8180
286v1w7.jpg

• Rage47
    csak forma1-et ne:)
    gondolom majd kirakják a megfelelő topikba a fejlécet...
  • Shiwo
    F1 topicba elég jó kis flashes bannerek szoktak lenni, nem hinném, hogy ott igényt tartanak új bannerre...
  • Japep
    Amúgy most a moderátoros verseny győztes művét fogják használni is, vagy csak úgy csináltuk ?

Amúgy jó ötlet a versenyek, lehetne összetett is, mint pl. a forma1...
  • RaZoK
    úgy egyvelegbe mindent néztek szerintem :)
  • zoolee
    De a leg jobb lenne ha 5 vagy 6 bjra lenne.
  • Rage47
    ezt kérdeztem én is, de semmi válasz egyelőre...
  • gameplusz
    Jahm =)
  • RaZoK
    Heló!

Részemről ez a pályázat eldölt...talán a holtversenyeknél mindenki érzi, hogy melyik a legjobb :)
    A következő dolog: Mivel néhányan felvetették a javaslatot, hogy legyenek még versenyek...én támogatom!
    Már csak ki kéne találni valami pontozási módodot...mert a jelenlegi kicsit zavaros ^^
  • Kandurex
    Játékos fórum..? :)
  • gameplusz
    Az melyik főnök? =)
  • Kandurex
    Ez alapján belinkeltem őket a játékos fórumon, majd eldöntik melyiket rakjuk be.
  • Bexter
    Azért vicces :)
    Összehasonlitgattam a pontokat meg a bannereket. Mi alapján döntött a zsűri?
  • viizo
    "Ez tipikusan olyan dolog, hogy azért oltod a másikat, mert esetleg sikerült neki valami az életben." - ezt csak most vettem észre, egy picit reagálnék rá:

tipikusan nem azért oltom, ugyanis hidd el, messze nem vagyok az a fajta. de tudod ha vki jópár évet eltölt dizájnerként a grafika világában, akkor lesz némi rálátása a dolgokra, méghozzá keményen szakmai szempontok szerint.
  • Crem
    Teljesen igazad van.
    Ez a fekete stílus nem illik az SG pasztel színvilágába. Tényleg nem sok időt töltöttem vele. 20 percből 17 percig a karaktert kerestem.:)
  • Kata
    Állok elébe, majd pontozom azt is. :P

(Amúgy azért adtam csak ennyit, mert ugyan kifogástalan a minősége, de a képi és színvilága valahogy az én ízlésem szerint nem passzolt egy moderátortopik fejlécébe. A fogaskerekeket nem értettem hogy kerültek képbe, valamint maga a fejléc nem volt elég informatív, hogy a moderátorok mijéről is van szó. És ahogy néztem, nem kellett nagyon vért izzadnod az elkészítésével :P , de a fő ok a kevés pontra az a stílus volt, ami sztem most ide nem volt okés.)
  • Crem
    Grat minenkinek!

Kata ezért a pontért le "fotosopoplom" rólad a ruhát!

• viizo
    félreértetek... de sebaj, gratula mindenkinek.
  • gameplusz
    Te így látod, más meg máshogy látja. Nem tetszhet mindenkinek minden. Ez tipikusan olyan dolog, hogy azért oltod a másikat, mert esetleg sikerült neki valami az életben. Én meg persze védem magam, mert örülök a fejemnek, hogy ennyi is összejött ezzel a shit-tel. Na nem akarlak megbántani vele, de ez kifejezetten vicc kategória, ehhh, meg minden, pisz.-
  • Rage47
    Nyugi, nem kell senkinek magyarázkodnia.:) A zsűri így döntött, ez van. Az más kérdés, hogy mi hogy szavaznánk...
  • gameplusz
    Jah igen és a versenyoldalon egy korábbi verzió van, ami még a jelenleginél is sokkal szarabb szerintem. Hitelességet bizonyítva (hogy sem most, sem tegnap csináltam, itt a kép, hogy mikorról való):

-=iTT=-

Persze gondolom ez már hangyafingnyit sem érdekel senkit, de azért lelki békém kedvéért beírtam.-
  • Gunnersboy
    htx
  • viizo
    nem akarok megbántani senkit, de szakmaiságnak a végeredményhez semmi köze (mint szakmabeli mondom ;))

egyedül japep munkája az, aminek valóban az első három között a helye.

néhány pontszám kifejezetten vicc kategória, ehhh :)
  • gameplusz
    http://gameplus.uw.hu/moderatorok.png

Szerintem olvasható, de döntse el mindenki maga. Na mindegy, akárhogyis van, 1 hónapja ps-ezek...
  • zsolesz92
    Már nem azért, tök jó lett egyébként a banner, de olvashatatlan és 3. hely. nem tom milyen pontozás. Nem a magam érdekében mondom, a helyzetemen ugysem változtat de mostmewg sztme nagyonis a dolgok mögé néztetek, hogy ki mennyit dolgozott, inkább azt néztétek, nem pedig hogy hogyan néz ki.
  • Rage47
    grat mindenkinek:p

megkérdezhetem, h mi alapján pontozott a zsűri? pl. szöveg áttekinthetőség, dizájn, vagy mitomén. csak hogy tudjam mihez tartani magam a továbbiakban:)
  • AntiHero
    El, úgyis szar szerintem is a munkám így utólag
  • zoolee
    Ehh, még 1 5let, legyen olyan mint az f1 ben, holtversenben az ven előrébb aki előbb volt, de éppen azon a versenyen kevesebb pontot kapott.
  • zoolee
    oks, joccakát.
  • RaZoK
    én viszont megyek...majd holnap lesz valami.
  • zoolee
    Oks, akkor nem toom.
  • viizo
    gondolom az nm érdekel senkit,hogy az egyik dobogós betűtípusa olvashatatlan, egy másik dobogósban pedig helyesírási hiba van :)
  • RaZoK
    :)
    azért beszúrod?
    én kiváncsi vagyok rá :)
  • Amse
    sorry még1x, hogy nem tudtam előbb jönni. ne aggódjatok az én szavazataim is ilyen eredményeket hoztak volna.
  • RaZoK
    lesz a "Felhők felett" topicnak...
  • RaZoK
    szerintem meg ne...mert pl. én direkt vártam meg mindenkit :)
    mivel én szerveztem a pályázatot, és én akartam utoljára leadni :)
  • zoolee
    Off/ ti, hogy a rákba csináljátok azokat a pontsorokat???
  • zoolee
    Valami autós:)
  • zoolee
    Sztem ha holtverseny van akkor a beküldés számítson.(beküldés ideje.).
  • CoD23
    szentem még ezen a héten vagy a jövőhét elején kellene még 1 verseny (nem tom mien)
  • RaZoK
    Antihero...Shadow nem reagál...elfogadsz tőlem 3 pontot? :)