8180
-
,,viszont ott az sg logo tényleg eléggé ronda, azt még javítsd és tökéletes lesz''
Így jobb? -
Mint írtam (azaz kérdeztem lentebb) és te válaszoltál rá, nem igazán ajánl semmit az oldal a győztesnek, ennyire meg biztosan nem unatkoznak a mesterek, hogy készítsenek rá ... bocsánat, ha rosszul veszem le. -
#6966 banner 4. pont -
cmsworld #6965 Erre miért nem reagál senki? -
Köszi szépen... :)
Amint lesz egy kis időm, javítom a logót. -
#6963 jó lett -
RAMyMamy #6962 fasza. nekem a másik stílusa is tetszett, csak az elrendezés nem volt jó szvsz.
viszont ott az sg logo tényleg eléggé ronda, azt még javítsd és tökéletes lesz -
#6961 Szerintem az Sg.hu logo nem jó mert nekem olyan pixeles, már amikor fekete volta akor is akartam irni... de a banner az fasza -
geo91 #6960 nagyon zsíír! -
Tegnap csináltam egy új topik-designt...
Igen, hasonlít a Logóműhely banneréhez, de ha belegondoltok elég nagy párhuzam van a 2 topik között - ezen még a szabályzat is olvasható - remélem.
Várom a véleményetek - de szigorúan csak azt -, nem szeretném, ha vita lenne ... megint... :)
(Még ezen a felszólításon állítanom kell, túl erős lett.) -
Köszi... :D
Kitöröltem minden ezzel kapcsolatos hsz-t (remélem nem gond senkinek), így remélem senki nem kap büntetőpontot, mivel nincs bizonyíték... :D -
#6957 -
#6956 Na Japep megvolt a beavatás, remélem nem veszed majd zokon :) -
#6923 ugyan már, ha 300pt-s betűtípus lenne ott, akkor se olvasnák el XD -
#6922 LOOOOOOOOOOOOOOOL -
cmsworld #6921 Leginkább az elismerése a győztesnek a nyeremény. -
RAMyMamy #6920 egy tábla csoki :DDDD -
A bannerrel kapcsolatban pedig jöhet bárkitől terv, ha megérdemli, kitesszük.
Szerintem még én is összedobok valami igényesebbet, ha lesz időm. -
,,Ebben a témában nem alkotnátok valamit: CMS Award banner?''
Hát ahogy látom nem nagy az érdeklődés ... esetleg van valami, amit ajánl az oldal a nyertesnek, vagy csak a részvétel? -
RAMyMamy #6917 amúgy ezen én egy szál brusht nem látok... -
RAMyMamy #6916 nem. semmi gondom a kinézettel, inkább az elrendezéssel van -
Hellsing47 #6915 mivel lehetne jobb?
ha mégjobban agyon lenne brush-olva, esetleg csicsás keretek lennének rajta? -
cmsworld #6914 Nekem tetszik az új banner. Ebben a témában nem alkotnátok valamit: CMS Award banner? -
RAMyMamy #6913 igen, lehetne jobb is.
én nem csinálok, nincs időm és ötletem se -
kicsit jobb
Behalok rajtad... :D
Akkor ne legyen verseny, azt csak azért írtam, amit Bala mondott [...]az esetleg megint más kérdés, hogy az itt tevékenykedőktől illene megkérdezni tetszik e, merthát mégiscsak nem saját topik ez.).
Akkor is, csinálhat akárki, majd eldöntitek, mi legyen vele...
Akár te is csinálhatsz?! :) -
#6911 Szerintem tökéletes! -
RAMyMamy #6910 kicsit jobb
szvsz teljesen felesleges a verseny -
Kicsit módosítottam, de ha nem jó, fenntartom, amit alább írtam ... nincs itt semmiféle diktatúra, ha lesz munka, kitesszük azt... :D
[...]csináljunk egy "versenyt" (persze csak akkor verseny, ha 1-nél többen készítenek munkát) - kikötés, hogy ide legyen és olvasható legyen a szabályzat[...] -
RAMyMamy #6908 -
Bala10 #6907 én spec nem szeretnék versenyt. ám csak annyit változtatnék a mostanin, hogy a fecnit eldobnám:) kicsit nagyobbra venném a méretét és a fehér nagy banner felirat megszüntetése után, ráírnám a szabályzatot. alatta jól nézne ki az a sokféle bannerműhely felirat:) -
RAMyMamy #6906 -
#6905 "vagy igen, Ramy? :)"
xD -
Köszi...
Amúgy meg a topikról ... reggel, mikor beléptem, láttam, hogy megvan a jog.
És mivel RaZoK megkért, hogy ahogy ez megtörténik, csináljak egy bannert, összeütöttem egyet ... igaz, nem egy szépség, de nem is került csak vagy 20 percembe, ezért nem sértődök meg, hogy lecseréljük.
Akkor az elégedetlenségekből arra jutottam, hogy csináljunk egy "versenyt" (persze csak akkor verseny, ha 1-nél többen készítenek munkát) - kikötés, hogy ide legyen és olvasható legyen a szabályzat.
Így jó? :D
Nem szeretnék senkivel sem rosszban lenni már első naptól, remélem nem is lesz gubanc ... vagy igen, Ramy? :) -
cmsworld #6903 Valaki megnézné ezt? -
RAMyMamy #6902 csakhogy nem neked kell elolvasni, hanem annak, aki képet akar csináltatni
szép példa erre, hogy a logoműhelyben a 72pt-s betűt sem látják sokan, akkor ezt meg pláne nem fogják -
#6901 szvsz szép munka,én könnyedén el is tudom olvasni a szabályzatot :) -
Bala10 #6900 egyetértek, hogy túl kicsi a szabályzat, de ettől függetlenül jól néz ki. az esetleg megint más kérdés, hogy az itt tevékenykedőktől illene megkérdezni tetszik e, merthát mégiscsak nem saját topik ez. -
#6899 ebben igazad van -
#6898 vagyis banner -
#6897 jóféle a logo