Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kr0m3
üdv ebbe -> valaki tudna villámokat tenni?? vagy ütõsen megcsinálni?

mflex
Ezer hála, ez igazán kiváló lett! <#worship><#wave>

What about the forests?

?
mflex
Sziasztok!

Az alábbi bannert megtudja (meglehet-e) valaki csinálni, hogy az EQ animált legyen?

pl így:

szín minden maradhat piros, csak az anim a lényeg.

Elõre is köszi

What about the forests?

Bulykin
erre rálesne vki? #6507

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

photoshop, azon belül Curves adjusment réteg... xD

#6530: köszi
tényleg nagyon jó :o
grat

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Ezt hogy csináltad amugy színek is sokkal jobbak élénkebbek másak??

Next PC upgrade: 2022

nincs mit xD
grebber
Hát basszus elismerésem!!!!!! Nagyon szépen köszönöm!

?
grebber
Ebbõl valaki tudna csinálni banner méretû képet??

nem rossz, de én nem ilyenre gondoltam volna... igen, tudom, nem írtam le a részletek, szóval csak magamat okolhatom... 😞

inkább csinálok egyet magam.
DNDN
na senki? 😞
Hi! Valaki ezt a logót áttudná szerkeszteni erre, Crysis helyett: Crysis 2

http://crysisfans.hu/e107_files/public/info-center/crysis_logo.png

Lényegében egy jó 2-es kellene a Crysis felirat után. Elõre is köszi
baaka
ja

Martinez01
nagyPSP maradjon?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

baaka
Meg ha még valaki ezt: 770*145 be megcsinálná Úgy hogy a felirat az Legyen a bal alsó sarokba hogy: minden ami PSP(valami egyszerû betûvel és nem olyan nagyba) és még annyit hogy a kép szélén körbe legyen egy vékony fekete keret.

baaka
Köszi!Faja lett!!<#eljen>

Martinez01
méret?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
???
Ha kell még módosítani rajta szólj!

rexHUNter
ollóval vágd körbe

van vmi fejlemény a "banneremmel" kapcsolatban ? 😊

daver88
üdv!!!

milyen programmal tudom azt megcsinálni, hogy egy képet bannerméretûre csináljam meg (950x250), de ne torzuljon el...

remélem tudtok segíteni...kösz

baaka
a kép😄

baaka
sziasztok! ebbõl: a képnek a mérete 770*145 kellene hogy legyen.Az elképzelésem az lenne hogy a psp középen lenne és a bal felsõ sarokba az lenne írva valami faja betûkkel hogy .😛SP:. a jobb alsó sarokba meg kis betûkkel és valami egyszerûvel az hogy: minden ami psp
elõre is thx.

Én két Bannert szeretnék kérni,ha lehetne...

Az egyik a myspacemre lenne,és szeretném ha ezen a képen a sötét oldalain ilyesféle minták lennének,csak az enyémen nem fekete hanem fehér mintával,és ugyan ilyen betü mintával lenne a kép tetejére ki írva hogy : Dj HoodieCapo,és a név alá pedig a linket ami ez lenne : http://www.myspace.com/djhoodiecapo.Az egész banner mérete olyan (475x200)

A másik pedig a bloggomra kéne ezel a képpel,és akkor a közepére pedig Harlow Solid Italic betûtípussal,és 24betü mérettel rá írva,hogy : Csak egy Átlagos Budapesti blog

Remélem,hogy nem kértem túl sokat,és el tudjátok mind kettõt készíteni.Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket

Bulykin
üdv!
Szeretnék kérni egy bannert a dorama topikomba...
Szeretném ha benne lenne EZ a rövidke kis szöveg(ismertetõ) és még ha lehetséges akkor ezek a képek: kép1, kép2, kép3, kép4.
Szeretném ha az alábbi oldalak be lennének linkelve vhova: D-addicts, Ázsia gyöngyszemei, JPOP & JROCK, Anime, Japán, Dorama magazin.
Egy EHHEZ hasonló nekem tökéletesen megfelel^^
Remélem megoldható lesz és elõre is köszönöm!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

soproni, borsodi lehet rajta, arany ászok nem! 😄

fel kéne írni rá h geo topik, meg vmi sörös témája lehetne. 😊
köszi elõre is!
Kr0m3
villámokat kéne beletenni vagy valahogy durván megcsinálni

Kr0m3
üdv nekem kéne 1 banner az oldalamra ha megtudnátok csinálni azt megköszönném -> ezt kéne felcsigázni

BB7
A linkelt topikban kérd légyszíves! Itt csak bannert tudsz kérni! Logót ott!
gyulafi
jupp
és hol találom ?😊)))

BB7
gyulafi
http://kepkezelo.com/images/sgzjeydr39pvadgqc5b.jpg
erröl s képröl szerettem volna át levágni és átalakitani ,de nekem nem sikerült 😞

gyulafi
Sziasztok
szeretnék 1 bannert kérni SG-fromon használnám "maffiozo"
120x20 Gyulafi felirat megfelene bármilyen a mesterre bizom ha foglalkozik velem
és elör is köszönöm

THX
rexHUNter
kezdetnek

Azért az nem úgy mûködik hogy tanuljam meg...

Kellene bele a Hell's Angels szöveg, ezek közül amiket csináltál jó lenne a betûtípus, illetve valami háttér, a téma lehet a pokol, vagy valami temetõ. Nem muszáj elkészíteni, nem erõszakoskodok, ha nem csináljátok meg akkor nem, de én nem tudom ezért próbálkozok itt.
vagy tanulja meg használni pl. a photoshopot és csináljon magának 😊
rexHUNter
írjál már konkrétumot ne másra bízd az ötletelést mert utána meg csak jön hogy így kéne meg satöbbi

Esetleg még ha nem túl nagy kérés, valaki tudna nekem szerkeszteni ehhez egy 468x60-as bannert? Nem múszáj az oldal témáját felvennie, de ha igen az sem baj...

http://hellsangels.host56.com/

Köszi!
Benny04
np 😄

Broafka
hát nem valami nagy, ezt nem sok helyre tudom betenni.
de azért köszi
egyébként már tárgytalan, sajnos, de azért köszi még1X

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Benny04

így nem jó? 😄

Broafka
sziasztok, egy kérésem lenne, a neten sehol nem találtam Fekete hátterû T-mobile logót. Nagyon fontos lenne, és sajnos a paintben való átszínezés nem jó. és nem tudtam hova forduljak, segítsetek légyszíves. köszi!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

próbáld még azt ki légyszi, hogy a koponyásszárnyas izé színes, de csak éppenhogy. egészen fakó legyen😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.