Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
A villogásnak nem csak az az egy jelentése van, hogy "menj elõttem annyival amennyivel én", hanem például jelzi hogy el szeretne menni.
Ilyenkor a figyelmes elöl haladó egy jobbra indexeléssel jelzi hogy mehet mert nem jön semmi szembõl.
Nem tudom de ezt nem tanítják a kresz suliban SAJNOS...
Ezt csak sok vezetéssel lehet megtanulni figyelve az autós társak reakcióit bizonyos esetekben.
Ez oilyan mint ha valaki jelez neked 2 villanást reflektorral, akkor valószínû hogy rendõr van, esetleg a lámpád nem megfelelõ, ez sötétben nem egyértelmû, de nappal csinál az ujjával 2 kis kört mellé akkor tuti rendõr és nem mutatod be neki hogy van középsõ ujjad...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Arra próbáltam utalni, ha látom hogy valaki jön mögöttem ész nélkül, akkor csak azért, mert én szabályosan közlekedem, még el kell engednem és nem szabad hogy a jó magyar büszkeség azt sugallja, hogy menj te paraszt ha tudsz majdcsak az árokba kötsz ki.
Nem szeretem az ilyen mentalitást... lehet hogy szül a felesége vagy egyszerüen rosszul van akár egy életveszélyes sérültet visz...
Te meg visszamész és bemosol neki hogy miért megy gyorsabban a biztonságos autójával mint a te, (szerintem legveszélyesebb) 4 évszakos szaroddal. Ha neked az életed nem ér meg 4 pár gumit akkor spórolj ezen. A 4 évszakos gumi a mazsolák ismertetõjele, mert se télen se nyáron nem tapad kellõen. Itt nem arról van szó hogy ki mennyit keres. Egy téligumi szett 20000forint.
Nem megbántani szerettelek volna, csupán rávilágítani néhány tévhitre.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
1. A KRESZ-oktatás során mindenk tanult a relatív gyorshajtásról: amikor a táblának, az út típusának megfelelõ sebességgel haladsz, de az egyéb okokból (pl. köd, eges úttest, stb.) az adott viszonyok közt mégis gyorshajtásnak számít.
Szerintem a jeges úton bekövetkezõ balesetek nagyobbik része pont emiatt következik be: megy a fickó az úton és figyelmen kívül hagyja, hogy a kocsi egész másképp viselkedik a jeges úton: pl. kanyart adott sebességgel amit száraz úton be tud venni, azt nem biztos, hogy jeges úton is vagy hogy a padlófék vagy egy átlagosnál erõsebb rálépés a fékpedálra kicsit másképp mûködik.
2. A mondeosról: elõbb indul neki az elõzésnek, majd utána néz szét? Ráadásul csúszós úton? Az ilyen közveszélyes állatokat tiltsák ki az utakról (hogy önveszélyes, az nem érdekel, mindenki úgy nyírja ki magát, ahogy akarja).
2/A Milyen alapon villog? Menjen és elõzze meg, de milyen alapon kényszerít másokat a saját tempójára??? Ha õ menni akar, menjen el, ne villogjon. Az ilyen szituk vezetnek a tuti balesethez: vagy a hátul pattogóval lesz valami (lásd jelen szitu), vagy a biztonságos haladásából kibillentett vezetõvel történik valami.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
tegnap este az egyik kereskedelmi csatornán (nevezzük TV2-nek) bejelentkezett egy autómentõ/idõjós/rendõr/vagyvalamihasonló emberke és ezt mondta: "egész nap kértük a budapesti lakosokat, hogy ne üljenek autóba, ennek dacára ezen a napon volt talán a legnagyobb a forgalom"
majd ezután kapcsolták a vidéket is - egy mentõszolgálatos: "kértük az embereket, hogy ne használják jármûveiket, örömmel vettük tudomásul, hogy sokan megfogadták tanácsunkat"
nem szeretném ezt tovább boncolgatni, de annyit hozzátennék, hogy Budapesten van elfogadható tömegközlekedés, ezzel szemben vidéken nincs - én a BAH-csomóponton lakom, látom mi megy végben ott nap, mint nap - hamar levontam a következtetést (taxisokkal is beszélgettem errõl a témáról): változó idõjárási körülmények között a budapesti autóvezetõk a legamatõrebbek, és veszélyesebbek - no comment...
(akinek nem inge ne vegye magára, inkább gondolkodjon el azon, hogy miért emelkedtek meg a fõvárosi biztosítási díjak...)
http://gaborszantai.co.uk/
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Egyáltalán nem vagyok híve a brutális módszereknek, de van, amikor elborul az agyam.
Bûntudatot nem érezhetek a saját hülyesége után...
Olvass vissza, 4 évaszakos gumijaim vannak. Ha van jelentkezõ, aki vesz nekem téli gumit, akkor szóljatok.
Lehet hogy én taho vagyok? Én Vlala-nak adnék igazat...
Ha nincs akkor ne nyomasd a skodát. A mondeo kicsit stabilabb ;D
Nem éreztel volna bûntudatot ha meghal?
Ha jön egy hülye mögötted aki gyorsabb nálad, azt elkell engedni, és nem feltartani. Mazsola vagy, mert nem látod át a következményeket.
Elõre kell gondolkodnod, nem beállni 40re és csekkolni a visszapillantóból, hogy a szerencsetlen hogy hal meg.
Gondolom magadban elégedett voltál az eredménnyel, ha nem ez a szitu akkor bocs, de ez jött át a hozzászólásodból.
1. Én dühöngtem.
2. Az út NINCS letúrva, tiszta hó az egész, 40-nél már érezhetõen mászott alattam a Skoda.
4. Feltartottam? Életveszély ilyen úton többel menni!
5. Én küldtem árokba? Õ kezdett bele gondatlanul, körültekintés nélkül egy elõzésbe, jobbérzésû autós ezt nyáron sem vállalta volna be. a szembejövõ ki volt világítva...
6. Tudom, hol a helyem. Az úton. Õ meg úgy tudta, hogy elõttem a helye.
7. Favorittal. Az is 1xx, pontosan 136L.
8. Észrevetted, hogy nem volt harmadik pont? :-)
még jóhogy dühöngött a Mondeos, amikor egy skodás feltartotta, sõt mondhatni bekülte az árokba
én sem örülnék
egy skodás tudja hol a helye
milyen sokával nyomulsz 1xx?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és mi van ha lelõ?
ennyit szvsz nem ér az egész
Azt gondolsz rólam, amit akarsz. (csak lécci ne mondd ki :-) )
nem szép
szrencséd hogy nem én voltam ott, mert akkor járkálhatnál bíróságra
Behúztam neki egyet, és otthagytam. Kellemes Karácsonyt mindenkinek (még az ilyen marháknak is)!
Az ilyen baromnak meg kellene mondani, hogy más is van az úton. És ha ne adj' Isten elétéved egy gyalogos, akkor mi van? Isten útjai kifürkészhetetlenek? VSZ az ilyet addig kell lelõni, amíg másokban nem tesz kárt... õ úgyis meghal elõbb-utóbb...
Szép kis haverjaid vannak.
Egyébként most jöttem egy városnézõ autókázásról, egész jól el lehet gurulgatni. Illetve csúszkálni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
az eredmeny elszomorito, hogy lehet egyaltalan ilyent gyartani?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
(ha az ember nem költene annyit eredeti játékokra, hanem letöltené azokat, akkor tudna venni :-) )
A Skodán négyévszakos gumik vannak, ez kb. annyit takar, hogy se nyáron, se télen nem jó...
illetve ha kell hólánc
szvsz, lehet bármilyen szuper autód, az úttal a kerék van kapcsolatban, szal szerintem nem érsdemes rajta spórolni, olcsóbb mint egy javítás vagy a kórház számla
és bnem én találtam ki, hanem több helyen is irták (gondolom magukat szakértõnek gondolo okoskák - szal mindenki döntse el maga, igazuk van-e vagy sem)
Jó, hogy hátsóra téve nem tör ki a segge, de hogy megyek fel a hegyre?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
aki talán az elsõkerekes szóba találna belekötni annak azt mondom, elsõ kerék hajtású
tehát a szakállas azt mondta, ennyi embert szállítani nagy felelõsség, hozzá se lehetett szólni egész út alatt, a másikkal emg úgy utaztunk, hogy a jónép körégyûlt, hazafelé menete gyorsultunk az M7-esen (már amit egy ikarus gyorsulni bír)
tehát én azt gondolom, leghet így is vezetni meg úgy is, alkati kérdés, ezzel együtt szerintem normális dolog rádiózni beszélgetni, 180-nál egyébként sem történik túl sok minden, a nagy csöndben az ember csak elbambul meg elalszik
reges reg egy kis faluban laktam egy hegy tetejen. telen voltak elmenyek a buszozasbol...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sajna nagy volt a lobbi es meg mielott ervenybe lepett volna megvaltoztattak
en azert mindig felteszem, kicsit nagyobb fogyasztas meg a zugas, de ma is olyan volt az ut, hogy csak kijottem a hazbol es mar majdnem hatravagodtam
egyik haverom szokta mondani, hogy hoesesbe legjobb vezetni - a mazsolak inkabb nem jonnek ki az optimistak meg mar arokba vannak