854
  • Random_
    Ja én is onnan költöztem ide mert ott volt olyan, hogy több száz hozzászólást töröltek egy alkalommal. Csak mert az op felfigyelt a fórumra.
  • Vlala #278
    [most esett le] ez volt a büntetőpont klub?
  • Lteebee
    Csak szépen sorjában.

Majd ha te válaszolsz a kérdésekre és felfogod, amit mások mondanak, akkor te is számíthatsz a korrektségre.
  • VinylToy #276
    Szerintem Kővári Ádám :D
  • Lteebee
    Szerintem éjjel egy alacsonyabb ingerküszöbű moderátor simán lezárja.
    Vagy törli, vagy gumi.
  • :)
    Ki nevezte át a topicomat ?
  • VinylToy #273
    Nem akarok hazamenni a munkahelyről, mert még látok kiaknázatlan lehetőségeket ebben a témában :DDD

Holnap első dolgom lesz elolvasni a hozzászólásokat!

Add To Favorites :D
  • Lteebee
    jesszoké!
  • Lteebee
    Unofficial downgrade.
  • Lteebee
    És el sem rontaná, ha használná a válasz gombot.
  • Hellhammer
    Ehh, ezzel a post-al verziószámot léptél nálam. Már nem 1.0, hanem 0.9 vagy :P
  • VinylToy #268
    személyeskedünk, személyeskedünk :D
  • RelakS
    Tudod, alapvető tisztelet a másik iránt. Rád is :)-ként hivatkoznak, és nem pl :-)-ként vagy -ként!
    Nem tom ki nevezte át, de aki átirta, az pls irja vissza az eredetire
  • Lteebee
    Hány éves lehet?
  • Lteebee
    Ne csináld már!
    Még rámfogja, hogy átneveztem a ...topikját.
    neked nem tök mind1 hogy irom le a nevét ? te is ráismersz, ő is...
  • Lteebee
    Nem olvassa a hozzászólásokat, vagy nem érti, vagy mittomén.
  • RelakS
  • VinylToy #260
    Figyi engem nem zavar hogy nem bírsz egy l betűt írni a nevem mögé, de LTeeBee nevét írd le helyesen, Ő tudod minden joggal felruházott moderátor, aki topikot nevezz át, hozzászólást töröl, lámát osztogat :D
  • Lteebee
    Ez egy ilyen lázadó?
  • RelakS
    Válasz gomb indokolatlan nemhasználata = figyelmeztetés nekije? :) (nem feltétlenül +1 -ra gondolok!!!)

Mellesleg elvileg már minden böngészőben megy.
    Random asszem te nem olvastál itt mindent.. de szivesen várom a te lámádat is a sértés miatt.. ez 1 személyes sértés volt felém a xaros szendvics meg senkit se sértett személyesen. mégis büntetve lett.
    Az ilyen szövegelést kell mdoerálni ahogyan te nyilvánultál meg
  • cam3l3on
  • RelakS
  • Lteebee
    A válasz gombot használd légyszi!

Előre is köszi.
    Viny: miért nézd meg hány hozzászólás van és még 1 nap se telt el.. ne mondd hogy nem sikeres topic:)
  • Random_
    Pontosan mindennek van határa ahogy anno a sz@ros hozzászólás is átlépett egy határt. Furcsa, hogy az a határátlépés nem zavart akkor.
  • Hellhammer
    Javaslom kicsit menj tájékozódni mondjuk az index fórumaira. Pár hét ottani fórumozás (mondjuk nem a lányregényes topicokat látogatva) után csókolni fogod az itteni modok lábát...
  • RelakS
    MINDENHOL azt csinálnak szvsz. (eddig egyedül a fotozz.hu-n futottam ilyenbe, de ott meg idióták a szabályok. Persze lehet, hogy okkal :( )
  • Lteebee
    Szerintem mutasd meg ezt a vitát egy felnőttnek és kérd ki a véleményét!

Ki fog röhögni.
    Random most akkor sértegetés miatt te is kapsz lámát gondolom:)
  • VinylToy #247
    "...én léátrehozok vmit amire jö9nnek az emberek..."

Neeeee sírok a röhögéstől :D
  • Random_
    Aranyosak a lámáid. Mi a nevük? Apa láma és anya láma? Mikor lesz kicsinyük?

Szabadságra ott a gumi lehet írkálni oda.
    Lteee hpogy ne szólnék bele ? én léátrehozok vmit amire jö9nnek az emberek.. erre fogjátok és módositjátok a szoba nevét,meg a tartalmát.. azért mindennek van határa.. ennyire nem njézzétek már le a sima csevegőt.. Legalább megkéne kérdezni a létrehozót hogy beleeggyezik-e. Mindennek van azért határa.. Ha ilyen envű topikot szeretnék létrehoznihogy "lámák klubja" akkor ilyenre csináltam volna.. szóval kérem visszaálitani az eredeti szobanevet
  • Lteebee
    És itt a legfincsibb a szaros szendvics.

Komolyan, ha nem az irodában lennék, a földön fetrengenék a röhögéstől.
    Vissza kell fognom magam.
  • Vlala #243
    Miért, a munkahelyeden/suliban van saját szgéped? Szerintem csak olyan van, amit Te használsz. Az SG-sek felelnek az itt elhangzottakért, ezért a moderálás. Hidd el, nem azért módosították a topicot, hogy Téged bosszantsanak.
  • I.C.ram
    Felejtsd el, ez itt az SG.... Azt csinálnak a moderátorok, amit akarnak.
    Már lassan semmilyen szabadság nincs...
  • VinylToy #240