Civilization IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden komolyabb multi elõtt meghallgatom az "elment a Lizi néni a vásárba csuhajja" c õsrégi magyar kesergõt,ez ellen nem tud semmit tenni a legprofibb ellenfél sem😊
Na de most viccet félretéve a könyvtárak tényleg hasznos dolgok,de hogy a 25% +tudáson és a 2 kultúrán kivül mit adnak arra tény és való hogy még nem jöttem rá de sztem még senki😄
De különben Noblen tényleg sztem a legjobb dolog😊
Ami pedig az utobbit illeti,abban totál egyetértek.
A Stonehenge fõleg az Oracle iszonyu fontos az elején,kell nagyon a prophet.
De ugye ami a multit illeti,az ugyis 2 vs 2 vagy 3 vs 3 szóval siman fel lehet osztani hogy pl Stonhenge Oracle és GW.😊
Különben meg a GW 2 enginer pontja filós leaderrel nem is 2 hanem 4😊
De különben nem olyan könnyû megépiteni ám😞
több mint 2X akkora mint a Stonehenge és 1,5X mint az Oracle
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ott azért gazdaság is kell más a sikerhez anélkül nem megy.Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
A másik pedig hogy mind singleben mind mutiban a Great Wall az egyik legjobb csoda😊
1. ha sok várost akarsz elfoglalni egyre kell vigyázni legyen minimum pottery,courthause ,vagy market kifejlsztve.
2. -100 Strike-nál 6 egységet disbandol a gép körönként, és a legtávolabbiakat!
3. ha látod hogy lesz elefántod, semmi másra ne koncentrálj mint hogy minnél hamarabb kifejleszd a Construction-t.
ÉN arra szoktam törekedni hogy internet a zenyim legyen és onnét nagyon minimális a a kutatási rátám és onnéttól csak a harc.
Nem is tom miért rühellem szegényt annyira,de tény,hogy még gépek ellen is nálam az olyan alapdolog hogy szerencsétlen vezetõ legyen fin vagy org,nem szeretem ha a pénzügyi részlegben a fõszakács összeomlettet ad fõmenüként.
Jó is kicsit hogy Washingtont elcseszték,igaz azóta sosem vok vele,de akkor meg sztem ugyanugy mindenki azzal lenne,eszméletlenül túltápolták szegényt az alapjátékban.
Namármost Monarhcon már nem kihivás.akármilyen szar tereprõl indulva is nyerek,Emperoron nem szeretek játszani ott má tulságosan csal az AI,de azért 50% ban (jó tereprõl még többen)már én vok a nyerõ,mazochista meg nem vagyok hogy mittomén deityn játsszak aztán körönként 5X töltögessek.
Szóval lassacskán már csak a multi marad,remélem az még jó sokáig😊
Teganp kezdtem egyet modern korban smal map, 5 nép. Alapból volt tank meg ágyú, de itt sem sikerült modern armorral harcolni, mert be volt állítva a dominatiopn.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Amúgy a 2-3dik atombomba után nem volt nukleáris felmelegedés vagy mi? Nálam szokott lenni, ezért nem is szeretem, na meg az sdi miatt sokat nem használ.
A kontinenses játék annyira nem jó, ahoz elég jó gép kell, de pl freat plain az kicsit jobban tetszik, igaz eléggé el van rontva hogy baloldalt vannak az ásványok ibnkább, jobb oldalt meg a mezõgazdasági cikkek, tenger is csak a jobb alsó sarokban van egy falatnyi.
Ma tapasztaltam meg a saját bõrömön, hogy a kémekkel mekkora pusztítást lehet véghez vinni.
Nem is tudom hogy folytassam e gamét.. 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Persze simán megnyerhettük volna, de akkor még nem tudtuk mit is kell csináli egy ilyen mapon, az volt a tanulójáték.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Sebaj Uwu is sztem pár game kérdése hogy megismeri😄
Igazábol csak ennyi a különbség.
Már rég csatlakoztam volna,ha tehetném. :-( Kisgyerekkorom óta rendes civ multira várok. Mióta kijött civ4 vágom a cetlit a költözésig. ^.^
Ma este tolhatnánk egy gémet , másnem gépek ellen!
Pedig annyit igértük eddigi gamekben az atomot meg ti is most mikor tényleg lehetett volnajönni vele egyikünk se próbálta😊
Na majd Roosevelttel Toku ellen😊
Ááá hihetetlen volt hogy ti már fregattal és gránátossal nyomultatok mikor mi még javában fejlesztettük a puskaport😄
Kb 5 technologia elõny volt ez😊
S most elõször hittem azt végünk van,azért a 3 nagy parti városom (12,11és 7es)beleértve a legjobbat tele csodákkal lerombolása után meleg volt a helyzet nagyon😊
Végül szerencsére bejött,( mivel idõt nyertünk a túléléshez hogy megsemmisitettük óriási veszteségek árán de mind3 inváziós sereget)hogy a filozofiai vezetõt jóval jobban kimeritette a harc mint bennünket a pénzest de azért ez nem volt ilyen egyszerû😄
Nagyon kivancsi leszek a mai összecsapásra félek még egyszer nem fogunk forditani innen,ezért nem szabad megengednünk hogy ennyire elhuzzatok😊
R_P és Tomi vs JLH és én. Ezt sosem felejtem el, kösz srácok. A részletek anyyira durvák hogy le se tudnám írni. Ha kíváncsiak vagytok gyertek, multizzunk minél többen, garantált hogy emlékezetes lesz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Taktikai/stratégiai szempontból kell még kicsit fejlõdni, és akkor egész izgalmas meccseket tudunk vívni😊