Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Az alábbi bannert megtudja (meglehet-e) valaki csinálni, hogy az EQ animált legyen?
pl így:
szín minden maradhat piros, csak az anim a lényeg.
Elõre is köszi
What about the forests?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
#6530: köszi
grat
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
?inkább csinálok egyet magam.
http://crysisfans.hu/e107_files/public/info-center/crysis_logo.png
Lényegében egy jó 2-es kellene a Crysis felirat után. Elõre is köszi
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
770*145 be megcsinálná Úgy hogy a felirat az Legyen a bal alsó sarokba hogy: minden ami PSP(valami egyszerû betûvel és nem olyan nagyba) és még annyit hogy a kép szélén körbe legyen egy vékony fekete keret.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ha kell még módosítani rajta szólj!
milyen programmal tudom azt megcsinálni, hogy egy képet bannerméretûre csináljam meg (950x250), de ne torzuljon el...
remélem tudtok segíteni...kösz
a képnek a mérete 770*145 kellene hogy legyen.Az elképzelésem az lenne hogy a psp középen lenne és a bal felsõ sarokba az lenne írva valami faja betûkkel hogy .😛SP:. a jobb alsó sarokba meg kis betûkkel és valami egyszerûvel az hogy: minden ami psp
elõre is thx.
Az egyik a myspacemre lenne,és szeretném ha ezen a képen a sötét oldalain ilyesféle minták lennének,csak az enyémen nem fekete hanem fehér mintával,és ugyan ilyen betü mintával lenne a kép tetejére ki írva hogy : Dj HoodieCapo,és a név alá pedig a linket ami ez lenne : http://www.myspace.com/djhoodiecapo.Az egész banner mérete olyan (475x200)
A másik pedig a bloggomra kéne ezel a képpel,és akkor a közepére pedig Harlow Solid Italic betûtípussal,és 24betü mérettel rá írva,hogy : Csak egy Átlagos Budapesti blog
Remélem,hogy nem kértem túl sokat,és el tudjátok mind kettõt készíteni.Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
Szeretnék kérni egy bannert a dorama topikomba...
Szeretném ha benne lenne EZ a rövidke kis szöveg(ismertetõ) és még ha lehetséges akkor ezek a képek: kép1, kép2, kép3, kép4.
Szeretném ha az alábbi oldalak be lennének linkelve vhova: D-addicts, Ázsia gyöngyszemei, JPOP & JROCK, Anime, Japán, Dorama magazin.
Egy EHHEZ hasonló nekem tökéletesen megfelel^^
Remélem megoldható lesz és elõre is köszönöm!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
fel kéne írni rá h geo topik, meg vmi sörös témája lehetne. 😊
köszi elõre is!

erröl s képröl szerettem volna át levágni és átalakitani ,de nekem nem sikerült 😞
szeretnék 1 bannert kérni SG-fromon használnám "maffiozo"
120x20 Gyulafi felirat megfelene bármilyen a mesterre bizom ha foglalkozik velem
és elör is köszönöm
Kellene bele a Hell's Angels szöveg, ezek közül amiket csináltál jó lenne a betûtípus, illetve valami háttér, a téma lehet a pokol, vagy valami temetõ. Nem muszáj elkészíteni, nem erõszakoskodok, ha nem csináljátok meg akkor nem, de én nem tudom ezért próbálkozok itt.
http://hellsangels.host56.com/
Köszi!
de azért köszi
egyébként már tárgytalan, sajnos, de azért köszi még1X
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

a kép😄