Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már epekedve várják a rajongók. 😄DD
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
?
elkéne helyezni pár képet is rajta ha beelefér ne legyen túl zsúfolt de azért legyen mit nézni^^. A betû típus ilyen kriszkassz féle legyen intha írtak volna lapra lehet picit dzrváb mármint ilyen nyers mintha egy túl hegyezett grafittal firkáltak volna.
a képek legynek fekete fehérek csak a véres kép legyen ugyan úgy piros és ha lehet az mindenféleképpen szerepeljena banneren
elõre is köszönöm a munkátokat

Clan Leader
Clan Member
Ezzel a két felirattal. Mindegyik 94 px × 26 px méretûre (kb.) kellene. Itt látjátok, csináltam egyet, a logóm alatt van, de csak teszt, elég igénytelen: http://crysisfans.hu/comment.php?comment.news.215
KÉP -> http://imagerz.com/QEQXXEtvAwIAUw4bGAVR
PLS azt is vegyétek figyelembe, hogy passzolni kellene az egész összehatáshoz...
a topicban focira és forma1 re szoktunk tippeli pontos eredményre de a kimenetel sem mellékes.
kb errõl szól a topic ehhez szeretnék valami jó kis fasza bannert.
jelenleg ez a banner van bent
de már több mint 1 éves és gondoltam egy kis frissítés nem árt a topicnak.
szóval valami pöpecet szeretnék kérni! mindent rátok bízok,bízom a kreativitásotokban!
Nem foglak sürgetni titeket mert tisztában vagyok vele,hogy ezeket mind szabadidõtökben készítitek el!
Ha valaki elvolassa a kérésem annak is örülök.
Tisztelettel.: DW =)
további szép napot!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
kb iylen betükkel : ( Whitechapel ) méregzöld háttérel alap topic kék átmenetbe 😊 vagy meg tudnátok adni a nick kép topicot?köszi 😊 :/
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Akkor ez szórakozás, igaz?