1702
  • derFleischer
    valamelyik topicban olvastam, hogy a neten vannak különbözö helyek, ahol ingyen lehet smst írni...tudtok erröl v.mit, esetleg egy ilyen oldalt?
  • jonnie
    jaja bejött, lehet hogy függ a szoftververziótól
  • Sonajk @:o)
    Köszönöm, de én, mint egy K700i boldog tulajdonosa, azért maradnák inkább ebben a topicban. Ha lesz majd játék, inkább ide teszem. Kérlek benneteket, ti is inkább ide tegyétek, ha K700i-vel játszható. Köszönöm.
  • koTOM
    Nem tudom de a másik csávónak bejött a tipp!!
  • peteragoston
    Nyitottam jó kis fórumot, ahonnan birtok összeszedni 3D játékokat a telefonra
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123774870
  • derFleischer
    nekem is 2hét után bedöglött:(((
    az smsröl csak annyit h a nemzetközi karakteresdit pont hogy ki kell kapcsolni!!! nekem az segített
  • koTOM
    Akkor inkább itthon veszem!
    Mert amekkora szerencsém van mostanában biztos elromlik!
    Nagy igazság van abban, amit írtál. Ezen valóban érdemes elgondolkodni.
  • jonnie
    A szoftverhez nem értek, de a garancia miatt érdemes meggondolni.
    Megéri-e neked az kockázat hogy ha esetleg elhal a telo akkor ki kell menni?
  • koTOM
    Szerintetek most hogy kimegyünk nyaralni németoba inkább ott vegyem meg a következő k700i-t? Valahogyí akkor a szoftvert attudnam irni magyarra?
  • koTOM
    sorry azt már nem tom
  • jonnie
    Kösz, ha a nyelvet normál ABC-re állítom, tényleg sokkal több karakter fér egy sms-be. (már csak az lenne az érdekes hogy miért van ez)
  • koTOM
    Le van szarva az a rohadt csóró!!! (azóta mindig visszamegyek a deák térre amikor útba esik, és ha meglátom péppé verem;)
    Amik ezeken a belinkelt oldalakon vannak azok tutti mennek k700i-n?(amúgy van vmi orosz oldal amin nagyon sok jó játék van, eddig az a legjobb oldal amit láttam és k700i-s) A k500i.atw az egyszerűen tökéletes oldal(amikor k500i-m volt minden nap felmentem oda olyan eszméletlen jó, mp3 csengőhang is van dögivel szóval érdemes meglátogatni)
    Dobj fel egy hirdetést, miszerint "szívesen visszalopnád az eltulajdonítótol" :)
    (bocs)
  • koTOM
    Vmit asszem nemzetközi karakterekre kell állítani!(de ez eggyáltalán nem biztos, mert most épp el van lopva:) a mobilom és így nem tudom megnézni!)
  • koTOM
    Én vhol azt olvastam hogy az ékezetek miatt de azt vhogy ki lehet kapcsolni!
  • koTOM
    Jó bocs! Már végignéztem sztem a legtöbb linket/problémát/képet/játékot...!
    De szerintetek melyik a legjobb oldal?(ahol a legjobban vannak összeválogatva a letöltések) Amúgy két hete a saturnban 40 rugó volt most meg már 54...
  • jonnie
    Hali
    Szép és tényleg jó ez a K700i, de valaki megtudja mondani nekem hogy miért kerül 2 sms-be egy 120 karakteres szöveg? Ha jól tudom 1 sms 160 karakter lehet? És ha lehet hogy lehet ezt elkerülni? Kösz!!
  • Rage47
    45-ér elekroworldben újan lehet kapni. legalábbis múlt héten még lehetett...
    Ha kicsit visszaolvasol, rájössz majd, hogy nagyon sok linket tettünk fel ide a fórumba. Kérlek, vedd a fáradtságot és ne csak nekünk kelljen azon fáradoznunk, hogy mindenkinek, aki hozzád hasonló, linkelgessünk. (Üzenetem célja nem a megbántás, csak a figyelem felhívás volt.). Köszönöm.
  • koTOM
    Az az 5 3d-s játék nagyon komoly, de szerintem még élő ember nem töltötte le soha!
  • koTOM
    Egyénként 2 hete vettem eggyet 45ért használtan(nagyon gondolkoztam a k750i-n de végül ezt vettem), és 5 napja ellopták a deák ferenc téren szóval holnap vehetek egy újat...
    -Ja és az benne a legidegesítőbb,hogy ennyi pénzből már vehettem volna újonnan k750i-t.......
  • koTOM
    Hello! Tudtok mondani olyan oldalakat ahonnan ingyen tudok témákat/képeket/játékokat letölteni?
  • maozedong
    htx a szótárat!!!!!!!!4
  • derFleischer
    :) mondjuk én újonnan a k750it pcztem ki magamnak, az is kegyetlen egy teló. és szerintem még kinézetében is veri a k700it. de 2 évigúccse cserélhetem le, ez az átka ha valaki ügyészségit vesz!!!
    Az nem baj. Én szívesen elkapok majd még egy párat, csak dobálják :)
  • derFleischer
    fasza, nesokára mi is eljutunk odáig, h úgy dobálják utánunk a k700iket:(((
    Ma néztem egy friss Vodafone árlistát és azon még szerepel. 15-16 e. Ft. az ára.
  • derFleischer
    hogy kell azt a media playeres cuccot felrakni a telóra? mer nem .hidbe megy át, meg aúgy is az egyébbe rakja
  • derFleischer
    na visszajöttem. brutális volt ez a nyaralás, legalábbis az eleje...

nem tudja valaki h mi van, és mit lehet ilyenkor csinálni: nem csináltam vele semmi olyat amitQl ezt kéne mqvelni, de eddig elég sokat írhattam 1 oldalny smsbe, most meg alig enged néhány karaktert!!!!
  • Arsenal18
    Remélem hogy igen, mert ez a teló eddig a hallottak alapján bejött, olcsó és jó :)
  • Arsenal18
    K700i hez szerintetek szeptember végén még hozzá tudok majd jutni???
  • Rage47
    Hi! hány db betüt lehet smsben irni? Nekem ezelőtt 3510i-m volt s ott kiírta hány betüt irhatok még…
  • stp4trick
    A francnak 60 játékot felrakni?
  • Rage47
    nekem fogalmam sincs.talán más válaszol majd később.60 játék azért nem semmi:)nekem most 5 van de azokkal sem játszok:))
  • thecore
    hali!
    Két problémám van, az egyik hogy csak 60játékot enged felrakni a telóra! Erre nincs valami unlock?

A másik hogy a feltett gammákat hogyan törölhetem tömegesen, mert eggyenként elég hosszadalmas, file managgerek meg nem mutatják a jatékok és alkalmazások könyvtárat.
    Szóval???
  • Rage47
    tmobilos a telom. nem lesz gond ha frissitem a szoftverét?
  • reaper4
    nem semmi...
  • Rage47
    köszi müxik:)
  • peteragoston
    Még lépj egyel kiljebb és csak húzd rá az egérrel, majd berakja magától a játékok mappába