8180
286v1w7.jpg

• JackMeadow
    Vanmég függőben lévő kérdés? Szívesen dolgozgatnék
  • dragon11
    Nagyon szép, köszönöm szépen.:) Rendes vagy!:) EZ PONT JÓ!:)
  • Japep
    ???

Ennyi tellett tőlem...
    Úgy csináltam, hogy mivel oldalt ismétli a képeket, ezért nem látszanak az illesztések.
  • dragon11
    Swat4 clán..:) hát nem tom, olyan legyen h az egész oldalt végig hálózza.. ( 2 oldalról, tehát bal oldalon is, meg a jobbon is legyen ugyanúgy a szín és a méret.) nem tudok pontos méretet adni, egy honlap lesz.. érjen végig rajta :D (Web Page Maker registered)-del vagyok, mert html-hez egyenlrőe hülye vagyok..szal..:-s
  • Japep
    De kb mekkora kellene??? (szélesség*magasság)
    Meg azért kérdeztem, hogy milyen klán, mert akkor lehet rátenni valamit (pl CS logo, vagy amivel kapcsolatos az oldal).
  • dragon11
    Az is ilyen színű legyen ha lehet:) a clánnal kapcsolatos.. :D hát konkrét példát nem tudok, mert ez nem sok oldalon van, csak jól nézzen ki és mozogjon :) meg ha lehet színes, ugyanolyan mint a jó banner:) THX:)

nagyon segítőkész vagy..:)
  • Japep
    Méret, elképzelés, valami nincs? :D
    Meg persze hogy mivel is kapcsolatos az oldal...

Meglátom.
  • dragon11
    Látom te profi vagy, ezért picit off.. :-s honlapot csinálok 1 clánnak(nem enyém, de jóba vagyok velük.) egy oldalszegény kéne ami csicsás és valahogy mozog hogy lejönnek meg fel.. nem tudnál csinálni ?:D +egy egyszerűt is összehasonlítanám.. thx:P
  • Japep
    Akkor jó! :)
  • dragon11
    Tökéletes, örök hálám!:) NAGYON SZÉP!!!!!!!!!
  • Japep
    ???

• dragon11
    Hja és elfelejtettem mondani, ha még lenne ezek mellé egy pici időd, akkor lehetne egy mozgást csinálni bele plz?ugyanebben a méretben, csak mondjuk folyamatosan lejönne a felirat egyenként..köszi télleg.Örök hálám!
  • dragon11
    Sztem ez így pont jó, de ha lehetne egy kérésem, a hun piros, garian fehér, killers zöld legyen már ugyanezzel a háttérrel, megnézném h úgy milyen.Ha van időd persze, ha nincs akkor nem baj..:)
  • Japep
    ???

Ha a font nem jó, szólj!
  • dragon11
    Arial egyszerű is okés:)
  • Japep
    Betűtípus milyen legyen?
  • dragon11
    Üdv Nektek Kedves Banner kovácsok=) szeretnék kérni tőletek egy picike szívességet! :) az lenne a kérésem, hogy ilyesmi kép legyen, de ez nem lenne jó, mert kicsi is, meg a közepébe oda van írva h nem jeleníthető meg banner, de ami bele van írva, az nagyon fontos! örülnék ez a szín megmaradna. A felbontását rátokbízom, de ilyesmi nagyságú legyen, a hosszásga mindenképp maradjon! De a legjobb lenne ha ilyesmi nagyságú maradna.

Nagyon köszi!:)
  • immovable

??
  • Japep
    Én is így gondoltam, csak nem akartam vitát szítani vele... :D

Valahol mindenki Painttel kezdte, aztán jöttek a komolyabb dolgok (pl UGA, PhotoFiltre) és végül a PS/IR. Mindeki volt kezdő... :)
  • RaZoK
    A házigazda még mindig én vagyok, és figyelem a topicot.

Ne szóld le más munkáját, mert mindenki nulláról kezdte, és senki sem az újjából szopta, segíteni kéne és nem oltani.

A másik: ez, bármennyire is furcsa nem a saját fórum, és errefelé nem menő a tékelés.

Remélem, hogy ezt senki nem veszi támadásnak, és senki ne gondolja azt, hogy gizda vagyok mert én vagyok a házigazda. Egyszerüen arról van szó, hogy felidegesített, hogy kb. 20 postot törölnöm kellett :D
  • DöflingR
    Ha ilyeneket akarsz csinálni akkor dolgozd ki jobban őket! Kezd azzal,hogy Photoshoppal csinálod a képeid :)
  • Martinez01
    nem! ulead GIF animator 5
  • Doog
    Hello !

Ebbe a TIR topikba kérnék egy bannert. Mindent rátok hagyok bízok bennetek.
    (csak ne paintes legyen )

Sajnos képanyagot nem találtam hozzá, de akár egy felirat is lehet rajta. (pl.: TIR)

Egy valamit mégiscsak találtam : Itt ! Ha tudtok vele kezdeni valamit...

Köszi !
  • Martinez01
    ez most így jobb??
  • salieri
    Köszi mindkettőt! Nagyon jók lettek!
  • Martinez01
    kössz
  • RIZLA
    Photoshop, Gimp, Ulead Gif Animator.......kb
  • Martinez01
    ti mivel szoktátok csinálni?
  • Martinez01
    aha:D
  • DarkSector
    Nagyon THX.
    király a kép, de már megelőztek.
    Viszont egy próbát megérdemel!!!
  • RIZLA
    nem rossz, de bannernak tul nagy.Az ideális méret a 700x200 körüliek.A szinválasztásra is érdemes odafigyelned, de gyakorlat teszi a ....
    fö a lelkesedés :)
  • Martinez01
    ??

sajna még nem vok profi
  • Martinez01
    oké
  • Benny04
    hát hogyne
  • Martinez01
    lehet bannerkészítőnek jelentkezni??
  • Nory89
    Hali! Én a www.gportal.hu/missing nevű oldalamnak szeretnék egy bannert. Lehetőleg ne legyenek benne rikító szinek, inkább sötétebbek, fekete, sötétkék, ilyesmi.
    És a következő képek legyenek benne, ha lehet:
    http://missing.gportal.hu/picview.php?prt=570656&gid=2364274&index=1
    http://missing.gportal.hu/picview.php?prt=570656&gid=2367184&index=1
    http://msn.foxsports.com/id/5415682_7_2.jpg
    http://www.babak.ca/portfolio/fashion/fashion/Mark%20Consuelos.jpg

És legyen ráírva az oldalam címe. Előre is negyon köszi:
    Nóri
  • Japep
    ???

#4982 >
  • Bala10
    ?