Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudnátok valami weboldalt ahonnan adatkábelhez lehet letölteni drivert?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
egy rahedli téma és háttér
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

VW Jetta II 1,8T
Nekem ezelött csak azvolt 😄 volt sorban : 3210,3310,3410i,3510i,5510..😊
de eddig ez a legjobb 😄 de kicsit csábit az a 6600 mer sokmindenre meglehet tamitani, amit ennek nem :S de csak gondolkodom rajta ..
Gaba323
Bocs, de még nem írtam. Nem keveredett el, csak egy kissé el voltam kapva (kert, meló, anyós - após, stb. , de ahogy mondani szokás, ami késik, az még hátra van 😊 Szóval nem felejtettelek el.
Amugy irtál már mailt mer nemjött még .. (elkeveredett v nemirtál?) <#idiota>#idiota>
Gaba323
Nem tudja valaki, hogy lehet-e az LCD kjelzõ fényerejét állítani. Arra gondolok, ha nincs világítás.
Más: Ha valaki még nem tudná, a Jobbra nyíl - csillag - ballra nyíl - ballra nyíl - csillag - ballra nyíl - csillag billenytûk lenyomása után, a szervíz menübe lehet eljutni.
és igen van hangvezérlés
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem ugy müködött, h. beallitom h. hany masodpercenkent fenykepezzen, es fenykepezett is flash-el meg minden, de nagyon lassan. (szoval 2frame / min)<#rinya>#rinya>
az oldalon 128 mp3 van, es nagyresze eleg yoo.
szoval nezzetek meg...
Na végre ismét itt. Meló lejárt mára 😊
Raho!
Köszi a játék linket. Én még nem ismertem. Majd, ha tudom viszonzom.
"Telefonunkkal irányíthatjuk PC-nket. Egér helyett is használhatjuk a telót, persze csak a joy segélyével, de egész kellemes megoldásokat találhatunk lustaságunk kamatoztatásásra."
Erre gondolsz??
VW Jetta II 1,8T
VW Jetta II 1,8T
[url="http://etnies.muskatli.hu/pic/k700i/programok/fma/nagy.gif"]
click the image
Download now!