Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raho
Szerintem van.

VW Jetta II 1,8T

Gaba9
Vigyázz mer megy a kommandó és véged mint a botnak <#idiota>

Gaba323

Na, de most komolyan. van rá esély, h nem jnnek rá, h vírus volt?
Raho
<#nemtudom><#nemtudom><#shakehead><#shakehead>

VW Jetta II 1,8T

peteragoston
nem tudja valaki h. hol lehet magyarban kapni ilyen tokot?

Raho
Sajnos nem segítettél sokat, de próbálkoztál.<#smile>

VW Jetta II 1,8T

Nem hiszem,h ezzel túl sokat segítek, de a barátosném telója (igaz, motorola) ugyanezt eljátszotta, úgyhogy egy alkalommal azt a drivert raktuk fel, amit a digitális kamerához adtak, és onnantól jó volt.
Raho
Miér van az hogy, ahányszor csatlakoztatom a telót az adat kábelhez, ujra kell telepítenem a drivert??? Csatlakztatom a telót a kábelhez minden jó töltögetek ide-oda, másnap csatlakoztatom és semmi, mintha rá se dugtam volna a telót. Ilyenkor mindig le kell törölnöm a drivert, újra indítani a gépet, majd felrakni a drivert, és müködik. Mi a gond???

VW Jetta II 1,8T

Raho
Sony Ericsson
<#vigyor><#smile>

VW Jetta II 1,8T

Ja, akkor megnyugodtam. Meg arra is választ kaptam, h mik azok a pirosan villogó kis izék a szobanövényeim levelei között!!
peteragoston
K700i

Ne aggódj, már rég tudják hogy Te cseszted el, ip alapjaán beazonosítottak és már szervezik is ellened a kommandós elfogást 😊

He-he. egyébkénet szerinted ha mondjuk szervizbe azzal kezdenek, h szoftverfrissítés, az egy dolog h leöli a vírust, de ha utána sem lesz jó, akkor arra rájönnek, h mégsem a telefon hibája volt? Vagy ha annyira szétcseszte a vírus, h még frissíteni de tudják, akkor mi lesz? abban az esetben rájönnek?
Gaba9
<#eplus2> akkor dugd el míg nem kapod vissza a tiedet ...

Gaba323

az mondjuk hagyján, mer sokan istenítik a T610et. de ennek nem látod a kijelzQjét annyira össze van karcolva, az elQlapból ki van törve egy darab, elsQ nap azt sem értettem, mer hogy mér van az, hogy szinte semmi sem látszik a képeken, hát annyira redvás volt a kamera... az egész tele van horpadásokkal, alig van a hátlapon feszék, komolyan ciki azzal mutatkozni bárhol is
Gaba9
😄 hát gáz ha már megszoktál eggyet és lekell cserélni rosszabra <#idiota>

Gaba323

akkor jó. mer aszonta a csaj, h azzal kezdenek, mer eddig vittek be párat h nem jó, aztán csak frissítés kellett neki. azt mondta az enyémnél is lehet elég. én meg inkább nem mondtam, h tudom mi a ba, mert akkor ugye nincs garancia... szóval ha kap egy frissítést, és az tényleg leöli a vírust, akkor azt fogják hinni, h ennek is az volt a baja, és akkor 2 hét múlva gond nélkül visszakapom a telóm[#nyes!!! Már alig várom, mer ezzel kibírni...
Gaba9
szoftverfrissités asszem segit de, mint sokminden más ez sem tuti (én véleményem) de elvileg az leöli a virust <#idiota>

Gaba323

nics mit.

alkotna valaki hozzáértö(bb) véleményt az elméletemröl? Gondolom a telefonos vírusokból is van többféle. Amelyik kapásból tönkreteszi a telót, meg valszneg olyanok is vannak, amik kisebb gondokat okoznak csak. Na most amit nekem sikerült "beszereznem", az arany középút lehet, mert végülis bekapcsolt a telefon, ugyanakkor tökéletesen használhatatlan, és nem lehet vele mit kezdeni. Na ha most egy számítógépes dologról lenne szó, akkor könnyen meg lehetne oldani: format c, és újratelepítem az egészet. De egy telefonnál ez hogy müködik? Lehet itt is elég, ha újra felnyomják rá a szoftvert?
Köszi a figyelmeztetést.
zoli 76, privát üzenet ment...
HI! Nemtudjátok, hogy egy mp3-as zenének hogy kell lecsökkenteni a bitsûrûségét?([email protected] ímél címre válaszoljatok légyszi)
Sziasztok!

Hol tudok jo csengõhangot letölteni?
Köszönöm
Gaba9
olvastam .. énis küldtem 😄

Gaba323

Belton
Ment pü...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Gaba9
mennyit szánsz rá ? keress meg pwbe engem

Gaba323

Belton
Hi valakinek nincs eladó k700i -je vagy esetleg egy oan oldal is jo lenne ahol vannak hirdetések...
Találtam párat de inkabb itt kérdem meg mert csak többet tudtok rola sztem mint én...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

www.nc3g.com

de ezt azér nem értem, mer onnan korábban már szedtem le, és nemlett baj
derFleischer, honnan szedted le azt a témát amitõl beszart a telód? Csak azért mert nehogy mi is ráakaggyunk és rárakjuk a telóra és nekünk is beszarjon.(köszi)
na, ez is meg volt. min 2 hétig, de valszneg 20 napig kell kibírnom a k700im nélkül. kaptam helyette egy totál leamortizált T610et, de hogy az milyen szar!!!!

sonjak@:o): nem kértem meg öket. de rákérdeztem, h nem tudnának-e adni k700it cserébe, az ipse meg csak nevetett
Sonajk @:o)
Szerintem nagyon 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

viszont nagyon komoly, h alapból benyomank nekem egy szoftvefrissítést. nagyon gáz lenne ha megkérném a vodába öket, h ne a vodás szoftvert tegyék rá?
most jöttem a vodától. a jó hír az h ott még nem is hallottak vírusokról, de sajna a márkaszervizbe fogják küldeni, ott meg sszerintem biztos. pontosan azt csinálja, h nem tud behozni a kijelzQn semmit, max pár másodpercre, de akkor se mutat térerQt. aztán fehér lesz a kijelzQje, mejd elsötélül. aztán megint fehér... és így villog egyfolytában szabálytalan ütemben.
Gaba9
pontosan mit csinál ?

Gaba323

köszi a biztatást. nem baj, én kérdeztem. szóval most raktam vissza az akksit. ugyanazt csinálja. én akkor most lelépek a vodába, de még agy pár percig itthon vagyok, szóval írjál már léci v.mi okosat, h tudsz!! reménykedni szabad, h jó lesz.
Gaba9
ez pasz mer nem találkoztam virussal de az galyra teszi a telot az tuti :S szal akkor szép összeg lesz ..

Gaba323

kivettem. hát, most akkor hagyom egy kicsit de nemigazán hiszek benne h jobb lesz. lehet h vírus? és ha az akkor biztos nem csinálják meg ingyen. de kb mennyi lesz? fel kell készíteni az ösöket!<#beka3>
Gaba9
vedd ki hagyd 10 percet majd tedd vissza és ugy nézd meg .. lehet csak idö kell neki

Gaba323

kapásból azzal próbálkoztam
nem megy. akkor is ugyanezt csinálja
vedd ki az akksit majd vissza és ugy probáld elindítani

most mit csináljak? eléggé be vagyok pánikolva mer nncs egy hónapos és nagyon szeretem, az másodlagos h ki leszek nyírva

géprQl. ill.netrQl
Gaba9
már irtam

Gaba323

Gaba9
mert wapon már nagyon terjednek a virusok állitolag ..

Gaba323

Gaba9
wapról szedted v gépröl ?

Gaba323

picsába!!! most halt meg a k700im!!!! rátöltöttem netröl témát, kiírta h feltöltés sikertelen, letörlödött róla minden eddig felpakolt dolog, kikapcsolt, és nemtom bekapcsolni mer elkezd villogni, aztán kikapcsol. pedig ma reggel vettem le a töltöröl szóval nem az akksi a baj
ncswork
tipp:
Sim kártyáról is lehet gyorshívást csinálni, hogyha beütöd a Simen lévõ sorszámát, majd utána a # . itt a joy al tudsz lefel mászkálni a sim számok között.
( nekem csomó szám csak simen van meg.. )

naaa, léci!! jó akkor írjá privibe. ha tudsz.
Gaba9
no reklám 😄
pwben irok 😄

Gaba323