Lada szimulátor készül

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt hogy lehet letölteni? 😮
M@TriX
még nem jelent meg

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nem tudja nekem valaki megszerezni a Lada Racing-ot?
Rayden14
Balász Öcsi van benne<#vigyor2><#alien2><#alien>

csá nem tudnátok megírni az e-mail címemre hogy mikor jelenik meg a játék?elõre is kössz (remélem fenn lesz majd az oldalatokon!)
Demon Eyes Kyo
Az nagyon szar volt, nekem megvolt.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

nagyon király
<#worship><#worship><#worship>
Nem nagyon szeretem a Ladát, de erre kiváncsi vagyok Davaris !!!!<#violent>
TS Zolly
Ha kijön majd a Trabant turbó GTI Racing játék, akkor a Desert Combatot elfelejtem.<#nyes>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Slayerboy
Az lenne a szar, ha csak ilyen új Ladákkal lehetne nyomulni benne!!Remélem benne lesz a kedvencem... 2105! 😊)

Voltam zárás előtt. _______________

datango
😄 , meglesz a game , veretem majd a zsigámat

KraZ
Már szinte látom a porigültetett kifordítottfelnis duplacsöves ezerkettesemet😊

MAN T.G.A.

A Lada már nem törhetetlen, de az elõdjében a Zsiguliban még volt anyag /nem spóroltak ki belõle semmit a ruszkik/ 😄
Lehet ez lesz az elsõ játék amit megveszek😊 (Meg a Stalker ha emberi áron lesz). Minden vágyam egy tuning Samara...családnak 14 éve ez van nagypapárólt szállt leányra...sajnos nekem már nem fog jutni, mire lesz jogsim már a múlté lesz😞 Na Asszem izzítom a Samara Blueprintet és modellezek egyet MAX-ban...a mostani BMW Z4 próbálkozásom meg jegelem😊)
Elképzelem a kiegészítõket a játékhoz:

- ALEKO Add-on Pack
- NIVA 4x4 Off-road Extension
- Dnyepropetrovszk Map Pack

<#buck>

BaLeeX
Biztosss.
Realitás rulz ugyebár? <#eplus2>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Tetsuo
A rendõröket persze le lehet fizetni mint oroszhonban ugye?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Wehhehhe, mekkora

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

silanor
Huu de nagy szuksegem lenne ilyen lada modellekre. Meg fizetnek is erte 😊

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

Dehogynem, csak meg kell nyomni a listázás fórumban gombot. <#lama>

Aguinaga
Há jóu mondja itt a másik tesó, romákrá gondótam.
De há végülis nékéd is igázád ván, onnat gyünnek azok
<#ticking>

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

VFTS POWER 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

khamwass
Õk az odaégetett fehérek. =)

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

khamwass
hírek fórumaiban nem mûködik.

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

És honnan jönnek ha nem onnan<#mf1>
Nagyon király lesz, tunning lada jeee!

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

A motor es a fizika kesz, de semmi mas 😊
Marmint ezt szurtem le a videokbol. Ott a Lomonoszov egyetem a hatterben, elol par derekszogu ut es par fa, ennyi 😊
Dave000
Ahogy elnézem a graf motor már kész, máshoz meg nem nagyon kell pénz, sõt inkább támogatni fogják, mert a graf elég durva.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

En 1200-es zsigan tanultam vezetni mar vagy 12 eve. 😊)
Attol tartok, ha nem nyul alajuk valami nagyobb penzes ceg, akkor nem lesz sokminden a dologbol.
Pedig nagyon hangulatos jateknak nez ki.
"a lada törhetetlen, ez tény 😊"
erõs orosz medve!! a törésteszteken is inkább a betonfalat tesztelték Ladával.... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Go go Russians!!!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

BaLeeX
LADA forewa! Miko jön mááá? <#zavart1>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

a lada törhetetlen, ez tény 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Troll
"Törésekrõl sajnos nem esik szó az ígérgetések között, de persze reménykedni még lehet."
Semmi gond, nem kell aggódni, tuti megtörik még megjelenés elõtt! <#idiota>

Mé nem használod az üzenet szerkesztése vip funkciót?

M@TriX
ez az lesz, én a Polskira mondtam, hogy gagyi lett, csak fanatikusoknak ajánlott.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

*kenedy gyilkosságos JáTÉKOT

hát a kenedi gyilkosságot kevesebben fikáztátok mégis...
Szerintem ez egy állat játék lesz 😄
Need for Lada Underground gyerek 😄DD

M@TriX
sajna az eléggé béna lett...

Há tesvír, romá (cigány vazze) vót odáírvá nem román...

How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?

Zsír lesz. A hang legyen jó. Ha az jó,akkor a játék is jó (kis túlzással😊

Kispolszkis játék létezik. Pont egy évvel ezelõtt keresgéltem vmi gamet a Media Markt-ba (karácsonyi ajándék gyanánt), és akkor még lehetett kapni. Most nem tom mi a helyzet vele-

Te kevered a Daciaval...<#ejnye1>
Aguinaga
Há, á sok romá csávónák itt a játékáááá, há !

😄D

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Gugger
ézt én is megnézem magamnak ... 😄

sz4bolcs
skoda szimulátor kéne és akkor lehetne ágyút huzatni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

M@TriX
hát én is nagyon remélem, az nagyon megdobná a játékot az tuti 😊

Bizom benne, hogy a hangok is jok lesznek:
Ha tudjak hozni a tipikus lada hangot, akkor nalam befuto 😊

Redna, Redna, Redna, Rednaaaaaaaaaaaaaaa Rednaaaaaaaaaaaaaaa.

Babelfish meglepõen jól fordítja az oroszt, de a free-translation se rossz. Firefox/Mozilla-hoz van translate plugin, ami tooltip-ként fordítja a kijelölt dolgokat, érdemes használni.

Példa, figyeld a stílust 😊.
Sometimes so it is, that you simply should sit down at the control of its iron comrade, squeeze out gas to the support and rush past along the night streets of native city at the maximum speed. To rush past so that only continuous strip of bright lamps would be visible after the windows of your automobile. To rush past so that the tires would squeal on the turnings.
M@TriX
a videókat tényleg érdemes megnézni, mert az autómozgás is lejön.

bld
megnéztem a weblapot a lada úthenger nagyon komoly<#idiota>,az a baj h olvasni még tudok oroszul de csak néhány szót értek már meg......

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

artschiatwork
ide vele!!
Anno volt vmi kispolskis játék is, vagy az csak hír maradt?

Oldal 1 / 2Következő →