5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!

• poulan
    Tényleg nagyszerü!!!Minden este erre alszok el!!
  • Molnibalage
    Hát igen..
  • fonixmadar
    Nagyszerű,a könyvtárakba benn vann a játék zenéje mp3ban,nagyszerű.
    OpeningMenu.mp3
    az egyik legjobb zene amit mostanság hallottam
  • atomanty
    én még nem próbáltam de sztem igen ;)
  • poulan
    Ha oda rakom be akkor megjelenik az összes amit beraktam???
  • atomanty
    ne a mod könyvtárba másold be hanem oda ahol az eredeti népek vannak
  • poulan
    A régi népek megmaradtak de az újakból mindik csak egyet tesz fel. Pl: Ausztrália(Peron)és utána amikor raknám be O'Neilt akkor őt rakja be!!! Ekkor Auszt. már nincsen bennne!
  • keeper2
    Bár még nem próbáltam, de szerintem semmit. Nem hinném, hogy mezei modkészítők meg tudnának csinálni teljesen új népeket. Inkább annyi a helyzet, hogy a már meglévő népek jellegzetességeit szépen átírják az új népre (városok, zászlók...)
  • poulan
    Szevasztok!!

Lenne egy nagy problémám!! Letöltöttem a MÓDOKAT a játék magyar honlapjáról és amikor kicsomagoltam és tenném be a népeket(magyar,szeb,törökök stb.)akkor mindig felülírja az előzőt amit beraktam és a rákövetkezőt teszi be és így tovább ,ugyan így folytatódik. Mit csinálok rosszúl??? Kérlek segítsetek!!!!
  • ollie
    a legújabb patchet használod? abban nincs ilyen, vagy legalábbis csak akkor, ha alt+tab-al kilépek a desktopra, majd vissza
  • leveskocka
    pedig ez egy nagyon jo jatek
  • leveskocka
    en ugy vagyok ezzel a jatekkal,mint Rejto Jeno egyik konyveben az egyik figura,Levin:"nem az zavar a legjobban,mikor rossz etelt kell ennem,hanem az,amikor egy jo etelt rosszul keszitenek el".
    ugy erzem magam,mintha egy 486-os gepem lenne.atjar a retro erzes.a tokomet erdeklik a csilivili egysegek,de hiaba veszem le a grafikat,akkor is tetvezik...
  • atomanty
    de missziónáriust meg felderítőt igen :),jó az sztem hogy meg kell várni a galleont
  • leveskocka
    nem
  • ollie
    szerintem meg tud vinni pl settler-t
  • Yossi
    majd par honap mulva biztos jon egy jo kis kiegeszito, es abban lesz olyan is. vmibol firaxisnak is meg kell elni.... :(
  • leveskocka
    nah,nezem a harkonnent,letoltottem,de az angolom kisse keves ehhez...kene erre az oldalra valami jo kis FAQ-t rakni...gondolom,unalmas,mikor mar mindenki 1000*kerdezi ugyanazt.visszaolvastam,de konkretumot nem leltem a beallitasokkal kapcsolatban
  • leveskocka
    miaz istenert szaggat allandoan?!hat nemigaz...neha ugy belaggol,hogy egyszeruen kezelhetetlen a jatek.ilyenkor alt+f4...(ez singleben:)...mitol lehet ez?ti tapasztaltatok ilyet?

asus p4c800-e deluxe deszka,2*512ram,2.6p4 proc,gygabyte 6600gt
  • leveskocka
    en is igy tudtam:)
  • Ákos12
    nem lehet hanem biztos hogy nincs ilyen(legalábbis én így tudom)
  • leveskocka
    nem talaltam olyan gombot,amivel varost fel lehet szamolni.lehet,hogy nincs is ilyen?
  • gyiku
    ez van nalam is. default: civ4. lazitas: nfsmw. fun: mohaa onlany ;)
  • ollie
    hihető, a bárdos biztos jó messze és nagyon pontosan tudja hajítani a bárdját, a helikopter szélvédő sem állja az útját :))))
  • leveskocka
    legjobb parositas:civ4+bf2:)ha egyikkel eltelsz,ott a masik:)
  • Cream78
    Na a jól lehurrogtak,mind 1 . Az a helyzet én nem vagyok ey nagy strat. rajongó,inkább szimulátorok,BF2 meg hasonló játékokkal nyomom.
    De viszont a közeli haveri kör imádja a strat. játékokat. Én is szeretném megkedvelni,de úgy nem fog menni ha állandóan szótárazni kell. Ha már játszom élvezni akarom,nem csak arra menni, hogy meglegyen. Na mind1 végül is elfér a vinyón, oszt ha kijön a magyarítás majd akkor elkezdem, hátha megtetszik.
  • NEXUS6
    Az a szerencsém, hogy már nemtudom hova rakni az egységeimet, ezért néha még jól is jön amikor valaki betámad 15-20 egységgel. Csak a feltápolt emberkéimet sajnálom, de még értük is lusta vagyok visszatölteni.

Az is gáz, hogy túl olcsó az űrhajó alkatrészek gyártása, és ha más is eljut a modern korba, akkor csak rohanássá válik a játék, nincs lehetőség egy jó kis 3. világháborúra;(((

Persze ki lehet kapcsolni a zűrhajós győzelmet, de akkor egyel kevesebb ok az izgulásra.
  • gyiku
    nyomom mar fel hete kb, eddig 2 gamet csavartam ki, de mind2 domination victory volt ;) (bizti agressziv vagyok)
    install gond nelkul ment, indult elsore. regedit, patch, crack azt go. 2500+ 512 ram fx5600. azer' beszaggat neha. mongyuk nem atom vga ;) de jacchato.
    lol dolgokkal mar en is talalkoztam, de legjobban az tecc, mikor bardos faszi leuti helikopterem :DD
  • leveskocka
    uff all!no,megint erdekesen jartam,sajat fovarosom kozvetlen kozeleben,a tengeren levo ellen hajot akartam bombazni,amikor 3 gepemet lotte le ellenseges repulo...ellen anyahajo a kozelben sincs,raadasul a varosom felett legalabb 8 gep cirkal...hat rohej...
  • ollie
    Akkor szerezd meg a Civilization Test of Time-t, ami egy feltúrbózott Civ2. Ott van olyan játékmód is, hogy az Alpha Centauri kolonizálása után nincs vége a játéknak, hanem ott lehet folytatni (ill. párhuzamosan a Földdel). És ott még van időgépes scenario is, hihetetlen jó ötletekkel. 3 játékmódja van Föld (ez az alap), Alpha Centauri és Midgard fantasy.

De a civ3-hoz már nagyon régóta vannak nem hivatalos kiegészítők rengeteg új egységgel, sőt má a civ4-hez is egyre több van (lásd civfanatics.com).
  • NEXUS6
    Én is forgatok a fejemben egy nagyobb lélegzetvételű moddolást;)))
    A Firaxis januárra ígért is egy modkittet, de még sehol nem láttam.

Elég ciki, hogy kb a 70-es/80-as évek szintjén megáll a fejlődés. M-1 harckocsi, vadászbombázó, lopaxó, aztán kifújt.
    Hol vannak pl az irányított energia fegyverek, néhányat már rendszeresítettek, vagy a közeljövőben fognak. Cirkáló rakéták, légvédelmi rakéták. De pl lehetne elektronizált gyalogos is, a gyakorlatok alapján 5X-ös hatékonyság!!!! És az amcsik gyak már most ilyenek, kis laptop a kézben, meg HUD a bokorugró szeme elött, kék barát, piros ellenség: 0 felderítési/azonosítási/gondolkodási/reakció ídő.

A civikeket is jól átalakítanám szívem szerint. Internet pl lehetővé tesz az E-kormányzást, nagyobb hatékonyság, csökkentett állammi alkalmazott réteg! Ez sincs benne a játékban, pedig a net sem mai találmány!
  • Molnibalage
    Senki sem ért itt a Moddoláshoz? Mert át kéne tírni pár apróságot a játékban. Pl: a Caravel is vihessen 1 BÁRMILYEN egységet. Így a játék, ahogy most van elég nagy ökörség. Nem tudsz kolonizáli a játék utolsó harmadáig,akkor meg már nincs hol. Kolombusz is ilyenekkel kelt át az óceánon és alapított kolóniát.

Meg csomó katonai egység hiányzik. Miért nincs nuclear submarine? A fission mellé berakhatták volna. És crusie missile? Simán elbírna kicsit többféle egységet...
  • NEXUS6
    Szerintem is ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a "kill'em all"-nál valaki több és szerteágazóbb angol nyelvtudást magára szedjen.

A különböző fejlesztések, épületek egységek hatásai ráadásul elég egyszerűen le vannak írva és nem kell hozzá nagy intelligencia, hogy valaki kitalálja pl ez mit jelent: +3T /City (a T, kalapács akar lenni;)
  • nyami
    én 10 évesen 0 angol tudás mellett közepes nehézségen egész jól megtanultam játszani :o
  • edeleny
    Egy gondolat.En anno veletlenül kaptam meg PSX-re a Civ2-t.Ugy kezdtem el jatszani,hogy halvany fogalmam sem volt mi ez,mit kell csinalni,par het mulva mar manualisan szotar könyvbol probaltam legalabb annyit kiszedni,hogy ha lehet ne üzenjek hadat,ha epp beket szeretnek,probalkoztam,probalkoztam,es megint csak probalkoztam,es lassan minden segitseg nelkül,megtanultam jatszani vele,talan nem amatör szinten.DE.A jatekhoz angol nyelvtudas keves.Ez nem agyament lövoldözös jatek,igen is kell nemi informacioval rendelkezni arrol,hogy a valosagban hogyan mükodik egy orszag,a külümbozo törtenelmi korok,felfedezesek,hogyan hatottak a vilagra. Egy kezikönyvböl,egy Civilopediabol el lehet indulni,de hiaba van minden leforditva,magyarul is erteni kell mi miert van.
  • ollie
    Hát jah, én is a számítógépnek köszönhetem, hogy most középfokon tudok angolul.
  • bacsi5514
    Össze lehet kötni a kellemest a hasznossal. Miért baj, hogy játszva tanulsz egy nyelvet? Annak idején én a c64-es Pool of Radience-et szótárazgattam bőszen és elég komoly plusz nyetudást sikerült elsajátítanom neki köszönhetően
    Ez a mai fiatalság...
  • ollie
    Bárkinek elég kell lennie a magyar kézikönyvnek. Valamint ha már játszott valaki valamelyik előző résszel, akkor nem is kell sokat utánaolvasnia.
  • dr Kotász
    Okés, annál jobb. Kézikönyvet én is olvastam.
  • Amiga
    Nem értek egyet, én rossz nyelvtudással is elboldogulok vele. De mint mondtam, egy kézikönyv sokat segít... Amúgy a Civilopédiát szokták legkevésbé lemagyarosítani.
  • Amiga
    Hm... nem tom, nekem valahogy adtak egy 200 oldalas magyar kézikönyvet is a játék mellé, úgyhogy szernitem mégis elég a játékhoz egy szótár.

Ne érts félre, szeretem én is magyarul játszani a játékokat és ha jön egy magyarosítás, örülök neki. De ha valaki azért nem játszik vele, mert nem tud angolul... szvsz hibát követ el.