Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konami-Pes topic-ba szeretnénk banner-t.
Téma😛ES 2011
Alcím😛ro Evolution Soccer
Anyag hozzá:
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
A 2 arc legyen rajta a 2 háttér meg hogy lesz az készítõre bízva
Köszii!!
★ 汤姆 李

Szeretnék kérni egy egyszerû, igényes bannert.
A mérete 777x238 képpont legyen.
Az elképzelésem annyi, hogy fekete a háttér (lehet a közepén ilyen világosabb rész, aztán a szélei felé fokozatosan sötétedik be), keret nélkül és a linkelt képeken szereplõ emberkék legyenek rajta.
Szöveg: Régi sorozatok
(valami jó betûtípussal, ha nincs ötlet akkor ezzel)
Képek: 01, 02, 03, 04, 05, 06
Ha lehetséges, akkor ne kezdõ készítse (vagyis nekem az is jó, csak a kép ne legyen kezdõ😊.
Elõre is köszönöm!
??

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. játékost fejjebb kellene tenni jóval kicsit zsugorítsd össze a srácot, de mindenképp bele kell férnie a képbe mindenestõl
2. van a kezdõkör és ott minél fejjebb próbáld a képet kivágni a füvet belõle, vagyis maradjon fû benne mondjuk az elsõ kezdõkör vonaláig minimálisan és próbáld úgy hogy azon van rajta a srác, de tényleg minimális fû legyen...
3. #7556-os betûk sárgára színezését megköszönöm😊
amúgy nem kell kapkodni így is láttam nagyon szépen lehet evvel a programmal dolgozni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az árnyék tényleg X, bocsi
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

és tudod mit felejtsd el az 1. stadionképet, inkább ez legyen, ahova a srácod beilleszted...meg köszönöm elõre is
Tehát arra gondoltam, csak a srác és a labda legyen kivágva az legyen a lényeg, rajta lehetme nagyban a stadion képen
címernek jó ez a méret piciben be lehetne a bal felsõ csücsökbe illeszteni a stadion képbe
fehér csík alapon a stadionkép felett egy Hércules CF felirat kellene pl minden második betû legyen kék vagy sárga nagy, egzotikus (rád bízom milyen betûtípussal)
Mondtam , hogy nem igen értek hozzá
1. Stadion az jó így nagyben a címet ahogyan tetszik mondjuk a stadion kép bármelyik részébe be lehet tenni
2. Portilloról teszek be másik képet, azt úgy kéne valahogy, hogy, mintha a stadionba rúgná a labdát olyan 3d stílus, rajta lenne a füvön nagyba
3. Hercules CF felirat, kék-sárga színekkel egy hosszú fehér csíkon lehetnének a stadion felett
4. nem kell akkor semmi animáció rájöttem...
.. méret - a háttérkép ?
.."vagy mit tudom én" - kicsit konkrétabb is lehetnél.
ez az a 3 kép ezekbõl kéne csinálni valami szépet, egymásba legyenek a címer a stadion mellett kéne, hogy legyen, a srác meg valahogy mintha benne lenne...azt még nem tudom pl, hogyan lehet olyat, hogy következõ meccse a csapatnak és valami mozgó szöveget oda illeszteni mellé, marquee vagy mit tudom én...:S
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
A többi már csak kreativitás, kedv, motiváció (többe foglalkozol azzal amiért fizetnek mint amiért nem).
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Szóval mind a kettõtöknek nagyon szépen köszönöm Isss és Technext! Jó mesterek vagytok 😄
ha tetszik készítek ékezetet az õstörténelemhez
A magyar õstörténelem
kicsit világositanál a banneren? Megnéznénm úgy milyen és akkor nem is kényeskedek tovább 😄
"méretben nem vagyok biztos"
hát én meg pláne nem tudom, hogy nagy vagy sem? 😄
De még megvárnám technext mestert is ( kiváncsi vagyok mit alkot 😄) és aztán elválik mi legyen.
?

Szeretnék kérni egy "sg-és" bannert amit a fórum címe felett szoktak berakni. Nem tudom pontosan a szabványos méreteket, ezt a mesterekre bíznám.
Szóval:
1. A kép háttere ez lenne: háttér ( kicsit nagy kép, nem találtam belõle kisebbet 😞
2. Utána ezt a képet képzelem el középen: közép kép
( a kép háttere nem kell, csak a madár-címer a lényeges a képben, tehát ki lehet vágni és berakni a felül már linkelt háttérbe)
3. Ezt a a képet jobb oldalon képzelem el a címeres madár mellet:
jobb kép
4. Ez pedig a kép baloldalán lenne:
kép bal
5. És végül 😊 ha minden kész van, a kép aljára ez a szöveg kellene:
A magyar õstörténelem
A banner "designját" illeszkedését stb. a mesterekre bízom.
Elõre is köszönöm!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.