854
-
#562 A szürke eminenciás, aki minden nehéz döntés mögött ott áll. -
#561 Borg a mi hősünk! -
Borg #560
Már hozzászoktam ha valami piszkos meló van, akkor a moderátorok közül nekem jut :D
Én birom a kritikát, szal akkor Tuvoknak mehet az 5 láma?:) -
#559 Szórakozzatok csak Borggal, még engem is kibaszott egyszer a tudatlanságom miatt.
De javaslom, vegyétek figyelembe, hogy ezt ő is olvassa!
Ha a lámavadászok valahol szórakozni kezdenek, azonnal 5 párosujjú lesz a jutalom. -
#558 0 v . 5
nc -
#557 sztem egy "ati vs geforce" topik "ati egy halom hulladék,szerinted?" alcímű topikkal akár 2-3 láma is bekaszálható rögtön,biztos siker érdekében első komment annyi legyen,hogy "#1" -
#556 Ha mindenáron lámát akartok, elég egy-két hülye topic a hardware témakörbe. A siker garantált (majdnem) :D
De kockázatos, lehet kapni egyszerre ötöt is, akkor meg nem láma lesz... -
#555 Láma helyett sárga 3szögben felk. jel?
Jó lesz? -
#554 priv -
#553 még mindig rólam van szó?:DDD -
#552 Belámázzuk magukat . Minden ellenállás hasztalan ... -
KTC #551 hm Tuvi, nem fogunk kapni, vagy ki fogunk kapni?!:D -
#550 "ismered a szabályt, kibicnek kuss" -
#549 Hagyd már abba, mert nem logikus. Hameg a Borg benéz ide, megnézheted magad...
[apro][nem tutta kihagyni ;) ] -
#548 1 láma nem büntetés, meg ha visszagondolok, regem másfél éve alatt csak kiérdemeltem valamivel (nyitottam már létező témájú topikot, arra konkrétan emlékszem)
És ez pont olyan büntetés, mintha egy elítéltnek nyalókákkal a szájában kellene szaladgálni körbe-körbe egy zsúfolt utcán ... -
Devla #547 Szvsz hagyd abba, mert kezd unalmas lenni. Egyet nem fogsz kapni, ha visszaolvastál volna akkor láthatnád, hogy le volt írva nemegyszer. Viszont ha így folytatod akkor előbb-utóbb megunja valaki, és nem egyet fog adni. -
#546 Hát azért, mert büntetésre találták ki. -
#545 Már hogyhogy ne legyen divat ? Akkor meg minek az egész ? Az ember nem csaphat ostorral egyet úgy a hátára, hogy valaki ne csapjon rá még négyet ? -
Látsz itt hatot egy sorban? Én csak ötöt (banánok takarják) :D -
#543 Szvsz azért, hogy ne legyen divat a lámák birtoklása, vagy valami ilyesmi. Kérdezt St-t, asszem ő találta ki -
#542 De mért ne lehetne 1-et ?! Poénból .. ha utána szerzek többet, az már az én bajom . Nem igaz, hogy 1 VIP ára nem ér meg 2 kattintást 1 modnak ... -
#541 felbújtásért viszont 6 jár -
#540 Rendelésre csak 5-ös csomagban adnak! Írjál vissza egy frissen kitörölt hozzászólásodat, vagy nyissál meg egy topikot huszonzázadszor, és reménykedj, hogy csak egyet kapsz, nem mindjárt kettőt. -
#539 :DD -
#538 bazz mondom, hogy 1 kell ... -
#537 Kérhetsz, és kaphatsz. Mindjárt 5-öt mondjuk, de ez már más kérdés. -
KTC #536 ettől félek, mer az úgy nem fog menni (nekem):) -
#535 Próbáltam, nem adott, szal muszáj lesz vmi rosszaságot csinálni :)) -
#534 Akkor nincs mese nyalni kell Pánkörnek. :D -
#533 Az úgy nem az igazi :( -
#532 Ja, és úgy viselkednek, mint a #496-ban ;) -
Borg #531 Nagy az isten láma-kertje, mi?:D -
#530 és így társaságban már nem is olyan néma mi? :) -
#529 azért jó látni, hogy nem vagyok egyedül a teljes szellemi nyomor sötét gödrének néma fenekén -
#528 (...) részesítem. Kérem hassanak oda, hogy többet ilyen ne forduljon elő.
Köszönettel:
Moderátor -
#527 vagy kéne SG ellenőrzőkönyv:
Tisztelt szülők,
Pistike kifiuk az SG-n rosszul viselkedett ezert moderatori megrovasban reszesitem.. -
antijedi #526 szülők ase tugyák mi az az sg..., de ha mégis akkor legalább eltiltják innét a 10 éves okosokat, annál jobb :DDD -
KTC #525 neked igen, de nekem a reklám mellé a szolgáltatás is kék, sőt, az a fontosabb
(Blaster nagyon szeretné, hát legyen neki Karácsony!:)) -
#524 Ovi Rulez:D, majd jonnek a szulok es elolvassak, h ki mennyi feketepontot kapott.:) -
antijedi #523 épp most javasoltam a mi kéne az sg-nek topicban :DDD