5863

A WAREZT KÉRETIK MELLŐZNI!
-
Hali srácok én múlt héten vettem meg a kieg-el együtt és a héten kezdtem el ismerkedni a játékkal.
Korábban a Civ3-al már játszottam sokat és úgy tűnik annyira nem változott vészesen a játék. -
Piko888 #4181 Srácok valaki elküldené a félig kész magyarosítást emilben, mert az oldal sajna megszünt. ELöre is köszi
[email protected] -
uwu #4180 Nehéz fokozaton nem is lehet másképp
-
lee56 #4179 Hmm annyira még soha nem mentem rá a katonaság épitésére a játék kezdetén (igaz nem is szoktam kontinenses vagy pangea játékot jáccani), de jó taktikának tünik ;) -
uwu #4178 Én sok néppel szeretek egy kontinensen lenni, lerakják helyettem a városokat, amiket elfoglalok. A katona kiképzés jobban megy nekem mint szaros settlereket gyártani. Főleg a szent városokat szeretem, nem kell megszakadni, hogy legyen vallásod, és általában ingyen nagytemplom is van benne ami nem falja fel a drága great person pontot.
-
lee56 #4177 Hát, még mindig jobb mintha 1 kontinensen lennél egy másik géppel, és pofátlanul ellopja előled a legjobb területeket :D -
Ja, multi ftw:D -
uwu #4175 A multit ajánlom, a single player tök gagyi. -
uwu #4174 A deity baszott nehéz, egy hónap egy játék, és rengeteget kell visszatölteni. -
uwu #4173 Minél több városod van, annál jobb.
Nem gáz ha kicsit becsődölsz hódításnál, helyre lehet hozni. Viszont minél később kezdesz hódítani annál nehezebb a háború, és a gazdaságot is nehéz rendberakni később. Ha sok városod van már észre sem veszed, ha eggyel több lesz. Ha kevés van, és elfoglalsz egyet beszarsz a költségektől. -
vadmotoros #4172 Szeretem a kihívást.. :)
elsőnek a legnehezebben akartam kezdeni csak meggondoltam magam :) -
vadmotoros #4171 Már egész jól belejöttem, főleg hogy negyedszerre kezdem újra a pályát :D
1500 körül lett meg a puskapor..
épp most estem neki a japánoknak(ők a másodikok a pontok alapján), csak szívás van mert elfoglaltam egy városát amiben 18! védő egység volt, a következő körben meg jött a felmentőserege közel hasonló méretű sereggel..
viszont egy olyan kérdésem lenne hogy mennyi az optimális városszám? most ha jól emlékszem 7-8 városom van, de még remélem szerzek :) de legalább ez a pár város jól felszerelt, 2-3 körönként jön ki egy kardos-buzogányos, csak az a baj hogy az ellenfél a világ másik végén van és elég lassú eljutni hozzá :(
na megyek is és elpusztítok pár várost :) -
Elsőnek warlord, vagy alatta lévő fokozat legyen. Princen már csal a gép. És igen, island a legjobb, ott lehet fejlesztgetni (aztán megjelenik a gép 20 hajóval, meg 1 bazi sereggel:D). -
lee56 #4169 Hi! Talán ne pangeán kezdd, ki szigetesen, legalább a gép nem tud zaklatni már a játék elején :), és a nagyon nagy pályákon meg az a baj hogy atomerőmü kell hogy ne lassuljon be a játékmenet a játszma közepétől, nameg sok város -> sok figyelem -> sok probléma -> rengeteg idő... Szal szerintem ha még uj vagy civ4-hez (régebbi cives tapasztalat előny, de nem feltétel :D), kezd mondjuk standard méretü island-on, mondjuk ugy 6 AI-val, ha space-racet berakod még kihivás is lehet, prince fokozaton :) -
Előszőr is kezdd alacsonyabb fokozaton. ;) -
vadmotoros #4167 Helló!
remélem nem baj hogy egy újabb civilization kedvelővel gyarapítom eme népes tábor :)
Régebben sokat játszottam a civ2-vel, és most amióta megvan a civ4 azóta azt nyúzom.. nagyon bejön nekem ez a fajta stratégia, itt legalább van idő gondolkozni :)
Kezdésnek egy kicsit elbíztam magam mert most egy legnagyobb Pangea pályán játszom 10 MI ellen, közepes fokozaton(talán Prince). csupa kedves ember: Napoleon, Isabella, Caesar, Masa Mura, Montuzema, Cyrus, Bismarc...stb
Viszont egy multit én is szivesen kipróbálnék, már kezdem unni hogy folyton lealáz a gép.. akkor inkább egy húsvér ember alázzon le.. -
Ne félj, veled vagyunk! :)) -
Narandil #4165 Üdv!
Hova lehet berakni az új egységeket? -
Bull #4164 Itt vagyunk UWU,ne ijedezz..
-
uwu #4163 tényleg
-
iJed:) -
uwu #4161 Csak az utóbbi időben alig írtatok, már megilyedtem, hogy egyedül maradtam
-
lee56 #4160 Télleg, mind a 4160 hsz a tied? :) -
Wlakos #4159 Azért olvasgatjuk, és okulunk
-
uwu #4158 Tök jó magamnak írogatni ebbe a topikba, de afféle civ-naplónak jó
-
uwu #4157 A mai game-k sem voltak szarok.
Nyomtam 4db 2v2-t pangeán azonos feláláással, mikor zsinórban 3x agyonvertük őket Montezumával, megkértek, hogy válasszak másikat
A 4. game-ben shakábal voltam, és az egyiket nagyon leamortizáltuk, ás pontban bőven vezettünk amikor a csapattársam kiszakadt, és nem is tudott visszajönni. Eröltetni akarták tovább a 2v1-et, de leléptem (pedig majdnem kész volt a nagykönyvtár), de 2-en úgyis lenyomnak hosszútávon, mert az AI nem csinál semmit, és össze-vissza fejleszt. Persze nem akarták elismerni a vereséget, de mindegy noobok voltak. -
uwu #4156 Más esélyem nem volt, nagyon szar helyen voltam, ha már olyan sok igőt pazaroltam játékra, nem azt fogom nézni, hogy mások győzzenek.
-
lee56 #4155 Te kis aljas
-
uwu #4154 Nagyon jót játszottam, most lett vége 
Szigetes FFA-t nyomtunk, de szar helyen voltam. Ketten sokáig előttem voltak pontban, csak az asztronómiára hajtottam, és nekimentem a legerősebbnek, persze lepattantam róla. Békét kötöttünk, és rávettem, hogy segítsen elfoglalni a fővárosát annak aki közben átvette a vezetést.
A szemétnek redcoatjai voltak, nekem macemanom, az újdonsült szövetségesemnek viszont voltak ágyúi, galleonokat én adtam neki, hogy tudjon ő is támadni. Óriási veszteségek árán bevettem Londont(közbe lett infantrija is a szemétnek), a szövetségesem meg rombolgatta a többi várost. Az ürge persze kilépett. Én békét kötöttem, és építgettem a seregt.
Aztán közöltem, hogy ez ffa és vége a szövetségnek.
Rengeteg fregattom volt az ex szövetségesemnek viszont csak azok a galleonok amiket én ajándékoztam neki. És miközben a másik ellenséggel harcolt, leromboltam a fővárosát, és blokád alá vontam a birodalmat. Kis idő múlva ő is kilépett.
Idő közben az utolsó bentmaradt player átvette a vezetést, de nem volt felkészülve egy gigantikus támadásra. Éppen csak leromboltam egy várost, és kilépett, így egyedül maradtam AI-k ellen.
Volt pár gonosz húzásom, de győztem
-
donatus13 #4153 nah inditottam hamachi szervert aki kar egy jot multizni az jöjjönbe akimeg nem az ne
a jatek meiken fog menni alapon vagy kiegen azt majd eldöntjük
pénteken sztem elkéne kezdeni
a szerver adatai:civ4hun
kod:123456 -
Kolyesz #4152 Köszi szépen, naon megkönnyítetted az életemet, most már legalább nem kell mindig elővenni a cd-t a tokjából:) -
Vagy, ha nincs kedved berakni az eredeti cd-t (bármilyen okból), akkor itt találsz hozzá no-cd filet, amit mondjuk tudsz használni. -
hát rakd be az eredeti cd-t
-
Kolyesz #4149 Sziasztok!
Elindítom a multit, rákattintok az internetesre, és azt írja h fel kell raknom egy patch-t (v2.08). Letöltöm, felrakom, de utána nem működik a játék, mert a cd-t kéri. Mi lehet a baja?
Köszi előre. -
uwu #4148 Kéne már tényleg egy kis közös multi.
Épp most kaptam ki ffa-ban ebben az évben először
Gondoltam kemény leszek Montezumával, és ahogy szoktam megindultam...
Cakhogy a szomszédom még keményebb volt Mansa Musával, amíg én workert és barakot is gyártottam, ő csak skirmisert gyártott és kiütötte a fővárosom 4 aolyan fossal, amiben egy jaguár meg egy varrior állt, miközben 3 jaguárom tehetetlenkedett a fővárosa mellett amiben 2 skirmiser, és egy varrior állt.
Az volt a mákja hogy közel volt, és nem tudtam kihasználni, hogy az én egységeim 2-t lépnek. (persze a csatákat is nyerhettem volna, mivel dombon volt a főváros, és promósak voltak a szarjaim)
Na de majd ha ketten leszünk agyonverünk mindenkit
Egyébként a deity nem sokkal nehezebb mint az immortal, ha az sikerült x idő alatt 3x idő alatt az is összejön, persze lehet, hogy nem első nekifutásra
-
JLH Fans #4147 Erről jut eszembe márvagy 1 hete nem civeztem multit 
Jó lenne végre jövőhéten mikor megint lesz csomó időm üsszehozni párat
Deityvel kapcs ban még csak ötletem sincs
-
uwu #4146 A deity valóban emberkínzás, de meg lehet csinálni. -
JLH Fans #4145 Hozáteszem persze,hogy azimmortal fokozat lehet egyeseknek már inkabb perverziónak tűnik játékélmény helyett,ugyanis a gép mind2 gameben 700 körül vitte a liberalimust,1200-1300 között infantryja volt,1500ban pedig már 3-4 tankja,mig nekem épphogy azinfantryt és a communizmust (state property) sikerült az 1500-as évekelejére kifejlesztenem. -
JLH Fans #4144 SZtem emperoron nem megszűnik a játékélmény hanem még nincs:)
legalso fokozattól (nemtom mi az)emperorig ugyanis gyalulás az egész,könnyed jatszadozással verem a gépet.
Most 2X egymáasután sikerült immortalon,de ez bigott nehéz,szóval a játékélmény nekem az immortal.
Deityn meg megint nincs,mert az meg túl nehéz,és 5000 loadgammel nem élmény jatszani. -
Monarchon kezd nehéz lenni, és emperoron szűnik meg a játékélmény:)