Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor csináljam meg. tudsz mondani egy internet címet vagy v.mi?
Gaba9
szentem sokkal jobb a 700i-s menü mint a ratyi vodás !! .. (egyéni vélemény)

Gaba323

lenne egy-két kérdése, mégpedig, h ha kiírom a vodás menüt és rárakom a k700i menüjét, akkor mennyivel lesz jobb, magyarul érdemes-e nekivágni. Szovtvert lehet-e frissíteni, mikor nem is a k700i menüm van, hanem a live-os, és ha lehet, akkor az lehetséges-e egyszerqbben mint ahogy az a hivatalos sonyericsson oldalon szerepel?
Raho
Ment a mail. Ha kérdésed van írj.<#ravasz1><#smile>

VW Jetta II 1,8T

Raho
Miért mi baj lenne a bontással????<#conf>

VW Jetta II 1,8T

Raho
Adj egy mail címet és át küldöm.

VW Jetta II 1,8T

hellosztok
tudnátok valami weboldalt ahonnan adatkábelhez lehet letölteni drivert?

Gaba9
messze nem biztos mer geld is kellene hozzá 😄 csak nemtom teccik azis <#dumcsi>

Gaba323

Gaba9
Thx

Gaba323

Sonajk @:o)
Ejnye-bejnye 😞 (föleg h lehet h csere lesz belöle)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Igen. Köszönöm, én ismerem 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

stp4trick
www.esato.com
egy rahedli téma és háttér

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Gaba9
Énse 😄 föleg h lehet h csere lesz belöle 😄 amugy üdv mki

Gaba323

Ahogy gondolod. Az biztos, hogy én nem bontnám meg a gyárit.

Raho
Kell vegyek egyet, jobban tetszik mint a gyári.😊

VW Jetta II 1,8T

Pedig ez valóban így van.

Raho
Lehet, hogy hülye vagyok, de két féle színû elõlap kapható??? Mert. én még nem láttam.<#confused>

VW Jetta II 1,8T

Gaba9
aha értem 😄DDDDD
Nekem ezelött csak azvolt 😄 volt sorban : 3210,3310,3410i,3510i,5510..😊
de eddig ez a legjobb 😄 de kicsit csábit az a 6600 mer sokmindenre meglehet tamitani, amit ennek nem :S de csak gondolkodom rajta ..

Gaba323

Mivel én alpbol útálom a Nokiát, ezért szerintem a válaszom kissé elfogult lesz. Tehát: NEM!!!

Gaba9
okok
amugy szented megéri egy k700i vs nokia6600 csere ? <#idiota>

Gaba323

Szia!

Bocs, de még nem írtam. Nem keveredett el, csak egy kissé el voltam kapva (kert, meló, anyós - após, stb. , de ahogy mondani szokás, ami késik, az még hátra van 😊 Szóval nem felejtettelek el.

Gaba9
Hello..énsem tom h merre lehet, énis ugy tom h nemlehet de passz ..
Amugy irtál már mailt mer nemjött még .. (elkeveredett v nemirtál?) <#idiota>

Gaba323

Nekem azt mondták, hogy áll. lehet, de sajnos én sem találom 😞

Raho
Én se hol nem találtam, szerintem nem lehet állítai.😞

VW Jetta II 1,8T

Sziasztok all!

Nem tudja valaki, hogy lehet-e az LCD kjelzõ fényerejét állítani. Arra gondolok, ha nincs világítás.

Más: Ha valaki még nem tudná, a Jobbra nyíl - csillag - ballra nyíl - ballra nyíl - csillag - ballra nyíl - csillag billenytûk lenyomása után, a szervíz menübe lehet eljutni.

reaper4
mihez képest?

és igen van hangvezérlés

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ja.... es van a tefefonban hangvezerles?
Emberek azt olvastam egy angol nyelvu forumon hogy a k700 eleg lassu....IGAZ ez??
peteragoston
de biztosan meg lehetne oldani valahogy, mert a video kommunikaciora nem a camerat hasznalja, hanem a fenykepezo reszet a telefonnak... lehet h. at lehetne valahogy allitani...

Raho
Pedig jó lett volna.<#rinya>

VW Jetta II 1,8T

peteragoston
eleg jo a kepminoseg, de nem nagyon hasznalhato igy...

Nekem ugy müködött, h. beallitom h. hany masodpercenkent fenykepezzen, es fenykepezett is flash-el meg minden, de nagyon lassan. (szoval 2frame / min)<#rinya>

Raho
És kb. milyen a kép minõsége???

VW Jetta II 1,8T

Precedens azt nem tudom, de a bluetoothon keresztül tökéletesen mûködik. (Tudom, hogy téged ez nem vígasztal, ezért elnézést is kérek tõled.)

Infrán hogy hozzátok össze Float-tal?

peteragoston

Gaba9
mozgóra nem megy ?? erre pl :

Gaba323

Gaba9
<#taps> <#hehe>

Gaba323

peteragoston

peteragoston
rövid MP3 csengõhangok mobiltelefonra: ITT
az oldalon 128 mp3 van, es nagyresze eleg yoo.
szoval nezzetek meg...

Gaba9
Helo mki

Gaba323

Sziasztok all!
Na végre ismét itt. Meló lejárt mára 😊

Raho!
Köszi a játék linket. Én még nem ismertem. Majd, ha tudom viszonzom.

peteragoston
na most sikerult beinditanom a webcam progit... ha mit mondjak, kb felpercenkentcsinal kepet, szerintem nagyon gaz...

peteragoston
asszem ez az... csak valamit szarakodik...

Raho

"Telefonunkkal irányíthatjuk PC-nket. Egér helyett is használhatjuk a telót, persze csak a joy segélyével, de egész kellemes megoldásokat találhatunk lustaságunk kamatoztatásásra."

Erre gondolsz??

VW Jetta II 1,8T

peteragoston

honnan lehetne letolteni a pc remote control programot?

peteragoston
ja, nekem sem mukodik...

Raho
Valaki próbáltam már a WEB Camerás progit??? Mert nekem nem müxik. Segítene valaki?

VW Jetta II 1,8T

peteragoston
A legjobb program, amivel lehet a telot konfiguralni/menaggelni:

[url="http://etnies.muskatli.hu/pic/k700i/programok/fma/nagy.gif"]
click the image

Download now!

Gaba9
ehh ez nekem megvolt 😄 wazze de azér <#worship>

Gaba323