8180
286v1w7.jpg

• JAG1
    Nem itt a probléma az, hogy mindenki azt akarja, hogy neki legyen igaza és más felvetését saját ötletként hangoztatja.
    De hát ezt már megszokhattuk volna.
  • zsolesz92
    ezt nem olvastam. ez sem rossz ötlet :D
  • zsolesz92
    Végülis én nem arrol küldöm, de ha valaki beadja 10 percel zárás előtt, az másnap estére talán meg is érkezik...
  • Shiwo
    de látod, nem értenek belőle ,és mindenképpen bekeakarnak keverni emílezést..
  • JAG1
    Épp ezt írtam, csak vissza kéne olvasni.
  • Shiwo
    amúgy esetleg akkor nem az "újonan" nyílt topicban kéne megvitatni a technikai részleteket ? csak hogy ne legyen annyi "off"
  • JAG1
    És egy linket nem tudsz róla elküldeni vazze?
  • AntiHero
    A freemail is 1GBos már!
  • Shiwo
    nahja..akkor már a készítő töltse fel vhova és a linket küldje el az illetékes(ek)nek privibe..azok majd felpakolják 1helyre, ahol tudnak rá szavazni...
  • AntiHero
    Na nyitottam "SAJÁT" topikot.
    Hogy legyen hova kiírni a versenyeket és az eredményeket. Na meg a versennyel kapcsolatos kérdéeket is oda lehet írni. Ne itt "off"oljuk szét a topikot.Banner Verseny Topik
  • zsolesz92
    csináljon valaki egy yahoo-t, gyors és 1gb tárhelyes.
    vagy csináljak?
    www.yahoo.com
  • zsolesz92
    nem azért hogy kötözködjek de a freemail az egyik legócskább, legszutykabb, leglassubb nemis tudom mi...
  • JAG1
    [email protected]

Itt az e-mail cím. Jelszó ment PM-be razoknak.
  • Shiwo
    hogy mit csináltam ? kit ninjáztam le ?? [apró]nem érti...[/apró]
  • AntiHero
    Azért mert azért ez egy műhely és műhelybe nem szoktak versenyek lenni
  • JAG1
    Miaszarnak? Banner verseny, szal banner topik.
  • AntiHero
    Nyitok én:P
  • CoD23
    jah meg 1 új e-mail címet?
  • CoD23
    nyissak topikot ?
    ha igen akkor mondjátok hogy mi legyen a neve vagy valami ?
  • JAG1
    Minek tudja?
    Jön hozzá 20 e-mail, 20 linkel. Persze mind egy e-mail címről, szal név nuku. A szintparancsnok letölti, és linkeli egy összefoglaló oldalra.

Ezek után a zsűri meglesi, pontoz, főpupák összegez, majd közzétesz.
  • viizo
    a végén olyan szupertitkos lesz itt minden hogy ihaj :D
  • AntiHero
    :S Na de akinek küldjük annak tudni kell!
    Akik zsűriznek azoknak nem kell tudni érted?
    Akinek elküldjük az felrakja egy oldalra ahol a zsűri pontozhatja.

EDIT: Shiwo leninjázot
  • Shiwo
    egy embernek elmegy névvel, és ő név nélkül továbbküldi a zsűrinek..vagy feltölti vagy mittomén...de valakinek nem árt tudnia, hogy melyik képet ki alkotta...
  • JAG1
    Nincs név, épp ez a lényeg...
  • AntiHero
    jaja így korrekt.
    A levél cime meg "JENETKEZÉS x VERSENYRE"(x helyére természetesen az aktuális versenyt kell írni::D)
    A levél 1 képet, és a készítő nevét kell hogy tartalmazza mást nem.
  • zsolesz92
    Jah és ha elküldted az e-mailt akkor már nincs javítás h ne legyen már tele annyi levéllel sezgény xy-nak a tárhelye. sztem az ugy korrekt nem?
    ha akármilyen versenyre nevezel legyen monnyuk rajzverseny, mert most az jutott eszembe, beadás után nem kérheted vissza h mégvmit rá. vagy legyen monnyuk dolgozatíráés. na értitek az a lényeg.
  • CoD23
    én is pont ezen gondolkoztam hogy nyitok 1 topikot az ilyen versenyez izéknek de nem negyon jutottam semmire
  • JAG1
    Jahh és egyértelmű, mindenre kiterjedő kiírás kell, mert Crem ennek hiányának lett áldozata...
  • AntiHero
    Jaj de jó

Ilyen versenyeknek kéne egy külön topik szerintem.
    A képeket tényleg egy e-mail címre kellene küldeni mindenkinek.
    A képeket nem mutatnák meg. Csak akkor ha már mindenki leadta a képét és a zsűri pontoz! (ez arra jó hogy ne legyenek lenyúlások, másolások. Teljesen egyedi legyen mindeggyik)
  • CoD23
    ez is verseny lesz ??
    ha igen akkor most mi lesz a jutalom ??
  • JAG1
    Pontozás teljesen egyszerű. Egy pontszámot, csak egyszer oszthatsz. Tehát ha valakinek adtál 10-et, akkor a másik már csak 9-et kaphat. A holtversenyesek között újbóli szavazás.
  • Kandurex
    Valami független fórumozókat kell a célra felkérni, nem úgy mond ismert alakokat..mint pl ez a Shadow

pl, engem...amekkora szívem van és persze független diszkriminálom a bannereket, igaz Razok?
  • JAG1
    Az anonimitást úgy lehet megoldani, - bár lehet van egyszerűbb is - hogy mindenki feltölti mondjuk a kepup-ra a művét. Csinálunk, egy freemailos címet, aminek a belépési kódját megadjuk a versenyzőknek és onnan küldik a linket a szervezőnek, Ő letölti a képeket és linkeli, ahová akarja...
  • RaZoK
    én is így képzeltem. ^^
    most már csak ki kell ötleni valami korrekt megoldást a pontozásra! ^^
  • viizo
    zsűriből ajánlok 3 "laikus" + 3 "szakértő" felállást ;)
    ez már valamivel közelebb hozná a valós eredményt, és nem lenne akkora lehúzó szerepe mondjuk egy személyes ellenszenvnek.

az igazi az lenne, ha a versenyzők nevének ismerete nélkül lehetne megcsinálni a pontoztatást az egyes művekhez, de ez nagyon megbonyolítaná a dolgokat.

de ugye mivel ez csak szórakozás és nem véresen komoly pályázat, így valszeg nem éri meg sokat vesződni :)
  • RaZoK
    1. St, csak erre ez egy pályázatra ajánlotta fel a V.I.P jutalmat!
    2. Nem lesz heti 4 verseny...kb 2 hete 1
    3. Nem 3 ember lesz, hanem legalább 6
  • Shiwo
    sztem 1részt nem csak 3 embernek kellene eldönteni a versenyt, másrészt nem kéne heti 4 verseny, mert akkor elsikkad a dolog...meg ST sem fog boldog-boldogtalannak vip-jogot osztogatni..
  • Japep
    Én nem azt mondtam, hogy oda csináljunk bannert, hanem a pontozás lehetne úgy, mint az igazi F1-ben (ha több verseny lenne)...de ez csak egy ötlet.
    pl.:
    1.ford.: 10 pont
    2.ford.: 5 pont
    ------------összesen: 15 pont

:D
  • RaZoK
    a Felhők felettet már megígértük Katának :)
    Hát ha írsz a modi topikokba, akkor igen...
    Ja, és a nyereményért az első 3 helyezett írjon St-nek!...Ha nem érti miről van szó, akkor linkeljetek, meg hivatkozzatok rám ^^
  • RaZoK
    am. Antihero holtverenyben áll a 11 helyen, mert Shadoweyes 4 pontra értékelte a munkáját ^^