autózni pár kört, erre elvittem az elsõ körforgalomhoz és elkezdtem körözni. A 3. kör felénél mondta, hogy köszi elég volt 😊
Közben meg az jutott eszembe, hogy mekkora flash lenne már egy olyan szabály, hogy a körforgalomban egyre gyorsabban kellene haladni, és egy szökési sebességet elérve lehetne csak azt elhagyni (érintõ irányban) 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ment elõttem egy nõ Matizzal, bement a körbe, és amíg ki nem akart menni, VÉGIG indexelt befelé. Elsõre LOL, de gondoljatok bele: olyan sokan felejtik el a körforgalonmban jelezni, hogy merre is óhajtanak menni tulképp, így legalább egyértelmû...