Iszol -e tejet?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Én meg annak hogy sosem mászol fára...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fabio Capello
nem én :D

tej kv... olyan napi 1L tej...beosztva... meg ízlésem szerint kv... :D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

w77d
napont kb 2 liter tejet iszom! én ennnek tudom be, hogy még soha nem tört el egy csontom sem!

<#mf2><#mf2><#mf2>
gabonapehelybe<#beka3><#beka3><#beka3>
Alkalmanként, reggeli mellé. Kávéban minden nap :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

chhaya
nem szeretem a tejet. kakaó jöhet. :]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

shaba23
napi egy-másfél liter tejet iszom...szinte minden nem fõtt kajához iszok sütihez, szendvicshez, lecsóhoz! :)
Picizöldfül
Mamáméknál vagyok,alap a házitej,mondjuk õk felszoktál forralni hogy véletlenül se legyen benne semmi ártalmas,aztán lehûtve annak nincsen párja!!!!!

REALista
Szerintem sehol sem írják hogy mérgezõ lenne egyszerûen csak nem olyan egészséges mint ahogyan sokan gondolják...

Shep
Az az érdekes, hogy több száz éve isszuk a tejet, eddig jó volt, most meg hirtelen méreggé változott? Az a baj, hogy ma már mindenrõl bebizonyítják, hogy rossz, de kérdem én akkor mi a frászt egyek, igyak? Persze ha nem eszek-iszok akkor pár nap alatt megoldódik ez a probléma.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
Egyébként nagyon sok ilyen tévhit van.Pl:hogy a olaj egészségesebb az zsírnál miközben pont fordítva van kivétel az olivaolaj.Ja és az agyonreklámozott margarinok a legegészségtelenebbek...

REALista
Eddig is tudtam.Egyébként a felnõttek nagy része nem is tudja megemészteni a tejcukrot...

Synchronous
Bocsi, hogy félrement, itt a helyes link

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Synchronous
Igyátok csak a tejet gyerekek...

Nem akarom elvenni senki kedvét, de az érmének mindig van egy másik oldala.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Mincsi
anyatej? :D

Rush!

REALista
Baszus de innék most.Fel is ébresztem anyámat hogy miért nincs itthon tej...<#wilting>

De azért nézd meg hogy mi van ráírva a dobozra! Ha rá van írva hogy tescotej akkor ne idd meg

Fantomlovag
Születésem óta sok tejet iszom. A forrása változik néha. Elsõ idõkben, anyámból jött, aztán a bociból, aztán a zacskóból, kecskébõl, mostanság meg a dobozból. :)

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

Minden nap iszok kakaót és az ügy tej+kakaópor.

hunbasser
ya,és persze,h szoktam :) néha 1-1,5 litert lezúgatok.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
:DDDDDDDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

katze
Az a durva, h mialatt olvastam a hsz-ed, már közbe elkezdtem agyalni, h mi lehet ennek az oka, és nem kételkedtem egy pillanatra se... Nagyon megnézném azért ezt a filmet :)
On: szoktam tejet inni, mostanság mondjuk egyre kevésbé kívánom, és az a durva, h néha már a 2.8as tejet is 'töménynek' érzem... Ez a rohadt bolti fehér víz hatása :) Most pl 3.6os van itthon és bláá... Ahhoz képest h mikor kisebb voltam (8-9 éves) igazi frissen fejt tehéntejet ittam elég gyakran és bírtam... Mostmeg komolyan 1.5öst innék... Mondjuk annak már köze sincs a tejhez... :/ De legalább a reggeli italok eltûntek...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

"nem, de eszek marhahúst!" /félhülye ismerõsöm, mi csak Vezérnek szólítjuk.../

Gabesz amd64
hogyne szinte minden nap!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Mike at home
mernem turmixolod ezeket ossze?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[Walaki]D`Lair
És?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

a fogyasztásom 1 liter ólom mentes naponta :)
egyet értek amit a bótban addank az néha siralmasan izé (sajnos jobb szót nem tudtam rá találni)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

hen-tes
napi 0-2 bögre
milyet?
HÁFEHÉRET MILYET D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

magus
Igen, erõsíti a csontokat.

Azé jó a tej me van a kenyér azt meg milyen nehéz má rágni. Akkor aztán teletömöm a számat kajával (kenyér, számi, husi, mustár ilyenek) azt iszok rá tejet. És máris könnyebb összerágni. Meg amikor csinálok melegszendvicst akkor az meleg. Ezért leöntöm hineg tejjel amitõl lehüt és még finom is lessz meg könyebb rágni. Nem kell félre érteni, nincs semmi baj a fogaimal. Egyserûen lusta vagyok.

Mottóm: "Kemény és kitartó munka idõvel meghozza gyümölcsét. A lustasag azonnal."

Ezt nem én találtam ki de zsíros mondás<#idiota>

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

JackDaniels
Tejet szoktam inni, nagyon szeretem, de amit a boltban adnak, azt a fehér xart, azt nem iszom. Igaz, az csak hasonlít a tejre. Tehénnek megmutatnák, megenné a kaktuszt!<#idiota>

\"Never say never!\" W Churchill

LittleL
régebben kakaót ittam,
de a hideg tejet is szeretem.

De most már nem szoktam inni...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

torrente
A bolti tej nem tej, hanem tejízesítésû víz.

torrente
"Iszol-e tejet?"

Nem, mert néhány év óta felfúj. De ha rakom bele 2-3 kiskanálnyi kakaót, akkor...is.

sweech
szeretem a tejet és házit szoktam inni :)

hogy meik a kedvencz ? a frissen facsart! :)

ühüm..me' élet erõ egészség(emre)! :o)

[Walaki]D`Lair
Jaja

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Carlos
Kakaó póver!!!

Þór vígi þessi rúnar

[Walaki]D`Lair
Tej+sonkás,sajtos szenyó power:P

RenaultMagnum
igen szeretem a tejet föleg reggelire csokis kalács mellé:)

,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,

Punkerwork
nem, nem szeretem, viszont a többi tejtermék jöhet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

igen, házitejet. Olcsóbb, mint a "bóti", és ebben nincs E330...

Killgore
Én sok tejet iszok :) fõleg Milli-t

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Kit--Kat
jájj ne is mond....

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

akyyy
mert a hzi tej hamar megromlik...rissen tényle gigazi, de álva....nekem fuj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
pedig finom a mizos, meg millis meg ilyen egyéb tej is bezony

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PAYNE
én nem iszok sok szar bolti tejet mert tele van E 2324564 cal meg mindenféle szarral és az ízének köze sincs a tejéhez! az igazi finom tej az amit frissen fejnek ki a tehénbõl és le van hûtve! na az tej!
majd kóstoljátok meg sokkal különb mint a mili meg a mizo baszások!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Oldal 1 / 5Következő →