854
  • Lteebee
    És nem érti.

Nem érti miért.

Nem olvassa mások hozzászólásait.

Nem ismeri a válasz gombot, sem a kis üzenetet jobb oldalon lent.

És itt beleszól a moderálásba.
  • St
    azaz ez a legjobb rakás szar a neten
  • :)
    kérem vissza az eredeti topic nevet amit adtam neki!!!
  • I.C.ram
    Erről szól az SG... egy rakás szar lett, de még mindig ez a fórum a legjobb sajnos. :(
  • St
    saját fórumban lehet. ez itt az általános.
  • Vlala #234
    lehet ők a tulajdonosok de szabad téma van itt.. bárki nyithat saját témát nem ? Vagy nem lehet saját topicom ?
  • Random_
    #202 ezért kaptál szerintem.
  • cSuwwi
    tegnap este ugye 3 lámád volt, olyasmit olvastam hogy 3 percenként lehet hozzászólni, ennek ellenére simán benyomtál percenként is üziket. Most akkor hogy is van ez, csak beijesztés volt, vagy bug? (a topic elején ezért másoltam be az 3 lámás részt)
  • Vlala #230
    Amíg a topic az SG oldalán van, addig Ők a tulajdonosai, és rendelkezhetnek felette. Te üzembetartó (házigazda) vagy. Sry, ez egy kegyetlen világ.
  • Random_
    Szerinted ha törlik a hozzászólásod az nem figyelmeztetés? Te nem volnsz le ebből ilyen következtetéseket mert nekem az lenne az első.

DC-n akit bannolnak az meg is érdemli! Én is voltam bannolva és rájöttem, hogy el kell olvasni és ke kell tartani a szabályokat.
  • Lteebee
    Valakinek szülinapja van és ez a folkműsor?
    nagyon frankó.. átáirjátok a létrehozott topicom nevét, és ha ráékérdezek, akkor büntetőpontal jutalmaztok ? hát elég nagy szabadság van itt.. nagyon királyok vagytok....
  • Lteebee
    De még mekkora!

:DDD
    kérem vissza a topic eredeti nevét, amivel nyitottam! Legközelebb kérdezzetek emg engem is hogy hozzájárulok-e ahhoz hogy megváltoztassátok a topicom nevét..
  • Borg
    ooottt is van a második :)
  • VinylToy #223
    Te tényleg láma vagy :D
    Pl ki egyezett abba hogy megváltoztassátok a tipikomat ? kérem vissza az eredeti topic nevet!! Senkisem kérte ki a véleményemet hogy megváltoztathatjátok-e vagy sem
    Borg:D te nem vagy képbe:d én elismerem hogy hibáztam, de akkor is normálisan kell 1 opnak mérlegelnie olvasd már el normálisan azokat amiket irtam.. nem arról van szó hogy nem ismerem el a hibámat, hanem arról hogy normálisan kell büntetni.. figyelmeztetést nyugodtan lehet küldeni a büntetőpont előtt.. megaztán mekkora hülyeséget irtál a dcről... 1 napokra bannolják az embert néha ok nélkül.. és nagyon sok szidalmazás van maitta.. te nem tom milyen hubokat nézel, de kicsit nyisd ki jobban a szemed.. sokkal nagyobb a felháéborodás mint hinnéd.. de tudod mit ? csináljak 1 dc titlsá topict ? kiváncsi vagy a véleményekre ?
  • cam3l3on
    na s ki az első helyezett?
  • Punkerwork
    mert ott te nem azokat szidtad akiket kellett volna :)
  • Hellhammer
    Azt nem lehetne megoldani, hogy a gumit függetleníteni a többi SG fórumtól?
    Engem speciel nagyon tud zavarni az, hogy sokan vannak úgy hogy gumiznak jó ideig, majd átmenve normál topicba folytatják ugyanazt a stílust. Sztem ez inkább a desktruktívabb. Mert szegény műveletlen srácnak nem tűnik fel, hogy ami egyik helyen vicc, a másik helyen pofánvágják érte, és indul a flémelés offolás stb. Sztem ha élesen külön lenne választva a 2 fórum arculat, talán kevesebb ilyesmi történne...
    Erről vitáztunk is egyszer már a vicc topicban, de nem tudtuk egymást meggyőzni, csak a gumiszobásoknak meglett a véleménye rólam :|
  • Vlala #217
    mintha én is ilyeneket mondtam volna :-) de Te jobban meg tudod fogalmazni. A reklamálásért büntit is említetem már a focipályával kapcsolatban.
  • Borg
    cicc-cicc gyere le a falvédőről!
    Gondolom a következő dolog az "internet szabadásga" lett volna...
    Nem a 90-es évek közepén vagyunk már.
    Manapság a 9 éves pistike is CS-zik otthonról, mert apuci vett neki gépet meg netet. Sajnos az internet előfizetésnek az IQ teszt sem feltétele, tehát logikusan a netes népesség növekedésével egyre több idióta kerül be ide.

Megvan az anarchia része is a fórumnak, azt hívják gumiszobának. Akinek nem jön be a kultúrált része a dolgoknak, mehet oda, ott nincs lámázás (ilyen formában...)
  • Lteebee
    Én csak azt várom, hogy :) beismeri, hogy: "ja, tényleg! ott a válasz Mimacs üzenetére".
  • iko
    jó ez csak az a baj hogy több lesz a gumilátogató
  • Random_
    Van aki nem találkozik az SG fórumozók butább példányaival én láttam eleget nekem tetszenek ezek a szabályozások.
  • Punkerwork
    mert egyre több a problémás ember
  • I.C.ram
    Mohaa is átrakta valamelyik észlény a gumiba :(
  • I.C.ram
    Egyre gagyibb ez az sg. :((( Eddig is tök jól voltunk a büntetőpontok nélkül. Mi afrancért kellett ez?
  • Random_
    (szvsz átrakni a BF-et a gumiba kicsit durva volt elég lett volna bannolni embereket vagy lezárni egy kicsit, de ez már a múlt)
  • MIMACSKA
    Csak előttes ne feledjetek dobni róla egy privit!!! :D
  • St
    így van
  • Punkerwork
  • Borg
    Egyébként mindig ez lesz belőle, ha valakinek a moderálását vitára bocsátjuk. Ez egyszerűen nem működik így. Számtalan példa volt már erre sajnos.
    Lehet, hogy nem lenne rossz egy olyan szabály bevezetése is, hogy aki nyilvánosan ad hangot a moderálással kapcsolatos ellenvéleményének, az is büntit kap. Ott a privi, le lehet irni a kifogásokat = tehát fellebbezni, mint rendesen. Szerintem. Lehet emlékezni a BF-es topicra is. Moderáltam ezt azt, figyelmeztettem őket, aztán mivel egykét idiótának nem tetszett, sértődöttségükben hadjáratot indítottak az SG ellen. Szánalom power.

Vagy bevarrjuk neki a büntit szó nélkül, vita nélkül, vagy végeláthatatlan flamewar lesz belőle. Erre találták a "moderátor döntési hatásköre" c kifejezést.

:) : Tanuld meg bazmeg, hogy a gumi stílusát ne hozd ki onnan. A szaros szendvicseddel nyiss topikot ott, ird be ahova akarod. A fórum többi részén ez nem kívánatos, bármennyire is úgygondolod. Büntit kaptál azért amit csináltál, fogd fel, és viseld el. Semmi szükség rá, hogy tovább kerülgessük itt a témát.
  • Punkerwork
    én már nem szólok bele inkább
  • VinylToy #203
    Punker: Mondom, hogy jobb lett volna a kettő :D
  • St
    mivel a büntetőpontok lényege a kreténség, értetlenség, destruktivitás megfékezése, javaslok :)-nek egy újabb lámapontot
  • Lteebee
    Ezt a csávót!
  • Lteebee
    Dehát írt!!!!