Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VW Jetta II 1,8T
VW Jetta II 1,8T
VW Jetta II 1,8T
VW Jetta II 1,8T
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
ugy értem pl. nekem t610-esem van és azon olyan iszonyat lassu,akadozo-n futnak,hogy 1szerûen élvezhetetlen!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Gaba323
Gaba323
bluetoothal-al frissiteni ? hm nem hallottam még de lehet h csak az én hibám .. 😊
passz h mennyi egy gyári elölap .. srry
Gaba323
Lehet e rajta szoftvert frissíteni ha csak egy bluetooth-om van!
Meg van egy problémám A menü gomb nem reagál a nyomogatásokra. Lehet hogy csak koszos vagy dobhatom ki a telót. Meg nem tudjátok hogy gyári elõlap mennyi lehet rá?
Ha lehet rajta frissíteni bluetoothal akkor küldjetek már egy szoftvert mert már a tököm kivan ezzel a live-os szarral!
\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná
Tényleg, garis telefonnál a frissítés még ingyenes lehet? És egyáltalán hova kell vinnem? Electro Worldben vettem alapból függetlenül fél éve...
Köszi!
Hiába kapcsolom be a billentyûzárat, ha volt egy nem fogadott hívásom, automatikusan feloldja a védelmet, így a híváslistából bárkit fel tudok hívni egy gombnyomásra. Így jártam a múlt héten is. Telefon a zsebemben, zötykölõdtem a BKV-n, mire hazaértem, már csak 97 Ft volt a feltöltõkártyámon, 1500-at "lebeszélt" a teló... SW-frissítés megoldja? Vagy mindenkinek ilyen?