Büntetőpontok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Nem tudtam még akkor, hogy kislányoknak nem jár személyeskedésért láma. Ez a szabály csak utána keletkezett. Mindjárt adok egyet magamnak is érte! Csúnya én.
de ha nem így gondolod, tõlem elmondhatod, engem érdekel más véleménye is
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
*Posse*T.W.D*
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
eddig két variáció volt, ha nagyon bunko és idóta vagy akkor bannolnak, ha meg annyira azért nem, akkor nincs mit tenni, el kell tûrni, max. fejben lehet jegyezni hogy "igen, ezt már 4x játsza el ez az emberke"
most van egy középút is
másrészt viszont szerintem lehet jó is az új rendszer, kicsit hagyjuk, hogy kiforrja magát
*Posse*T.W.D*
topicot elolvastam
3ból 1 hmmm hát erre most mit mondjak
*Posse*T.W.D*
"Természetesen a büntetõpontok kiosztása idõvel rutinszerû lesz, most még nem várható el a moderátoroktól, hogy egyértelmûen felismerjék azokat a szitukat, amelyekben tényleg adni kell."
... vagy azokat a szitukat, ahol nem érdemelt volna büntetõpontot.
A szófosás helyett javaslom olvasd el az ezzel kapcsolatos topicot, ott részletesen kitárgyaltuk a büntetõpontok miértjént.
> én pl csak azt, hogy már most látom hogy minden szarságért lámajel jár
Eddig ha jól látom összesen 3 ember kapott, mind joggal. Egy ember kapott jogtalanul, azt visszavontuk.
látod, ezzel a felfogással van a baj
régi tag vagy ezért nem értem, hogy miért zavara lámapont
neked már nincs tele a tököd a feleslegesen nyitott topicokkal, a bunkó beszólásokkal és a 2 napos regû 10 évesek nagyképû faszságaival?
I will use google before asking stupid questions.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
komolyan mondon szarul érzem lassan magamat ezen a fórumon. valahogy nem érzem az internet szabadságát. legalábbis eltûnõben van. na mind1 nem kötelezõ ide járni, csak szerettem. bazmeg itt már komolyan kérdezni is alig merek! a nagyokosok itt azt hiszik mindenki seggében a pc vel született... na de mind1. nálam mst borult ki a bili. szvsz baromság ez a lámapont és már most látom, az adminok részérõl a túlkapásokat.- tipikus példája lesz ez(már az is) annak a pszichológia kísérletnek, amikor egy csoportot kettéválasztanak egyik lesz a börtönõr, másik meg az elítélt.(asszem film is készült belõle talán kísérlet címmel) Remélem csak én látom iylen borusan ma a napot
*Posse*T.W.D*
(nah ezért mondtam, hogy ez a büntipontosdi nem igazán jó ötlet. Pedagógusként tapasztalatból tudom, mivel ismerem a magyar alaptermészetet, mindenki NAGYON ismeri a jogait, és az internet inkognitója mögül nyeregben érzi magát, szent és sérthetetlen. KIVÉTEL NÉLKÜL MINDIG másban keresi a hibát, mert ugye õ tökéletes, hiszen annak született és pici korától fogva a család kedvence.)
nah ezért is jelöltetem magamat miniszterelnöknek, olyan lesz az ország, mint a focipálya: beszólsz a bírónak, piros lappal mehetsz Romániába :-) /Csak Punker kedvéért írtam :-)))
Hihetetlen egyetértés.
Hányan írtátok volna be hogy a sz@ros szendvics a kedvencetek, és amikor (esetleg szó nélkül) kitörli, újból beírnátok?!!
Hagyjuk már ezt!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
*Posse*T.W.D*
\"Life is around you and in you.\"
egyébkénrt szerintem sok ezért a 3 pont és 1 hét
Jól láthatóan nem küzd, hiszen akkor belátná, hogy hibázott.
szerintem addig tart, amíg nem vonnak le a lámákból és már miért vonnának
(szóval örökre?)
Ezigen!<#eljen>#eljen>
<#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A srác nem nagyon küzd, hogy hamarabb "teljesjogú" lehessen.
Ha törlik egy trágár hozzászólásom és bizonytalan vagyok, hogy miért, akkor elõbb kérdezek, aztán nem írom vissza.