Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
gyõ de jó topic 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Gladiator
nem azért, de ezt most te azért csinálod, hogy holnap az oviban a kislányoknál bevágódj, hogy te voltál az elsõ balfasz akit bannoltak? akkor csak így tovább, de aggyuk már meg neki azt a maradék 2 lámát, azt hagy menjen.

Lteebee
Elõbb nõsz fel, minthogy megunjuk.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ams
...bõg...😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Itt most nem az a lényeg hogy mit is mersz meg vagy mit nem ?😊 hidd el ha kileszek tiltva tuti egybõl ráismersz a nevekre😊 Amúgysem a név a lényeg hanem a tartalom😊 amit ezen a néven eddig megtudtam tenni azt késõbb is megtehetem. hiába tiltod örökre az ipmet..
QuippeR
de komolyan. regeljen ötven nicket is miattam, ha olyan stílusban ír, hogy még rá sem ismerünk. 😊

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lteebee
Néhányan sírva nevetnek, egy valaki meg összeszorított fogakkal, erõlködve.

rég nem nevettem ilyen jót, mint ezen a topicon két óra alatt... a "sírva nevetõs" kategória :-)

Ams
250 IMHO

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

St
néhány napja úgy gondolta valaki hogy ez jó ötlet, pár perc alatt került banra az összes nickje (1 kivételével). volt kb. olyan 10.
Lteebee
És 10 mailcímet?
És nem ismerjük meg a szaros stílusodat?

Lteebee
Nem emlékszem már, mit írtál, de nem volt idevaló.

QuippeR
akkor 20 kattintás...

ki mondta hogy 1 nevet regelek ?😊 akár 10-t is csinálhatok
St
passz
Moderátorok tápikja?<#idiota>

Kandurex
Körülbelül hány aktív fórumozó van?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gladiator
hé mért lett törölve a a commentem?

St
Valóban, ha kitiltunk csinálhatsz új nevet amit 24 óra múlva használhatsz. Nyilván a következõ nevedre nem egyenként fogod a lámákat megkapni, hanem alapból ban.

tehát összegezve:
- te regisztrálsz egy új nevet, visszaigazolod e-mailben, megváltoztatod a jelszót, aztán vársz 24 órát és kezdesz forumozni

- mi erre 2 kattintással kitiltunk.

megéri?

MIMACSKA
Nem hiszem el!! Még mindig mi folyik itt!!!!!! :o

www.extragyongy.hu

Hellhammer
Most nem értelek. Én is ezt mondom, hogy szerkeszthetik. Sztem a mondanivaló a topik átnevezésével nem változott.

QuippeR
ez a mondat azt jelenti, hogy a hozzászólás lényegének kell csak ugyanannak lennie, de a formát átszerkeszthetik.

Hellhammer
Azért az csak elmond valamit, hogy elõször csak Punker-el volt nézeteltérésed, most meg szinte az összes ide író ember nem osztja az álláspontod. Ha simán elismerted volna, hogy hülye voltál és szórsz egy kis hamut a fejedre akkor sztem most csak 1 büntetõpontod lenne, de túl makacs vagy ehhez és lám van 3 pontod.
Tudod azt a fát, ami nem hajlik meg a viharban, azt derékba töri a szél.

QuippeR
inkább örülnél, hogy még nem vágtak ki. én már rég megtettem volna.

cSuwwi
"A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve."

Még a szabályzatban is bennevan (reméltem is). Inkább töröljék, mint átfogalmazzák az író helyett.

shit happens

Punkerwork
<#mf1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Random_
Wow dejó!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én meg azon nevetek hogy mennyire amatõrök vagytok ti a moderálásban.. 1 normális szemléletetek nincs, csupán az hogy minnél jobban megpróbáld mutogatni a hatalmadat. Na nézzük sorba: elérem a maximális pontszámot akkor mi van ?😊 Ki leszek tiltva csinálok új nevet.. És minden megy elõrõl.. kitiltotok ipre ?😊 megtehetitek😊 de akkor bebizonyitom hogy az kevés😊 Ti túl sokra tartjátok magatokat,pedig az operátorok a csevegõkért vannak, és nem azért hogy mindenbe beleüssék az orrukat.. Azt hogy kaptam az elején a 3 büntetõpontot az egyátalán nem volt normális eljárás. punk ezért várom a bocsánatkérésedet 😊) Aztán vmelyikõtök csak úgy fogta megát és a megkérdezésem nélkül átneveztétek ezt topicot amit létrehoztam.. Ezen elkéne gondolkoznotok, és nem összevissza csinálni mindent. azzal hogy kitiltotok vkit még nem oldotok meg semmit sõt...
Hellhammer
Láttam már rá nem egy példát... PL. diszkriminatív, antiszemita, lázító dolgokat simán át szokatk szerkeszteni (ha el tudja kerülni a törlést).

fluga
jajj má na.
ne veszekeggyünk ennyit. túl komolyan veszitek a fórumozást.
gyûjtsétek a lámákat szépen, tök aranyosak. píc láv riszpekt.

Ams
"hány centi vagy?"😄

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Metwork

I will use google before asking stupid questions.

Crokin
Visszajöhetsz, max repülsz megint 😊)

Repatarurgyán

Lteebee
Ez az a helyzet, amikor azt hiszi, hogy vele nevetünk, közben rajta.

Hellhammer
Mint ahogy minden cigisnek van 100 éves láncdohányos nagyapája, és mindenkinek van olyan balesetet azért túlélt ismerõse aki nem csatolta be a biztonsági övet... 😊

cSuwwi
hogy bármit az túlzás.
hozzászólást tartalmilag átszerkeszteni pl elvileg nem lehet még nekik sem...

shit happens

Lteebee
Annyira kemény!

Gladiátor mennyibe fogadunk hogy bármikor visszajövök ip banról ?
rezsofiz
<#vigyor><#vigyor>

sazl : c

Lteebee
Viccelsz?
Számos helyen moderátor.

(ezt mondta)

Ams
1 pislogó zsiráf jöhet ide is😄

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Lteebee
Nézd meg, ki adta!

Punkerwork
nézd meg kitõl kapta: )

Hellhammer
Nemtom szoktál-e máshol is fórumozni, de általában elfogadott az (bár itt leírva nem találtam), hogy egy fórumban ha valaki rákattint a hozzászólását érvényesítõ gombra, akkor onnantól kezdve átruházza az abban foglaltakat érintõ összes jogot a fórum üzemeltetõjére.
Azaz bármit csinál az ember a fórumon (topicot nyit, üzenetet postol, képet feltölt stb.) az amint megjelenik, onnantól kezdve nem az õ tulajdona, azaz az üzemeltetõ bármit megtehet vele. Ezt fogadd el, és nyugodtabb életed lesz 😊

Gladiator
euz a lúzer '😊' szentem lehetne örök bannra rakni, meg az összes olyat aki szándékosan próbál lámákat szerezni, mert õj utána se fogják abbahagyni. szal örök ip bann, azt csá, nincs több ilyen kretén.

rezsofiz
Te miért kaptad egyébként a bp-dat? Csak érdeklõdésképpen.

Laalee
nem én kereszteltem el. csak teccett

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Meglesz, ne aggódj!

rezsofiz
😄DDD

Punkerwork
<#eljen>