8180
-
#7690 És ha kérhetném Clark23 legyen ráírva. Köszönöm -
#7689 Sziasztok!
Van nekem egy logóm, amit a logóműhelyben csináltak nekem már régen. És most előkerült, csak nagyobb méretben szeretném használni. Ha valaki ezt megcsinálná nekem nagyobb méretben azt megköszönném. 500* széles és 30* magas.
Nagyon köszönöm.
http://kephost.hu/image-A952_4D2B9D02.gif -
#7688 Egy banner akartam csináltatni, vagyis megkérni valakit rá de rossz helyre írtam, ezért ide már csak belinkelem a hozzászólást hogy milyen bannert szeretnék.
Banner leírása
játékcímek az anyag kereséséhez....
köszönöm előre is a próbálkozásokat. -
ba32107 #7687 Thx :) -
technext #7686 ha már megígértem összedobtam egyet :) semmi extra
ez lenne 1 link -
High end PC #7685 Sziasztok!
Mégsem kell már ez a banner, ahogy nézem, nem is állt neki még senki
Azonban csináltam egyet én magam, de csak Paint-ben ollóztam össze, ha valaki a tudásával kissé animálttá tudná nekem tenni azt megköszönném (mondjuk fent a két számítógép körül villámok cikáznának, meg a lenti játékok is valamilyen szinten enyhén animálttá lennének téve, az tök jó lenne)
Köszi!
Itt a fórumban a banner képem: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218813069 -
ba32107 #7684 Wow, köszi, nagyon jók! Nekem főleg a harmadik tetszik.
technext: ha van még kedved, te is csinálhatsz, és akkor több közül választhatunk :)
Még egyszer köszi mindenkinek! -
isss #7683 ..addig is egykét alternatíva;
első;második; bonus -
ba32107 #7682 Semmi gond, nem vagy köteles megcsinálni :) Akkor lesz kész, amikor kész lesz, nem sietünk sehova. Sajnálom a kocsis dolgot :S -
technext #7681 elnézésedet kell kérnem, de nem tudtam és ma se tudom elkészíteni...
tegnap este óta 3x voltam a rendőrségen...valami kis cickány úgy gondolta h kicsit szétbaszarintja a kocsinkat :@ -
#7680 egy jpeg bannerből lehetne kérnimajd gif bannert? (pontosabban valami apró mozgás kéne a képbe) -
technext #7679 nah hazaértem :) kifújom magam és megcsinálom...ha kész jelentkezem -
High end PC #7678 Sziasztok!
Szeretnék bannert kérni tőletek!
Egy elég vékony kis bannerre lenne szükségem, mintegy kiegészítéseként a jelenlegi bannernak.
Ez a szövek jó lenne ha villogna valamilyen színnel, mondjuk kékkel, felvillanna, majd elhalványodna, de a szöveg minddig látszana, csak néha jobban felvillanna.
" Milyen úton halad a PC-s játékipar, avagy van-e esélye életben maradni a vetélytársak mellett?! "
KÖSZÖNÖM!!!! -
ba32107 #7677 -
technext #7676 este megcsinálom :) -
ba32107 #7675 Szia, hát nem tudom, azt hittem van valamilyen szabvány méret :D Ha nincs, akkor olyan méretben kéne, mint ez. Előre is thx! -
technext #7674 szia :)
mekkora méretben szeretnéd? -
High end PC #7673 Sziasztok!
Animált banner elkészítését is vállaljátok? :)
(gondolok itt flash video-szerű bannerra)
-
Ezzel a képpel egy méretben és stilusban ilyen logot szeretnék kérni, [HUN]Szabee.! névvel.
Előre is thx^^ -
ba32107 #7671 Még egy extra kérés: megoldható, hogy ez mellé a banner mellé csináljatok egy tökugyanilyet, csak az első kép helyett ez legyen? És majd kiválasztjuk, hogy melyiket fogjuk használni. Thx! -
ba32107 #7670 Ami lemaradt: a jobb oldali részre szánt, vegas táblás képről is le kéne szedni a pokerstrategy-s feliratot. Köszi! -
ba32107 #7669 Sziasztok! Épp felújítjuk a póker topikot, és ide szeretnék kérni bannert.
A következőre gondoltam: a kép három részből állna össze. A bal oldali részt ez a kép foglalná el, a jobb oldali részt pedig ez, szépen összemosva, méretarányosan, stb. És a kép tetejére kerülne egy vegasos kép. Úgy gondoltam, hogy a kép egész szélességében látszódna vegas, magasságot tekintve viszont a kép durván felső 20-30%-át foglalna el. Tehát legyen szépen a háttérben, "alámosva" a fő képeknek. Például ezeket lehetne használni: 1 és 2, de ha találtok jobbat, az is tökéletes. A lényeg persze az lenne, hogy a kép legjobb része látszódjon (fények, hotelek, fényújságok, stb). Remélem jól írtam le, hogy mire gondolok!
+1 kérés, nem tudom hogy ilyennel is foglalkoztok-e: a szövegdobozba is szeretnénk egy képet. Erre a képre gondoltam, némi átalakítással. Első lépésben le kéne róla szedni a pokerstrategy feliratot, aztán a fekete színt valami finomabbra cserélni (nem tudom, talán világosszürke, ti ebben tapasztaltabbak vagytok), és végül méretre vágni. A lényeg az lenne, hogy a jobb alsó sarokban legyenek a zsetonok (a piros színt is lehetne enyhíteni), és az egész finoman, nem túl szembevágóan nézzen ki, értitek mire gondolok.
Előre is köszi szépen a munkát! -
isss #7668 ..nm
[URL=http://noob.hu/2010/12/30/ilyenbann.jpg]#7665[/URL] -
#7667 Nagyon szépen köszönöm, nagyon jóók! Köszi szépen! -
#7666 milyent? -
#7665 sziasztok én egy ilyen bannert szeretnék
-
#7664 Szerintem ha a telefonról levennéd azt a kockás patternt elég jó lenne. -
isss #7663 ..betűtipusokat javítottam:
[URL=http://noob.hu/2010/12/28/googlenexusq.jpg]#7652[/URL]
[URL=http://noob.hu/2010/12/28/redorch_0.jpg]#7653[/URL]
??
-
#7662 Sziasztok!
KÉP
Ebből tudnátok csinálni egy bannert? ;) Samsung Galaxy S topicba lenne... Köszi szépen! ;) -
#7661 Hello!
Ebből a képből szeretnék bannert, ami most 790x270, az a méret maradjon, úgy teljesen jó!
Olyat szeretnék hogy a multiplayer expansion pack felirat az eltünne!
Továbbá még azt szeretném, ha megtudnátok oldani, hogy kicsit mozognának a felhők, szépen aprólékosan, remélem megoldható! -
#7660 Az és nem is idevaló. Ez már konkrét megbízás, egy konkrét grafikus részére. Talán egyszerűbben menne, ha könnyítenél a zsebeden és rábíznád egy szakembere kb. 20 rongyért meg is csinálják. -
#7659 ez ugy látszik elég bonyolult ill problémás a kivitelezése hogy nem jön rá válalkozo szellemü ember . :( -
moor09 #7658 ami még lemaradt, szerepeljen rajta a topic neve: Székelyföld (köszönöm) -
moor09 #7657 az egyik topichoz szeretnék kérnék egy bannert, előre is köszönöm!!
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5 -
isss #7656 .. szívesen - örülök, hogy tetszik. -
#7655 Nagyon szépen köszönöm a munkád ! -
#7654 Köszönöm szépen, jó lett! -
isss #7653 ?.. nincs nagy mozgás,
-
isss #7652 ????..méretet nem írtál, ..
-