854
-
#279 Ja én is onnan költöztem ide mert ott volt olyan, hogy több száz hozzászólást töröltek egy alkalommal. Csak mert az op felfigyelt a fórumra. -
Vlala #278 [most esett le] ez volt a büntetőpont klub? -
#277 Csak szépen sorjában.
Majd ha te válaszolsz a kérdésekre és felfogod, amit mások mondanak, akkor te is számíthatsz a korrektségre. -
#276 Szerintem Kővári Ádám :D -
#275 Szerintem éjjel egy alacsonyabb ingerküszöbű moderátor simán lezárja.
Vagy törli, vagy gumi. -
:) #274 Ki nevezte át a topicomat ? -
#273 Nem akarok hazamenni a munkahelyről, mert még látok kiaknázatlan lehetőségeket ebben a témában :DDD
Holnap első dolgom lesz elolvasni a hozzászólásokat!
Add To Favorites :D -
#272 jesszoké! -
#271 Unofficial downgrade. -
#270 És el sem rontaná, ha használná a válasz gombot. -
#269 Ehh, ezzel a post-al verziószámot léptél nálam. Már nem 1.0, hanem 0.9 vagy :P -
#268 személyeskedünk, személyeskedünk :D -
#267 Tudod, alapvető tisztelet a másik iránt. Rád is :)-ként hivatkoznak, és nem pl :-)-ként vagy -ként! -
:) #266 Nem tom ki nevezte át, de aki átirta, az pls irja vissza az eredetire -
#265 Hány éves lehet? -
#264 Ne csináld már!
Még rámfogja, hogy átneveztem a ...topikját. -
:) #263 neked nem tök mind1 hogy irom le a nevét ? te is ráismersz, ő is... -
#262 Nem olvassa a hozzászólásokat, vagy nem érti, vagy mittomén. -
#261 -
#260 Figyi engem nem zavar hogy nem bírsz egy l betűt írni a nevem mögé, de LTeeBee nevét írd le helyesen, Ő tudod minden joggal felruházott moderátor, aki topikot nevezz át, hozzászólást töröl, lámát osztogat :D -
#259 Ez egy ilyen lázadó? -
#258 Válasz gomb indokolatlan nemhasználata = figyelmeztetés nekije? :) (nem feltétlenül +1 -ra gondolok!!!)
Mellesleg elvileg már minden böngészőben megy. -
:) #257 Random asszem te nem olvastál itt mindent.. de szivesen várom a te lámádat is a sértés miatt.. ez 1 személyes sértés volt felém a xaros szendvics meg senkit se sértett személyesen. mégis büntetve lett.
Az ilyen szövegelést kell mdoerálni ahogyan te nyilvánultál meg -
#256 -
#255 -
#254 A válasz gombot használd légyszi!
Előre is köszi. -
:) #253 Viny: miért nézd meg hány hozzászólás van és még 1 nap se telt el.. ne mondd hogy nem sikeres topic:) -
#252 Pontosan mindennek van határa ahogy anno a sz@ros hozzászólás is átlépett egy határt. Furcsa, hogy az a határátlépés nem zavart akkor. -
#251 Javaslom kicsit menj tájékozódni mondjuk az index fórumaira. Pár hét ottani fórumozás (mondjuk nem a lányregényes topicokat látogatva) után csókolni fogod az itteni modok lábát... -
#250 MINDENHOL azt csinálnak szvsz. (eddig egyedül a fotozz.hu-n futottam ilyenbe, de ott meg idióták a szabályok. Persze lehet, hogy okkal :( ) -
#249 Szerintem mutasd meg ezt a vitát egy felnőttnek és kérd ki a véleményét!
Ki fog röhögni. -
:) #248 Random most akkor sértegetés miatt te is kapsz lámát gondolom:) -
#247 "...én léátrehozok vmit amire jö9nnek az emberek..."
Neeeee sírok a röhögéstől :D -
#246 Aranyosak a lámáid. Mi a nevük? Apa láma és anya láma? Mikor lesz kicsinyük?
Szabadságra ott a gumi lehet írkálni oda. -
:) #245 Lteee hpogy ne szólnék bele ? én léátrehozok vmit amire jö9nnek az emberek.. erre fogjátok és módositjátok a szoba nevét,meg a tartalmát.. azért mindennek van határa.. ennyire nem njézzétek már le a sima csevegőt.. Legalább megkéne kérdezni a létrehozót hogy beleeggyezik-e. Mindennek van azért határa.. Ha ilyen envű topikot szeretnék létrehoznihogy "lámák klubja" akkor ilyenre csináltam volna.. szóval kérem visszaálitani az eredeti szobanevet -
#244 És itt a legfincsibb a szaros szendvics.
Komolyan, ha nem az irodában lennék, a földön fetrengenék a röhögéstől.
Vissza kell fognom magam. -
Vlala #243 Miért, a munkahelyeden/suliban van saját szgéped? Szerintem csak olyan van, amit Te használsz. Az SG-sek felelnek az itt elhangzottakért, ezért a moderálás. Hidd el, nem azért módosították a topicot, hogy Téged bosszantsanak. -
#242 Felejtsd el, ez itt az SG.... Azt csinálnak a moderátorok, amit akarnak. -
:) #241 Már lassan semmilyen szabadság nincs... -