Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csáo srácok, igazság szerint nem tûznék ki elvárásokat, csak annyit, hogy tudnátok csinálni egy nagyon faszányos banner-t a FERENCVÁROSI TORNA CLUB fórumába?

köszönöm szépen :P

Goruck
nem akarok OFFolni tényleg de ha már hülye rövidítés akkor 'htx' semmi értelme szerintem valaki elírta azt h 'thx' :S...
ON

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
szerintem mindegy, de törtem rajta a fejem :D

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

nekem is mindig ez jut eszembe róla :)
ritka hülye röviditése a 'mindegynek'

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

m1? Magyar 1?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

John Cena
m1

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

zsolesz92
akkor melyik? egyszer nyomtam neked egy blitz kriegeset vagy mi is volt az. utána kértél? (tudom h az nem lett olyan jó...)

John Cena
Neem enm Userbar még elötte Banner jóval de amúyg m1

zsolesz92
vagy nem az userbarra gondolsz?

AMugy én azért nem készítek, mert nincs hozzá ötletem, és ha nincs ötletem el sem kezdem mert erõltetett lesz tehát nem lesz jó...

zsolesz92
maradjunk az egy hétnél...

John Cena
én 1hónapja:P:D de már nem is érdekel:P:D

Super Saiyan
nyugi én már 5 napja várok ^^

>:C

kistuning
elnézést ha evvel vkit sértettem vagy egyéb gondokat okoztam. erre nem gondoltam :( csak ne felejtsétek el, ksözönöm ^^

2 es szabály! ;)

http://teddike.freeblog.hu

kistuning
#4282 vki készítse el pls

kistuning
remélem alakul :)

kistuning
várok több féle ötletekett mert sajna nem tok itt ülni mert elégé lebetegedtem :( közép fül gyulladás és nagyon szenvedek ...

kistuning
úgy lenne jó ha több lenne rajta :) 5-6

melyik kép lwgyen rajta?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

kistuning
:S uhhh :( ahhoz nem értek csak gimphez "nagyából"
vki a linkelt adatlapomból amin rajta a MOTOR össze tudna rakni vmi desinges bannert ? nagyon jó lenne mert fórumot készítek :)
(sötétes szürke és oan kék ami a névnél lévõ lécnél van itt a fórumba lenne jó vmi faintos desing) Elõre is köszönöm a kovács mestereknek <#vigyor2>itt a képke az adatlapon

photoshop

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kistuning
sziasztok
megtudná vki mondani mien progival lehet egyszerûen bannert faragni ?

annyi változást szeretnék, ha lehetséges, hogy felkerult egy "joker" kep, az felkerulhetne ra? koszi elore is!

sziasztok

két bannert is kérnék ha lehetne, persze a kettõ csak méretben különbõzne egymástól, a "tartalom" maradhat változatlan. kellene egy 480*60 és egy 750*200!
a képek itt elérhetõek. legyen egy háttér, valamilyek filmes poszter, mondjuk transformers, és arra jöhetne pár kissebb kép (kép a lostbol, heroesbol, kép jessica albarol, kristen bell rol, bodisylvirol, golden compass filmes plakat, vagy beowulf plakat)

felirat: teddike blogja kicsibe, de mégis olvashatóan, és valahova alá az hogy "Nem szeretni, élvezni kell"

koszi elore is!

John Cena
OH bocsi köszi!

Super Saiyan
ja és a háttérbe vmi csajt pls :)

Super Saiyan
sziasztok!
kérnék 1 függõleges , 128x160- bannert, telóra kell... ezzel a "betûtipussal" és ha lehet keret nélkül, de attól még legyen szép :() a szöveg "Zatoichi"

Hakan

Sziasztok nekem csak annyi lenne a kérésem hogy a madden nfl felirat mögül a 08 kivenni elõre is köszi

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Gyocsika
Huh komolyan mondom nagyon köszönöm!!!

John Cena
Sziasztok egy Ilyen Mérretûbannert csak az Ute és a Roma logóVáltozzon esetleg a háttér is Lilára fehére pirosra rátok bízom a mérete az oylan legyen mint amit küldtem +ki egészítve roma logóra elõre is köszi Sanyi

parancsolj

grfikus a PNG filebol ki tudja szedni átlátszora(ezek atlatszoak)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Gyocsika
Huh ez a legjobb!!!
Hogyan lehet majd kivenni a logot?

túl kevés

elgelejtettem linkel elobb: ITT NI!

Gyocsika
Tényleg jó a szin ,csak nem igazán látszik h O is meg D is.
De ha valahogy eltudnád rendezni h kicsit jobban látszódjon akkor tuti jobb lenne.
A szín az nagyon bejön!

mflex
Sziasztok!

Erre az avatarra tudnátok valami igényes animációt kreálni?

Elõre is köszönöm..

What about the forests?

a szin itt jo, meg adomboritas is jo ötlet de szar logó

RIZLA
?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

zsolesz92
Csak utol ne érjen

Gyocsika
Nagyon szépen köszönöm Fritz és Jack a segítségeteket!!!
Ezeket mind átküldöm majd a vágónak aki csinálja a filmünket aztán majd berakja õket úgy hogy jó legyen.
Hálám üldözni fog benneteket!!! :-)

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ja-ja sztem ezért szükrések a logok vagy pedig télleg szinesek ha passz:) lehet esetleg csinalni neki egy kis keretet de hat az h nez ki, vagy valami alapot mogézuzni nem tom

zsolesz92
non jó lett de ha monnyuk elsötétül a kép semmi nem látszik belõle, vagy akkor pl az rtl sem szokott láccódni? sztem azért szoktak kicsit színesebbet nem? na jó persze nem országos tv csatorna lesz, de én már azon a szinten gondolkodtam :P

Hát nem mutat jól? NINI!

yesss
ki tudnátok nekem irni azt hogy "Sex" vmilyen jó kis betûtipussal és igy egybecsûúszva mint a Dzone?? lécci lécci guild logo lenne:D

Elég eccerû lett nem?

Hali!

Akkor valaki el tudja vállalni a footballteam logójánal "téliesytését"? Lent :) megtalálható a rövid lerás és a logo urlje.
üdv
Gyocsika
Köszi szépen ez is jó lesz az egyik kisvideó után vagy között, csak akkor meg lesz nagyítva kicsit.

Majd még Jack is csinál remélem.
Mert ugye kell egy kisseb sima ami nem mozog, fel valamelyik sarokba.

Köszi még1!!!

RaZoK
5. viszlát

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Gunnersboy
4. este van oO

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...