Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Direkt lett ilyen nagy, szerkesztõvel átméretezhetõ.
Az átlátszóságra én is gondoltam, de ahhoz már lusta voltam. 😊
Meg így aztán biztosan látni fogják. <#vigyor3>

Na mindegy, szerencsére Jack itt van, majd õ megmenti a helyzetet. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

RaZoK
1. le lehet kicsinyíteni
2. átvezetõbe is kell neki, nagyba
3. áttetszõvé is lehet tenni

mellesleg szerintem jól néz ki 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Gunnersboy
szvsz sarokba tulnagy meg amúgyis gondolom, sima logó kellene lehetõleg átlátszó háttérrel, ettõl függetlenül ötletes

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

0Fritz0
Nem láttalak, elfelejtettem frissíteni az oldalt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
A sarokba?:

Én sztem csinálok nektek!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Gyocsika
Sziasztok!

Lenne egy fura kérésem.
Kell csinálnunk most decemberre egy osztályvideót, ezt minden 10.-es évfolyamnak kel.
A mûsorunk nagyvonalakban az hogy csinálunk egy TV adást és ehhez kellene egy jó logó a bal vagy jobb felsõ sarokba. A TV neve az lesz hogy D-Zone.
Légyszíves csináljatok nekem egy frappáns kis logót amit majd kirakhatunk valamelyik sarokba, és a reklámok közti átvezetõ videóba nagyba.
Tehát a D-Zone -ról kelle valami jó logo.
(Ha kész lesz a videó akkor majd természetesen megmutatom)
Elõre is nagyob köszünjük az egész osztály nevében!!!!

Tiszteletem!

A FOOTBALL TEAM weboldal logóját szeretnénk egy kicsit téliesre csinálni. Például egy karácsonyfát, díszeket, havat, mikulást stb... szeretnénk "rátenni". Aki szívesen elkészítené a logót az kérem írjon! Ezért nem tudunk pénzt adni. Csak is szivesség alapon menne.

Logó:
http://footballteam.extra.hu/e107_themes/soccer/images/headerbg.jpg
[fontos: a szürke részt meg kelle hagyni, vagy utólag visszatenni, mert arra írja rá az oldal a címet, és az alcímet.

http://footballteam.extra.hu | átmeneti domain

Elõre is köszönöm:
wolfnet
yesss
sziasztok lenne egy olyan spec kérésem hogy egy klán logót kéne csinálni silkroad játékba lényeg az hogy 16x16 bmp formátumú kép legyen a témája pedig valami olyan legyen ami hû a klánnevünkhõz (Sexmachines😊 ha kell hozzá anyag akkor keresünk vagy ha van nektek hozzá akkor elõre is köszi ha megcsináljátok

FIgyi ez nem lebaszás meg nem azt mondom h nem csniálom meg mert szivesen megcsinálom tényleg, csak nincs semmi alapom, nem adtál támpontot meg semmit. Gondolj bele h csinalsz egy sötéteb arnyalatu honlapot mi meg csinálnuk rá egy csiricsáré bannert... Ha mar van elképzelésed a honlaprol akkor tudunk hoza ilo banert csinalni? Fogod?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Oksa.Hagyd.Megcsinálom valahogy magamnak.
Kis 1×-û lesz.Az is jó!Bye<#wave>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

0Fritz0
Ez jó. 😊

Majd ha kesz lesz a honlap csinálok egy hozzá illõ bannert, nem fogunk csak itt a nagyvilágba alkotgatni mi van ha teljesen más honlapot csinálasz a bannere? hogy néz az ki? Elõb szülj gyereket és utana adj neki nevet😊 hu de szar hasonlat😊 Akor inkab elõbb irj konyvet utana csinaj boritot😊 ez se jobb😊 Elõbb kelj fel és utana szarj😊 na jo abahagyom ez szanalmas😊

Sziasztok!
Belefogtam 1 újabb honlap készítésébe és szükségem lenne 1 banner-ra.
Galambászat téma lenne és ehez kellene 1.
A 750×175 szélesség és magasság jó lenne de sajna anyagom nincs hozzá😞
Megpróbálná valaki?
Ez a felirat kellene rá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hidaspetrei Galambászat

Nagyon köszönöm ha tud valaki segíteni!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

PJack
jóag lett<#smile><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

fekete háttér legyen<#help><#help><#help><#help>
Sziasztok 310 x 118-as animációt kérnék http://malacneveldeclub.uw.hu/labi.gif ilyen hasonlot ami van ott olyan malac legyen rajta és azt szeretném hogy egy animáció legyen ne autózzon hanem valami mást csináljon köszönöm mindenkinek 😊
zsolesz92
akkor oké

offkorz
tökéletesen jó,ennél jobbat minek. (Y)

Enosh Chan

Sztem ez tok jo csak nagyobban kene 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

zsolesz92
ehh 😊

0Fritz0
Ilyen anyagból ez szerintem tökéletes. 😊

zsolesz92
hát én ennyit tudtam kihozni belõle, sjana nem lett vmi jó

RaZoK
na ez már tûrhetõ 😊

Enosh Chan

Ennel jobbat nem talaltam :S

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

RaZoK
hát de most nem?...olyan mintha egy alapból 10x10 pixeles képet nagyítottak volna föl ekkorára 😊

Enosh Chan
😄D

RaZoK
ebbõl a képbõl maxiumim ötletet lehet meríteni...mást nem.
ugye elég rossz minõségü...

ancsie18
Hello. Most nyitottam egy topikot, ezt:
Boomtown
És oda szeretném ezt a képet:
Valami hasonló stílusú dizájn kellene hozzá, mint a képé. Nem tudom, mit lehetne kihozni belõle, ígí nem is nagyon van ötletem.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

daver88
még annyi, hogy tényleg lehetne kicsit szélesebb, elvileg 750*200 volt a régi...ha még erre meg tudnád csinálni, akkor szuper lenne...köszi

offkorz
faszi lábazata és cipõz vágára érdekes.amúgy jólenne.ás csajokat is takarja.nameg lehetne kicsit szélesebb még mindig.és jól eltudnád helyezni ezt mind.:c

zsolesz92
én a tippmixeset választanám

Így megfelel?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

daver88
link meg lemaradt...sorry

lényok fordítva

daver88
hoppáá....sikerült megfordítanom!!!!! 😄 😄 😄 😄

daver88
jah, még annyi jutott eszembe, hogy a lányokkal annyit lehetne csinálni (ha meglehet...nemtom nem értek hozzá), hogy fordítva álljanak..szóval a legközelebbi jobb oldalon legyen, a legtávolabbi meg balon...

daver88
nagyon jó lenne, de a tippmixszelvény helyett háttérnek a lányokat rakd be lécci...
lányok

a standart méret meg nemtom mennyi...vki írja be lécci...

kösz még1x...jó lesz nagyon

RaZoK
igazán nincsmit 😊

mflex
Ok,köszi a fáradozásodat 😊

What about the forests?

RaZoK
sajnos ez nem áll módomban ugyanis nincs elmentve szerkeszthetõ fájlban.
vagy használod, vagy megkérsz valaki mást, hogy készítsen neked másikat 😊

mflex
Még annyit, hogy bõven lehet amináltabb is a méret nem számít 😄

What about the forests?

mflex
Szia!

hálás köszönet,hogy dolgoztál vele,nagyon tetszik,esetleg azt megtudnád még csinálni, hogy "modernebb" betûket haználsz és mflex audio™ legyen rajta és a nagy M betû nem kell..
Igen a saját fórumomra kell..

Mégegyszer köszi <#worship>

What about the forests?

RaZoK
;-]

Benny04
azta de jóó!

RaZoK
esetleg?

anim:

hova lesz egy fórumra?

caseih9400
köszönöm.

khm...khm...

mflex
Tudom oda is írtam, de látom, hogy ott csak max 150X25-ös logót lehet kérni,azért gondoltam hátha itt tud valaki alkotni valamit 😊

What about the forests?

0Fritz0
A Logómûhely ITT található.

mflex

Sziasztok!

Egy 150X130 logo kellene nekem a méret max 2M! is lehet

A fórumon VIP-ként a fent látható logot használom, de valami ehhez hasonló kellene és mindegy milyen animációval ,csak szuperul nézzen ki...

Nem sürgõs,rátok bizom..

Akár egyéni kreativításokat is szívesen fogadok

Köszönettel
mflex

What about the forests?

Benny04
:o tényleg!