Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metwork
Még nem látom a lámajeled a nicked mellett😄DD

I will use google before asking stupid questions.

Kaszi46
hmmm 3ból 1 lány? ez is elgondolkodtató<#ravasz1><#nyes><#hehe>

*Posse*T.W.D*

Az az 1 meg én voltam bevallom töredelmesen.
Nem tudtam még akkor, hogy kislányoknak nem jár személyeskedésért láma. Ez a szabály csak utána keletkezett. Mindjárt adok egyet magamnak is érte! Csúnya én.
martinger
miért, legközelebb lehet, hogy már figyelmeztetést is fog kapni a srác a láma jel elõtt és akkor szerintem már korrektnek nevezhetõ az eljárás

de ha nem így gondolod, tõlem elmondhatod, engem érdekel más véleménye is

RelakS
Saját magadnak kiosztottál egy lámát? <#idiota> És silózod rendszeresen? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kaszi46
na jo tudjátok mit? IGAZATOK van, valóban kurvára szükség volt már valami hasonlóra! csak észrevettem ezt a topicot, beleolvastam és személy szerint fölöslegesnek tartottam a lámajelet azért amit csinált a srác. ezáltal beigazolódottnak láttam félelmeim, igyhát, hogy ST kedves szavaival éljek, szófosásba kezdtem. valóban várjunk még vele amíg kiforrja magát a dolog. ennek ellenére 3ból 1 engem még mindíg aggodalomra int

*Posse*T.W.D*

Lteebee
És Cat-tel értek egyet.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Én azt gondolom, hogy a fórumozók nagy részét ez nem érinti és csak az ide nem illõ magatartásúak juthatnak közelébe a lámának.

mér lenne ez uj rendszer? ez csak egy köztes eszköz
eddig két variáció volt, ha nagyon bunko és idóta vagy akkor bannolnak, ha meg annyira azért nem, akkor nincs mit tenni, el kell tûrni, max. fejben lehet jegyezni hogy "igen, ezt már 4x játsza el ez az emberke"
most van egy középút is

martinger
szerintem is jogosak a félelmeid, nem hiszem, hogy ezért le kellene hurrogniuk téged

másrészt viszont szerintem lehet jó is az új rendszer, kicsit hagyjuk, hogy kiforrja magát

Kaszi46
ok,majd akkor küldj egy mailt is pls hogy mit kérdezhetek

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ebben igazad van, ezekért a dolgokért valóban járnia kell valami szankciónak, mert tényleg elharapóztak a dolgok.

*Posse*T.W.D*

St
akkor ne kérdezz olyanokat, amire már elhangzott a válasz
Kaszi46
szófosás???? ó nagyuram már megbocsáss hogy lemertem írni a véleményemet!!

topicot elolvastam

3ból 1 hmmm hát erre most mit mondjak

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nekem a topicnyitó esete annak tûnik. de ugye mindenkinek más a tûréshatára

*Posse*T.W.D*

St
Idézek magamtól:

"Természetesen a büntetõpontok kiosztása idõvel rutinszerû lesz, most még nem várható el a moderátoroktól, hogy egyértelmûen felismerjék azokat a szitukat, amelyekben tényleg adni kell."
... vagy azokat a szitukat, ahol nem érdemelt volna büntetõpontot.

A szófosás helyett javaslom olvasd el az ezzel kapcsolatos topicot, ott részletesen kitárgyaltuk a büntetõpontok miértjént.

> én pl csak azt, hogy már most látom hogy minden szarságért lámajel jár
Eddig ha jól látom összesen 3 ember kapott, mind joggal. Egy ember kapott jogtalanul, azt visszavontuk.
Metwork
valahogy nem érzem az internet szabadságát.

látod, ezzel a felfogással van a baj
régi tag vagy ezért nem értem, hogy miért zavara lámapont
neked már nincs tele a tököd a feleslegesen nyitott topicokkal, a bunkó beszólásokkal és a 2 napos regû 10 évesek nagyképû faszságaival?

I will use google before asking stupid questions.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

VinylToy
példákat írnál, mármint a túlkapásokra!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kaszi46
én pl csak azt, hogy már most látom hogy minden szarságért lámajel jár.
komolyan mondon szarul érzem lassan magamat ezen a fórumon. valahogy nem érzem az internet szabadságát. legalábbis eltûnõben van. na mind1 nem kötelezõ ide járni, csak szerettem. bazmeg itt már komolyan kérdezni is alig merek! a nagyokosok itt azt hiszik mindenki seggében a pc vel született... na de mind1. nálam mst borult ki a bili. szvsz baromság ez a lámapont és már most látom, az adminok részérõl a túlkapásokat.- tipikus példája lesz ez(már az is) annak a pszichológia kísérletnek, amikor egy csoportot kettéválasztanak egyik lesz a börtönõr, másik meg az elítélt.(asszem film is készült belõle talán kísérlet címmel) Remélem csak én látom iylen borusan ma a napot

*Posse*T.W.D*

Laalee
látod hogy kaptunk 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ne veszekedjetek már...
(nah ezért mondtam, hogy ez a büntipontosdi nem igazán jó ötlet. Pedagógusként tapasztalatból tudom, mivel ismerem a magyar alaptermészetet, mindenki NAGYON ismeri a jogait, és az internet inkognitója mögül nyeregben érzi magát, szent és sérthetetlen. KIVÉTEL NÉLKÜL MINDIG másban keresi a hibát, mert ugye õ tökéletes, hiszen annak született és pici korától fogva a család kedvence.)
nah ezért is jelöltetem magamat miniszterelnöknek, olyan lesz az ország, mint a focipálya: beszólsz a bírónak, piros lappal mehetsz Romániába :-) /Csak Punker kedvéért írtam :-)))

Lteebee
Hogy össze tudnak ilyenkor fogni!
Hihetetlen egyetértés.

VinylToy
Most mit lovagoltok már ezen?

Hányan írtátok volna be hogy a sz@ros szendvics a kedvencetek, és amikor (esetleg szó nélkül) kitörli, újból beírnátok?!!

Hagyjuk már ezt!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kaszi46
"fontos a delikvens elõzetes történõ felszólítása" ez megtörtént? vagy a z üzenet törlés felszólításnak minõsül??

*Posse*T.W.D*

A moderátori túlkapásért nem jár láma?

\"Life is around you and in you.\"

VinylToy
hámáhogyakékégbene! 😄DD

Punkerwork
egyszerre csináltuk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ok

martinger
valóban leírtad, de jó lenne errõl kint is egy összefoglaló
egyébkénrt szerintem sok ezért a 3 pont és 1 hét

St
a 3 büntetõpnt ezért a cselekményért valóban sok, mérsékeljük 1-re
martinger
nem mintha tudnád ki vagyok én, de látom úgy gondolod, hogy te joggal engeded meg ezt a hangnemet másokkal szemben

VinylToy
ezt tõled hallani elég vicces 😄

martinger
figylej már oda hogy beszélsz

Lteebee
Odaírtam, hogy egy hét!

Jól láthatóan nem küzd, hiszen akkor belátná, hogy hibázott.

VinylToy
csak annyi hogy a lámák elévülnek egy idõ után, de ezt honnét is tudhatnád, biztos panelházban laksz!

martinger
mi van?

VinylToy
Te elolvasol más topikokat is, vagy beszélsz össze-vissza, ráadásul hülyeségeket!

martinger
nem hiszem, hogy azért küzdene
szerintem addig tart, amíg nem vonnak le a lámákból és már miért vonnának
(szóval örökre?)

The Garrett
"tuti bosszut allok max kitiltjak a nickem... csinalok 1 ujat" ....

Ezigen!<#eljen>

<#shakehead><#rinya><#shakehead>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lteebee
Szerintem egy hétig, vagy a moderátor belátására bízva esetleg rövidebb ideig.
A srác nem nagyon küzd, hogy hamarabb "teljesjogú" lehessen.

Lteebee
Köszi, láttam.
Költõi jellegû volt.

Lteebee
Mi az, hogy tudja-e, miért lett törölve?

Ha törlik egy trágár hozzászólásom és bizonytalan vagyok, hogy miért, akkor elõbb kérdezek, aztán nem írom vissza.

martinger
a törlésrõl nem írnak
és hogy ez a 3 perces izé mennyi ideig tart

Punkerwork
ha visszaolvasol láthatod hogy nem 😞

Lteebee
A kérdés az, hogy tanul-e belõle.

VinylToy
olvasd el hogy le van írva a 6-os hozzászólásban!

martinger
gondolom nem tudta pontosan miért törölték

martinger
3 valóban sok, gondolom 1esével is lehet adni