Büntetõpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
börtönbe is mennél csak azért, mert pár agyavesztett azt hirdeti, hogy most az a trendi?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Te lehet, hogy bármiért kapsz, de én bizti hogy hiába fogok akár milyen szépen, csúnyán kérni, nem fogom megkapni, pedig bevállalom az 5-öt is:)))

alakul az ellenzõk tábora, "fû alatt" már meghirdették a lámaszerzés-gyorsasági versenyt :-)

Csirke4
Én azért is kapok ha túl sok levegõt veszek.
És különbenis olyan aranyosan pislognak! :DDDDDDDDDDDDDD
Ha Random kap, én is kérek :DDDDDDDD
<#lama><#lama><#lama>
<#lama>
(ismétlem magam) ez itt nem a megvásárolható igazságszolgáltatás földje.

"Föltámadott a tenger, a népek tengere"

Lteebee
Van egy olyan érzésem, mint amikor az egyik magyar politikus megfenyegette a szlovákokat, hogy ha nem változtatnak, majd jól nem engedik belépni õket az EU-ba.

Naszóval nem hiszem, hogy bárkinek fenyegetgetni kéne másik fórumozót, hogy ezért, meg azért ilyen-olyan bünti jár.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

VinylToy
Whháááááhááá ez jó volt. :) Hoppáá ilyen szmájlit már bûn leírni :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
Jóltod.

És be fogom tenni az alcímbe is, hogy az elsõ bünti figyelmeztetés nélkül megy.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Láma!
<#worship><#hehe>

Kandurex
Minek megy a sírás? Ha 3 embernek van láma pontja akkor sokat mondok, abból tán egy magának adta, a másik egy új reg, a harmadik meg egy kretén.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Láma!
:DDD

Kiváncsi vagyok mikor árulják pénzért(emelt dijas sms) a moderátori jogokat is.

Bandew
Ez már szánalmas. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

TSL16b
A lámapont-rendszer jónak tûnik a rögtönban finomítására, de ezzel együtt kicsit több tiszteletet és felelõsséget várnék a moderátoroktól. A hozzászólásom átszerkesztését nem viselném el senkitõl, jó az úgy, ahogy van. Ha nem fér be valahová, távolítsák el (valami "Szolgálati közlemény", vagy "Moderálás" topikbéli megjegyzés kíséretében), de ne nyúljanak bele, még akkor se, ha technikailag megoldható. Ez ugyanis az ilyen képességgel megáldottak javára dönthet el minden vitát, ami az egész fórum létének értelmét veszélyezteti.

St
csak 5-öt
akyyy
nekem felkiától jel kel :D (csak vicc de ha megoldahtó ugy hogy nincs bann az mien jó lenne már )<#felkialtas><#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

:D

football without ultras is nothing

Sadist
1. Lámák klubja <#lama>
2. BogyóKatica
3. SG: Eger Connection
4. Tibia
5. The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
6. Pro Evolution Soccer 4
7. Utálom a mazsola vezetõket.
8. World of Warcraft
9. Lineage 2 - a MMORPG
10. Half-Life 2
<#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Random_
Kaphatok egy lámácskát? Csak egy hétre. Megjegyzésben az, hogy saját kérésre. :)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RelakSfromhome
Kitörölték, erre a barom visszaírta. EZÉRT(!) kapott lámát, nem azért, amit beírt!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

akyyy
szerintemis láma helyet integetõ kéne<#integet2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

úgytom má a sok punciért büntetés jár a veszett jó csaj tápikba

PResident Evil
témanyitó power ;)

Kit--Kat
:DDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nevetséges ez az egész büntetõláma rendszer...
(Lassan eljutunk oda, hogy ha valaki nem rak pontot a mondat végére, akkor lámát kap.)
"szaros szendvics" -húúha ezen mi durva.Mindenki lereagálj, hogy szar poén volt aztán nem ír ilyet (pár nem értem hogy ezen miért akadtak ki), ha meg folytatja akkor ban.

Mert aki ilyeneket leír másokról az különb tõlük?:"Ó, dehogynem. A sok barom nem fog idejárni, a fórumozó balfékek, pszichológiai esetek, antiszociális és lúzer emberkék száma csökken."

"szaros szendvics" ilyenen kiakadni...LOL

rezsofiz
:DDDDDDDDDDDDDd-d-dDD

sazl : c

datango
én is , bár nem az a nevem :D

The Garrett
:DDDDDDDDDDDDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Láma!
hi.

Csirke4
Láma! Hello :)
Láma!
khm, asszem hogy V.I.P-s vagyok itt nem???:DDDD

nemcsakfeel
hogy lehet bekerülni?

*hihi ** *

Tuvok
ok

hol van leírva amúgy ?

David2
Moderátorok, lámák, büntetõpontok... <#lama>
sztem az elsõ vesszõ egy = akar jelenteni...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Sadist
Dátum: 2004.12.06. 22:08 Adta: Borg
write-only...
next time visszaolvas, faq!-ot olvas.

Ilyenekért láma pont? <#wow2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Törölt felhasználó
Na, utolsó 2 hozzászóló már meg is sértette a szabályt, járna oda a kis emlõs.

Tuvok: Aki kér ban.

Braveheart: Nem olvassa el a szabályzatot, pedig kiveri a szemét.

N e m h i s z e m e l.
mennyi idõ után múlik el egy lámapont?

War. War never changes.

Tuvok
kérek 1 lámát :)

Bandew
Igen? Beztos! :-D
Nem kell ám engem véresen komolyan venni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Törölt felhasználó
Hehe, nem arra gondoltam, hogy ide, hanem, hogy nekem! :)
Na mindeggggy.
Bandew
Pedig ide most szóltam be elõször.
AMúgy nincs semmi gondom, csupán engem meg ez akaszt ki, hogy egyesek miken akadnak ki. :-)

Törölt felhasználó
Hmm... már nem elõször szólsz be. Miért? Mondhatod privibe, hogy ne ide offoljunk.
Bandew
Jujj te szegény bele ne halj!

<#eljen>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Törölt felhasználó
Jah, a már létezõ topik nyitásáért nyugodtan azonnal mehetne legalább egy párosujjú patás. Ha van valami amitõl idegrohamot kapok az ez. Meg az igénytelen topikcímektõl is, kisbetûvel kezdve, elgépelve, helytelenül írva... ááááá
Csirke4
Meg ha átmegyek rajtad az opelal...<#wink>
Punker
neked azért is ha a kelleténél több levegõt veszel :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RelakSfromhome
Majd belejönnek a modok. Lehet, hogy ha valaki legközelebb ugyanilyen idióta lesz, mint :), akkor az elsõ után már párosával kapja a lámát.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Csirke4
A hülye topicnyitásér is büntetõpont jár?
Már nem azért, de Borgnak tök igaza van (#205).

Ha másnál is ennyi ideig fog tartani a kirúgás, ennyi szájtépéssel jár, akkor az egész rendszer nevetséges, de most komolyan.<#sir>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."