854
  • MIMACSKA
    Nekem írta, nézzél már a "válasz mimacs üzenetére"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    láma
  • Lteebee
    A béna te vagy a privid alapján is.
    És kiderül az is, hogy eleve nem érdekel mások véleménye, csak piszkálódsz.
  • Random_
    Szerintem meg okosabb lenne felfogni mikor hova mit írhatok és mit nem. szerintem
  • Borg
    Vedd a DC-t alapul. Le vannak irva a szabályok. Megsérted őket, akkor mi történik? Megsúgom: Nem figyelmeztetnek, hanem egyből kibasznak x időre. És senki sem lázong. A közösség működik, a filecsere működik. Mert a szabályok a közösséget szolgálják.
    Aki ezt nem birja felfogni, és szándékosan szít ellene, azt ugyanúgy moderálni kell mint azt, aki csak úgy á'la nature barom.
  • VinylToy #195
    hagyjuk
  • Vlala #194
    ezt inkább hagyjuk. (nem is tudtam, hogy így kell leírni Strassburgot. Mindig tanul az ember :-) )
  • :)
    Viny: mivel nem irt oda nevet, igy bárkinek irhatta:)
  • Borg
    Miért, a romakérdést is megoldaná ha kivonulnának Strassbourgba (mondjuk mind..)
  • Vlala #191
    [visszaolvasgat] látom :-)
    Borg azért ez nem teljesen igy van.. online folyamatos csetelést sokkal nehezebb moderálni mint 1 forumot.. lehet hogy te csak úgy voltál op hogy csináltál szobát és bementek ketten:) Mert az tényleg semmit nemjelent.. ha viszont 200-500 ember felett operátorkotsz akkor vagy az lesz hogy elzavarnak a fenébe mert olyan béna vagy mert nem vagy rá alkalmas.Vagy pedig faszán belejösz, és rutint szerzel.. namármost ha én cseten vkit kis semmiségért figyelmeztetés nélkül kirúgok/tiltok,akkor az nagy vihart okoz.. úgy mint itt ez a három lámás dolog.. lehet a szabályok ellen véteni, de figyelmeztetni szerintem minden esetbe kell az embert. Ha úgy nem történik változás akkor lehet fokozatosan adni a lámapontokat.. Én igy látom a dolgokat...
  • Hellhammer
    Vazzeg, hogy te mennyire 1.0 vagy...
  • Lteebee
    Dehát már rég megoldottuk.
  • Lteebee
    Használd a válasz gombot és vedd észre a jobb alsó sarokban megjelenő kis üzeneteket!
  • Vlala #186
    Gyerekek, találjunk módot a porbléma megoldására, mielőtt megalakul a Lámák Szakszervezete, és demonstrációkkal követelik a jogaikat... vagy éhSéG-sztrájkokat tartanak, esetleg kivonulnak Straßburgba (bocs!)
  • VinylToy #185
    régóta itt vagy, azt is látod hogy nem neked írta azt?! :D
    LTeeeee: mivel feszitem a húrt ? ebben mi volt ami neked sértő ?
  • Borg
    Vigy a gyaloglon meg a mircen én is nyitok akárhány szobát, ahol op lehetek... sőt, 10 éve vagyok op egy mirc szobában, viszont ott csak 10 másik ember chatel, akinek ugyanúgy van opja. Na látod milyen jól megmondtad a semmit, a fórum többezer hozzászólójához képest?
  • St
    azt is lehet
  • Lteebee
    Azért ne feszítsd túl a húrt!
  • Borg
    Mármint ha valaki kap 3-at, abból hetente 1 fogy el, vagy 3 hét után egyszerre a 3?
    Szerintem 1 lámának 1 hétnél tovább is kellene maradnia. Legyen mondjuk 2hét/láma. Tehát 2 hetente -1, ha van.
    LTeee: én leirtam hogy én hogy moderálnék.. az már a ti dolgotok hogy csináljátok.. Én voltam több chaten is moderátor,sőt vagyok is.. tudom nagyjábóül mit lehet megengedni 1 operátornak és mit nem..
  • MIMACSKA
    Na jó, ha a téma nem bír el egy kis viccelődést akkor sziasztok! További szép napot!
  • St
    lesznek
    st: na igen, de akkor meglesznek a mellékhatásai is ?:)
  • Lteebee
    Írtad.
    Tetted.
    Ha te sem veszed komolyan a témát, hogyan várhatod másoktól?
    most engem leőrülteztél ?:D ne személyeskedj :) mert Lámázhatod magad :)
  • St
    tegnap a moderátorokkal megegyeztünk, hogy aki önként lámát kér magára az kaphat max.-ot. tehát kérhetsz, mi adunk.
  • Borg
    Jóvan, csak én is arra gondoltam, hogy mivel az 1 láma még semmit nem von maga után, lehetne az a figyelmeztetés... de akkor inkább privi lesz elsőre.
  • Punkerwork
    na jó én elmentem kajálni, nem kezdek el vitázni.
  • MIMACSKA
    Akkor írhatom mégis, hogy hüje :DD
    Engem nem a láma jel zavar, mert naon yól mutat, de tényleg.. én még benyomnék magamnak vagy 5 ilyet, ha nem lenne korlátozás miatta...
    Nekem tetszik a jel... Csak hát a moderálásnak is van módja... szerintem a privát üzenetet mindenki észrveszi...
  • Lteebee
    Én akkor sem személyeskedek, ha valaki utasítgat.
    Önkontrollnak nevezik.

És az, hogy más nem viselkedik jól, még nem elegendő indok arra, hogy te is rossz legyél.

A pedálozásról meg annyit, hogy itt egy-két ember hiszi csak, hogy több száz, esetleg ezer pedálozik.
    Mint amikor az őrült szembe megy a forgalommal...
  • MIMACSKA
    Most írnám, hogy hüje vagy, de nem teszem mert személyeskedés lenne :)
  • Laalee
    figyelmeztetőnek vedd az 1 lámát az nem von semmit maga után
  • St
    Személyeskedésekért alapesetben ne adjunk lámát, a moderátort bárkinek jogában áll szidni. A büntetőpontokkal a közösséget védjük alapesetben, persze ettől lehetnek eltérések.

A kakis szendvicsért jogos az 1 láma (korábban bant kapott volna).
  • MIMACSKA
    :)

Bár ez engem még eddig nem zavarna... de azért köszi :D
    LTeee: igen az volt.. de nem olvassa el azt hogy ki mit ir.. punk itt volt folyamatosan reagál erre ilyen hülyeséget ir hogy punk nincs itt szóval ne irkáljak... neki kellene láma jelet adni mivel még azt se tudja ki kicsoda.. még a neveket se ismeri fel.. csak pedálozik itt nektek:) biztos operátor akar lenni:)
  • St
    Ha nem gyűjt valaki újabb lámát, akkor a lámák annyi hét alatt törlődnek, ahány lámát kapott.
  • Random_
    Mi van akkor ha nem veszed észre a privát üzit? Na meg a moderátor várja a választ? Meddig egy napig?

A poén szerintem nem volt jó inkább gyomorforgató.
  • Lteebee
    És kezdi előlről.