8180
-
bbeni93 #6856 Helo! Crysis Warsos bannert szeretnék készítettni, amire a következő lenne ráírva: Crysis Wars Magyar Kupa
Ilyen méretre lenne szükségem: 550 px × 200 px
Képek itt találhatóak: http://images.google.hu/images?hl=hu&um=1&q=crysis+wars&sa=N&start=60&ndsp=20
És erre az oldalra kellene majd egy hírhez: Crysis.hu
Köszi! -
#6855 Mi ez a nyalizás, hol marad az egészséges sárdobálás és szidalmazás?! :) -
Bala10 #6854 küggyed csak a levelet. :D -
Nem hiszem, hogy eltudnám látni a "kötelességeimet", jön az egyetem is.
Köszönöm, hogy rám gondoltatok, de szeretném, ha te lennél... :) -
RAMyMamy #6852 nem érzem úgy, hogy megérdemelném, szal ha neked minden vágyad, hogy itt hg lehess, én nem fosztalak meg tőle :D -
RAMyMamy #6851 hát hogyne -
Nagyon megtisztelő, hogy rám gondoltál.
El is fogadnám, de véleményem szerint is RAMyMamy az, aki ezt igazán megérdemelné ... az utóbbi időkben én nem is nagyon látogattam a műhelyt, csak most kezdtem el megint... :) -
Bala10 #6849 -
#6848 am én is öt ajánlottam volna, de azt hittem még nem regisztrált 1 éve, de amint látom már megvan az 1év... -
#6847 Én Ramy-t bírom ajánlani! -
#6846 én csak olvasgatom ezt a topikot de szerintem japek lenne jó... ezt nem azért mondom h veled valami bajom lenne mert nem is ismerlek;) -
#6845 Ennek én csak örülök. :) -
#6844 Lesz szerintem egy pár jelentkező! -
#6843 Üdv !
Már régóta nem követem az eseményeket. Mivel nem járok már fel, ezért szeretném átadni a jogomat valakinek.
Annak aki sokat segített az utóbbi hónapoban.
Esetleg van jelentkező egy házigazda posztra ?
Japep ? -
RAMyMamy #6842 nm -
strebacom #6841 Köszi szépen.....
-
Bala10 #6840 vagyishogy alá... -
Bala10 #6839 amúgy bevarázsolhatnád bannerba a méreteket. -
#6838 remek! -
RAMyMamy #6837 kész -
#6836 Javítsd ki szélesebbre, köszi -
#6835 Tudom, csak két napja mászik a nyakamba egy 600px széles követelő a játékosba,... -
Bala10 #6834 mindegy is, legközelebb figyelünk erre. :) -
RAMyMamy #6833 #6807-as 600 px széles volt, ami nem igazán "fél kocka"... -
Bala10 #6832 ok. szerintem az esetek 99%ában a megadottakon belül vannak. :)
-
#6831 ja oké :) -
#6830 Nem baj, van olyan is amibe 200 X 200 -as, a hangsúly a jövő időn van. -
#6829 nem kötekedés,de pl. BF2 topikban 800x460-as a banner.. -
#6828 Megkérném a banner készítő mestereket (pl. RAMyMamy), hogy a fórum átlagos méreteinek megfelelőeket készítsenek képeket, hogy az akutál delikvensek ne jöjjenek már a moderátor topikba fél kocka képekkel, vagy épp 1000px széles fórum szétcseszőkkel. Köszi
Kis méret: 690 - 180
Maximális: 790 - 300
Ideál: 790 - 250 -
bracsek #6827
Ehhez a képhez szeretnék kérni, egy bannert.
756px széllest szeretnék, és kellene bele egy bejelentkezés, név jelszó és belépés gomb, és két link, 'Jelszó igénylése' és 'Jelszó emlékeztető'
tehát a banner lehet egész magas is, 250-280px is akár, hogy legyen hely a bejelentkezésnek is, és a Teuton lovagnak is, azt, hogy mi legyen rajta azt az alkotóra bízom, mert nem nem tudom megcsinálni, csak tudom, hogy amit csinálok az nem olyan ami legalább nekem tetszik.
Tehát egy klán honlapján lesz, Teuton lovagok a klán neve, rövidítve ~TL~ és egy online stratégiai játékban játszanak, mint a travian, csak ennek sokkal sötétebb a grafikája, és olyan melegebb, ha esetleg meg akaja valaki nézni (nem referes link) szóval kellene mindenképp egy lovag, kard, és a bejelentkező rész, és ha valaki megcsinálná, nagyon nagyon szépen köszönöm. -
EPIC!!! -
#6825 remek...köszönöm, és az újat is... -
Most nincs igazán kedvem/időm újat csinálni ... akkor itt van ékezettel.
És egy pici módosítással.
:) -
RAMyMamy #6823 az a 3 büntetőpont nem 3, hanem 1, ha nem látnád. és azt is nézd már meg, hogy milyen kis semmiségért kaptam, mielőtt oltogatsz ;)
nem feltűnösködni akarok én, lol. csak mondtam, hogy ne dolgoztass mást feleslegesen, teccik ééteni? -
#6822 az a három büntetőpont látom nem hiába van...na mindegy off vége részemről
Szóval ha valakinek esetleg teljesen más ötlete lenne, azt nézném meg szívesen...
u.i.: rosszindulatú megjegyzéseket tartsa meg mindenki magának, nem azzal kell felhívni magára a figyelmet..kösz -
RAMyMamy #6821 mert nem tudom minek dolgoztatnál mást feleslegesen, ha amit kaptál megfelel -
#6820 nem tőled kértem...akkor??? mér kell belekötni az emberbe -
RAMyMamy #6819 szerintem örülj neki, hogy egyet is kaptál. -
#6818 üdv!!
iagazad van. nem kellenek az egyéb képek rá, de az ékezetet ráraknád lécci??? :) nagyon köszi, hogy áldoztál rá időt, jól néz ki
ha esetleg van valakinek egyéb más ötlete, szívesen megnézem... -
#6817 Ja és beljebb hozhatjátok a közepe fele a két PSP-t mert gondolom csak akkor kivitelezhető ez a robbantott style.(vagy akár lehetnek ilyen nyilak is már láttam sok olyan képet.)
Mégegyszer előre is köszönöm.