854
![](\'/kep/faces/felkialtas.gif\')
-
:DDD -
tehen_m #481 Kiváncsi vagyok mikor árulják pénzért(emelt dijas sms) a moderátori jogokat is. -
Ez már szánalmas. :-( -
A lámapont-rendszer jónak tűnik a rögtönban finomítására, de ezzel együtt kicsit több tiszteletet és felelősséget várnék a moderátoroktól. A hozzászólásom átszerkesztését nem viselném el senkitől, jó az úgy, ahogy van. Ha nem fér be valahová, távolítsák el (valami "Szolgálati közlemény", vagy "Moderálás" topikbéli megjegyzés kíséretében), de ne nyúljanak bele, még akkor se, ha technikailag megoldható. Ez ugyanis az ilyen képességgel megáldottak javára dönthet el minden vitát, ami az egész fórum létének értelmét veszélyezteti. -
csak 5-öt -
nekem felkiától jel kel :D (csak vicc de ha megoldahtó ugy hogy nincs bann az mien jó lenne már ) -
skristof #476 :D -
1. Lámák klubja
2. BogyóKatica
3. SG: Eger Connection
4. Tibia
5. The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
6. Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
7. Utálom a mazsola vezetőket.
8. World of Warcraft
9. Lineage 2 - a MMORPG
10. Half-Life 2
-
Kaphatok egy lámácskát? Csak egy hétre. Megjegyzésben az, hogy saját kérésre. :) -
Kitörölték, erre a barom visszaírta. EZÉRT(!) kapott lámát, nem azért, amit beírt! -
szerintemis láma helyet integető kéne -
flashX #471 úgytom má a sok punciért büntetés jár a veszett jó csaj tápikba -
témanyitó power ;) -
:DDD -
tehen_m #468 Nevetséges ez az egész büntetőláma rendszer...
(Lassan eljutunk oda, hogy ha valaki nem rak pontot a mondat végére, akkor lámát kap.)
"szaros szendvics" -húúha ezen mi durva.Mindenki lereagálj, hogy szar poén volt aztán nem ír ilyet (pár nem értem hogy ezen miért akadtak ki), ha meg folytatja akkor ban.
Mert aki ilyeneket leír másokról az különb tőlük?:"Ó, dehogynem. A sok barom nem fog idejárni, a fórumozó balfékek, pszichológiai esetek, antiszociális és lúzer emberkék száma csökken."
"szaros szendvics" ilyenen kiakadni...LOL -
:DDDDDDDDDDDDDd-d-dDD -
én is , bár nem az a nevem :D -
:DDDDDDDDDDDDDDD -
hi. -
Láma! Hello :) -
khm, asszem hogy V.I.P-s vagyok itt nem???:DDDD -
hogy lehet bekerülni? -
ok
hol van leírva amúgy ? -
Moderátorok, lámák, büntetőpontok...
sztem az első vessző egy = akar jelenteni... -
Dátum: 2004.12.06. 22:08 Adta: Borg
write-only...
next time visszaolvas, faq!-ot olvas.
Ilyenekért láma pont? -
#457 Na, utolsó 2 hozzászóló már meg is sértette a szabályt, járna oda a kis emlős.
Tuvok: Aki kér ban.
Braveheart: Nem olvassa el a szabályzatot, pedig kiveri a szemét.
N e m h i s z e m e l. -
Braveheart #456 mennyi idő után múlik el egy lámapont? -
kérek 1 lámát :) -
Igen? Beztos! :-D
Nem kell ám engem véresen komolyan venni. -
#453 Hehe, nem arra gondoltam, hogy ide, hanem, hogy nekem! :)
Na mindeggggy.
-
Pedig ide most szóltam be először.
AMúgy nincs semmi gondom, csupán engem meg ez akaszt ki, hogy egyesek miken akadnak ki. :-) -
#451 Hmm... már nem először szólsz be. Miért? Mondhatod privibe, hogy ne ide offoljunk. -
Jujj te szegény bele ne halj! -
antijedi #449 -
#448 Jah, a már létező topik nyitásáért nyugodtan azonnal mehetne legalább egy párosujjú patás. Ha van valami amitől idegrohamot kapok az ez. Meg az igénytelen topikcímektől is, kisbetűvel kezdve, elgépelve, helytelenül írva... ááááá -
Meg ha átmegyek rajtad az opelal... -
neked azért is ha a kelleténél több levegőt veszel :) -
Majd belejönnek a modok. Lehet, hogy ha valaki legközelebb ugyanilyen idióta lesz, mint :), akkor az első után már párosával kapja a lámát. -
A hülye topicnyitásér is büntetőpont jár? -
Garfield #443 Már nem azért, de Borgnak tök igaza van (#205).
Ha másnál is ennyi ideig fog tartani a kirúgás, ennyi szájtépéssel jár, akkor az egész rendszer nevetséges, de most komolyan.