1702
-
#737 Tényleg, ezek a márkaszervízek mennyiért csinálják a szoftverfrissítést? -
#736 ide vinném
Ezek partnerségben vannak a Sony Ericssonnal, a Sagemmel és mind1 mobilszolgáltatóval. Szóval hivatalos márkaszervíz, mivel a voda oldalán olvastam ezt -
#735 Biztos ezt akarod? Ahol kiütik ott max szoftveres gart kapsz, ha hardver hal meg akkor kuka sztem. -
#734 hi all
ilyen telót akarok venni holnap.
Viszont hallottam, hogy a vodás szoftver szar, fagyogat és ráadásul az mp3 csengőhangokat is letiltja. Olvastam olyan üzletről, ahol a garancia elvesztése nélkül kiütik belőle a szoftvert és belerakják a gyári sony ericsson szoftvert.
Úgyhogy mutuán megvettem a cuccost már viszem is függetleníteni -
#733 ez kérdés vagy mi a fene?? -
CéZé #732 hova? -
gergő992 #731 valaki tud rakni fel gamét -
gergő992 #730 oké.köszke -
#729 Talán a jetaudio, vagy musicmatch legújabb változatában olvastam olyanról, hogy videot is konvertál. De ha megvan a QT akkot már talán könnyebben boldogulsz. -
gergő992 #728 ez mind jo és szép.és konvertálot nem tudsz 3gp-it -
#727 Kicsiszívem megtanulhatnál írni először is. Aztán egy Bluetooth dongle (merthogy ez a hivatalos neve) 4-7 ezer FT között kapható. Olyan mint egy pendrive kinézetre, USB-n csatlakozik a géphez. Aztán a video, amit a telcsin csinálsz az .3gp formátumú, amihez Quicktime codec, vagy progi kell. Ja és használhatod a Google nevű keresőt is és hamarabb találhatsz választ a kérdéseidre, jó sok linkkel. Remélem elég érthető volt a gyors összefoglaló. -
gergő992 #726 ja.ha letőltőm a telárol a videot nem tom meg nézni.tudtok küldeni vagy meg adnin olyan helyet ahol letudom tölteni köszönöm elöre is -
gergő992 #725 mi az a 5e.nem tom.50 ven akkar az leni -
#724 5e HUF asszem most. jobb mint infra meg kábel sztem! -
gergő992 #723 és megyi egy BlueTooth -
#722 ááá de loool:DD -
gergő992 #721 értem.bocs és köszi -
#720 kékfog = BlueTooth -
cyrus #719 BT -
gergő992 #718 ez mi?
-
cyrus #717 -
gergő992 #716 mi az a bt?
-
#715 BT-vel fogod ráküldöd a szgépről, ő meg bepakolja automatice a játék könyvtárba és hajrá mehet is. -
gergő992 #714 MOST HÜLYÉNEK NÉZTEK DE HOGYAN LEHET A JÁTÉKOT FEL EAKNI?
-
gergő992 #713 valaki tudna nekem mondani egy olyan oldalt ahol lejátszot tudok letölteni a k700i hez -
#712 ja ez jól jöhetne de ilyenröl sem hallottam még sry;) -
astala #711 Még egy kérdés lehet e beállítani azt hogy jelezze telefonálás közben az 1-perc közelettét (k700-i)Kösszi -
astala #710 Kössz! Azért ez is valami!! -
#709 én nem tudok róla, hogy lehetne. mikor lejátszod, lehet a hangerőt állítani. amúgy meg tartsd közelebb ahhoz, amit fel akarsz venni:)) -
astala #708 Csösztök!Kérdés lehet-e a hangfelvételnél illetve a videófelvételnél hangerőt állitani mert elég halk bárki tud segíteni kössz!!!!!(k700-i) -
derFleischer #707 rage, má nem érdekes:D:D:D arról az oldalról, amit vg 1rt leszedtem egy jó kis progit, és ezzel má jó:D
-
#706 ejhaaa dejó neked -
vg #705 Jah, persze! Én pedig az 5ös lottot nyertem meg! -
solti #704 köszi mindenkinek a tanácsokat és hasonlókat, de úgy tűnik mégse veszem meg a telót....nyertem egy Eten M500 PDA-t:D
Üdv -
astala #703 CéZé! Nagy vagy köszi!!!! -
CéZé #702 Hahó. Itt talán már megleled :) -
astala #701 Haho! Nemtudtok valami téma szerkeztőt Kösszi!! -
#700 Hol vannak SE szervizek az országban?Úgy hallottam 2 van...de lehet hogy nagy baromság... -
astala #699 Köszi kiprobálom remélem mükszik -
vg #698 Ime : http://k750i.net/index_en.php?p=programy