Optikai csalódások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
melyiket?😮

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fantos
KI A FASZ TETTE BE EZT A KÉPET!?!?!

Broafka
NE FORGASD KI A SZAVAIMAT LÉGYSZÍVES!
nem mondtam olyat hogy egybe homályosodik!!!!
én azt mondtam hogy a 2 oszlop egybeolvad, te erre azt mondtad hogy én azt írtam hogy homályosodik, most meg ezt, ne forgasd már ki a szavaimat!!!!!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Aquir
itt nem homályosodik egybe semmi. Nem fogalmaztál érthetõen =)

akkor te akármelyik, 2 egymás melletti vonalsorról beszélsz oszlopként? - (mert most azt mondtad hogy tökmindegy, hogy csúsnak vagy völgynek látja az ember a két vonal-oszlopot, ergo a mondásod szerint bármely egymás melletti két db vonalsor lehet oszlop)

annál sem látok elképesztõ dolgot 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Broafka
1, kötözködsz, mert érthetõ volt mit mondtam
2, az egybeolvadás =/= homályossal
3, még ha úgy látod is hogy a csúcs befelé megy, vagyis ilyen völgy lesz, attól még van annak 2 oldala, csak nem le, hanem felfele megy, de érted te mirõl beszélek, csak most kötekedsz >-(

Aquir
"így egymásba olvadnak"

nem olvad egymásba semmi, éles a kép 😊

" két lefele menõ oldala"

2 féleképpen lehet nézni, vagyis nem egyértelmû mit mondasz =)

Broafka
én oszlopoknak látom 😊
amik így egymásba olvadnak, de mondjuk úgy hogy egy csúcsnak két lefele menõ oldala van és az egy oszlop az ábrán 😛

Aquir
te melyik részét érted 1 oszlop-egységnek? azon a kettõ lapokat amik 1 csúcsot alkotnak? 😊

egyik vonal hosszabbodik, a másik meg rövidül, és emiatt kanyarodik pl a legjobboldali csúcs. ezt kéne látni?? 😊

Broafka
vagy nem is dõlnek! hanem csavarodnak, szerintem lehet látni!

Broafka
jah és a végénél az oszlopok elkezdenek jobbra dõlni!

Aquir
és? eddig is lehetett 2d-be ábrázolni 3d-s objektumokat felülrõl 😊

Fantos
Szerintem az hogy úgy néz ki mint ha egy fal lenne kiemelkedõ "csúcsokal"

Aquir
ebbe mi is? én minden vonalt úgy látok ahogy van 😊

hát ja, tavaly (2004) karácsonyra adtam pár embernek ajándékba...
ideje volt hogy végre leessen a dolog itt is jópár embernek 😊

Fantos
Na Eistein is rád figyel:http://www.grand-illusions.com/images/articles/toyshop/einstein_hollow_face_illusion/main.wmv

Vaxi
télleg 😄 de az akkoris zöldszar!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

desigo
ez komoly
Aquir
jóak, az elsõ volt, de nem számít 😊

Ha volt sry...

DEXTER92
nagyon jók

amúgy a fokaskerekes is beindul

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Aquir
akkor jó hogy elõhoztuk 😄

itt nézegess, sokféle illúzió van 😊
Grand Illusion

ReTeK
hú ez a sárkányos cucc nagyon zsír, van még ilyen ? <#vigyor2>

Broafka
naná, ez mozog mint állat 😊
de a fogaskerekes az akkor sem mozog 😛

csicsa
Broafka!Ez biztos jobban mozog!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

csicsa
Nekem már,ha két szemmel nézem akkor is mozog a feje!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Lacee
ez jó ötlet 😄DD

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

akyyy
próbáld meg faszlámásba😄 de az ötletbõl jövõ nyereségbõl 60%-ot kérek 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
ihhi, nagoyn feljöt ez a téma😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem kroki, sárkány!
Szerintem simán lehet ilyesmiket gyártani. Majd próbálok valami más állatot, és ha mûxik akkor felrakok róla a videót.
DEXTER92
ez a krokis dolog nagyon kemény

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

De amikor elkezd forgolódni felém, akkor olyan feje van, mint egy megvadult kutyának 😄
Közben rájöttem és már mûxik, nagyon durva
Lacee
de, ugyanazt rontottad el mint én elõszörre 😄

a sárkány fejét fordítva kell összeragasztani. vagyis, a "képes" fele legyen belül, kívülrõl a fehér papír legyen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Megcsináltam azt a sárkényt, de nem akar mûködni. Mit kell csinálni, hogy mûködjön(azt tudom, hogy félszem/kamera, de hogy kell mozogni, milyen fényviszonyok stb)?

Itt egy kép róla, jól csináltam? Nem rontottam el valamit?
Össze kell rakni 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Lacee
így még tényleg nem de mûködik...

Broafka
kimented...
kinyomtatod...
összerakod!
WOW

REALista
#485 ebbõl én nem nézek ki semmit!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Broafka
értem én, nekem is mozog de olyan rettenetesen minimálisan, hogy erölködnöm kell hogy egy picit mozogjon :-/

Lacee
igen, akkorra már leesett az elv.. ott hibáztam, hogy automatikusan összehajtogattam úgy, ahogy a video szerint láttam 😊
így aztán fura is volt hogy nem fordul semerre a kis szemét, de az eredeti honlap videojánál leesett a trükk. nagyon jó!

Lacee
pedig ez is olyan, mint a mozgó körök: elvileg mozgó fogaskerekeket kéne látni 😊

CattiBrie
holnap próbáld meg józanul 😄

[/spam]&#8482;

csicsa
Photosopba átcseréltem a színt.

Broafka
neked is csak azt tudjuk javasolni (mint amit mindenki javasolt nekem 😛):

REALista
És mi alapján tudtad megcsinálni???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Broafka
ez rettentõ gyönge :-/
nem csinál semmit, néztem egy pontra, forgattam a fejem, mentem elõre hátra...
ez egy félresikerült darab