1629
-
#827 viszont az itt van :)
-
#826 ezt csak úgy:
-
#825 vagy sárga, fekete.. -
#824 igen, az ami sárga szokott lenni :D -
#823 nukleáris ingyombingyom jel? -
#822 Nem sikerült beszúrni -
Ha megmondjátok hogy mi van ezen a képen amiből csináltam akkor megműtetem a szemem hogy lássam ezeket -
#820 ok, ilyenről nyílt már topik különben :) -
#819 jó hát úgy én is tom használni a google-t, ha tom h stereogram ... -
#818 Izé, lássuk csak lássuk mit is mutat a Google(!).... :)
Itt van máris egy online készítő, png-t kell csinálnod fekete háttérrel és amit tiszta kékként színezel be az lesz elöl..
Hopp, itt meg másik, onlineos ez is, szöveget csinálhatsz vele.. :)
De ha akarod vannak programok amit le lehet tölteni :) -
#817 azt tudjátok, hogy hogyan kell ilyen képeket csinálni???
van rá egy prgoram, nekem már sikerült is, csak nemt om hol van az a progi, pedig igazáb jó dolgokat hozhatnánk össze
annyi az egész, hogy kb paintben megrajzolsz egy alakzatot, fekekétől a szürke.. fehér árnyalatig, minél sötétebb a képen látható rész, annál hátrébb helyezhedik el.. ennyi, tána már csak erre a bmp-re rá kell húzni egy mintázatot...
nincs meg vkinek a progi? :) -
#816 -
#815 mindegyik pontot 50-50% élességgel látnál, de mondom, lehet hogy nem is lehet így megcsinálni.
na ezért em látom én ezeket -
#814 szépek -
#813 Hát a 3d-s hatást így nem fogod látni, pedig ebben csak azt lehet. Nem tudom ha össze lehetne állítani a képpontokat akkor csak körvonalakat látnál -e vagy mit. Ezek nézésekor minden egymás mellett levő 2 pont alkot 1 pontot, ami a pontok egymástól való távolságának felénél áll össze a szemünkben.
de nem csak a képen látható ugyanazon ismétlődő pontoknak kell 2-ből egy képet alkotnia, hanem még a mellette álló legkisebb pixelnek is alkotni kell a mellette levővel egy képet
ez a kép ugyanazt mutatja, mint a felette lévő, de az ezen a képen ábrázoltnál is sokkal sokkal sűrűbb "hálózatot" képzelj el
így minden egyes 1 pixel vastag oszlopot kéne átrakni a másikra.. és nemtom, lehet hogy úgy se látnál semmit, hiszen 3d-be biztos nem fogod látni, és a szem a 3d-s képek nézésénél 100% élesen látja azt a 2 képpontot amit a szem éppen néz, és amik 1 pontot alkotnak. Képként megcsinálva átlátszóságot kéne alkalmazni, mindegyik pontot 50-50% élességgel látnál, de mondom, lehet hogy nem is lehet így megcsinálni. -
#812 Pár sztereó kép. -
#811 ezek jók :) -
#810 Itt van pár jó kép, nem linkelem őket egyenként ha nem baj. -
#809 PS-ben valaki maskolásal nem tudná megcsinálni azt ami az eredmény lenne? mert nekem esélyem sincs látni ezeket mert rossz az egyik szemem -
#808 csak annyi kell hogy a 2 egymás melletti külön pontot nézzék a szemek távolbalátással, ne ugyanazt. Máshogy kell fókuszálni :) -
OPM #807 pontosan! -
#806 A nyakatekertségre céloztam, ahogy Catti jól meglátta. -.- -
#805 micsoda hasonlat :D -
#804 olyan mint a kifelé homorul .) -
#803 befelé, tudod? a kifelé ellentéte :)
ha jól nézed akkor ezt 3D-ben látod, valakinek kifele domborul valakinek befele!
nekem befele
de ha úgy jobban tetszik akkor:
biztosan ittál már kólát műanyag pohárból olyan kis műanyag tetővel rajta!
és van benne egy kis kidudorodó bütyök (hogy diétásat akarsz vagy nem) nyomjad be, nah én pl úgy látom a képet :P -
#802 Mi az, hogy befelé domborul? -
OPM #801 én évek óta próbálozom az ideális technikával, de valahogy nem akar összejönni :D nekem is befele domborul bandzsítással.. a távolbanézésnek semmi eredménye :'( -
#800 #797 - mert ugye 2 féleképp lehet nézni :)
bandzsítós képek... ez a neve ált. mert amikor összejön a kép ez a szó illene rá jobban....
pedig egyszerűen csak távolbanézni kell, ennyi. :) -
#799 amúgy nem bandzsítani kell, egy kicsit máshogy, csak az iszonyat kezdőknek mondják hogy bandzsítcs!
amúgy calahogy úgy kell hogy felveszel a szemeddel egy olyan bambulós szemállást
tudod, amikor elbambulsz vacsi közben, akkor így elhomályosul minden, és kicsit néha van úgy hogy 2-őt látsz, annyira bebambulsz
btw: nekem miért befele mennek a képek? nekem befele domborodnak! :-/ -
#798 akkor én csak egyféleképpen tudok badzsítani :) -
#797 1. lehet normálisan nézni, ami az eredeti, amikor távolralátásra beállt szempárral látod kirajzolódni a képet
2. és van a kancsalítás, amikor rövidlátásra beállt szemmel nézed
-
#796 hogy lehet normálisan meg bandzsítva nézni?
sztem a két dolog uaz -
#795 figyelj, ha mindig úgyanúgy nézed akkor miért látnál mást? :D -
#794 most szép tagoltan:) : jóak a képek -
#793 én mindig ugyanazt látom
sőt fejjel lefelé is ugyanazt látom (persze fejjel lefelé) :D -
#792 hmm??? -
#791 azt ugye tudod, hogy ha normáisan nézed, akkor domború képet kapsz, ha pedig kancsalítasz, akkor mindig a negatívját fogod látni, homorúan:)
Catti: jóak -
#790 nekem mindig ugyanolyan
(egyébként ezeket a vinyómon találtam) :)
[selejtez] :) -
#789 Jók ezek a 3d-s képek, szeretem őket, ha találsz még akkor bepakolhatod őket :)
Amúgy a 784es hsz-ben linkelt lilás színű 3d-s kép (amin a sörösüvegeket lehet látni) tök érdekes, minden második alkalommal pont fordítva látom, szal az emelkedik ki aminek süllyednie kéne és fordítva :S Sztem a söröszrekeszen lévő "BEER" felirat zavar be. -
#788 3D "bandzsítós" képek :)