854
![](\'/kep/faces/felkialtas.gif\')
-
szégyenlista van már?ahol a lámák vannak felsorolva lámaszám szerinti sorrendben? -
Készítek egy logot aminek a végén lesz egy lámácska.
Ez a legjobb megoldás. -
87-szer +kérdezte az arc, és a végén St megunta -
"st: mikor irod vissza a szoba nevét az eredetire"
Ez mi volt? -
Vagy fokozatok a lámák helyett:
--->
--->
--->
--->
-
KTC #517 majd Te azt kapsz:)
én maradok a lámáknál:) -
Azt azé nem... -
Vagy erre:
-
KTC #514 nagyonhülye tippeket ne aggy! ha megkérhetlek! -
Vagy egy nagy faszra. Akkor nem biztos, hogy sorban állnának érte (bár van aki meg erre gerjed) -
KTC #512 nekem az is jó, bár a láma láma az az aranyos, de lehet velem kompromisszumot kötni!:) -
Ja, át kéne gonosz vérlámára rajzolni, majd meggondolnák -
Hát én VIP-et ajánlottam 1 -ért, akárhogy nézem ez az SG-nek érte volna meg, szal aki visszautasította nem sok üzleti érzékkel rendelkezhet :P Pedig mindketten jól járhattunk volna ... :)
-
Vlala #509 köfi -
szerintem egyik se ciki, ez egyszerűen egy új büntetőpontrendszer, ami alakulóban van, és egyelőre többen poénra veszik a dolgot. majd elmúlik, és ciki lesz, ha valakinek van (és mások úgy fogják kezelni az X lámás tagot). a loállal (és minden egyébbel ami a környezetében van) _nekem_ semmi bajom se volt idáig, egy érdekes színfolt és féligmeddig tudományos szemmel nézve még érdekesebb.
a gumiszobát nem látogatom, azt viszont nem szeretem, ha egy amúgy értelmes beszélgetést, vagy vitát (nem vitatkozást és anyázást) megszáll néhány gumis, és érthetetlen (túlkevert szószerkezetek), teljesen oda nem illő stílussal szétgyilkolják. ez ellen idáig volt a sima törlés, akár többször is, és a figyelmeztetés. - ha ezekből nem értette meg a delikvens, hogy a stílusa nem kívánatos, akkor csak a ban volt mint lehetőség, az pedig azért nem a legjobb lépés. ezért lett kitalálva ez a rendszer, amivel kicsit jobban lehet szintekre bontani a dolgot, és nevelő célzattal ki lehet osztani az 1 lámát például (ami még semmilyen korlátozással nem jár) azoknak, akik a felszólítás ellenére topickeresés nélkül nyitnak új topicokat, többszöri figyelmeztetés után nekiállnak apróhirdetősdit játszani, átmennek write-only userbe, stb... egyelőre viszont a "jaj de cukin pislog én is kérek" állapotok vannak, ez majd elmúlik. -
KTC #507 fogadni sem szoktam:DDDD
-
nyomtasd le, aztán színezd ki kedvedre -
Vlala #505 tényleg, aki jó volt, az kaphat rénszarvast? A télapótól mindig kérek, de sosem ad... -
Ez viszont nemnormalitás. Ha meg kiderül, hogy valaki szándékosan gyűjtött lámát, és nem azért, mert pl hülye volt, és elküldte a fél sg-t az annyába, akkor kaphat véglegest is szvsz. -
Na elmondanám pár szóban a saját véleményet ezzel az egész dologgal kapcsolatban:
Jó pár sírás, panasz szokott felmerülni - pl ez a büntetősdi, is vmilyen szinten ezen az alapon nyugszik - hogy így a gumisok, úgy a gumisok, áthozzák a stílusukat a fórum többi részére, ezért van olyan nagy offolás, floodolás, flame meg ilyenek... és különben is tök ciki hogy egy informatikai online magazin teret enged ezeknek a dolgoknak, miért van egyáltalán gumiszoba, miért van loál poló, miért van chappy és még sorolhatnám...
Magával a büntetősdivel vmilyen szinten egyetértek - a lámázással nem - hiszen rendre mindenhol szükség van, de az kicsit szorongásra ad okot hogy a jópár itt lévő moderátorok szerint olyan fontos dolog, ez hogy már 2 napja ez a legfőbb témájuk... (miért nem lehet ez privátban lebeszélni egymás közt, miért kell ezt nyilvánosan?)
Most arról már nem is akarok hosszan beszélni, hogy ez milyen trendi vonásokat kezd ölteni - mert szerintem ha rákeresnék, lenne egy rakat hsz amibe benne vannak a nagyon jóindulatú figyelmeztetések pl na ez volt az utolsó a következőért jár a láma...
És akkor itt van ez a topik ami kezd hasonlítani pl hl2 topikhoz mikor fénypontján egy oldalon 42 warez, liftes hsz volt...
Biztos olyan nagyon fontos téma ez?
A loál ciki, de lámázás nem?
SG=INFORMATIKA=LÁMA?
... és még a gumiszoba ovodás... -
arra is, én meg arra, hogy KTC itt nagyon ki akarja magának imádkozni a láma/ban-t, és többek között egy fogadás is lehet mögötte. -
Hö?
Szvsz arra gondolt, hogy nem kéne poént vinni a büntetést jelző képekbe. -
500 -
nem kell, és nem lehet. még fogadásból sem. -
CSak unalmas a lámacsapat a hülyék neve mellett. Bár minél kevesebb, annál jobb (mellesleg ha már gyűjteni akarja némelyik marha, akkor legyen benne poén is) -
St-t kérdezd meg, bár nem értem hogy miért kell poént csinálni a büntetési rendszerből. -
Lámalista:
Megcsináljam pislogósra? Aztán mehetne a címsorokba.
Mellesleg:
1 láma csak pislog
2 láma dumál
3 láma kártyázik
4 láma bulizik (vedel? :D)
5 láma BANánt eszik -
KTC #495 nekem jöhet akkor is csak az indok saját kérés legyen (a lényeg ez!:)) -
lehet le kéne cserélni a lámát 1 pancser feliratra akkor rögtön nem kunyerálná mindenki. -
KTC #493 nem, a divatot sosem követtem:DD
ez meglepiből kéne (tod Karácsony):DD -
börtönbe is mennél csak azért, mert pár agyavesztett azt hirdeti, hogy most az a trendi? -
KTC #491 Te lehet, hogy bármiért kapsz, de én bizti hogy hiába fogok akár milyen szépen, csúnyán kérni, nem fogom megkapni, pedig bevállalom az 5-öt is:))) -
Vlala #490 alakul az ellenzők tábora, "fű alatt" már meghirdették a lámaszerzés-gyorsasági versenyt :-) -
Én azért is kapok ha túl sok levegőt veszek.
És különbenis olyan aranyosan pislognak! :DDDDDDDDDDDDDD
Ha Random kap, én is kérek :DDDDDDDD
-
Vlala #488 (ismétlem magam) ez itt nem a megvásárolható igazságszolgáltatás földje.
"Föltámadott a tenger, a népek tengere" -
Van egy olyan érzésem, mint amikor az egyik magyar politikus megfenyegette a szlovákokat, hogy ha nem változtatnak, majd jól nem engedik belépni őket az EU-ba.
Naszóval nem hiszem, hogy bárkinek fenyegetgetni kéne másik fórumozót, hogy ezért, meg azért ilyen-olyan bünti jár. -
Whháááááhááá ez jó volt. :) Hoppáá ilyen szmájlit már bűn leírni :D -
Jóltod.
És be fogom tenni az alcímbe is, hogy az első bünti figyelmeztetés nélkül megy. -
-
Minek megy a sírás? Ha 3 embernek van láma pontja akkor sokat mondok, abból tán egy magának adta, a másik egy új reg, a harmadik meg egy kretén.