Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Az én kérésem egy kicsit összetettebb és egy kis kreativitást igényel (ami sajnos nekem nincs).
Szóval ENNEK a topicnak szeretnék egy bannert. Ide képet tesznek be a többiek, ezzel fejezik ki a hangulatukat, kedvüket.
Valaki tudna nekem segíteni? Nincsen semmilyen "megkötésem", csak "igényes" legyen. Köszönöm szépen a segítséget! 😉
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
a nevem:ScaniaBoy
és ha lehetne akkor legyen benne hogy:ScanoaBoy
Ha bannert csinálok, hogyan rakhatok rá mûködõ gombokat? Vagy azt hogyan kell? Pl. van egy banner és egy felirat, hogy FAQ. Na most én olyat szeretnék, hogyha a FAQ-ra rákattintanak bejön a FAQ oldala például... vagy ez flash/scriptelõs dolog?
<#nemtudom>#nemtudom>"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
http://noob.hu/2010/10/20/VADER_1920x1200.jpg
errõl a képrõl kerüljön rá a logó is:
http://noob.hu/2010/10/20/ORLOCK2_1920x1200.jpg
köszönöm elõre is
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

<#nemtudom>#nemtudom>"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Talán majd egy profi csinál jobbat,addig is....

1.kép kellene a bannerba
innen a fehér robogórol,mikor szembõlvan
és ebbõl a képbõl.
Robogók> ez legyen a bannerba írva,elõre is köszönöm!
Nagyon szepen megkerem a mestereket, hogy ha van idejuk akkor legyenek szivesek egy stilusos kis bannert egy Dead State (TBS survival horror) cimu jatekhoz csinalni.
Forras segedlet:
Jatek oldala
Hardwiredes hangulatcsinalo
Topik sg-n
Nagyon szepen koszonom! 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha ez túl sok lenne, akkor a Liga Sagres, a Ligue1 és a Soproni Liga elhanyagolható 😊
Elõre is köszönöm, még egyszer 😊
SoF II: C4z0rla
Egy 690x169 pixeles bannert szeretnék, ami a Tippmix-rõl és az Internetes fogadásokról szólna. Aminek feltétlen benne kéne lennie:
- "http://tipp-mix.freeblog.hu/" felirat,
- egy tippmix logo, mint például ez,
- valamint az ismertebb foci ligák, és bajnokságok logói.
A színeket, illetve a további ötleteket a kovácsokra bíznám, elõre is köszönöm ha valaki elkészíti 😊
Üdv!
SoF II: C4z0rla
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kérnék egy bannert a "The Event" címû sorozat topicjához. A kép és a felirat megvan, csak össze kellene szerkeszteni, és méretre vágni.
KépFelirat több méretben
Elõre is köszönöm!
Van egy új film, melynek neve; Machete (jó kis film lesz szerintem.)
Berakok pár képet, amit talán jó "alapanyag", kérem a mesterembereket, hogy készítsetek nekem egy bannert. Köszönöm szépen!
01
02
03
Köszönöm!
★ 汤姆 李
Sz.tem ez a méret megfelelõ lenne
★ 汤姆 李