Utálom a mazsola vezetőket.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
ezt a téligumi dolgot kellene valahogy megoldani, hogy tényleg mindenki hajlandó legyen összevadászni legalább a 2 hajtott kerékre valót, ha már nem is 4et... ausztriában és csehországban/szlovákiában 95% felett van a téligumira váltók száma, itt meg racing slick-el mennek a hóra 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem, én csak egyrõl hallottam, aki rossz sávban autózik, és szembe megy a többi autóssal... aztán látom, hogy rossz a hír, nem EGY autós van... MIND az! :-)

RelakS
Szvsz ez meg sem fordul a fejében.

Mindenesetre nem hallottatok tegnap este a rádióban 4 õrült ©kodásról? Csak mert a cégtõl mentünk vacsizni, és konvojban mentünk négyen 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kérek mindenkit, hogy a fagyott, ónos esõs napokon ne siettessék az elõttük haladó "mazsolákat", mert lehet, hogy nincs téli gumijuk, vagy elõször vezetnek télen... az 50 az életükbe kerülhet!
Reggel lakott területen kívül 40-nel mentem egy Ford után, persze lemaradva egy kicsit, hogy ne érezze, hogy útban van... erre jön valami barom egy Zsigával, és elhúz mindkettõnk mellett 80-nal, villogatva, dudálva :-(

... esetleg nem megyek 180-nal...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Kit--Kat
ennél volt, hogy chevy chase vagy hogy írják félnapig körö zött nem??😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

clio1616v
én multitaskos gondolkodásom annyiban tér el a te általad feltételezetttõl, hogy több dologra figyelek, akár anyu beszélhet is hozzám, de a figyelmemet az útra öszpontosítom. Nem játék ha mész 180al és nem figyelsz oda hanem telefonálsz, rádiózol stb...

Neked is ezt kellene tenni, ha...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ezt még most sem tudnám megcsinálni :-)

LittleL
semmi különös, 90 km/h, fõútvonal volt.
A nõ elõtt sehol senki, legalább 800 méterre.

De aztán kitettem az indexet. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mike
részvétem a monotaskos létezésed miatt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zakika
szokasa volt akkor mondani meg, amikor bent vagyunk a keresztezodesbe, hogy merre megyunk... egyszerre fek, kuplung, kettes es meg index is, meg persze meg figyeljek is az utra... szerencsere a vizsgan egy normalis volt aki megmonta az utvonalat igy tudtam mira szamitani. de ez tizen egynehany eve volt... persze en is sokat mazsolaztam, es nem szokvanyos szitukba meg most is, teljesen deprersiot kapok ha a barom oktatora gondolok

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

clio1616v
Rádiót soha nem hallgatok, csak zenét mert zenehallgatáskor nem figyelek oda a szövegre, CSAK hallgatom.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

:-)
tanulóvezetõknél az oktatóé a teljes felelõsség, így simán ráhagyhattad volna a dolgot. Õ a fõnök, ha arra akar menni, menjetek arra.

zakika
amikor en csinaltam akkor meg nem volt mobil...

volt viszont egy barom oktatom, aki ha meglatott egy ciganyt az ut szelen akkor megrantotta a kormanyt
nekm meg ugyeskednem kellet, hogy azert tanulovezeto koromban megse ussek ciganyt (bar akkor meg buntetlenul megtehettem volna)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tényleg, ez picit off lesz:
a) vezetõ nem haszználhat kézben tartva mobilt.
b) tanulóautókban az oktató számít vezetõnek.
Akkor az oktató telefonálhat, vagy sem?

RelakS
Az a rosszabb, mikor kirakja az indexet balra, és elkanyarodik jobbra 😄

zakika
mulkor megfaradtan hazafel baktatok a keresztezodesnel (sima mellek ut ra) latom jon egy okti, index semmi, gondoltam meg egyenesen hat en is elindultam. a marhaja meg kanyarodott...

ja es csaj volt

RelakS
Jah, szombaton majdnem nekimentem egy elõttem megálló, balra kanyarodó Peugeot-nak, mert kerültem ki a megállóban álló buszt (öböl persze hogy nincs), és anyám elkezdett rikácsolni, hogy VIGYÁZZ! OTT EGY AUTÓ!!!
Naná, hogy autó, mi lenne, TEVE?! Persze én elkezdtem kapkodni a fejemet, és mire visszanéztem a lassuló pözsóra, az már meg is állt...

Mike at home
es mennyi volt azon az uton a megengedett max sebesseg?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
persze, mindenki uljon mint faszent
gondolom radiot hallgatni is tilos

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LittleL
nincs ezer oka, csak 1: nõ volt. DD<#ravasz1><#eplus2>

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Lehetett kezdõ, vagy idõsebb vezetõ, ezer oka lehet az "értelmetlen" lassúzásnak...

Ma akkora melegség töltötte el a szívemet: a Rossmann elõtt (végig parkolni tilos, mégis az "elit" kedvenc tartózkodási helye) két rendõr szorgosan jegyezte fel a rendszámokat... azt hittem, kiszállok és kezet rázok velük.

LittleL
Ma mi tötént velem. D

Megyek a 84- es fõúton, megy elõttem egy Suzuki vagon r+
, és megy 65 -tel, pedig elõtte 700 m -re nem volt senki. DD

Látási viszonyok, útviszonyok jók voltak,
hazafelé simán lehetett jönni 100 -al.

Ha már itt tartunk, én a versengõs és a megtorló típusú vezetõket nem csípem. Olykor összefutok egy két motorbõgetõ helyi nídforszpídessel, aki mindenáron le akar elõzni. Hadd menjen... néha szándékosan két másodperces reakcióidõvel indulok a piros lámpától, hadd legyen ennyi sikerélménye az ifjú titánnak, ha már annyira le van égve, hogy apuci veszi alá az autót...

clio1616v
Vezetés közben nem dumálni... !!!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Yup ;D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

zakika
reggeli elmeny:

mivel a fovarosnak nevezett nagy faluban dolgozok reggel be kell valahogy vanszorognom, persze masnak is es az okos amberek mar az elotte levo falukba betettek szemafort, hogy megis legyen valami izgi reggel. tehat ahogy alunk a szemafornal szepen sorban szoktak lenni olyan idegesek akik szepen atmennek a szembe jovo savba is ott ijesztgetik a szembe jovo gyanutlan vezetoket a "huzodj le te barom, nem latod hogy en nem tudok" magatartassal...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mikike
pedig volt hogy már 40-el mentem
vagy 30-al

országúton
igaz, egyszer rohadt nagy köd volt, máskor meg csúszott az út
de nyugodtan lehet elõzgetni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

RelakSfromhome
Naés? Nagy szám? Vácon is van! <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LittleL
Májk Váder,

mazsoláznuk ? mazsolázunk ? D

nem szekállak ám. D<#idiota>

mikike
jó napot
én egy mazsola vezetõ vagyok

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

LittleL
Fúú, ez mekkora. D

Pesten is elkelne egy ilyen- DDD

Dzsini
köszi, igen én voltam 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sadist
Ezt a képet amúgy te csináltad? Mert nagyon jó <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Jah, a tetejét mi is sasoltuk, hogy mik azok a kis vackok, amik mocorognak 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dzsini
én augusztus végén jártam ott 😊 nem semmi élmény.
itt van "földszintrõl" nézve - azok a koszok felül emberek 😊

nem véletlenül figyelmeztetnek a könyvekben, hogy autóval csak nagyon odafigyelve vagy rutinnal 😊 - az obeliszk körül csak 4 sáv széles a dolog, ott a plusz móka, hogy ovális, és zebrák is mennek át rajta 😊 és mindemellett körforgalom szintén.

Sadist
Középen az a diadalív tudjátok milyen hatalmas? Csak nézel fölfelé, hogy hol is van a teteje, az utat meg nem is figyeled 😊

RelakSfromhome
bazz 😄

Itthon naponta lenne ott halálos baleset 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
egy kis körforgalom Párizsból - a felfestések nem azért nem látszanak, mert nincs eléggé bezoomolva, hanem nincsenek. szabadfogású kb 6 sávos körforgalom, kizárólag rutinosoknak és öngyilkosjelölt mazsoláknak 😊

RelakS
Nesztek, defenzív vezetõ!

Hadd adjak neked vezetési leckét, Garfield.

Ha olyan jó vezetõ vagy, mint én, akkor defenzíven vezetsz.

Mindkét irányba szétnézel egy keresztezõdésben.

Utána óvatosan hajtasz be.

DÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! RIIIIIIIIIIK!!!

-Basszus, Garfield.
-Micsoda vicces alak vagyok.

a hétvégén én is mazsola voltam
kanyarodom, kinézek jobbra, (közben dumálok a feleségemhez) nem jön semmi, de mire kiértem ott fékezett a s.ggembe egy tûzpiros(! nem ködszürke) peugeot...
isten bizony, ilyenem még nem volt, valszeg a középkonzol mögött bújt meg, azért nem láttam. pedig hetente 1000 km-t levezetek munkámból adódóan, és 7 éve nincs semmi. szerencsére most sem volt, de nem rajtam múlott.

Én ezt a mcdriveban szoktam játszani...
Szökési sebesség :-D
a Club sörözõ (sry ha ez reklám) elõtt már térdig járnánk a roncsokban. Mellette ott van a jó nagy szabad terület (a õsszel ki is próbáltam Skodával, tök jó rajta rallyzni! :-) ) de ahogy a tarjániakat ismerem, mindenki a Sör felé szállna el.

Mike: :-D egy kicsivel tovább is, amíg tart a lendület :-)

Mike
tessék a szabály:

körforgalomban addig, de csakis addig lehet körben haladni, amig tart a benzin.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hellhammer
Arra van szabály, hogy körforgalomban meddig lehet haladni? Szal lehet az, hogy valaki ott körözget benne ameddig akar, vagy el kell hagyni azt minél elõbb?
Mert volt olyan, hogy barátnõm mondta, hogy emnjünk már el autózni pár kört, erre elvittem az elsõ körforgalomhoz és elkezdtem körözni. A 3. kör felénél mondta, hogy köszi elég volt 😊
Közben meg az jutott eszembe, hogy mekkora flash lenne már egy olyan szabály, hogy a körforgalomban egyre gyorsabban kellene haladni, és egy szökési sebességet elérve lehetne csak azt elhagyni (érintõ irányban) 😊

Random_
Igen nagyobb az áteresztõképessége is csak az emberek nagy részének még most is teljesen felfoghatatlan hogyan kell benne közlekedni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

körforgalom:
ment elõttem egy nõ Matizzal, bement a körbe, és amíg ki nem akart menni, VÉGIG indexelt befelé. Elsõre LOL, de gondoljatok bele: olyan sokan felejtik el a körforgalonmban jelezni, hogy merre is óhajtanak menni tulképp, így legalább egyértelmû...

Mike at home
erre itt paran azt mondank, hogy a sok mazsola nem hagyja, hogy o dinamikusan haladjon 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem meg a korforgalom jobb es kevesbe balesetveszelyesebb mint egy sima keresztezodes

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
utassal beszelgetni igenytelenseg??? <#wow1>