8180
-
#7772 Suzuki Bandit topikba.
-
#7771 Elnézést nem ide akartam!!!!! -
#7770 Sziasztok szeretnék én is bannert csináltatni és ebből az anyagból ha lehet. Úgy szeretném, hogy a lámpa villogjon rajta. Előre megköszönöm szívességeteket!Kép -
#7769 Adobe flash-el.Van portable verzió,nem kell telepíteni csak egy exe fájl. -
#7768 Ja, és ezt amúgy milyen programmal lehet csinálni, tervezni? -
#7767 Le a kalappal. Szép! -
#7766 És középen,hogy mozogjon a repülő és azt a "horizontos zöldes izét":) azt videóból raktad be,vagy te csináltad?
Amúgy köszi az oldalt,nagyon jó! -
isss #7765 Egyszerűbb lesz pl.itt szétnézni.
Érthetőbb, mint ha én írnám, hogy ezt ide - ezt meg oda.
Nagyon kezdő vagyok még benne.
-
#7764 Na ezt tessék azonnal elmagyarázni,hogy csináltad,lépésről lépésre!:D -
isss #7763 Meghoztad a kedvem a -flash- es dolgokhoz.., csak tanulgatni kellene. -
#7762 Elméletileg ide kattintva le tudod tölteni az enyém :) -
#7761 Egy kicsit tul sürü és a második szellemkép f16os nem kellene már bele talán a 2 keveréke lenne a legjobb mindegyikben vannak jó részek Esetleg egy PSD-t ha kapok roluk akkor már tudom egy kicsit modositani vagy legalább meglátom hogy hogyan is csináltátok :P
köszönöm az eddigi fáradozásotokat -
#7760 Köszönöm! -
#7759 Durva lett nagyon! -
isss #7758 ?..v2
-
#7757 köszi ez már tetszetösebb, tudsz küldeni rola PSd fájlt ? -
Odacsap77 #7756 is -
#7755 Ide sg re kell? -
Odacsap77 #7754 Sziasztok!
Aki tudna csinálni egy bannert megköszönném!
Anyag :
Ez legyen ráírva : FarmVilleHack kép ami a háttere legyen : katt rám (háttér)
Előre is köszi! -
#7753 -
#7752 köszi hogy többen is segitetek, de ez egy kicsit egyszerü és nem nagyon látható sem az embléma és a gép is hamar eltünik. és nem nagyon tükrözi hogy a többi verziónak is egy gyüjtöhelye. -
#7751 Elnézést mindenkitől,de megint csak próbálkoztam:)
Ilyen lett. -
#7750 köszi -
#7749 Délután ha lessz ötletem megcsinálom, vagy ha addig nem csinál más valami jobbat. -
#7748 tudna nekem egy bannert csinálni valaki 1000x250 vagy 300 méretben
Egy f16-os repülögép szimulátoros társaság magyar honlapjára kéne
Falcon Nest lesz a honlap neve.
Fekete vagy szürke háttere lenne a honlapnak .Tobb mod is készült a Falcon4.0 játékhoz freefalcon openfalcon allied force ezeknek és minden repülögépszimulátornak lenne egy oldala amihez kérném a segitséget.
Vaygy egy jo embléma és az oldal cimével -
#7747 jólesszez köszi :P -
#7746 Ha nem tetszik, majd megcsinálja más, mert ehhez ötletem nincs :D
-
#7745 Hali :D
Egy bannert szeretnék ide az SG-re, ebből a 4 képből:
kép1, kép2, kép3, szval ezeket lehetne valahogy elrendezni ezzel a hátérrel, és ha lehet valami jó betűtípussal hogy S.z.a.b.i. t.o.p.i.k.
Előre is köszi a mesternek :) -
#7744 Firefoxban:eszközök->oldal adatai->média fül->mentés másként. -
#7743 Hogyan lehetne lementeni? :) -
#7742 Misi megelőzött. Igazából csak ugyanazt tudnám mondani. Összességében jó lett, a váltás szépre sikeredett.
Köszönöm szépen! -
#7741 Köszi,pont ilyenekre van szükségem.Elfelejtettem ps-be megcsinálni a szöveget,de az legyen a legkevesebb:) -
#7740 Elsőnek nem rosz, de jelezném photoshoppal a keretet kicsit élettelibbé lehetett volna varázsolni, így nagyon elüt. meg ugye felül a fehér szöveg kicsit rikít azt szebben bele lehetett volna ültetni a háttérbe.
De ezt ne vedd kukacoskodásnak, csak szeretném ha észrevennéd a hibáid.
Ezektől eltekintve zsír :) -
#7739 Tudom,hogy nem mostanában kérted,igazán csak próbának csináltam és ezúttal szeretnék véleményeket kérni,mert ez az első flash bannerem(munkám) és még nagyon-nagyon az alapoknál tartok.Tudom,hogy kevés a kétféle kép,de hirtelen nem volt több ötletem.Szóval itt a banner -
#7738 teszt del -
#7737 Már nem kell. Most van időm és nekilátok magam. -
#7736 Sziasztok.Ha lehetne kernek,hogy valaki csinaljon egy bannert.550X110 meretu legyen.Radioval kapcsolatos,es irja,hogy: Favorite-Radio .. Elore is koszonom.(Nem az SG-re lesz,hanem egy radios oldalra:) ) -
#7735 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy 900x200-as bannert. Flash, online játékokkal foglalkozó oldalra kellene. Ez legyen ráírva: "Játékok-Online".
Képet nem igazán tudok linkelni, fogalmam sincs milyen kéne (talán Mario, esetleg Sonic szerepelhetne rajta). Rátok bízom. A lényeg, hogy szép, egyszerű és a témához kapcsolódjon.
Előre is köszönöm! -
Nincs mit. -
#7733 Nagyon szépen köszönöm, nekem nagyon tetszik!! thx!