Büntetõpontok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És különbenis olyan aranyosan pislognak! :DDDDDDDDDDDDDD
Ha Random kap, én is kérek :DDDDDDDD
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
<#lama>#lama>
"Föltámadott a tenger, a népek tengere"
Naszóval nem hiszem, hogy bárkinek fenyegetgetni kéne másik fórumozót, hogy ezért, meg azért ilyen-olyan bünti jár.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
És be fogom tenni az alcímbe is, hogy az elsõ bünti figyelmeztetés nélkül megy.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
football without ultras is nothing
2. BogyóKatica
3. SG: Eger Connection
4. Tibia
5. The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth
6. Pro Evolution Soccer 4
7. Utálom a mazsola vezetõket.
8. World of Warcraft
9. Lineage 2 - a MMORPG
10. Half-Life 2
<#taps>#taps>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
(Lassan eljutunk oda, hogy ha valaki nem rak pontot a mondat végére, akkor lámát kap.)
"szaros szendvics" -húúha ezen mi durva.Mindenki lereagálj, hogy szar poén volt aztán nem ír ilyet (pár nem értem hogy ezen miért akadtak ki), ha meg folytatja akkor ban.
Mert aki ilyeneket leír másokról az különb tõlük?:"Ó, dehogynem. A sok barom nem fog idejárni, a fórumozó balfékek, pszichológiai esetek, antiszociális és lúzer emberkék száma csökken."
"szaros szendvics" ilyenen kiakadni...LOL
sztem az elsõ vesszõ egy = akar jelenteni...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
write-only...
next time visszaolvas, faq!-ot olvas.
Ilyenekért láma pont? <#wow2>#wow2>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tuvok: Aki kér ban.
Braveheart: Nem olvassa el a szabályzatot, pedig kiveri a szemét.
N e m h i s z e m e l.
War. War never changes.
Nem kell ám engem véresen komolyan venni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na mindeggggy.
AMúgy nincs semmi gondom, csupán engem meg ez akaszt ki, hogy egyesek miken akadnak ki. :-)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha másnál is ennyi ideig fog tartani a kirúgás, ennyi szájtépéssel jár, akkor az egész rendszer nevetséges, de most komolyan.<#sir>#sir>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."