1629
-
T1 #747 jaja
-
#746 Igen ismerem nagyon úgy nézz ki mintha gumibol lenne (a legegyszerübb gumi cerkával csinálni) -
#745 ezért van ott alul akereső, BOCS!!%% -
T1 #744 az is optikai csalódás mikor fogsz egy tollat vagy egy ceruzát és két ujjal megfogod és csuklóbol rázod gyengéden olyan mintha gumiból lenne...
bocs ha ezt már vki írta de 700 hsz nem took átolvasni -
#743 plusz előny hogy gépnél vagy.. képszerkesztővel megnézed.!!
az ugyanolyan színű négyzetek és a környezet contrastkülönbsége miatt látod másnak -
#742 mitmásósz :) -
steweee #741 hogy is van ez? pont ezt kerestem egy korábbi hozzászólásban? hogyan lehet megvizsgálni hogy valójában egyforma színűek? és miért látjuk világosnak az egyiket? -
#740 Az idézetem jogvédett! -
Prank #739 mind:P -
#738 mind4 :P -
#737 kössz, de most már hagy ne én legyek a téma pls/légyszi :)
köszönöm :) -
#736 mind2 -
BenceYCE #735
"Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok." -
#734 Akinek nem tetszenek Broafka hozzászólásai,fogja fel optikai csalódásnak! -
BenceYCE #733 Asszem ilyen az ember. Sajátjában a gerendát sem... -
#732 -
#731 pont ezért nem vitatkozom veled, mert te vagy a szánalmas hogy még mindig ezen vagy leakadva, amúgy meg mondhatjuk hogy elfoglalt vagyok jah, de 3 percem lenne rá hogy válaszoljak, de nem szállok le a te szintedre :)
jah és egyébként proDukálsz és nem proBukálsz :P nem baj, biztos csak gyorsan írtál...
az hogy mik az én meglátásaim a kisebbséggel kapcsolatban az nem ide tartozik, és rád sem nagyon, a humorosban meg nem mondtam semmi rosszat, csak ott is megtaláltál is most azzal is példálózól, de keress meg mindenhol és példálózz velem ott is, na szevasz -
#730 "az élet is mindig pesszimista volt velem" lol
amúgy ha nem tűnt volna fel, nem csak arra a kommentre írtam, sőt nem is csak arra amit ebben a topikban probukálsz, hanem pl a viccekben vagy a humoros és aranyosban lévő hasonló hozzászólásaid miatt...
ez a " nem fogok leállni most veled vitatkozni" szöveg meg egyenesen szánalmas, mintha olyan kibaszott elfoglalt lennél, hogy nincs 3 perced intelligensen válaszolni. szégyen -
#729 de vitatkozzátok össze szegény broafkátat [most igaza is vót nekie]
inkább sok képt!!!!! -
#728 nem.
Csak pesszimista vagyok, mert az élet is mindig pesszimista volt velem
amúgy odaírtam hogy jó, és van/volt rengeteg ugyanilyen kép is, és azok sokkal jobb pózból voltak lefényképezve, alig lehetett eldönteni hogy az most tényleg ott van, vagy csak felfestve...
de nem fogok leállni most veled vitatkozni ezen, ez a véleményem és kész, ha nem tetszik ne olvasd -
matta #727 Ha csak fizikával lehet megmegyarázni akkor? (Valójában matematika)
Van aki nagyon sokat gondolkozik rajta, de ha a matematika adja meg a megoldást!? -
#726 bazmeg te mindig csak fikázni tucc? békés ember vagyok, de kezdesz kurvára felbaszni a spoilereiddel meg hogy mindent csak kritizálni tudsz -
#725 Megnéztem és télleg -
#724 a többségük már volt.....
#715: egyik háromszög átfogója sem egyenes,mindkettőben láthatunk egy kis "törést"...a törés két oldalán levő egyeneseknek nem ugyanaz a meredeksége,csak nézzétek meg:) -
#723 Melyiknél jön ki a kocka? -
#722 Ez nagyon tetszik -
#721 ha jól megnézitek akkor egy picikét elcsúsznak a vonalak, és így pont kijön egy kocka... hát így lehetséges ez... -
#720 -
#719 -
#718 -
#717 -
#716 -
#715 -
#714 -
#713 Ez az ember nagyon tud -
#712 1. kép: mehetett volna közelebb is, mert így még mindig torz, meg látszik hogy az útra van festve, de jóak az ilyenek :) -
-
#710 -
#709 hát igen a tükör
-
#708 Akkor már értem miért aludtam ma olyan szarul :D