Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
😄😄😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
LOL!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

cam3l3on
LOL !!!!!!!!! LOL<#banplz>

Laalee
elég unalmas vagy már.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

cam3l3on
nékem lezártak 1 topicomat az mit ér 1 pontot?<#falbav>

Punkerwork
bocs 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
énakartam...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork

ja, és olyan kérdésekért, ami benne van minden második faq-ban :-)

Hadd kérdezzek valamit!

Hány büntipont jár:
1. olyan topic nyitásáért, amelyhez hasonló témájú már van;
2. Kulturálatlan logo és aláírás használatáért;
3. nagybetûvel írásért

legközelebb ha törlik egy hozzászólásod nem irod vissza ugyanazt.

Punkerwork
neked nem adok pontot, inkább a nyakad tekerem ki <#eplus2>

ilyen nem lesz szvsz, ez itt nem a megvásárolható igazságszolgáltatás portálja. Azt a www.rendorseg.hu-n keresd :-)

rezsofiz
😄DDDD

sazl : c

Csirke4
Ajajj ha punker osztogatja õket akkor bajok lesznek 😞
Sötét idõk jönnek (fõleg a csirkékre 😄)
Laalee
a szpemelés törlése 3 kattintás 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini
új nick regelése 1 nap, egy bolond ban-ra tétele 3 klikk, maximum 10 másodperc...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
lehet próbálkozni, majd meglátjuk ki unja meg hamarabb, nem kötelezõ itt fórumozni ha nem tetszik lehet menni máshova.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
tõlem kaptad a pontokat, mivel az elsõ törlésbõl nem értettél.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MIMACSKA
Ezért az ötletért még az is lehet, hogy fizetnek! 😄DD

www.extragyongy.hu

figyeljéátek meg hogy majd bevezetik azt is hopgy ha küldesz egy emeltdijas smst akkor levesznek 1 lámapontot😊😊😊😊😊
hát nem tom, azért egy ilyen poén sztem se ér 3 büntetõpontot... ehh
meg de nagy büntetés ha bannolnak.. vki begurul és 1 új nickel az összes topict teleirja faszságokkal.. az jobb ? aki nagyon akar genyózni az megteheti.. ha engem kitiltanak ilyen hülyeségek miatt, én tuti busszút állok.. max tiltják a nickem.. csinálok újat..
na látom, de hol irja hogy mikor törlik a pontokat ?
MIMACSKA
Vagy mégis müxik a három perc?? 😄

www.extragyongy.hu

cSuwwi

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- téma nyitás letiltva

eddig egész jól állsz, bár a 3 percenkénti üzenet szerintem nem egészen mûködik...

shit happens

cSuwwi
MIMACSKA
Akkor egyél belõle jó sokat!!!

www.extragyongy.hu

szerintem azé nem volt annyira dúrva.. mindenki a kedvenc szendvicsét irta le😊 nekem ez a kedvencem tehetek errõl ?😊
háét már ez is túlkapás bazzeg.. mennyi a maximum pontmennyiség ami kiosztható ? és aztán mi történik ha elérem ?
CSOCSO
huhh jolvan nekem meg nincs
CSOCSO
ize
cSuwwi
tényleg jó poén volt. olvasom a topicot (éhesen) a legtöbb jól hangzik, erre jössz a sz@ros kenyereddel, ráadásul miután kitörlik még vissza is írod. szvsz jogos. :/

shit happens

MIMACSKA
nem. De valahogy St-nek jelezni kellene, mert lesznek túlkapások, de rendesen!

www.extragyongy.hu

lehet én vok az elsõ ?
Én most kaptam 3 büntetõpontot 1 kis semmiség miatt. annyit irtam a szendvicses szobába hogy s.a.ros kenyeret egy kis reszelt sajtal...
Lassan már meg se lehet szólalni...
MIMACSKA
Még nem kabtam 😄DD

www.extragyongy.hu

Sziasztok! gondoltam csinálok már 1 ilyen szpobát is, itt mindenki leirhatja miért kapta a büntetõpontjait😊