54
-
honda122 #54 itt hogy lehet letölteni? :O
-
#53 még nem jelent meg -
szaguldozo07 #52 nem tudja nekem valaki megszerezni a Lada Racing-ot? -
#51 Balász Öcsi van benne -
zsolt02 #50 csá nem tudnátok megírni az e-mail címemre hogy mikor jelenik meg a játék?előre is kössz (remélem fenn lesz majd az oldalatokon!) -
#49 Az nagyon szar volt, nekem megvolt. -
RED DEVIL #48 nagyon király
-
AB #46 Nem nagyon szeretem a Ladát, de erre kiváncsi vagyok Davaris !!!! -
TS Zolly #45 Ha kijön majd a Trabant turbó GTI Racing játék, akkor a Desert Combatot elfelejtem. -
#44 Az lenne a szar, ha csak ilyen új Ladákkal lehetne nyomulni benne!!Remélem benne lesz a kedvencem... 2105! :)) -
#43 :D , meglesz a game , veretem majd a zsigámat -
#42 Már szinte látom a porigültetett kifordítottfelnis duplacsöves ezerkettesemet:) -
TiTuS #41 A Lada már nem törhetetlen, de az elődjében a Zsiguliban még volt anyag /nem spóroltak ki belőle semmit a ruszkik/ :D -
HuHa #40 Lehet ez lesz az első játék amit megveszek:) (Meg a Stalker ha emberi áron lesz). Minden vágyam egy tuning Samara...családnak 14 éve ez van nagypapárólt szállt leányra...sajnos nekem már nem fog jutni, mire lesz jogsim már a múlté lesz:( Na Asszem izzítom a Samara Blueprintet és modellezek egyet MAX-ban...a mostani BMW Z4 próbálkozásom meg jegelem:)) -
TheZsenyka #39 Elképzelem a kiegészítőket a játékhoz:
- ALEKO Add-on Pack
- NIVA 4x4 Off-road Extension
- Dnyepropetrovszk Map Pack
-
#38 Biztosss.
Realitás rulz ugyebár? -
#37 A rendőröket persze le lehet fizetni mint oroszhonban ugye? -
mechorg #36 Wehhehhe, mekkora -
#35 Huu de nagy szuksegem lenne ilyen lada modellekre. Meg fizetnek is erte :) -
Devla #34 Dehogynem, csak meg kell nyomni a listázás fórumban gombot. -
#33 Há jóu mondja itt a másik tesó, romákrá gondótam.
De há végülis nékéd is igázád ván, onnat gyünnek azok
-
MuldR #32 VFTS POWER :) -
khamwass #31 Ők az odaégetett fehérek. =) -
khamwass #30 hírek fórumaiban nem működik. -
Jobrog #29 És honnan jönnek ha nem onnan -
Herkulles #28 Nagyon király lesz, tunning lada jeee! -
RpPRO #27 A motor es a fizika kesz, de semmi mas :)
Marmint ezt szurtem le a videokbol. Ott a Lomonoszov egyetem a hatterben, elol par derekszogu ut es par fa, ennyi :) -
#26 Ahogy elnézem a graf motor már kész, máshoz meg nem nagyon kell pénz, sőt inkább támogatni fogják, mert a graf elég durva. -
RpPRO #25 En 1200-es zsigan tanultam vezetni mar vagy 12 eve. :))
Attol tartok, ha nem nyul alajuk valami nagyobb penzes ceg, akkor nem lesz sokminden a dologbol.
Pedig nagyon hangulatos jateknak nez ki. -
HUmanEmber41st #24 "a lada törhetetlen, ez tény :)"
erős orosz medve!! a törésteszteken is inkább a betonfalat tesztelték Ladával....
Go go Russians!!! -
#23 LADA forewa! Miko jön mááá? -
Shadow_THH #22 a lada törhetetlen, ez tény :) -
#21 "Törésekről sajnos nem esik szó az ígérgetések között, de persze reménykedni még lehet."
Semmi gond, nem kell aggódni, tuti megtörik még megjelenés előtt! -
Devla #20 Mé nem használod az üzenet szerkesztése vip funkciót? -
#19 ez az lesz, én a Polskira mondtam, hogy gagyi lett, csak fanatikusoknak ajánlott. -
Shadow_THH #18 *kenedy gyilkosságos JáTÉKOT
-
Shadow_THH #17 hát a kenedi gyilkosságot kevesebben fikáztátok mégis...
Szerintem ez egy állat játék lesz :D
Need for Lada Underground gyerek :DDD -
#16 sajna az eléggé béna lett... -
Zoley #15 Há tesvír, romá (cigány vazze) vót odáírvá nem román... -
DW #14 Zsír lesz. A hang legyen jó. Ha az jó,akkor a játék is jó (kis túlzással:)
Kispolszkis játék létezik. Pont egy évvel ezelőtt keresgéltem vmi gamet a Media Markt-ba (karácsonyi ajándék gyanánt), és akkor még lehetett kapni. Most nem tom mi a helyzet vele-