1702
-
astala #697 Sziasztok!Valaki tudna segiteni valami normális manegerprogival k700i-re ha lehet fullost előre is kössz!! -
vg #696 -
#695 igen K750i-re kéne cserélni:)) -
vg #694 "Naygon kull telefon,bár a kamerás mobilokban az a rossz, hogy a kamera elég gyenge képeket csinál.Bár a D750i-nek roppantúl jó a kamerája.Nekem is ilyen van és elhihetitek ez a legjobb SonyErisscon mobil.Nála talán a Samsung D500-as lehet jobb mobil."
Ez szerintem is így van, dezért lenne mit javitani a D750i-n bőven. -
tucsokboy #693 Naygon kull telefon,bár a kamerás mobilokban az a rossz, hogy a kamera elég gyenge képeket csinál.Bár a D750i-nek roppantúl jó a kamerája.Nekem is ilyen van és elhihetitek ez a legjobb SonyErisscon mobil.Nála talán a Samsung D500-as lehet jobb mobil. -
#692 nem értek a progihoz, de abból talán ki lehet deriteni mi a probléma -
derFleischer #691 semmi különöset, csak h hiba történt átvitelkor, ezért megszakítja. de ha gondolod kiírom neked szóról szóra, csak majd honap mer dekor kapom vissza az infrámat mer kölcsönadtam
-
#690 mit ir ki hibának? -
derFleischer #689 nemtom ehet e. én float's mobile agenttel is próbáltam, de nem hagyja. mer lehetne, csak v.mi hibát ír ki
-
derFleischer #688 hát nem
mer ha mappára rámegyek, ott nincs olyan h küldés
-
#687 Infra bekapcsol, mappa megkeres, majd küldés infrán (vagy neeem???).
Bocs :D
Szóval egyáltalán lehet?
-
#686 hát ez jó kérdés:) -
derFleischer #685 na azér ekkora nyüzsgés nem kéne... szal hogy tudok egy egész mappát infrán átküldeni?
-
#684 semmi -
#683 Nekem vlami .dmg fájlt akar letölteni. mit csináljak vele? -
#682 ok thx:) -
#681 nem -
#680 Hi!
Árt az a bluetooth pc adapternek, ha mindig rá van kapcsolva a gépre, -be van dugva-? -
#679 Sony Ericsson Themes Creator Version 1.80 -
cyrus #678 k700-ra melyik verzió a jó ? megköszönném ha megosztanád -
#677 amúgy itt van a frissen készített témám:)) -
#676 huu vmi amcsi fórumon volt leirva h hol van.. amúgy a neve: Themes Creator -
#675 hol találtad? mi a neve? -
derFleischer #674 hogy lehet egyszerre több képet felrakni a gépre? mer rám jön a sikítófrász ha mind a 300képet egyenként kell infrán felraknom
-
#673 ezazz!találtam egy téma kreáló progit..végre szerkeszthetek egy rendes témát.eddig egy sem volt megfelelő, amit nézegettem..:) -
derFleischer #672 ja, és kegyetlen jó minQségbe csinált képeket:)
-
derFleischer #671 én is megjöttem:)))
na azt képzeljétek, h ausztriába (átutazóban azért megnéztem) 25 euroér, vagyis kb 6300 foruntért dobálják utánad függetlenbe!!!!!! az hittem ott dobok hátast, mer ez azért kicsit durva. persze ha jó helyen veszed. ezt például egy ilyen digitális fényképezQkkel foglalkozó helyen volt, de jó pénzért ugyanúgy megkapod vodánál. csak hülye aki ott veszi :D még a ratyi vodás menütQl is megszabadul:))))
-
#670 nah megjöttem nyaralásból...igencsak jól jött a telóm rádiója unalmas pillanataimkor..:))) -
#669 Zaccos annyit tesz, hogy több a hibás darab és átlagosan gyengébb a minőség, mert az utolsó szériákat gyártják belőle. Ilyenkor sok a javított, termelésbe visszaforgatott hulladék.
A Sony Ericsson honlapján van egy durvaszép 3D golf, igaz nem ingyenes (1 ezres az ára). Itt ni:
Golf játék -
#668 Mivel a hedset vezetéke az antenna, ezért a bluetoothos hedsettel bukod a rádióhalgatást. Ha rajta van a hedset ki tudod hangosítani: a rádiót leteszed kis méretűre, a joy-t megnyomod, hanszóró bekapcsolása. ugyanigy a beszélgetés-t is, hívás közben joy-t megnyomod, hangszóró bekapcs. A játékot meg a fórum linkjei között nézz szét, és lehet hogy megtalálod. -
solti #667 de nekem minigolf kell,mondja mar meg vki,hogy megy-e, baratnom rajong erte (pedig bena:D)
kicsit zaccos<- bocs, de kezdo forumos vagyok, ez mit jelent?
mivel a headset vezeteke az antenna-> kihangositani se lehet mint mondjuk par nokiat? -
#666 mp4 kiterjesztéssel mennie kell -
#665 Talán mert wav és nem waw? :) Tudom, hülye tipp, de sose lehet tudni :P -
FFX #664 mpeg videót semmiképpen sem fog felvenni max lejátszani bár ez nekem sem ment eddig :( -
#663 1. Az enyimben nincs minigolf, viszont van 3D darts meg 3D tenisz :) Durvajól néznek ki
2. Elég megbízható volt, de mostanra már kicsit zaccos a kifutás miatt
3. Nem, mert a headset vezetéke az antenna
4. Passz
5. Nem vodás, hanem Sony Ericssonos, és egész használható
6. Lehet háttérbe rakni a zenét, szóval üzengethetsz, naptárazhatsz... mellette -
solti #662 En most (szept 8) akarok venni egy ilyet a Vodanal, ahogy itt vegigolvastam az egeszet,jo telonak tunik nagyon.par buta es nem buta kerdesem lenne:
1, buta kerdes: a 610/630-rol ismert minigolf elerheto-e es ha igen,multiplayerben is?
2, okos kerdes: most akkor mennyire megbizhato? mert a live!-os sw-t dobnam ki,de hat a gari..vagy vissza lehet-e tolteni ha szarban vagyok? vagy valami hasonlo trukk (kuldjetek mailt,hogy ki csinalna meg nekem (csoro vagyok))
3, BT headset-en at ugy nem lehet radiot hallgatni?
4, nevekhez allitolag lehet tenni szulinapot...automatikusan emlekeztet is? (lasd pl siemens m55<-most ilyenem van)
5, milyen a vodas ingyen headset?
6, mp3/radio hallgatas mehet mikozben mast csinalok? vagy ahhoz mar a w800i kell..
Most meg megprobalok valaszolni par eddigi kerdesre:
1, rmdp (remote desktop) vagy hogy hivtak helyett, biztos van VNC kliens telora, mar m55-re is volt, es mukodott (hasznalhatatlan a kijelzo merete miatt,de reszletkerdes)
2, TV-infra nem csak symbian-on, de palmtopokon is ment, de ha a k700i-n a java nem fer hozza az infrahoz,akkor nehez lesz:)
tobb most nem jut az eszembe,joejt -
#661 Mivel kifutó fázisban van, jobb ha itthon veszed, a vége mindig zaccos egy picit :) -
derFleischer #660 ja, és a wm remote controlt sem oda rakja, ahova kénenem szereti a kcf fájlokat? vagy mi van?
-
derFleischer #659 na meg a másik: ennek a telónak elvilrg lr kéne játszania a waw fájlokat, de gyakorlatilag nem játsza le. az egyéb mappába teszi:( és mpeg formátumba is kéne neki videot felvenni, de nem teszi! miért?? -
#658 mobilfórum / INGYEN SMS topik