Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Hello!

Nekünk horgásztopikba kéne egy banner, képet sajnos nem tudok linkelni hozzá.

Talán ez a tengervíz.. és akkor a kép közepére egy úszót alatta horog, amire egy hal rákap.

Sry hogy nincs nyersanyag, de nem találtam jót.

nagyon szépen köszönjük!

Ezekbõl a képekbõl szeretnék egy bannert kérni. A felirat:
"LesenceHost.Info" legyen. Köszönöm!

http://www.schefferj.ps.hu/images/Hungary/Hungary_AerialCities/2008_AirLesencetomaj_800.jpg

http://lkassociates.net/internet869240_80286019.jpg

http://jahusc.qee.jp/server/server.jpg

Roland10
Szijasztok.szeretnék egy jó banner 2 képböl..lehetöleg a két kép legyen együtt..és a zöld fû és a narancs salak olvadjon valahogy össze és a két játékos(FEDERER) legyne valahogy kiemelve és legyen valahova odaírva hogy 15 Grand Slam.. meg az hogy Virtua Tennis 2009..és a jobb also sarokba kicsi betükkel ugy hogy épp látni lehessen az hogy Házigazda:Roland10
elöre is köszi ime a képek:ja és ami a második képen van a jobb also sarokba hogy wilson..valami meg a (k)factor az is mehet a képre valahova csak kissebbe,de ez nem muszáj:D

1 kép
2 kép

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

rexHUNter
mérete,szine,kitöltése?

ladics
Helo!
Én egy érdekes kéréssel fordulok hozzátok, annyit szeretnék kérni , hogy olyansféle logot bár nem is logo ez hanem 1 névpaletta melyet 1 videoban szeretnék felhasználni, arra gondoltam brush-os legyen ilyen kis vonalak virágok vagy akár festék, kikötés jobb alulra gondoltam ezt szóval úgy legyen majd meg annyi hogy faker legyen ráírva , persze amint kész a moviem feltüntetem a végére a kreáló nevét, akit érdekel a dolog és szívesen segít az vagy vegyen fel msn-re : [email protected]
vagy pm-ben esetleg elküldhetné kép+psd file-t elõre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
ladics

ui.:azért írtam ide mert itt elég aktívak az emberek és értenek a photoshophoz, én csak vegas+after effecthez értek :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

köszi :)

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

rexHUNter
<#eljen><#eljen>

nm

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

papi08
Mester! köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

papi08
Helló! EBBÕL a képbõl kellene kihozni egy maximum 700X300-as felbontású bannert, valahogy úgy hogy a metrókocsi legyen a központban. Ezeket a feliratokat kellenen elhelyezni rajta World Of Subways vol.2: U-7 Berlin. Elõre is köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

mflex
jó lett köszi:)

What about the forests?

Juhiii

? <#nemtudom>

GO GUNNERS!

mflex
Egy furcsa kérésem lenne, az alábbi képen látható logó betûit megtudná valaki csinálni, hogy ISD betûk legyenek benne?

Én próbálkoztam vele, de nem ment.

Elõre is köszi

What about the forests?

Torrentoldalak ,Flash Weboldalak, Videó/Zene\Kép megoszó oldalak, Design készítés

msn : stemi99hotmailcom
Juhiii
Nincs mit, örülök, hogy tetszik.

#6569: Köszi! :)

GO GUNNERS!

elitehun
Kösz nagyon fasza lett
Matt07
szép lett nagyon,grat(Y)

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Juhiii

? <#rolleyes>

GO GUNNERS!

itamragy
nagyon jo csak ha lehetne a piros kék zõld sárga zászlo lebegjen<#worship>

Egyszer fenn, Egyszer lent.

elitehun
Nem muszáj pont ezeket a képeket felhasználni de ilyen márkájúak legyenek ha pl cipõ képét rakjátok be THX
elitehun
Nem azért csak meglepett hogy az utolsó banner 4 napja készült
?
ez most olyan volt, mintha évek óta nem csinált volna senki... <#wilting>
Danny1987
Hello
http://efrud.com/?v=logowow.bmp
Megoldható lenne hogy ezt a képet 250*75-ös méretben szürke szinben és png kiterjesztésbe modositanátok?

Live for nothing or die for something.

elitehun
Manapság senki nem csinál bannert?
itamragy
esetleg

Sziasztok! A képen látható banner helyett szeretnénk valami mutatósabbat, lehetõleg mozgót. Ha valakinek lenne kedve megcsinálni nekünk, azt nagyon megköszönnék! Képeket itt találtok a banner-hez: www.ppe.gportal.hu

Üdv és köszi: PPE

elitehun
Hello! Szeretnék egy bannert az alant látható képekbõl középen (vagy akárhol) a következõ felirattal: Márkás ruhák. Elõre is köszönöm.
Etnies
Nike
Lonsdale
Adidas
DC
Converse
[email protected] ra küldjétek el pls ha készvan
üdvözletem mindenkinek!
lenne egy kérésem
aki graffitis vagy valami hasonló
most alapítottam egy kisebb társaságot azt kellene csinálni egy bannert
csak ugye bár én nem vagyok vmi nagy rajzos ha megcsinálná vki nagyon megköszönném.
S.p.T. a logó
vhol körülötte :Nikó,Wikó,Wiwi,Lexi,Tamás,Korom,ART
takysoft
hazudhatnám, h csak a segítõ szándék vezérelt, de valljuk be õszintén...
van abban valami mocskosan perverz, h egy ilyen képet beszúr az ember XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

no comment...
takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kicsit furcsa nekem, hogy win95-ös képpel legújabb játékok és progik... <#idiota>
esetleg valami normálisabb (nagyobb, jó minõségû) képet linkelj
nm
Húúú ez nagyszerüüü köszönöm szépen!!!!
<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

itamragy
ha leketne az utobbit #6539

?
Sziasztok, valaki lenne olyan rendes és ha lesz ideje készítene nekem egy bannert:Itt van a kép!
A kártyák nevei alul nem kellenének, és az Nv logo mellé kellene valahogyan beszerkeszteni hogy : Geforce 2-3xx series....
Ha esetleg van jobb ötlet vagy kép az is jó és nagyon megköszönöm a segitséget elöre is...A lényeg hogy az :Nvidia Geforce 2-3xx series benne legyen....

<#worship><#worship>

tommygear
tökéletes :D köszi
takysoft
hát ha kizárólag átméretezni akarsz, akkor paint-ben kivágod, amit át akarsz méretezni, aztán szépen átméretezni általában egyszerû képnézegetõk(Irfanview pl) is tudnak.

daver88
photoshop nélkül nem tudom megcsinálni??? nincs rá valamilyen program??? mer photoshopot nem vágom annyira..

sztem mosd el kicsit
Juhiii
B verzió <#lookaround>

GO GUNNERS!

Juhiii

? <#rolleyes>

GO GUNNERS!

itamragy
ja és az ablak mozogjo ha lehet

itamragy
ebbõl kéne egy bannner s az legyen ráirva hogy:a legujabb progik és játékok .elõre kõsz

Bulykin
<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tommygear
szevasztok

ezen a képen a DUKE NUKEM feliratot át tudnátok írni VASS GÁBOR-ra?
elõre is köszönöm