1702
  • Bandee1987
    Tényleg, ezek a márkaszervízek mennyiért csinálják a szoftverfrissítést?
  • Bandee1987
    ide vinném

Ezek partnerségben vannak a Sony Ericssonnal, a Sagemmel és mind1 mobilszolgáltatóval. Szóval hivatalos márkaszervíz, mivel a voda oldalán olvastam ezt
  • stp4trick
    Biztos ezt akarod? Ahol kiütik ott max szoftveres gart kapsz, ha hardver hal meg akkor kuka sztem.
  • Bandee1987
    hi all
    ilyen telót akarok venni holnap.
    Viszont hallottam, hogy a vodás szoftver szar, fagyogat és ráadásul az mp3 csengőhangokat is letiltja. Olvastam olyan üzletről, ahol a garancia elvesztése nélkül kiütik belőle a szoftvert és belerakják a gyári sony ericsson szoftvert.
    Úgyhogy mutuán megvettem a cuccost már viszem is függetleníteni
  • Rage47
    ez kérdés vagy mi a fene??
  • CéZé
    hova?
  • gergő992
    valaki tud rakni fel gamét
  • gergő992
    oké.köszke
  • stp4trick
    Talán a jetaudio, vagy musicmatch legújabb változatában olvastam olyanról, hogy videot is konvertál. De ha megvan a QT akkot már talán könnyebben boldogulsz.
  • gergő992
    ez mind jo és szép.és konvertálot nem tudsz 3gp-it
  • stp4trick
    Kicsiszívem megtanulhatnál írni először is. Aztán egy Bluetooth dongle (merthogy ez a hivatalos neve) 4-7 ezer FT között kapható. Olyan mint egy pendrive kinézetre, USB-n csatlakozik a géphez. Aztán a video, amit a telcsin csinálsz az .3gp formátumú, amihez Quicktime codec, vagy progi kell. Ja és használhatod a Google nevű keresőt is és hamarabb találhatsz választ a kérdéseidre, jó sok linkkel. Remélem elég érthető volt a gyors összefoglaló.
  • gergő992
    ja.ha letőltőm a telárol a videot nem tom meg nézni.tudtok küldeni vagy meg adnin olyan helyet ahol letudom tölteni köszönöm elöre is
  • gergő992
    mi az a 5e.nem tom.50 ven akkar az leni
  • Rage47
    5e HUF asszem most. jobb mint infra meg kábel sztem!
  • gergő992
    és megyi egy BlueTooth
  • Rage47
    ááá de loool:DD
  • gergő992
    értem.bocs és köszi
  • stp4trick
    kékfog = BlueTooth
  • cyrus #719
    BT
  • gergő992
    ez mi?
  • cyrus #717
  • gergő992
    mi az a bt?
  • stp4trick
    BT-vel fogod ráküldöd a szgépről, ő meg bepakolja automatice a játék könyvtárba és hajrá mehet is.
  • gergő992
    MOST HÜLYÉNEK NÉZTEK DE HOGYAN LEHET A JÁTÉKOT FEL EAKNI?
  • gergő992
    valaki tudna nekem mondani egy olyan oldalt ahol lejátszot tudok letölteni a k700i hez
  • Rage47
    ja ez jól jöhetne de ilyenröl sem hallottam még sry;)
  • astala
    Még egy kérdés lehet e beállítani azt hogy jelezze telefonálás közben az 1-perc közelettét (k700-i)Kösszi
  • astala
    Kössz! Azért ez is valami!!
  • Rage47
    én nem tudok róla, hogy lehetne. mikor lejátszod, lehet a hangerőt állítani. amúgy meg tartsd közelebb ahhoz, amit fel akarsz venni:))
  • astala
    Csösztök!Kérdés lehet-e a hangfelvételnél illetve a videófelvételnél hangerőt állitani mert elég halk bárki tud segíteni kössz!!!!!(k700-i)
  • derFleischer
    rage, má nem érdekes:D:D:D arról az oldalról, amit vg 1rt leszedtem egy jó kis progit, és ezzel má jó:D
  • Rage47
    ejhaaa dejó neked
  • vg
    Jah, persze! Én pedig az 5ös lottot nyertem meg!
  • solti
    köszi mindenkinek a tanácsokat és hasonlókat, de úgy tűnik mégse veszem meg a telót....nyertem egy Eten M500 PDA-t:D
    Üdv
  • astala
    CéZé! Nagy vagy köszi!!!!
  • CéZé
    Hahó. Itt talán már megleled :)
  • astala
    Haho! Nemtudtok valami téma szerkeztőt Kösszi!!
  • Rage47
    Hol vannak SE szervizek az országban?Úgy hallottam 2 van...de lehet hogy nagy baromság...
  • astala
    Köszi kiprobálom remélem mükszik
  • vg
    Ime : http://k750i.net/index_en.php?p=programy