8180
-
RAMyMamy #6896 nekem nem tetszik, a fejlécen a füzetlapon olvashatatlan és kicsik a betűk, pontosan a topik szabályzata lenne a fontos, nem pedig a címe -
#6895 Tök jól nézki most ez a topik -
#6894 LOL -
cmsworld #6893 Az elkészült képeket tehetitek ide, a fórumra is, én majd továbbítom a CMS Award felé. -
cmsworld #6892 Sziasztok! A CMS Award tenderére szeretném felhívni figyelmeteket:
"Ha szeretnél Te is egy fejlét képet készíteni, akkor a következőt kell tenned:
* mentsd le ezt a képet. http://cmsaward.hu/components/com_gk_photoslide/images/490763cmsheadnagy.jpg
* A szürke háttér alapot megtartva, készíts bármilyen témába vágó fotó montázst. Fontos, hogy ne lógjon ki a képből.
* Ha elkészültél, töltsd fel a fórumba, és a legjobb lesz kitéve az oldalra. A kép jobb alsó sarkába elhelyezheted a neved illetve a linkedet."
http://cmsaward.hu/hirek/fejlec-mikro-tender.cms
Remélem sokan segítenek! -
#6891 Üdv !
Elolvastam a hozzászólásokat a házigazda jog átadására vonatkozóan.
Konkrétan jelentkezés nem volt, csak szőrszálhasogatás :)
Felmerült 1-2 név, azonban én mégis Japep-re gondoltam, mert őt ismerem és tudom, hogy vágja is a szitut.
A válszodban annyit szeretnék látni, hogy "VÁLLALOM!"...
, JA és írnod kéne egy levelet a [email protected] -ra ezzel kapcsolatban.
Köszi, mindenkinek minden szépet és jót !
RAZOK kiszáll :) -
#6890 azt általánosságban írtam nem erre konkrétan :) -
RAMyMamy #6889 egy szóval nem mondtam rá, hogy szar
csak annyit, h a felirat színe nem a legjobb, de mind1, hagyjuk is -
Köszi (neked és mindenkinek), én is így gondolom... :)
Amúgy egyetértek BB7-tel: ,,...nem topik tetejére készül, sőt szerintem jobb is ha figyelemfelkeltő, hisz egy cikkhez lesz...''
De felesleges ezen vitázni, 1000 ember 1000 vélemény. :) -
Bala10 #6887 -
#6886 jó lett ez is,de szerintem az első sokkal odabaszósabb :) -
#6885 nem érted h mit mondok. attól nem lettem rosszba Ramyval mert neki nem tetszett nekem meg nagyon is. az lenne a baj ha mindenkivel mindenben egyetértenél. nekem tetszik. neki nem. és pont. nem kell meggyőzni egymást h deezakkorisszarhaénmondom.. -
#6884 Az elözö jobb volt, itt nem annyira kivehetö a felirat.. -
#6883 1. Így tanítottak!
2. Senkivel sem szeretek rosszban lenni! -
Látom az "építő kritikákat", és köszönöm... :)
Ez sem fog tetszeni sokatoknak, ebben biztos vagyok, de nekem tetszik ... ez a lényeg. :D
-
#6881 ilyen miatt minek elnézést kérni? a vélemény szubjektív nem kell a másikat győzködni h akkor is nekem van igazam -
RAMyMamy #6880 nemtudom. semmi gond, én nem haragszom:) -
#6879 Hát nekem nem CRT-m van! :/ Lehet az a gond!
Akkor elnézést! -
Bala10 #6878 naaaaaaaaa -
RAMyMamy #6877 hát nemtudom, ti milyen monitort használtok, de az én crt-men iszonyatosan vakít -
#6876 Jó!
Én csak gondoltam, hogy nem vetted azt észre...
És van a vakító, s a figyelemfelkeltő is között difi! De ez nem vakít! [szerintem]
Részemről OFF vége... PM-ben bármikor, bárkivel, bármiről vitázok! :D -
bbeni93 #6875 Nem kell ilyenen vitázni, az a lényeg hogy nagyon jó lett! :D még1x köszönöm mindenkinek a segítséget! -
RAMyMamy #6874 egy szóval nem mondtam és gonoltam olyat, hogy ez topikba lesz, mivel le is írta... a figyelemfelkeltő meg a vakító kép között elég nagy különbség van -
#6873 Ramynak abban igaza van, hogy rikító, s zavaró a szemnek ha topik tetején lenne...
De azt felejti el, hogy nem topik tetejére készül, sőt szerintem jobb is ha figyelemfelkeltő, hisz egy cikkhez lesz!
Aztán ha megnézitek az oldalt, ahova készül, kiszúrhatjátok ezt a képet.. szerintem e mellett eltörpül az amit ti rikítónak neveztek! :D -
RAMyMamy #6872 ne haragudj, hogy belepiszkáltam, de sztem így jobb -
#6871 Szerintem meg pont így néz ki jól.
De ahogy a rendelö gondolja... -
RAMyMamy #6870 az, hogy rikító -
#6869 szvsz szürkén szar lenne pont az a jó benne h szép élénk színek vannak rajta. -
#6868 Mibaj azzal a pirossal?:) -
bbeni93 #6867 és mondjuk szerintetek hogy mutatna olyan szürkés/árnyalotos megoldással, mint itt felettünk a bannermühely logoján a Crysis Warheados és a vancouver 2010-es kép? -
RAMyMamy #6866 szerintem meg igen, az a piros nagyon nem jó rajta -
#6865 Szerintem meg nincs baj vele... -
bbeni93 #6864 köszi mindenkinek
a másodiknál télleg kicsit vakitoak a szinek, megtudnád oldani hogy ne legyen annyira vakító? :D ha nem az se probléma :D -
#6863 szép -
#6862 -
RAMyMamy #6861 nagyon vakítóak a színek sztem -
?
-
Bala10 #6859 -
RAMyMamy #6858 -
#6857 Jól megoldottad a kép kérdést! :D
Csak van miikor egy teljesen nem a játékhoz illő képet is kihoz a Google, s ha a bannerkészítő nem ismeri a játékot...