Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
NAGYON JÓ! Köszönöm!!!!

Martinez01
Háát... Õszintén szólva nem sokminden jutott nekemse eszembe, de amit tudtam kihoztam.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

LoSA
Sziasztok!

Az én kérésem egy kicsit összetettebb és egy kis kreativitást igényel (ami sajnos nekem nincs).

Szóval ENNEK a topicnak szeretnék egy bannert. Ide képet tesznek be a többiek, ezzel fejezik ki a hangulatukat, kedvüket.

Valaki tudna nekem segíteni? Nincsen semmilyen "megkötésem", csak "igényes" legyen. Köszönöm szépen a segítséget! 😉

Maximus4
Mert lusta voltam kivágni😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

byzhouse
miért raksz pontokat az emberekre? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azt meg tudná mondani valaki, hogy a Facebook milyen betûtípust használ a logojában?

és elmondanád hogy kell? 😄

Jim Morrison
lehet

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maximus4
Szerintem egy kicsit eltévedtél😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

bocsi elírtam<#duma>
a nevem:ScaniaBoy

Hello. Ebböl a két képböl szeretnék logót kérni:

és ha lehetne akkor legyen benne hogy:ScanoaBoy

Rage47
igen
Lehet nem ide illik, de:

Ha bannert csinálok, hogyan rakhatok rá mûködõ gombokat? Vagy azt hogyan kell? Pl. van egy banner és egy felirat, hogy FAQ. Na most én olyat szeretnék, hogyha a FAQ-ra rákattintanak bejön a FAQ oldala például... vagy ez flash/scriptelõs dolog?

tommygear
köszönöm jó lett <#worship>
Maximus4
<#nemtudom>

tommygear
valaki össze tudna dobni ebbõl egy bannert ide sg-re?
http://noob.hu/2010/10/20/VADER_1920x1200.jpg

errõl a képrõl kerüljön rá a logó is:
http://noob.hu/2010/10/20/ORLOCK2_1920x1200.jpg

köszönöm elõre is
94mike
Szép ez ígyis😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

A piros robi körvonala,- kivágás- és a "k" betû.
94mike
micsoda?😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Szívesen, bár így utólag két dolog szúrja a szemem rajta, ...
94mike
A 2. nagyon jólett,köszönöm szépen😄😄

..v2
Maximus4
<#nemtudom>

94mike
1 kép.
2 kép
3 kép
4.kép
Robogók felirattal szeretném😄 és a képek alatt valami fasza háttér😄

94mike
Keresek..

Maximus4
Én ilyen fajta képekre gondoltam.

94mike
1kép bõl😄
1.képbõl
és még ha talállsz valamit..az jó lenne,ha ezekbõl a képekbõl nemtudsz,akkor akármien 4-5 robogó jó😄

94mike
Mindjár linkelek újat😄

Maximus4
Az a baj,hogy olyan képekbõl szeretnél bannert amikbõl én nem tudnék kihozni semmit😞

94mike
Enyémet nem lenne kedved össze hozni?😄

Maximus4
Dehát a szélessége annyi amennyire te akartad.A magassága lett egy kicsit több.

kispeki
a méret szélességre valóban kicsi lett sajna 😞 pedig szép lett :'(

SoF II: C4z0rla

kispeki
állat lett, thx 😊

Maximus4
Én ennyit tudtam kihozni belõle,de a méretet elcsesztem😞
Talán majd egy profi csinál jobbat,addig is....

94mike
Úgynézki..<#idiota>

kispeki
szabadságukat töltik a mesterek? 😊

94mike
Hello szeretnék kérni egy bannert,ezekbõl a képekbõl,remélem valaki elkészítí😄D
1.kép kellene a bannerba
innen a fehér robogórol,mikor szembõlvan
és ebbõl a képbõl.
Robogók> ez legyen a bannerba írva,elõre is köszönöm!

Lammer
Sziasztok!

Nagyon szepen megkerem a mestereket, hogy ha van idejuk akkor legyenek szivesek egy stilusos kis bannert egy Dead State (TBS survival horror) cimu jatekhoz csinalni.

Forras segedlet:
Jatek oldala
Hardwiredes hangulatcsinalo
Topik sg-n

Nagyon szepen koszonom! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kispeki
A foci ligákon belül ezekre gondoltam: Premier League, Seria A, Primera Division, Liga Sagres, Ligue 1 (francia), Bundesliga, Soproni Liga, Europa League, Champions League

Ha ez túl sok lenne, akkor a Liga Sagres, a Ligue1 és a Soproni Liga elhanyagolható 😊

Elõre is köszönöm, még egyszer 😊

kispeki
Sziasztok kovácsok!

Egy 690x169 pixeles bannert szeretnék, ami a Tippmix-rõl és az Internetes fogadásokról szólna. Aminek feltétlen benne kéne lennie:
- "http://tipp-mix.freeblog.hu/" felirat,
- egy tippmix logo, mint például ez,
- valamint az ismertebb foci ligák, és bajnokságok logói.

A színeket, illetve a további ötleteket a kovácsokra bíznám, elõre is köszönöm ha valaki elkészíti 😊

Üdv!

LoSA
Jó ez, köszönöm szépen! 😉

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Köszönöm, jó lett. <#eljen>

zsolesz92
Machete-hez nem találok jó képeket, nem lehet mibõl dolgozni..

zsolesz92
Remélem tetszik:

Szasztok!
Kérnék egy bannert a "The Event" címû sorozat topicjához. A kép és a felirat megvan, csak össze kellene szerkeszteni, és méretre vágni.

KépFelirat több méretben

Elõre is köszönöm!

LoSA
Igaz, hogy 18.-n kértem egy bannert, de talán most a "mester embereknek" nincs olyan sok melójuk, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy készítsetek nekem egy újabb bannert, ha lehetséges. 😉

Van egy új film, melynek neve; Machete (jó kis film lesz szerintem.)
Berakok pár képet, amit talán jó "alapanyag", kérem a mesterembereket, hogy készítsetek nekem egy bannert. Köszönöm szépen!

01
02
03

Köszönöm!

Jól van mind1 már nem kell..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

650 px × 220 px
Sz.tem ez a méret megfelelõ lenne

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;