210
És ha igen mennyit és melyik a kedvenced?
  • Carlos
    Kakaó póver!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Tej+sonkás,sajtos szenyó power:P
  • RenaultMagnum
    igen szeretem a tejet föleg reggelire csokis kalács mellé:)
  • Punkerwork
    nem, nem szeretem, viszont a többi tejtermék jöhet.
  • Vlala #166
    igen, házitejet. Olcsóbb, mint a "bóti", és ebben nincs E330...
  • Killgore
    Én sok tejet iszok :) főleg Milli-t
  • Kit--Kat
    jájj ne is mond....
  • akyyy
    mert a hzi tej hamar megromlik...rissen tényle gigazi, de álva....nekem fuj
  • akyyy
    pedig finom a mizos, meg millis meg ilyen egyéb tej is bezony
  • PAYNE
    én nem iszok sok szar bolti tejet mert tele van E 2324564 cal meg mindenféle szarral és az ízének köze sincs a tejéhez! az igazi finom tej az amit frissen fejnek ki a tehénből és le van hűtve! na az tej!
    majd kóstoljátok meg sokkal különb mint a mili meg a mizo baszások!
  • Rózsalány
    én is imádom a friss, habos tejet és én is nagyon ritkán jutok hozzá!:)
  • LSL
    nem, és az ember nem is kívánja 1 idő után, mert a testéből eltünik az az emzim ami le tudja bontani a tejben lévő kémiai anyagok 1 részét. Ezért nem iszik sok felnőtt tejet, azon kevesek akikben még megvan az a bizonyos enzim, nem hajt meg. Lehet próbálkozni kiben van meg...
  • Dynamic
    Iszom, de tökmindegy milyet, úgyis keverem protkóval.Ha meg magában akkor sem igazán izgat, hogy melyik cég gyártotta.Mondjuk ez utóbbi esetben inkább a dobozosokat kultiválom mert a zacskós kicsit zacskó ízű.
  • Loál János #157
    Izé... Haverom barátnője mindjárt szül, ha gondolod...
  • FREAK
    kedvenc: frissen fejt, meleg, habos

sajnos nem ittam már vagy 15 éve
  • FREAK
    tej -> alap
    Látom téged is bedarált a marketing-gépezet :PP
  • tomsolo
    igen, csak fingat :C
  • Loál János #152
  • Loál János #151
    Egyébként Almsana, és Milli tejet szoktunk inni, kizárólag 2,8%-os zsírtartalommal, a sovány tejet senki sem szereti a Családból.
    Ha meg megyünk Nagymamihoz, akkor szerzünk a faluban igazi tehéntejet. Sajnos ez nem túl sűrűn esik meg.
  • [Walaki]D`Lair
    De csak a piros pöttyös...

Danone & egyéb rudiutánzatok:
  • Loál János #149
    It iz!
  • [Walaki]D`Lair
    Túró Rudi 4eva...
  • Loál János #147
    Szoktam a Rudihoz mindég!
  • Random_
    Nagyon egyszerű leves. Kb. tej, tészta és só/cukor. Egyik haver cukorral szereti én meg is pusztulnék tőle nekem csak sósan finom.

Sajna a mostani bolti tejek már annyira vizezettek, hogy meg se közelítik a valódit. Emlékszek mikor 15 éve készített anyu hasonló tejes dolgokat teljesen más volt az ízük és az álaguk.

Az igazi tehénből frissen fejt tejet soha nem szerettem és szüleim is útálták pedig ebből éltek sok éven át mégse itták.

Mi a Sole tejet szoktuk inni.
  • Random_
    meg krumpli és kenyér! ne csak a számodra undorító dolgokat emeld ki mert úgy tényleg nem tűnik jónak

persze én falusi gyerek vagyok és hagyományos kaját eszek nem műzliket, gabonapelyheket, dobozos kajákat meg hambit és pizzát is csak elvétve
  • hykao #144
    Olyan van, hogy tejleves...én még szerencsére nem ettem...de annó gyerekkoromban, akik jártak Lengyelországban gyerektársaim, azt mondták, hogy ott ezzel zabáltatták őket...
  • hykao #143
    "paprikás zsír vagy szalonna egy jó pohár tejjel" ??? brrrrrrrr... :)
  • Random_
    Ritkán iszok hetente 2-3 alkalommal reggelente amúhy kakaózok.
    A tej viszont bizonyos ételekhez különleges ízélményt nyújt.
    Pl vasárnap reggel hajába krumpli, paprikás zsír vagy szalonna egy jó pohár tejjel. :)) Vagy fincsi pirítós/melegszendvics.

Ismeri valaki a tejes levest? Edigi kutatásaim alapján csak családtagok ismerték ezért érdekelne. Az szoktam elég gyakran enni.
  • Vlala #141
    minden reggel, mert a tej élet, erő, egészség
    [5 éves szinten van]
  • CSOCSO
    nem olyan gaz.. nahpersze tudni kell fozni... pl haver tobb honapig ragta a fulem minden aldott nap hogy a kaja az moslek.. kijottunk. es masnapolyan huslevest csinalt anyam hogy megszolalasig hasonlitott az otthonira.. szal fozni tudni kell es akor kb 90% ban fasza kajat lhet csinalni. ma ettem porkoltet pl.. lehet elfelejtettem milyen az otthoni de ez most szamomra 10 pontos porkolt volt.. ja es azert vegete van boven... szal az alap izesito oke.. max a cukor es a paprika ami gyengebb
  • hykao #139
    hehe, el tudom képzelni...
    én Stokholmban jártam így olyan 15 éve...de azóta már rászoktam és megszoktam a sok íztelen vagy szar ízű kajákat... :)
  • CSOCSO
    tudnad mi van amerikaban.. ertelmes izu kenyeret reg ettem... mindenhol a 2 nap alatt kiszarad szirszar kenyer van.. es ize sincs olyan mint az otthonie... a bacon rol ne is beszeljunk.. felejtsd el hogy lehet csinalni egy fasza babgulyast. olyan fincsi ize nem lesz mint az otthoninek.. plusz szekelykaposzta meg egyebek... :( ha majd hazamegyek ne kerdezzetek mikor mert nemtudni.. akkor tuti 1 honap higfosas lesz az egeszbol:)
  • hykao #137
    akkor legalább az írásjeleket próbáld a magadéivá tenni... :PPP
  • hykao #136
    sajna ami egészséges, az ált. szar vagy semmilyen ízű... :)
  • Adam5
    igyekszem de olyan nehéz :P
  • CSOCSO
    zsirszegeny csokit vagy tejet nem veszek..olyan szar izuk van mintha megromlott volna.. phfuejjjjjjjj
  • hykao #133
    nem veszítesz sokat...de az összetett szavakat megtanulhatnád már egybeírni... :PPP
  • CSOCSO
    azt ragadtam ki amit "tudok"
    a csontokossagokrol nemtok semmit.. amugy a milli meg a tobbi tej teli van nyomva vitaminnal..szal egeszseges az..
  • Adam5
    én sajna nem sűrűn iszok tejet mert tej érzékeny vagyok és ált fosok tőle.