Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami lemaradt: a jobb oldali részre szánt, vegas táblás képrõl is le kéne szedni a pokerstrategy-s feliratot. Köszi!

Sziasztok! Épp felújítjuk a póker topikot, és ide szeretnék kérni bannert.

A következõre gondoltam: a kép három részbõl állna össze. A bal oldali részt ez a kép foglalná el, a jobb oldali részt pedig ez, szépen összemosva, méretarányosan, stb. És a kép tetejére kerülne egy vegasos kép. Úgy gondoltam, hogy a kép egész szélességében látszódna vegas, magasságot tekintve viszont a kép durván felsõ 20-30%-át foglalna el. Tehát legyen szépen a háttérben, "alámosva" a fõ képeknek. Például ezeket lehetne használni: 1 és 2, de ha találtok jobbat, az is tökéletes. A lényeg persze az lenne, hogy a kép legjobb része látszódjon (fények, hotelek, fényújságok, stb). Remélem jól írtam le, hogy mire gondolok!

+1 kérés, nem tudom hogy ilyennel is foglalkoztok-e: a szövegdobozba is szeretnénk egy képet. Erre a képre gondoltam, némi átalakítással. Elsõ lépésben le kéne róla szedni a pokerstrategy feliratot, aztán a fekete színt valami finomabbra cserélni (nem tudom, talán világosszürke, ti ebben tapasztaltabbak vagytok), és végül méretre vágni. A lényeg az lenne, hogy a jobb alsó sarokban legyenek a zsetonok (a piros színt is lehetne enyhíteni), és az egész finoman, nem túl szembevágóan nézzen ki, értitek mire gondolok.

Elõre is köszi szépen a munkát!

..nm
LoSA
Nagyon szépen köszönöm, nagyon jóók! Köszi szépen!

hungary27
milyent?
Ropi07
sziasztok én egy ilyen bannert szeretnék

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

hungary27
Szerintem ha a telefonról levennéd azt a kockás patternt elég jó lenne.
..betûtipusokat javítottam:
??
LoSA
Sziasztok!

KÉP
Ebbõl tudnátok csinálni egy bannert? 😉 Samsung Galaxy S topicba lenne... Köszi szépen! 😉

darki81
Hello!

Ebbõl a képbõl szeretnék bannert, ami most 790x270, az a méret maradjon, úgy teljesen jó!
Olyat szeretnék hogy a multiplayer expansion pack felirat az eltünne!
Továbbá még azt szeretném, ha megtudnátok oldani, hogy kicsit mozognának a felhõk, szépen aprólékosan, remélem megoldható! <#smile>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

RaZoK
Az és nem is idevaló. Ez már konkrét megbízás, egy konkrét grafikus részére. Talán egyszerûbben menne, ha könnyítenél a zsebeden és rábíznád egy szakembere kb. 20 rongyért meg is csinálják.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

repvez
ez ugy látszik elég bonyolult ill problémás a kivitelezése hogy nem jön rá válalkozo szellemü ember . 😞
ami még lemaradt, szerepeljen rajta a topic neve: Székelyföld (köszönöm)

az egyik topichoz szeretnék kérnék egy bannert, elõre is köszönöm!!
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5

.. szívesen - örülök, hogy tetszik.
me and a monkey
Nagyon szépen köszönöm a munkád !

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

LoSA
Köszönöm szépen, jó lett!

?.. nincs nagy mozgás,
????..méretet nem írtál, ..
LoSA
#7641 please! 😉

me and a monkey
Sziasztok !

Úgy kaptam a tippet, hogy itt kérjek segítséget.
Sajnos én nem értek hozzá ilyen mélységig.
Adott egy topik melynek van egy átlagos banner-je.
Ezt szeretném lecserélni erre a banner-ra.
Ami fontos lenne:

A "roladder" felirat helyett szerepeljen a "Red Orchestra 2" vagy ha nem fér ki akkor a "RO 2" felirat, utána a "hos" felirat már jó.
A banner méretezése feleljen meg az SG-s elvárásoknak.

Köszönöm a segítséget.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Bruk
Mert itt bannert készítenek és nem avatart. Nem tudom miért olyan nehéz ezt megérteni és átvonulni oda. Itt úgysem kapod meg.

Cris99
ahh, most itt miért nem lehet? itt lehet kérni szabadon felbontásra képet, na a lényeg hogy úgy szerertném ahogyan leírtam, ha msn-re kell ha nem

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Cris99
érdekes nekem eddig 1képpel sem volt bajom (és volt hogy full HD-s képet raktam be mert épp azt tetszett), szerintem jó lesz..., ha vki veszi a fáradtságot és elkészíti nekem

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

attól függ, milyen dizájnelemet tesznek bele. nem mind szereti, ha összenyomják... a felbontás igenis számít

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Cris99
lehet, de amúgy mindegy mert a lényeg hogy méretarányos legyen..., a felbontás nem számít

van avatar mûhely, ott készítenek msn-re... de msn-re nem 96x96px kell?<#fejvakaras>

Cris99
Sziasztok, kérnék 1 képet, 200x200as méretben kéne: Chris99 névvel, megkötésem nincs, esetleg neonos olyan faxxán nézzen ki (msn-re tenném ki)
1000 köszönet!

LoSA
Sziasztok!

Egy bannert szeretnék kérni tõletek...

Kép 1
Kép 2

Valamelyik képet felhasználva szeretnék kérni egy bannert. Rá kellene írni ezt; Google Nexus S szöveget, meg egy picit feldobni az egészet, és kész! 😉 Köszike!!

Rash87
szívesen😊

Glory, Glory Man. United!

Metalmilitiakid
Már tárgytalan, mert Rash megcsinálta. Mégegyszer köszi.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Hello!
Szeretnék kérni ehhez hasonló stílusú képet. 960x800 ban. A szöveg pedig ez lenne, a betûtípusnak vagy kinézetnek a tagolásonként kellene változnia ahogy betagoltam. A lényeges az 1. versszak lenne, de ha ráfér mind a kettõ annak nagyon örülnék. Magát a háttért nem kell túlzásba vinni, legyen sima fekete vagy lehet benne olyasmi kis csíkozás mint ami a topikbannerban van, ezt a kovácsra bízom, nekem csak a szöveg a lényeg. Ha jó szokásom szerint megint hülyeséget kértem mint logó topikban szoktam, akkor írjátok már le mi benne a rossz és akkor változtatok 😄 Elõre is köszi ha megszán valaki.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

repvez
lenne egy kérésem a mesterekhez.Sajna nem nagyon tudok vectorosan rajzolni , de jo lenne egy embléma hát eléggé bonyolult leirni a fejembe már összeállt, de nem tudom kivitelezni.
A lényeg hogy egy traszformersz lenne a fö motivum, de egy olyan amibe fellelhetö a(és itt jön a bonyolultság ):
-helikopter (mi-24,mi-8)
-mig-29 vagy gripen vadászgép rakétákkal
-ejtöernyö
-és egy ulyen URAL
-és oxigénre való utalás
itt van pár transformersz
Persze nem ilyen részletes, valami olyan ami egy emblémába meg lehet csinálni
HA valaki megprobálkozna vele azt nagyon szépen megköszönöm a végeredményt elkérném vectorosan , hogy késöbb tudjak a szineken esetleg a formán még alakitattni ha kell.
..szívesen,
Desiderata
<#eljen> kreatív és jók a színek, köszi!
még kitalálok beszúrandó linkeket alá és szólok hogy tegye fel egy modi, reméljük így beindul az a régi topik... <#wave>
..csak egy próbálkozás
Desiderata
rátok bízom, de lehet pl. ez vagy ez a kép, vagy bármi amit gondoltok
Desiderata
végigjátszás topiknak tudna valaki egy guszta bannert csinálni? ne túl magasat
Sziasztok!
www.eleganciasofor.com oldalra mutató bannert szeretnék.

550x60
Elõre is köszönöm.
Köszönöm

Maximus4
Semmi extra.
600x95,468x60 ?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!
Két Bannert szeretnék kérni, egy fórumra. A mérete 600 x 95 és 468*60-as legyen.
A bal oldalt ez a szöveg legyen rajta Hungarian Truck Site alatta az url cím http://hts.try.hu .
A betûtípust rátok bízom, csak szép legyen.
A jobb oldalon ez a kamion legyen:
Kép

Elõre is köszönöm.

Martinez01
Szívesen, máskor is 😊 😄 .

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

LoSA
Köszi szépen! 😉

Martinez01
V2 :

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

szabii98
és észre se vettük xD

I met God. She's black

Martinez01
LoOoL télleg xD. Köszi fõnök ...

Bruk
Az egyik "e" betû rossz helyen van. 😊

Maximus4
Valami vidám képet is berakhattál volna <#crazya>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"