Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, flash lover on. 😄
#4198: Az elõbb hallottam valami zajt, akkor már sejtettem, hogy leesett. <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
-hát ja, sztem is lehetne egy kicsivel nagyobb...
-Mintha csak a csajokat hallanám... 😊
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Ha alapjaiban tetszik a tippelõknek, akkor módosítok rajta, ha igénylik. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nagyon gáz? Meg a méretét sem tudom, hogy jó e. :S 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Elsõ banner ,nem röhög
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Direkt tér el, és amúgy az sg kék nem függ össze a böngészõkkel, csak a fejlécszínek, mert azok gradientes .png képek.
Amúgy kösz 😉
#4168, #4167: kösz nektek is...örülök, hogy tetszik ;-]
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
#4166: <#eljen>#eljen>
Nem az általad választott részbõl van, de csak ezt találtam. 😊
Szeretnék egy bannert a Halo topicba ,elképzelésem nem sok ,mert én csak a logókhoz értek ,de itt van néhány kép: ITT
Köszönöm!<#worship>#worship>
Szeretnék kérni egy bannert a Simtractor topikba !
A banner ez legyen és valami pofás felirat legyen hogy "Simtractor topik" olyan betûtipusba mint a buszok bannerba. a simtractor.vnx.pl feliratot kérem töröljétek róla és mardjon .gif formátomú ! elõre is köszönöm !
khm...khm...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
jómultkor már csináltatok nekem egy bannert, úgy döntöttünk, hogy változtatni szeretnénk egy picit...a topic neve Tippeljünk...focieredményekre lehet tippelni..(stilszerûen)...ehhez szeretnénk egy új logót csináltatni veletek, amit nagyon megköszönnénk...
a topic linkje: Tippeljünk!
amiket szeretnénk látni a bannerbe:
elsõ
akár háttérképnek is elmenne...a többit a ti kreatív fantáziátokra bíznám, ha esetleg kellene még anyag hozzá, akkor szóljatok, és keresgélek vmit. de bízom bennetek...😊
elõre is hatalmas köszönet...
daver88
Na itt van a javitott remélem több hibat nem vétettem Grr: http://images.netbag.hu/20071120/23045391073.jpeg
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ha javítod az ékezetet akkor lehetne 1 e betüt is még tenni az Avantgard után?
Tehát Avantgarde.
És hálás köszönet na + persze mutatom majd a honlapot is(mondjuk kis egyszerü lett).
★ 汤姆 李