54
  • Jobrog
    Te kevered a Daciaval...
  • Aguinaga
    Há, á sok romá csávónák itt a játékáááá, há !

:DD
  • Gugger
    ézt én is megnézem magamnak ... :D
  • sz4bolcs
    skoda szimulátor kéne és akkor lehetne ágyút huzatni.
  • M@TriX
    hát én is nagyon remélem, az nagyon megdobná a játékot az tuti :)
  • Nyiri
    Bizom benne, hogy a hangok is jok lesznek:
    Ha tudjak hozni a tipikus lada hangot, akkor nalam befuto :)

Redna, Redna, Redna, Rednaaaaaaaaaaaaaaa Rednaaaaaaaaaaaaaaa.
  • pemga
    Babelfish meglepően jól fordítja az oroszt, de a free-translation se rossz. Firefox/Mozilla-hoz van translate plugin, ami tooltip-ként fordítja a kijelölt dolgokat, érdemes használni.

Példa, figyeld a stílust :).
    Sometimes so it is, that you simply should sit down at the control of its iron comrade, squeeze out gas to the support [ez itt a padló akar lenni] and rush past along the night streets of native city at the maximum speed. To rush past so that only continuous strip of bright lamps would be visible after the windows of your automobile. To rush past so that the tires would squeal on the turnings.
  • M@TriX
    a videókat tényleg érdemes megnézni, mert az autómozgás is lejön.
  • bld
    megnéztem a weblapot a lada úthenger nagyon komoly,az a baj h olvasni még tudok oroszul de csak néhány szót értek már meg......
  • artschiatwork
    ide vele!!
    Anno volt vmi kispolskis játék is, vagy az csak hír maradt?
  • bld
    ja ja mióta várok már egy olyan játékre amiben van 1200es meg kocka, a colin-hoz volt de az nm az igazi... régen játszottam már orosz fejlesztésű játékkal pedig szerettem őket mert alacsony gépigény mellett remek grafikával és jó ötletekkel voltak ellátva és nm ilyen csilli-villi vackok voltak:)
  • Csudri #2
    Must have! Jó kis kocka Ladával száguldozni, mi kell még! Pláne, hogy tuningolni is lehet a kicsikét, ááá.
  • traXion
    hoha :D