Optikai csalódások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
szõke nõ style
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
kikell vágni az 'A'-t vagy a 'B'-t és a másik mellé kell rakni
szükséges program: Paint
wow
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Próbáld ki akár Paint-ben, hogy színmintát veszel az A-ból, és rajzolj vele a B-be. Egyszínûek.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mégpedig azért, mert hiába tudom, hogy az A és B kocka ugyanolyan színû, egyszerûen nem tudja felfogni az agyam...
Itt össze vannak kötve:
De ha nem hiszitek el rakjátok egymás mellé egy képszerkesztõvel...
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
\"Két dolog végtelen, a világűr és az emberi butaság, de az előbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
de komolyan, rossz a topic is, meg rohadt undorító!
de ez is fasza😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
iq light -e vagy? azt írtam hogy a valójában egyforma vonalak különbözõ méretûnek látszódnak, te hibáztál