854
  • Borg
    Ja ezért ne adj neki lámát.. nem lehet. Bár ő nem lány...
  • VinylToy #158
    Egyébként csak megjegyzés hogy el kell olvasni ennek a topiknak az 1, 249, 260-ig hozzászólását akkor fényderül mindenre.

Szerkesztette: Vinyltoy
  • :)
    Éna zt mondom hogy a büntetőpontok előtt lehetne figyelmeztetni privát üzenetben.. ha erre nem reagálok én illetve mások akkor lehetne adni a pontot.. És nem mindjárt hármat.. hanem a hozzászólás mértékében.. Szerintem meg a suendvicses részben 1 yó poén volt.. ezért még szerintem figyelmeztetés se járna maximum 1 törlés..
  • Random_
    Jó rendőrből is 10 különböző van és úgy büntet vagy enged el ahogy éppen hangulata van. Ez a való világban is így megy. Itt az Op-ok tartanak rendet ez van akinek nem tetszik ahogy a való világban is zavar, de felügyelet nélkül még rosszabb lenne.
  • Lteebee
    "Mimancs te vak vagy "

Ezt én pl személyeskedésnek érzem.
    Elkerülhető személyeskedésnek.

Remélem, nem baj, hogy szóltam.
  • MIMACSKA
    Tudod mit?? Kend a fejedre a szendvicsedet!

A * om álljon melléd egy olyan vitában ahol ráadásul minden hozzászólásoddal veszítesz a hiteledből!
  • Lteebee
    Most boldog mosoly ült az arcomra.
  • Lteebee
    Akkor biztosan másról beszélnénk.
  • MIMACSKA
    Különösen a felnövésük a ti érdemetek :D
    Mimancs te vak vagy ?:) nem tom te hogy olvasod, de láthatnád hogy itt van és reagál:) kicsit olvasd jobban:) és ne akard már nekem mondani hogy álljak le:) Ezt majd én eldöntöm, a te segitségedre ninc szükségem, főleg a parancsaidra nem vok kiváncsi:)
  • VinylToy #149
    mi lett volna ha csak kettőt ad, neadjisten négyet :D
  • MIMACSKA
    jó minnd1 nem is érdekel az egész. Csak szívózom :) mert zavarja az igazságérzetemet. bocs
  • Laalee
    mert egy olyan topikban ahol nem a csevegésen van a hangsúly zavaró a több soros felesleges vitát olvasni. a hw forum szinvonala igy is elég alacsony. ezt ugy általánosságban mondom, nemtom a tied mire vonatkozott. :D
  • Lteebee
    És ahogy eddig is 10 különböző tűréshatárral töröltünk, szerkesztettünk.
    A fórum működik, a balhésok eltűnnek, vagy felnőnek.

A szocializálódásra képesek maradnak.

:) hibázott, punker túlreagálta egy egy napja sem működő enyhe kifejezéssel is kiforratlan rendszerrel.
    Pink: az a baj hogy te máshogy nézed a viselkedést mint én.. én nem anyázok, nem trágárkodok, nem szidtam senkit.. te mégis 3 pontot adtál.... Még szerencse hogy ST jobban odatud figyelni a dolgokra...
  • Random_
    Kicsit tájékozatlan vagy nem ártana elolvasni a szabályozásra vonatkozó fórumot.
  • martinger
    nem lehetne, hogy a fikázás kimarad?
  • MIMACSKA
    Na jó azért sztem most már álljál le!!!
    A punker meg mint látod nincs itt, ergo felesleges chates stílusban gúnyorosan kérdezgetned, mert adok minyá én is neked egy-t
  • Vlala #141
    az "Az a baj" kezdetű mondatokból elegem van mára, (már Belgáéknál is utáltam) megyek a Gumiba regenerálódni...

Az a baj, hogy mindenki meg tudja magyarázni, hogy tökéletes, és másban van a hiba! Lehet, hogy egyeseknél otthon az asztalnál a bélsáros szendvics a téma, de itt Emberek is vannak!
  • RelakS
    Jóvan, majd szólok ( ;) ), de most ugyi arról beszéltem, hogy te is, meg LaaLee is benyomtatok magatoknak egy-egy lámát :)
  • Borg
    ... A 2000 különböző stílusú hozzászólónak. Ugye.
    Olyan sosem lesz, hogy egy modnak a feladatával, tetteivel mindenki egyetértsen. Ezért nem is törekszik egyikünk se erre.
    A moderátor tűrőképes állat, hidd el van mit elviselnie.
  • Punkerwork
    majd ha a te topic-odban kezdenek el garázdálkodni kiváncsi leszek mit mondasz
    nekem még sosem irtak privátot ilyesmi miatt.. +aztán szerintem ennyi alapból jár 1 figyelmeztetés a büntetőpont előtt
  • Punkerwork
    lehet hogy te 1 évvel régebben vagy itt mint én, de értelmesen viselkedni mégse tudsz.....
  • RelakS
    Namost mi számít réginek szerinted? 4 év alatt mittomén 200-szor hozzászólt (csakhogy ne téged hozzalak föl), vagy 1 év alatt mondjuk 2000 hozzászászólást termel? (a téktopik meg ilyesmi hozzászólásainak levonása után persze)
  • Lteebee
    Én meg már akkor is hallgattam a tankcsapdát, metalikát, stb. ...

Attól senki sem jobb fórumozó, hogy régebben jár ide.
  • MIMACSKA
    Szerintem meg az a durva, hogy össze vissza törölgetik a hozzászólásokat és osztogatják a lámákat. A kakis szenyó tényleg undorító, de minek egy egyszerű vitázós hsz-t törölni. Az a baj, hogy 10 különböző modi, 10 különböző tűréshatárral fogja osztogatni.
  • Vlala #132
    az a baj, hogy ezt már próbálták... privi üzenet "légyszi hagyd abba, mert ellenkező esetben kénytelen leszek bannolni." Szerinted használt?
  • Lteebee
    Belenéztem.
    Nyugi, nem hibáztam, de ha majd fogok, örülni fogok, ha te szólsz.
  • Vlala #130
    ááááá... kezeltesd magad :-)
    Na szóval seholsincs feltüntetve a pontos részlegen hogy mennyi idő után veszitek le a büntetéseket.. szerintem azt is odakéne irni..
    Ha valaki hibát követ el, akkor az op igazán emgteheti hogy figyelmeztet privát üzenetben, hogy ez igy nem yó,mert ha folytatom akkor büntetőpontot ad.. Most ne hivatkozzatok arra hogy nehgoymár az op rohangáljon miattam.. Dehogynem mivel elvállalta ezt a moderálási dolgot, akkor igenis tegyen meg mindent amit kell.. ezt a láma pontot simán ellehetet volna kerülni 1 sima privát figyelmeztetésel.. De sajna páran keménykedni akarnak... Ha lehet ezt a beirásomat ne töröljétek mint a pár percel korábbit.
    Punkvip: remélem nem te akarod emgszabni hogy merre fórumozok.. Te mióta jársz ide ? ott van a pontos weblapon hogy a régi forumozókra jobban odakéne figyelned.. én lassan 4 éve vagyok itt... szerinbtem ez réginek számit..
  • Lteebee
    De, szerintem volt durva.
  • RelakS
    Meg ez is hiányzik :P
  • Xboxman

Megvan mi a hiányzott
  • VinylToy #125
    Te sem érted a lényeget :C
    Megaztán nem a neten kell yólakni mindenki azt ir be a szendvics topicba amit akar.. nem attól fox jól lakni hogy ezt olvasod...
  • VinylToy #123
    Most megint töröltétek a hozzászólásoat, amiben semmi durva nem volt, csak reagáltam a dolgokra.. azrétt kicsit odakéne már figyelnetek opok... tul sokat engedtek már meg magatoknak..
  • RelakS
    Belenéztél már a SAJÁT userinfódba?
  • Vlala #120
    "Az internet szabadsága terjedjen addig amíg másnak nem okoznak károkat." /Random_/
    Ez így van, de egyrészt ebbe bármi belemagyarázható, másrészt lehetetlen olyat írni, ami mindenkinek tetszik.
    Gonosz énem nem hagy a Mehet! gombra kattintani addig, amíg le nem írom: a crack, warez, serial, honnéttőccsemle és ezekhez hasonló kifejezéssel máris anyagi károk okozását helyezte kilátásba a hozzászóló.

Szv az internet szabadságáról: fel kellene már fogni, hogy nem az vagyok a gép előtt, aki akarok, hanem a netes társadalom egy polgára, jogokkal és rám vonatkozó rendszabályokkal. Itt ugyanúgy van irányító-büntető-végrehajtó szerv, mint a valódi életben, és nem azért van, hogy kritizáljuk, hanem azért, hogy rendet tartson.
    Ezt a pár sort kellene tudatosítani magatokban, és nem (jött egy gondolatom, de nem írom le... repülnék, mint anyósom a seprűn :-) ) hápogni mindenkire, hogy "megsértett, és neki szabad amit nekem nem". Van az SG-nek egy jól kivitelezett privátüzenet-rendszere, amelyen tényleg csak a feleket érintő környezetben lehet a félreértéseket tisztázni.
    Ugyan nem nekem szól, de a tolerancia szót én is hallottam, és tudok toleráns is lenni. Egy ideig. Először, másodszor, ha überjó kedvem van, akkor harmadszor is. Tizedszer már semmiképpen nem.